Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 60481 - 60500 Napsat příspěvek
Tonight´s the night. Dark Defender zase ruluje, jen škoda, že končí v nejlepším. Nemůžu se dočkat příštího dílu;)
518427
Tonight´s the night. Dark Defender zase ruluje, jen škoda, že končí v nejlepším. Nemůžu se dočkat příštího dílu*;)*
0 0
reagovat
Jako ten Marshall bol divocina:D, ale inak nic moc.
518408
Jako ten Marshall bol divocina*:D*, ale inak nic moc.
0 0
reagovat

HIMYM, TBBT

Pro mě oba díly spíše podprůměr ?)
518403
Pro mě oba díly spíše podprůměr *?)*
HIMYM, TBBT
0 0
reagovat

Psema

Na Comeback mi nesahej! :D
518401
Na Comeback mi nesahej! *:D*
Psema
0 0
reagovat
Asi tak nějak, už dlouho jsem neměl tak velkou chuť TBBT vypnout v polovině a přestat sledovat napořád. Zato HIMYM se zřejmě natrvalo vrátilo do těch správných kolejí :)
518400
Asi tak nějak, už dlouho jsem neměl tak velkou chuť TBBT vypnout v polovině a přestat sledovat napořád. Zato HIMYM se zřejmě natrvalo vrátilo do těch správných kolejí :)
0 0
reagovat
Marshall rulez!!! :D:D
518399
Marshall rulez!!! *:D**:D*
0 0
reagovat
Karel: hlavně většina vtipů v Big Bangu byla otřepaná až hrůza. Jsem si říkal, jestli to náhodou není pokus o americkej Comeback.:-
518398
Karel: hlavně většina vtipů v Big Bangu byla otřepaná až hrůza. Jsem si říkal, jestli to náhodou není pokus o americkej Comeback.*:-*
0 0
reagovat
Psema: Čert vem Leonardovy trapný nový kalhoty. Marshall ownz! :+:+
518394
Psema: Čert vem Leonardovy trapný nový kalhoty. Marshall ownz! *:+**:+*
0 0
reagovat
Ne, znova ne! Jednu dobu jsem to poslouchal tak dvěstěkrát za den :D
518390
Ne, znova ne! Jednu dobu jsem to poslouchal tak dvěstěkrát za den *:D*
0 0
reagovat
Zitch dog!:D
518389
Zitch dog!*:D*
0 0
reagovat
The bestest song ever :D:+ text_odkazu
518388
The bestest song ever *:D**:+* [link="http://www.youtube.com/watch?v=56LkSDnlx4o"]text_odkazu[/link]
0 0
reagovat
Jen taková vsuvka - HIMYM si dneska s Big bangem solidně vytřelo zadek. Krájení krocana lightsaberem tesat. :D:+
518384
Jen taková vsuvka - HIMYM si dneska s Big bangem solidně vytřelo zadek. Krájení krocana lightsaberem tesat. *:D**:+*
0 0
reagovat
Bohuzel, v poslednich letech se toho moc nepovedlo (a to nemyslim jen serialy), takze clovek se dabingu pote vyhyba radsi velkym obloukem 8)
518382
Bohuzel, v poslednich letech se toho moc nepovedlo (a to nemyslim jen serialy), takze clovek se dabingu pote vyhyba radsi velkym obloukem *8)*
0 0
reagovat
Kazdy serial muze fungovat i s dabingem, ale kolikrat se to povedlo? malokdy, pokud jeden s novych serialu bude mit dabing ktery nezkazi serial, tak to bude stesti.
518380
Kazdy serial muze fungovat i s dabingem, ale kolikrat se to povedlo? malokdy, pokud jeden s novych serialu bude mit dabing ktery nezkazi serial, tak to bude stesti.
0 0
reagovat
JJ, vemte si Friends, na ty se vždycky rád podívám a Joey jako Petr Rychlý mi nevadí. Jasně, kdybych znal originál jako první, asi bych mluvil jinak.... ale HIMYM může v klidu fungovat, pokud si dá někdo práci s překladem a neangažuje Lucku Vondráčkovou...
518379
JJ, vemte si Friends, na ty se vždycky rád podívám a Joey jako Petr Rychlý mi nevadí. Jasně, kdybych znal originál jako první, asi bych mluvil jinak.... ale HIMYM může v klidu fungovat, pokud si dá někdo práci s překladem a neangažuje Lucku Vondráčkovou...
0 0
reagovat
GG dabing možná neuškodí, ale u HIMYM to bude jiný. GG jsou priznejme si takový kvalitnější Beverly Hills. Ale HIMYM jdou spíš do Přátel a ty byli v originále lepší.
518378
GG dabing možná neuškodí, ale u HIMYM to bude jiný. GG jsou priznejme si takový kvalitnější Beverly Hills. Ale HIMYM jdou spíš do Přátel a ty byli v originále lepší.
0 0
reagovat
Fluke: How I Met Your Mother a Gossipka by mohli s dabingem fungovat celkem obstojně. Proč bejt hned negativní. Ty na to přece koukat nemusíš.;)
518377
Fluke: How I Met Your Mother a Gossipka by mohli s dabingem fungovat celkem obstojně. Proč bejt hned negativní. Ty na to přece koukat nemusíš.*;)*
0 0
reagovat

Fluke

Mluvíš mi z duše. Jenže nenaděláš nic. Jak je vidět tak na serveru GG z toho maj evidentní radost a myslim si, že nebudou jediný :)
518376
Mluvíš mi z duše. Jenže nenaděláš nic. Jak je vidět tak na serveru GG z toho maj evidentní radost a myslim si, že nebudou jediný *:)*
Fluke
0 0
reagovat

Rage

No to bude něco?) Kolik legend dbingem zabijou.
518375
No to bude něco*?)* Kolik legend dbingem zabijou.
Rage
0 0
reagovat

Prima

,,Konečně se dočkáme i my, čeští diváci. Televize Prima totiž chystá pro rok 2009 pořádnou porci těch nejlepší seriálů. Mezi ně samozřejmě patří i Gossip Girl. Kdy to přesně bude se neví, ale hlavní je, že to vůbec bude :)
(Mezi další chystané seriály patří např. Futurama, My Name Is Earl, How I Met Your Mother, Chuck, ...) " Zroj: Odkaz: link
518374
,,Konečně se dočkáme i my, čeští diváci. Televize Prima totiž chystá pro rok 2009 pořádnou porci těch nejlepší seriálů. Mezi ně samozřejmě patří i Gossip Girl. Kdy to přesně bude se neví, ale hlavní je, že to vůbec bude :) (Mezi další chystané seriály patří např. Futurama, My Name Is Earl, How I Met Your Mother, Chuck, ...) " Zroj: Odkaz: [link="http://gossip-girl.serial4u.cz/"]link[/link]
Prima
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se