Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 9801 - 9820 Napsat příspěvek

Mando

toť naše cesta :D8):+

jo za mě vpohodě. Až nečekaně dlouhej filmovej díl.

Ty pomrkávání na novou-novou trilogii už tam jsou dost ...
+ příprava na ty chystaný seriály a filmy ....
865277
toť naše cesta *:D**8)**:+* jo za mě vpohodě. Až nečekaně dlouhej filmovej díl. Ty pomrkávání na novou-novou trilogii už tam jsou dost ... + příprava na ty chystaný seriály a filmy ....
Mando
2 0
reagovat
reaguje na: esmo
Ano! Doteraz mám nutkanie si to zahrať znova. A asi to aj urobím, lebo mám pocit, že teraz budem na tú hru pozerať už trocha inak.
865270
Ano! Doteraz mám nutkanie si to zahrať znova. A asi to aj urobím, lebo mám pocit, že teraz budem na tú hru pozerať už trocha inak.
865269
1 0
reagovat

1883

Já nečekal, že to bude tak dobrý. Po dvou dílech fakt paráda. Připomíná mi to RDR2 :+
865269
Já nečekal, že to bude tak dobrý. Po dvou dílech fakt paráda. Připomíná mi to RDR2 *:+*
1883
6 -1
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: The Joker
Ani sa nečudujem, včera som si to dal a teda civel som s otvorenou hubou. Zobraziť to práve takto je absolútne originálne a kto takú situáciu zažil, tak aj vie, že veľmi realistické.

Tento seriál je úplne iný šport ako čokoľvek iné.
865216
Ani sa nečudujem, včera som si to dal a teda civel som s otvorenou hubou. Zobraziť to práve takto je absolútne originálne a kto takú situáciu zažil, tak aj vie, že veľmi realistické. Tento seriál je úplne iný šport ako čokoľvek iné.
865203
9 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
My man8)
865212
My man*8)*
865209
4 -1
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
Bude animovaná, Gunn už ale naznačil, že ti herci se můžou objevit v těch rolích i ve hraných věcech.
865211
Bude animovaná, Gunn už ale naznačil, že ti herci se můžou objevit v těch rolích i ve hraných věcech.
865208
6 -1
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
A v čem je rozdíl? Má nejočekávanější komiksová věc vůbec je animovaná -  Invincible s2. 
865209
A v čem je rozdíl? Má nejočekávanější komiksová věc vůbec je animovaná -  Invincible s2. 
865208
9 -4
reagují: SHUTTER
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Paci sa mi ako si vynechal informaciu o tom, ze to bude animak.
865208
Paci sa mi ako si vynechal informaciu o tom, ze to bude animak.
865194
4 0
reagují: do_Od, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Attikus
Za me pocitove nejlepe a nejpresneji natocene umrti v rodine a ty momenty tesne po tom vubec. Tady se Mylod a spol. fakt neskutecne vytahli. A pritom delaji rozhodnuti a zaroven nevoli snadne cesty. Uz to ze toci na film a ne digital je pri tom stylu komplikace. Fakt klobouk dolu.
865207
Za me pocitove [spoiler]nejlepe a nejpresneji natocene umrti v rodine a ty momenty tesne po tom vubec[/spoiler]. Tady se Mylod a spol. fakt neskutecne vytahli. A pritom delaji rozhodnuti a zaroven nevoli snadne cesty. Uz to ze toci na film a ne digital je pri tom stylu komplikace. Fakt klobouk dolu.
865206
8 0
reagovat
Myslím, že z hľadiska plot twistu sa to bude radiť do top 5 všetkých čias, samozrejme 10/10 je zaslúžených, to je proste dokonalosť a bodka.
865206
Myslím, že z hľadiska plot twistu sa to bude radiť do top 5 všetkých čias, samozrejme 10/10 je zaslúžených, to je proste dokonalosť a bodka.
865203
4 -1
reagují: The Joker
reagovat

Succession S04E03

Zatim v US nejsledovanejsi epka celeho serialu a zaujalo teda imdb: temer 17K hodnoceni a prumer 10/10:+:+:+
865203
Zatim v US nejsledovanejsi epka celeho serialu a zaujalo teda imdb: temer 17K hodnoceni a prumer [b]10/10[/b]. *:+**:+**:+*
Succession S04E03
13 -1
reagují: duro, Attikus
reagovat

Frank Grillo DC serial

Gunn oznámil první casting ve své vedoucí roli v DC universu a je to Rick Flag sr. s tváří Grilla. 
Má to být retro seriál z WW2 Creature Commandos, bude tam i David Harbour, Alan Tudyk, Maria Bakalova a Sean Gunn. 

