Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 9841 - 9860 Napsat příspěvek
Az ted jsem se docetl, ze je tam pulhodinova scena bez strihu... Vubec mi to nesepnulo. Coz je taky super, ze to pracuje pro tu epizodu a nestrhava na sebe pozornost.
864785
Az ted jsem se docetl, ze je tam pulhodinova scena bez strihu... Vubec mi to nesepnulo. Coz je taky super, ze to pracuje pro tu epizodu a nestrhava na sebe pozornost.
5 0
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: The Joker
Genialita. A to nám zbývá ještě sedm dílů!
864784
Genialita. A to nám zbývá ještě sedm dílů!
864782
6 0
reagovat

Succession

:o:o:o:o:o
864782
*:o**:o**:o**:o**:o*
Succession
8 0
reagují: the dark knight
reagovat
reaguje na: Adventurer
Dneska to sice bylo lepší, ale running joke s chcáním klouzačky je jedna z nejtrapnějších věcí, které jsem v televizi za poslední dobu slyšel
864743
Dneska to sice bylo lepší, ale running joke s chcáním klouzačky je jedna z nejtrapnějších věcí, které jsem v televizi za poslední dobu slyšel
864719
3 -1
reagovat
reaguje na: connor
No tak tu máme 3 knihy s totožným hodnocením na Goodreads a shodneme se, že mají 3 velmi rozdílné úrovně kvality. Tak se snad shodneme i na tom, že to není úplně relevantní zdroj kvality ;).
864739
No tak tu máme 3 knihy s totožným hodnocením na Goodreads a shodneme se, že mají 3 velmi rozdílné úrovně kvality. Tak se snad shodneme i na tom, že to není úplně relevantní zdroj kvality *;)*.
864738
5 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ty zase nedávej rovnítko mezi velmi specifickou literaturu jako je 50 odstínů a jiné bestsellery, které si přečtou mladí, staří, muži, ženy. Co tím chci říct - to zkreslení není u všeho tak výrazné jako třeba u nějakých romantických young-adult knížek či přímo červených knihoven.
A ne, nedělám rovnítko. Silo mi přišlo kvalitní i přes neoriginalitu. Na úroveň Weira bych to teda nedal, ale úplně fajn mysteriózní sci-fi bez problémů. Vtipný, že jsi ale zmínil Ready Player One. Ten má sice taky na goodreads 4,2/5, ale to přijetí bude zkreslené taky dost. Co jsem kdykoliv na tu knihu narazil někde v diskuzích např. na r/books, tak ji tam téměř všichni vždy docela dost hejtují, resp. ji berou jako Stmívání pro muže.
864738
Ty zase nedávej rovnítko mezi velmi specifickou literaturu jako je 50 odstínů a jiné bestsellery, které si přečtou mladí, staří, muži, ženy. Co tím chci říct - to zkreslení není u všeho tak výrazné jako třeba u nějakých romantických young-adult knížek či přímo červených knihoven. A ne, nedělám rovnítko. Silo mi přišlo kvalitní i přes neoriginalitu. Na úroveň Weira bych to teda nedal, ale úplně fajn mysteriózní sci-fi bez problémů. Vtipný, že jsi ale zmínil Ready Player One. Ten má sice taky na goodreads 4,2/5, ale to přijetí bude zkreslené taky dost. Co jsem kdykoliv na tu knihu narazil někde v diskuzích např. na r/books, tak ji tam téměř všichni vždy docela dost hejtují, resp. ji berou jako Stmívání pro muže.
864724
2 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Ale i ta jedna kniha je třeba petinasobek času oproti jednomu filmu ;) A čtenářům prostě nestojí za to napsat hate na knihu nebo ji vůbec rozecitat. Kdo četl knižních 50 odstínů šedi ? No třeba já :D ale hádám že tu budu asi jediný. A ani za tu recenzí mi to nestalo.  Film nás tu má za sebou desítky. Co je důsledek ? Goodreads 4,1/5 tj. stejně jako Silo , film 40 % na csfd. A to mi věřte, že je film moc moc moc lepší. Kniha je tupé roztažené brblání má úrovni fan fiction povídek.  

