Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 9961 - 9980 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
Ď. Ten Jack Ryan mi taky podle Google search vyjel. Zkusím to. 

Andy - je to tematicky podobný? Spies, drama & shit? :D Já mám (nejspíš k vlastní škodě) trošku problém s neanglicky mluvenejma věcma :D Takže mě to bude muset velmi chytnout... 
863666
Ď. Ten Jack Ryan mi taky podle Google search vyjel. Zkusím to.  Andy - je to tematicky podobný? Spies, drama & shit? *:D* Já mám (nejspíš k vlastní škodě) trošku problém s neanglicky mluvenejma věcma *:D* Takže mě to bude muset velmi chytnout... 
863653
1 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Zkus Faudu a Tehran :)
863660
Zkus Faudu a Tehran *:)*
863653
2 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Teď koukám že jsem blbě označil epizodu. Mělo tam být E05 a ne E04. Nicméně text může platit pro obě epizody. :D
863657
Teď koukám že jsem blbě označil epizodu. Mělo tam být E05 a ne E04. Nicméně text může platit pro obě epizody. *:D*
863629
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
Já doufal, že Jack Ryan tuhle díru zaplní. Nakonec to vyšlo jen v první sérii a napůl ve druhé, třetí byla mizérie. Lehce se tomu podobá The Americans, kdybys chtěl něco delšího, pokud stačí minisérie, tak The Looming Tower byla velká pecka o 9/11. Každopádně Netflix má letos vydat novej seriál The Diplomat s Keri Russell, kde doufám, že konečně dostanu ten level pozdního Homelandu.

edit: Ještě jsem zkoušel Spojku od Applu s Evou Green a Vincentem Cassellem a přišlo mi to marný, ale zbylý epizody jsou podle ČSFD údajně lepší, tak nevim.
863653
Já doufal, že Jack Ryan tuhle díru zaplní. Nakonec to vyšlo jen v první sérii a napůl ve druhé, třetí byla mizérie. Lehce se tomu podobá The Americans, kdybys chtěl něco delšího, pokud stačí minisérie, tak The Looming Tower byla velká pecka o 9/11. Každopádně Netflix má letos vydat novej seriál The Diplomat s Keri Russell, kde doufám, že konečně dostanu ten level pozdního Homelandu. edit: Ještě jsem zkoušel Spojku od Applu s Evou Green a Vincentem Cassellem a přišlo mi to marný, ale zbylý epizody jsou podle ČSFD údajně lepší, tak nevim.
863652
3 0
reagují: verbst, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: verbst
To mi připomíná - nemáte něco typově stejnýho? 
Middle-East, US politics, špióni? :D
863652
To mi připomíná - nemáte něco typově stejnýho?  Middle-East, US politics, špióni? *:D*
863542
1 0
reagují: do_Od
reagovat

Mando 5

Bezesporu nejlepší díl téhle série. Pořád to není žádná extra třída, ale konečně aspoň nějak tvůrci zúročili první čtyři epizody, které nikam moc nevedly. Sice jsem si u pár momentů klepal na čelo, ale kouká se na to dobře a závěrečná scéna mě letos poprvé fakt nalákala na další díl :D
863651
Bezesporu nejlepší díl téhle série. Pořád to není žádná extra třída, ale konečně aspoň nějak tvůrci zúročili první čtyři epizody, které nikam moc nevedly. Sice jsem si u pár momentů klepal na čelo, ale kouká se na to dobře a závěrečná scéna mě letos poprvé fakt nalákala na další díl *:D*
Mando 5
4 0
reagovat

Mandalorian S03E04

Jak jsem psal minule. Jako oddechovka to funguje, ale jakmile nad tím začnete trochu více přemýšlet, tak se to rozpadá. Jako výplň ke stravování to funguje, ale je to až moc ošklivá ukázka toho, kam SW směřují. 7/10
863629
Jak jsem psal minule. Jako oddechovka to funguje, ale jakmile nad tím začnete trochu více přemýšlet, tak se to rozpadá. Jako výplň ke stravování to funguje, ale je to až moc ošklivá ukázka toho, kam SW směřují. 7/10
Mandalorian S03E04
8 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: pepo
Dořešíme náležitosti na Cinematiku 
863628
Dořešíme náležitosti na Cinematiku 
863626
3 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
8)8)8)
863626
*8)**8)**8)*
863625
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Jinak Pepo se nemusí koukat na TLOU. Nedali jsme kilo, hotovo. Nepodplatil me.
863625
Jinak Pepo se nemusí koukat na TLOU. Nedali jsme kilo, hotovo. Nepodplatil me.
5 0
reagují: pepo
reagovat

HOMƎLAND

Rewatch za mnou.
S tím, že poprvé jsem viděl finální řadu. A teda klobouk dolů za to, jak to zvládli ukočírovat. Jakože fakt wow.
Nevím jak to bylo přijatý v době premiéry (ten čas letí), ale konzistentnější show aby člověk pohledal. A ten hořkosladkej konec byl naprosto sednoucí.
Mrzí mě, že to utnuli (i když to podle informací to bylo plánovaný už od pátý řady) a rád bych se díval dál. Ten konec tak hezky navnadil.

