Tak dokoukáno a nakonec lituju, že jsem se tomu hned po Sons vyhýbal. A dost možná bych i řekl, že tomu provázanost s původním seriálem škodí. Být to standalone třeba od jiného tvůrce, tak je to daleko populárnější. Nechápejte mne zle, propojení a camea jsou to excelentní a nejlepší možná, tvůrci by to mohli vyučovat. Jen tomu škodí, že to sedí ve stínu staršího sourozence a vlastně pro to není důvod, protože je to fantastický.
K bráchům jsem si musel hledat cestu, ale nakonec se z Echo stal neskutečný motherfucker a věřil bych mu proti úplně každému. V pozadí jeho tatík Edward James Olmos u kterého prostě po prvním pohledu víte, co má za sebou a čeho je schopný. Vůbec vedlejší postavy jsou tu parádní a spousta jich se vám zaryje pod kůži, což je bohužel vzhledem k ději často chyba...
Má to několik vrcholů a některé epizody si uložím. Hlavně propojení finále 3. řady s paní řadou čtvrté, to je totální náser na samostatný film. No a pak samotné finále mne přikovalo do sedačky, byl jsem zařezaný jak trenky. Strašná šleha. 9/10 Jestli někdo taky váhá jako já, ale není proč!
Mayans s1-5
|
reagují:
hroubek
|
reagovat
|

Ale mal som hodne na krajíčku.