Source: Gunnuv Twitter a Collider.

No už teď se na to těším víc než na cokoliv od Marvelu.
865194
Gunn oznámil první casting ve své vedoucí roli v DC universu a je to Rick Flag sr. s tváří Grilla.  Má to být retro seriál z WW2 Creature Commandos, bude tam i David Harbour, Alan Tudyk, Maria Bakalova a Sean Gunn.  Source: Gunnuv Twitter a Collider. No už teď se na to těším víc než na cokoliv od Marvelu.
Frank Grillo DC serial
12 0
reagují: HellblazerZabud
reagovat
reaguje na: speta.jr
Dneska jsem dostal nasledujici email:

We’ve been dying to tell you the good news! You’re getting everything you love to watch on HBO Max, plus the best in true crime, reality, food, and home. Pretty great, right?

Mark your calendar. You’ll have access to Max as soon as it arrives on May 23.

What to Expect on May 23

We’ll move your HBO Max account to Max – your profile and watch list will be waiting for you.

Stay tuned for updates. For more information, visit our Help Center.
865189
Dneska jsem dostal nasledujici email: [i]We’ve been dying to tell you the good news! You’re getting everything you love to watch on HBO Max, plus the best in true crime, reality, food, and home. Pretty great, right? Mark your calendar. You’ll have access to Max as soon as it arrives on May 23. [b]What to Expect on May 23 [/b]We’ll move your HBO Max account to Max – [b]your profile and watch list will be waiting for you.[/b] Stay tuned for updates. For more information, visit our [url=https://ablink.service.hbomax.com/ls/click?upn=Gje5LKVH-2FXrx73CmItOJsKX64mcrUmwk3kAvAxkImYARp2ehpfE4-2BaboafjhtNPQ8kGVeavKpjiDauMF0qgDLcMcmTp747-2Bn0dACDOK-2FTHZSuq7R9xwiIo085-2BoPBvkmJVY41sQx6sV7BcGg63PbrHHvkSJMkQQca5aioJ3e5Ch3irDIOxcLVFcUP5gxam72BXf6LceC94gz-2BDnl64UtKFnsQllQhgQFunZoIMVue8E-3DY0ag_HEh3LhQZgoE18P2wwE4qJ2lQFVAM8U0lIIP8CA2iYirrAse2-2FIltYsNQDqJ5kLq3aXsIoXwNEn1VLTnwBfXfJhNSjG61QFwBtmF1at53rp2bqSEYYG2IwTs2-2BQ1hjg5IvZELtwzJZGjYdaMRlnAig9i-2FHjapBIcUmgUrSilzWb7vjDiki-2B1LyZx5IB-2BMwxfeuYC4zZUTotYBV2p87UOsVtQH3FiR6WmoPTB0f77fwvKWuammVB-2FioYF6C2DJJfUEZ1bBeWyIsoLDdobTcofAbP9WnuuNrgIGbimmgW8pmU-2BdZTM1OQGzBGhQgXmnJ9SBVskHQl8lOeAe-2Fe1kAxxvR6A4yS5RvZljB-2Bcd6cNogYkF3ySM6eVeGIJuIVoEzTzpADOzeoAz-2FvZOkVWW-2BDpyaojwSF4CfDhU6GrA3DjGdSEt3AOE5KruJhuqngygMgbWOL5sapwlT4oi9oFyRfkOldOKkt5ww5BOexdtwcFHPlIuh3V8NJmabm1wzMqozlaNPCQjAIFa9JmoS9PAtJ1Vw2PqP0lKe7YzeAoYQycpYh2sDDvvAgTP-2BCPTy5meHktrsxpzZqwV850vXMGAU4CuzuOFO540JAXrLMdi2AheBNgcuRYQK1g7ae1o-2FqlY2z7N-2B3mLnQUnCF58MWkGskyMtWyw9Z5DASsarzp4vvRVy2lSFfHY6goDqgHeIrtwyLp0GInGqo4yX3Ouu-2FuECaQH6XQHfwPTzNJRYuCafD6OtV4-3D]Help Center[/url]. [/i]
865172
4 0
reagovat

Mando

Toto bola prvá časť v tejto sezóne, ktorá mala skutočne príbeh a o niečo tam šlo. 

