Reacher
Moje dohánění watchlistu pokračuje a tentokrát došlo na tuhle akční jízdu. Neviděl jsem filmy s Cruisem a knihy nečetl, ale získalo si mě to už během prvního dílu. Je to tak trochu béčková záležitost, místy lehce hloupá, ale to tomu odpouštím, protože Alan Ritchson je sympaťák. Nejen že nabouchanej, ale umí i dobře hrát a jeho Reacher mě bavil celou dobu. Kolem Reachera se pohybují i dost fajn vedlejší postavy a celé je to správně brutální a napínavé, abyste měli chuť to dát na jeden zátah. Dobře natočené, dobře obsazené, s fajn příběhem, akcí a vyústěním. Těším se na další řadu s tímhle sympatickým hromotlukem. Jen mi bude chybět Roscoe s panem policistou, Reachera oba skvěle doplňovali
|
reagovat
|
8/10 Akurát to trochu pokazil ten koniec.
Ale ako hovorím, super seriál až na ten koniec. Neviem kam by sa to mohlo ďalej posunúť z tohto bodu tak, aby to dávalo ešte nejaký zmysel. Aj z tohto pohľadu tam cítiť veľkú podobnosť so spomínaným Wayward Pines, kde bola druhá séria oproti prvej slabota.
9/10
), budou muset každou sezonou nafukovat pořádně rozpočet. A nejsem si jistý, jestli do něčeho takového Netflix půjde. Vlastně momentálně stále těžko říct, jestli vůbec vznikne i přes nečekaně velký divácký a kritický úspěch druhá sezona.
Sice to na základě jeho poznámek převzal někdo jiný, ale momentálně to nečtu ani nesleduji, jak přijímané nové kapitoly jsou. Snad to přesto k nějakému uspokojivému konci dojde. Kdybys chtěl kouknout na nějaký další opravdu ve všech ohledech nádherný seinen, tak znovu doporučuji úžasnou