A prosím nedělej rovnítko mezi originálním a kvalitním. Ready Player One nebo cokoliv od Andyho Weira je zoufale nepůvodní a zrovna jeho poslední Spasitel je skvělý :+ o Marťanovi škoda mluvit...
864724
Ale i ta jedna kniha je třeba petinasobek času oproti jednomu filmu *;)* A čtenářům prostě nestojí za to napsat hate na knihu nebo ji vůbec rozecitat. Kdo četl knižních 50 odstínů šedi ? No třeba já *:D* ale hádám že tu budu asi jediný. A ani za tu recenzí mi to nestalo.  Film nás tu má za sebou desítky. Co je důsledek ? Goodreads 4,1/5 tj. stejně jako Silo , film 40 % na csfd. A to mi věřte, že je film moc moc moc lepší. Kniha je tupé roztažené brblání má úrovni fan fiction povídek.   A prosím nedělej rovnítko mezi originálním a kvalitním. Ready Player One nebo cokoliv od Andyho Weira je zoufale nepůvodní a zrovna jeho poslední Spasitel je skvělý *:+* o Marťanovi škoda mluvit...
864687
4 -1
reagují: connor
reagovat

Volha

Nový seriál na ČT. Odehrává se v 70 letech.
Mladej Hádek tam pálí jednu hlášku za druhou a má to fakt skvělej spád. 
Hodně známých herců se tam objeví ve vedlejších rolích....

Můžu doporučit. :+ 
864719
Nový seriál na ČT. Odehrává se v 70 letech. Mladej Hádek tam pálí jednu hlášku za druhou a má to fakt skvělej spád.  Hodně známých herců se tam objeví ve vedlejších rolích.... Můžu doporučit. *:+* 
Volha
1 -6
reagují: fabec
reagovat
Tady nicméně nejde o dočtení ságy, ale o dočtení jedné knihy, je to hodnocení jedné knihy, to už lidé, co jdou vůbec na nějakou databázi hodnotit, určitě dočtou.
Ale pokud mají pro tebe názory jednotlivců přece jen větší váhu - Jak jsem taky napsal, mně osobně se ta kniha líbila (tak na 7,5/10, abys měl lepší představu). Klišé nebo ne. Dneska v tomto subžánru (nebo i v mnoha jiných) už téměř nejde napsat něco originálního. Důležité je, jak zábavné to je, jestli to má čtivou a hezkou prózu, obstojné postavy atd. 
864687
Tady nicméně nejde o dočtení ságy, ale o dočtení jedné knihy, je to hodnocení jedné knihy, to už lidé, co jdou vůbec na nějakou databázi hodnotit, určitě dočtou. Ale pokud mají pro tebe názory jednotlivců přece jen větší váhu - Jak jsem taky napsal, mně osobně se ta kniha líbila (tak na 7,5/10, abys měl lepší představu). Klišé nebo ne. Dneska v tomto subžánru (nebo i v mnoha jiných) už téměř nejde napsat něco originálního. Důležité je, jak zábavné to je, jestli to má čtivou a hezkou prózu, obstojné postavy atd. 
864683
6 -2
reagovat
To jsme probírali nedávno v kecarne, že databáze knih oproti filmovým moc nefungují a tady si asi málokdo najde desítky hodin, aby dočetl průměrnou ságu a pak ji ohodnotil. Pak to vystřelí nahoru různá Young adult nebo slabší marketingově vyhnaná díla. Tohle je tak někde mezi tím...
864683
To jsme probírali nedávno v kecarne, že databáze knih oproti filmovým moc nefungují a tady si asi málokdo najde desítky hodin, aby dočetl průměrnou ságu a pak ji ohodnotil. Pak to vystřelí nahoru různá Young adult nebo slabší marketingově vyhnaná díla. Tohle je tak někde mezi tím...
864668
5 0
reagují: connor
reagovat
Já četl původní knihu taky a je podle mě docela fajn. Pokračování jsou už slabší.
Na databázi i goodreads každopádně 4,2/5. :)
864668
Já četl původní knihu taky a je podle mě docela fajn. Pokračování jsou už slabší. Na databázi i goodreads každopádně 4,2/5. *:)*
2 -2
reagovat
Tak prave si potvrdil moje obavy, pretoze to nametovo naozaj k tomu zvadza.
864663
Tak prave si potvrdil moje obavy, pretoze to nametovo naozaj k tomu zvadza.
864662
2 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Já četl původní knihu a je IMHO hodně špatná a vykrádá asi milion sci-fi s neoriginálním twistem. Snad bude seriál lepší.. 
864662
Já četl původní knihu a je IMHO hodně špatná a vykrádá asi milion sci-fi s neoriginálním twistem. Snad bude seriál lepší.. 
864643
1 -1
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Gorecki
Do nedávna jsem nevěděl že se takový seriál chystá, no, a aktuálně patří k mým nejočekávanějším kouskům tohoto roku.
864651
Do nedávna jsem nevěděl že se takový seriál chystá, no, a aktuálně patří k mým nejočekávanějším kouskům tohoto roku.
864643
3 0
reagovat