Ale tie správy, že tomu oproti prvému dielu padla sledovanosť o vyše 90% (prvý diel od stredy do nedele vyše 70 miliónov, u časti s Jackom Blackom a Fat Blackom vraj už sa to pohybovalo len v státisícoch), sú... zaujímavé.
865188
Toto bola prvá časť v tejto sezóne, ktorá mala skutočne príbeh a o niečo tam šlo.  Ale tie správy, že tomu oproti prvému dielu padla sledovanosť o vyše 90% (prvý diel od stredy do nedele vyše 70 miliónov, u časti s Jackom Blackom a Fat Blackom vraj už sa to pohybovalo len v státisícoch), sú... zaujímavé.
Mando
8 0
reagovat
Ale ten Sympathizer teda vypadá fakt hodně dobře. :+
865181
Ale ten Sympathizer teda vypadá fakt hodně dobře. *:+*
865174
3 0
reagovat
Ani nic o Tokyo Vice :-
865180
Ani nic o Tokyo Vice *:-*
4 0
reagovat

Echo 3

Před časem se tu někdo divil, že Echo 3 nemá žádnou mediální popularitu a v době premiéry o něm není vůbec slyšet...Chyba v tomto případě nebude na straně mediálního oddělení Applu, ale celé je to mnohem prostší. Echo 3 totiž není dobrá série (seriál) - Nedovedu si moc představit, jak by to mohlo logicky dějově, uspokojivě pokračovat. V Applu si řekli, že potřebují mít vlastní verzi Narcos, či seriálovou variaci Smrt čeká všude, nabrali na to Evanse, Daria Naharise, Miniaturového vraha a...A na nic víc peníze nezbyli. Potažmo ještě na výlet mimo USA, ale tam už asi nezbyli prachy na produkční tým, protože všechna akce vypadá jak z klasické levné TV produkce. Budiž, produkční nedostatky se ještě dají odpustit, ale co se nedá odpustit, jak brutálně zoufalá nuda to je. Sestříhat do filmu na dvě hodiny a vešlo by se vše důležité.
865177
Před časem se tu někdo divil, že Echo 3 nemá žádnou mediální popularitu a v době premiéry o něm není vůbec slyšet...Chyba v tomto případě nebude na straně mediálního oddělení Applu, ale celé je to mnohem prostší. Echo 3 totiž není dobrá série (seriál) - Nedovedu si moc představit, jak by to mohlo logicky dějově, uspokojivě pokračovat. V Applu si řekli, že potřebují mít vlastní verzi Narcos, či seriálovou variaci Smrt čeká všude, nabrali na to Evanse, Daria Naharise, Miniaturového vraha a...A na nic víc peníze nezbyli. Potažmo ještě na výlet mimo USA, ale tam už asi nezbyli prachy na produkční tým, protože všechna akce vypadá jak z klasické levné TV produkce. Budiž, produkční nedostatky se ještě dají odpustit, ale co se nedá odpustit, jak brutálně zoufalá nuda to je. Sestříhat do filmu na dvě hodiny a vešlo by se vše důležité.
Echo 3
2 0
reagovat
Nic o Warrior S03 co převzali po Cinemax? Na ni se těším nejvíc.
865175
Nic o Warrior S03 co převzali po Cinemax? Na ni se těším nejvíc.
865174
1 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Meli prezentacku MAX... A krome Penguina vypada skvele i novy True Detective, The Sympathizer a The Regime. Proste jinej level, no. Jen teda bohuzel 3 z tech 4 show budou az pristi rok, no. :/
865174
Meli prezentacku MAX... A krome Penguina vypada skvele i novy True Detective, The Sympathizer a The Regime. Proste jinej level, no. Jen teda bohuzel 3 z tech 4 show budou az pristi rok, no. :/
865172
7 0
reagují: connor, okkac
reagovat
Co to je dnes za hbo max zne? :o
865172
Co to je dnes za hbo max zne? *:o*
2 0
reagují: Vincent, The Joker
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se