Celkově i navrátivší se ze čtvrté řady potěšili. Feeling a drive to mělo neuvěřitelnej. Zápletka za mě taky úplně nevybočující z vysokýho Homeland standardu. Kolem a kolem jsem zas byl jednou napnutej jak guma na trenkách puberťáka.
9/10
Celkově za všech osm řad 10/10
863542
Rewatch za mnou. S tím, že poprvé jsem viděl finální řadu. A teda klobouk dolů za to, jak to zvládli ukočírovat. Jakože fakt wow. Nevím jak to bylo přijatý v době premiéry (ten čas letí), ale konzistentnější show aby člověk pohledal. A ten hořkosladkej konec byl naprosto sednoucí. Mrzí mě, že to utnuli (i když to podle informací to bylo plánovaný už od pátý řady) a rád bych se díval dál. Ten konec tak hezky navnadil. Celkově i navrátivší se ze čtvrté řady potěšili. Feeling a drive to mělo neuvěřitelnej. Zápletka za mě taky úplně nevybočující z vysokýho Homeland standardu. Kolem a kolem jsem zas byl jednou napnutej jak guma na trenkách puberťáka. 9/10 Celkově za všech osm řad 10/10
HOMƎLAND
13 -2
reagují: verbst
reagovat
Třetí řada Bílého lotosu se bude odehrávat v Thajsku. To dává prostor k vzniku zajímavých... situací.:D
863465
Třetí řada Bílého lotosu se bude odehrávat v Thajsku. To dává prostor k vzniku zajímavých... situací.*:D*
6 0
reagovat

Marvel's Secret Invasion

21.6.
863446
21.6.
Marvel's Secret Invasion
5 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Ti dva by měli mít spin-off. Z té absurdní scény ve třetí řadě, jak šel udělat Tom z radosti bordel za Gregem do kanceláře, žiju dodnes:D
863422
Ti dva by měli mít spin-off. Z té absurdní scény ve třetí řadě, jak šel udělat Tom z radosti bordel za Gregem do kanceláře, žiju dodnes*:D*
863415
4 0
reagovat
Je ta první řada nějak rozumně uzavřená?
863420
Je ta první řada nějak rozumně uzavřená?
863371
2 0
reagovat
reaguje na: The Joker
On je ten seriál pro našince trochu nepřístupný. Já to vzdal někdy ve třetím díle (prozatím). Ostatní na tom budou hádám podobné....
863419
On je ten seriál pro našince trochu nepřístupný. Já to vzdal někdy ve třetím díle (prozatím). Ostatní na tom budou hádám podobné....
863416
1 -3
reagovat
Jinak teda sileny, ze na csfd zatim jen 21 hodnoceni ( a to kdo vi, jestli vsechno real) a nedostala se epka ani mezi nejnavstevovanejsi serialy... Absolutne to tady ty fanousky nenabralo, takovej rozdil oproti Twitteru v eng.
863416
Jinak teda sileny, ze na csfd zatim jen 21 hodnoceni ( a to kdo vi, jestli vsechno real) a nedostala se epka ani mezi nejnavstevovanejsi serialy... Absolutne to tady ty fanousky nenabralo, takovej rozdil oproti Twitteru v eng.
5 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
The Disgusting Brothers! Proste jinej level...
863415
The Disgusting Brothers! Proste jinej level...
863411
3 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Mayor of Kingstown S2

Je to strasne over the top ale zrejme kvoli tomu si to tak uzivam ako taku zabavnu oddychovku. Sky ale pridava tie epizody velmi pomaly, takze som len na nejakej 7.
863412
Je to strasne over the top ale zrejme kvoli tomu si to tak uzivam ako taku zabavnu oddychovku. Sky ale pridava tie epizody velmi pomaly, takze som len na nejakej 7.
Mayor of Kingstown S2
1 0
reagovat

Succession 4x01

Diky rozhodnuti, ze tohle bude posledni rada, to muze skoncit na absolutnim vrcholu, protoze zacatek tomu hodne napovida 
863411
Diky rozhodnuti, ze tohle bude posledni rada, to muze skoncit na absolutnim vrcholu, protoze zacatek tomu hodne napovida 
Succession 4x01
7 0
reagují: The Joker
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se