vylepšený Ahsoka trailer

Měli oficiálně vydat tenhle lepší trailer
864645
Měli oficiálně vydat tenhle [url=https://youtu.be/k0mG2yo8oCI]lepší trailer[/url]
vylepšený Ahsoka trailer
2 0
reagovat
Silo
Novy postapo seros od Apple TV s paradnym obsadenim, ktory mal byt najprv filmom Ridleyho Scotta.:+
A konecne! niekto pouzil (upravil) jednu z najfilmovejsich skladieb Radiohead, ktora sa doslova vola Exit Music (For a Film).:D
864643
[url=https://youtu.be/8ZYhuvIv1pA]Silo[/url] Novy postapo seros od Apple TV s paradnym obsadenim, ktory mal byt najprv filmom Ridleyho Scotta.*:+* A konecne! niekto pouzil (upravil) jednu z najfilmovejsich skladieb Radiohead, ktora sa doslova vola Exit Music (For a Film).*:D*
4 0
reagují: AndyKaufman, peterel
reagovat

Skeleton Crew

Trailer, alespoň v trochu přijatelné kvalitě. 
864602
[url=https://streamable.com/79u5dy]Trailer[/url], alespoň v trochu přijatelné kvalitě. 
Skeleton Crew
3 -4
reagovat

The Acolyte

Hm... začíná se propojovat období High Republic z knížek/komiksů s hranými věcmi. (Kdo četl, tak v seriálu se objeví Vernestra Rhow /Rebeca Henderson/).
864601
Hm... začíná se propojovat období High Republic z [url=https://preview.redd.it/w0yrsjft9psa1.jpg?width=960&crop=smart&auto=webp&v=enabled&s=9ffe02590368425c6b6807b647e22474d5add183]knížek/komiksů[/url] s hranými věcmi. (Kdo četl, tak [url=https://preview.redd.it/u69hjvbjbpsa1.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&v=enabled&s=0d604c8f6211e1a07df663ac74904eab8e3f32bb]v seriálu[/url] se objeví [spoiler]Vernestra Rhow /Rebeca Henderson/[/spoiler]).
The Acolyte
1 -5
reagovat
Současná manželka, samozřejmě. :D Nevím, proč jsem napsal opak; už to nejde editovat.
864596
Současná manželka, samozřejmě. *:D* Nevím, proč jsem napsal opak; už to nejde editovat.
1 -5
reagovat
reaguje na: MKMZ
Oni už nejsou spolu? (Ewan+Mary)
864595
Oni už nejsou spolu? (Ewan+Mary)
864592
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se