Mě bitky v Chuckovi přijdou na seriálovou produkci dost dobrý:) a maj bejt hlavně zábavný. Samozřejmě jsou o tom jak se bijou ženský

|
reagovat
|

|
reagovat
|
. Ne, předposlední díl měl bitku v autě, která byla poměrně dost fajnová
jinak mi teda v paměti moc nezůstalo 
|
reagovat
|

|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagovat
|
|
reagovat
|
, nad kterým tady všichni hrozně nadávaj, a to je to dvacetiminutivej sitcom. Mně prostě, a vadí by bylo asi silný slovo, irituje, ten identickej mustr každýho dílu s identickým srcervoucím (mě teda už tak deset dílů jen sere) dialogem mezi Sarah a Chuckem. Chuck se zapojuje do misí úplně stejně, pokouší se dospět stále stejně a o nevztahu se Sarah už jsem psal. Takže jako pozitivum lze hodnotit jen Jestera a Big Mikea s Morganem. Kdyby to nebyl plnohodnotnej 40 min dlouhej seriál, tak ani neceknu. Pobavil by královsky a šlo by se dál. Tady se ale vždycky něco obrovsky zásadního nakousne (Sarah odpráskne chlápka, Chucka "musí" oddělit od rodiny, Sarah a Chuck musí začít bydlet spolu - a pak je z toho úplný hovno, mávnutím kouzelnýho proutku se to vyřeší, abychom se dalších deset dílů mohli dívat na stejný schéma: Chuck dělá v Buy More - jde na misi - vyřeší misi - vrátí se do Buy More... nebejt tam ty akční scény... 
- to by totiž celej seriál úplně obrátilo vzhůru nohama... |
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagovat
|
jako kdyby tam nebyly ty akční vsuvky, tak by jsme 40 minut koukali na psí voči neschonýho Bartowskiho... Ne, druhá sezona je úplně stejná jako první, což je fak o ničem a to přirovnání k TBBT sedí. Stejnej nulovej posun oproti začátku seriálu. Vždyť si můžeš pustit třetí čtvrtej díl první sérky a prakticky cokoliv z toho co následovalo a nebude ti chybět žádnej backround, víš všechno....|
reagovat
|
naopak
|
reagovat
|