Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 58301 - 58320 Napsat příspěvek
Vincent: A co Rush Hour 2? :-D
537190
Vincent: A co Rush Hour 2? :-D
0 0
reagovat
To co běžně předvádí v Entourage, tak se mi zdá že to předvádí i ve filmech. Jako by neuměl zahrát něco jinýho než Ariho.. The Goods, Smokin Aces mě taky moc nepřesvědčil a Old School už vůbec ne..
537169
To co běžně předvádí v Entourage, tak se mi zdá že to předvádí i ve filmech. Jako by neuměl zahrát něco jinýho než Ariho.. The Goods, Smokin Aces mě taky moc nepřesvědčil a Old School už vůbec ne..
0 0
reagovat
Luc44: já koukal na trailery a opravdu je tam Ari Gold - hlas, chování, prostě všechno - ale možná si roli Piven vzal aby si ho všimli i ve filmech (v těch není moc výraznej)
537168
Luc44: já koukal na trailery a opravdu je tam Ari Gold - hlas, chování, prostě všechno - ale možná si roli Piven vzal aby si ho všimli i ve filmech (v těch není moc výraznej)
0 0
reagovat
Sedmička je fakt slabší (ne slabá), hlavně mám dojem, že půlku postav restartovali a to mě moc neba.:D
537167
Sedmička je fakt slabší (ne slabá), hlavně mám dojem, že půlku postav restartovali a to mě moc neba.*:D*
0 0
reagovat

Vincent

Jakože hraje hraje i v Goods jako by byl Ari nebo jakože mu to nešlo?
537166
Jakože hraje hraje i v Goods jako by byl Ari nebo jakože mu to nešlo?
Vincent
0 0
reagovat

KarelR

No, ta se mi teď trošku zadrhla, jsem za půlkou, musím říct že sedmička mi přijde o dost slabší než předchozí dvě, vůbec mě nebaví ta "hra s vracením postav" ani mírná lobotomie Buffy ve vztahu ke Spikovi, o patetickém proslovu o tom jak nakopou zlu prdel nemluvě, tak snad to finále vylepší...
537165
No, ta se mi teď trošku zadrhla, jsem za půlkou, musím říct že sedmička mi přijde o dost slabší než předchozí dvě, vůbec mě nebaví ta "hra s vracením postav" ani mírná lobotomie Buffy ve vztahu ke Spikovi, o patetickém proslovu o tom jak nakopou zlu prdel nemluvě, tak snad to finále vylepší...
KarelR
0 0
reagovat
ad Jeremy Piven: Včera jsem byl na The Goods a mám takovej pocit, že Jeremy Piven nikoho jinýho než Ariho hrát neumí lol
537164
ad Jeremy Piven: Včera jsem byl na The Goods a mám takovej pocit, že Jeremy Piven nikoho jinýho než Ariho hrát neumí lol
0 0
reagovat
A kdy jsi dojel sedmou sérku Buffy?
537163
A kdy jsi dojel sedmou sérku Buffy?
0 0
reagovat
potvrzuju, že Jeremy Piven je absolutně geniální, třetí sérka Entourage téměř za mnou, tohle je sakra zábavný a návykový :+
537160
potvrzuju, že Jeremy Piven je absolutně geniální, třetí sérka Entourage téměř za mnou, tohle je sakra zábavný a návykový *:+*
0 0
reagovat
Nj, good job :+
537125
Nj, good job *:+*
0 0
reagovat
DEXTER PREAIR!!!:o

537123
DEXTER PREAIR!!!*:o*
0 0
reagovat
...takže vlastně ze stejného dílu, jako tvoje nejoblíbenější... :D
537118
...takže vlastně ze stejného dílu, jako tvoje nejoblíbenější... *:D*
0 0
reagovat
jo, Family Guy je v tomhle téměř geniální.... nicméně tohle bylo udělané vyloženě při příležitosti těch Emmy... je to předělaná scéna, kde se Stewie snažil z Briana vymlátit prachy, co mu dlužil.. :o)
537117
jo, Family Guy je v tomhle téměř geniální.... nicméně tohle bylo udělané vyloženě při příležitosti těch Emmy... je to předělaná scéna, kde se Stewie snažil z Briana vymlátit prachy, co mu dlužil.. :o)
0 0
reagovat
Its Sex and the City for men :D:D:D MacFarlane je King! Úplně geniální vystihnutí entourage ;)

Jinak narážek na jiné seriály je hroozně moc - link :D

p.s.moje nejoblíbenejší clip z FG : link (u "Yeah, you got money to pay for fake mustaches, huh?" stříkám do trenek :D:D)
537116
Its Sex and the City for men *:D**:D**:D* MacFarlane je King! Úplně geniální vystihnutí entourage ;) Jinak narážek na jiné seriály je hroozně moc - http://www.youtube.com/watch?v=FlutFAza5YY *:D* p.s.moje nejoblíbenejší clip z FG : http://www.youtube.com/watch?v=EuAVgWJ28Hw (u "Yeah, you got money to pay for fake mustaches, huh?" stříkám do trenek *:D**:D*)
0 0
reagovat

pro Vincentovy a Stewieho fandy :)

Entourage meets Family Guy ..... Hug THIS out, bitch! :-D
537115
[link="http://www.youtube.com/watch?v=d9uxU231dQY&feature=channel"]Entourage meets Family Guy[/link] ..... Hug THIS out, bitch! :-D
pro Vincentovy a Stewieho fandy :)
0 0
reagovat
Ach jaaaaj, uz dost stazovania na Maryann ?)
537053
Ach jaaaaj, uz dost stazovania na Maryann *?)*
0 0
reagovat

True Blood

Spoileeeeryyyyy. Jedna z nejlepších postav seriálu a oni ji odrovnají. Not Cool. Navíc si nejsem jistý, zda to všechno žvanění v závěru bylo nutné, kdyby tam Godric zůstal sám, tak by to byl epický konec jak víno. Jinak Hoyt byl super a linka s Maryann tradičně břečkoidní. :-
537037
Spoileeeeryyyyy. Jedna z nejlepších postav seriálu a oni ji odrovnají. Not Cool. Navíc si nejsem jistý, zda to všechno žvanění v závěru bylo nutné, kdyby tam Godric zůstal sám, tak by to byl epický konec jak víno. Jinak Hoyt byl super a linka s Maryann tradičně břečkoidní. *:-*
True Blood
0 0
reagovat

Entourage

koukám nově, a je to dobré, už se na scéně objevil fuckující Jim :+
537035
koukám nově, a je to dobré, už se na scéně objevil fuckující Jim *:+*
Entourage
0 0
reagovat
Souhlasim, Entourage hodně luxusní :) Nejlepší byl Vince na campusu :D
537034
Souhlasim, Entourage hodně luxusní :) Nejlepší byl Vince na campusu *:D*
0 0
reagovat

True Blood

Kdyby tenhle díl měl stejnej náboj jako ty předchozí, člověk by asi už vybuchnul, takže jsem za pomalejší notu a good závěr celkem rád :+
537031
Kdyby tenhle díl měl stejnej náboj jako ty předchozí, člověk by asi už vybuchnul, takže jsem za pomalejší notu a good závěr celkem rád *:+*
True Blood
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se