Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56961 - 56980 Napsat příspěvek

TBBT 3/15

Brilantný diel. Mám dojem, že našli ten správny pomer medzi dávkovaním Sheldona a tým, ako to ostatní zvládajú. Netlačí sa na pílu, o to lepšie vyznievajú Sheldonove gagy (hrdelný spev :+).
541177
Brilantný diel. Mám dojem, že našli ten správny pomer medzi dávkovaním Sheldona a tým, ako to ostatní zvládajú. Netlačí sa na pílu, o to lepšie vyznievajú Sheldonove gagy (hrdelný spev *:+*).
TBBT 3/15
0 0
reagovat

Loki

The Company!

MeaCulpa
Zatím je deset dílů, a teďka je pauza do 18.03. A jinak se to vůůůůbec nijak nehlo. Já už vlastně ani nevím proč na to koukám...
541166
The Company! [b]MeaCulpa[/b] Zatím je deset dílů, a teďka je pauza do 18.03. A jinak se to vůůůůbec nijak nehlo. Já už vlastně ani nevím proč na to koukám...
Loki
0 0
reagovat
Jak se vyvíjí FlashForward přestal jsem to sledovat po 7. dílu. Rozjelo se to trošku?
541163
Jak se vyvíjí FlashForward přestal jsem to sledovat po 7. dílu. Rozjelo se to trošku?
0 0
reagovat
Loki > John Adams
541162
Loki > John Adams
0 0
reagovat

Heroes

tak cela 4.sezóna za mnou :o za celú sezónu sa v podstate nič zaujímavé nestalo.
Ale prišla mi zaujímavejšia ako 3.sezóna.
SPOILER
zo Saylera sa stal dobrák a Samuel je bez ostatných nič... takže prípadné pokračovanie by si žiadalo nového záporaka
aj keď po tom čo Claire ukázala celému svetu čo je zač a že je takých viac by to možno ani záporaka nepotrebovalo a mohlo by byť zaujímavé sledovať ako budú ľudia prijímať že sú medzi nimi aj nejakí iní.... problém je ale v tom že pokračovanie už zrejme nebude.. ta sledovanosť je až moc nízka
541161
tak cela 4.sezóna za mnou *:o* za celú sezónu sa v podstate nič zaujímavé nestalo. Ale prišla mi zaujímavejšia ako 3.sezóna. SPOILER zo Saylera sa stal dobrák a Samuel je bez ostatných nič... takže prípadné pokračovanie by si žiadalo nového záporaka aj keď po tom čo Claire ukázala celému svetu čo je zač a že je takých viac by to možno ani záporaka nepotrebovalo a mohlo by byť zaujímavé sledovať ako budú ľudia prijímať že sú medzi nimi aj nejakí iní.... problém je ale v tom že pokračovanie už zrejme nebude.. ta sledovanosť je až moc nízka
Heroes
0 0
reagovat
Potrebujem poradit, co prve? John Adams, Into the West alebo The Company?:)
541159
Potrebujem poradit, co prve? John Adams, Into the West alebo The Company?*:)*
0 0
reagovat
Fluke: Jj Cho je strasny hlaskar.:D
541014
Fluke: Jj Cho je strasny hlaskar.*:D*
0 0
reagovat

Mentalist

"Are you sure, agent Cho? Because I can make one phone call and your career is toast."
"Thats impressive, the best I can get with one call is pizza."

Ten seriál je lepší a lepší:+
541013
"Are you sure, agent Cho? Because I can make one phone call and your career is toast." "Thats impressive, the best I can get with one call is pizza." Ten seriál je lepší a lepší*:+*
Mentalist
0 0
reagovat

verbst

Naprosto přesně, Fringe je teď ultimátní, akorát teď bude tak 5 dílů klasickýho vyšetřování a až ve finále se něco rozřeší.
540988
Naprosto přesně, Fringe je teď ultimátní, akorát teď bude tak 5 dílů klasickýho vyšetřování a až ve finále se něco rozřeší.
verbst
0 0
reagovat
Jojo. Chuck byl tenhle tejden vybornej!
Ale to co predvedli ve Fringe bylo genialni! Perfektne se to rozjelo, a ted cekanim do 1.4. asi umru :(
540977
Jojo. Chuck byl tenhle tejden vybornej! Ale to co predvedli ve Fringe bylo genialni! Perfektne se to rozjelo, a ted cekanim do 1.4. asi umru *:(*
0 0
reagovat

Chuck

Tak aktuální Chuck byl dost hutnej, začíná se toho dost obracet, jenom Casey je v klidu:D a tričko Frak off rulez:+
540919
Tak aktuální Chuck byl dost hutnej, začíná se toho dost obracet, jenom Casey je v klidu*:D* a tričko Frak off rulez*:+*
Chuck
0 0
reagovat

okkac

:D:D:D:+
540917
*:D**:D**:D**:+*
okkac
0 0
reagovat
Fluke
To mas jako devatou (mini)serii Cervenyho Trpaslika - tam smich vylozene chybi a hodne scen pusobi bizarne a smutne.
540910
[b]Fluke[/b] To mas jako devatou (mini)serii Cervenyho Trpaslika - tam smich vylozene chybi a hodne scen pusobi bizarne a smutne.
0 0
reagovat
clovek si tam i tak podvedome pridava ten smiech (aspon ja) :)
540904
clovek si tam i tak podvedome pridava ten smiech (aspon ja) :)
0 0
reagovat

TBBT

link big bang bez smíchu, je to trochu podivný, ale řekl bych, že to dělá absence okolního ruchu a šumu. S ním by tam ani být smích nemusel:)
540901
http://www.youtube.com/watch?v=q_iEY9pSHT0&feature=player_embedded big bang bez smíchu, je to trochu podivný, ale řekl bych, že to dělá absence okolního ruchu a šumu. S ním by tam ani být smích nemusel:)
TBBT
0 0
reagovat
Lost vs. Avatar link
540896
Lost vs. Avatar http://networkedblogs.com/p26870270
0 0
reagovat
:D jen na LOST.CZ bylo dnes cca 1000 prispevku na ohledne noveho dilu
540877
*:D* jen na LOST.CZ bylo dnes cca 1000 prispevku na ohledne noveho dilu
0 0
reagovat

Lost

Celkem dobry uvod do Final season .:D?)
540867
Celkem dobry uvod do Final season .*:D**?)*
Lost
0 0
reagovat

LOST

SPOILER.............

MeaCulpa: OK, uz chapem, ale v tom pripade keby ostrov akoby neexistoval, nemal by sa dej vratit ovela dalej ako iba k padu lietadla? Cize este pred stroskotanie Black Rock (ktore by nemalo kde stroskotat)? V tom pripade preco su na dne mora na ostrove tie baraky Dharmy (co naznacuje ze dej v sedemdesiatych rokoch sa odohral aj v alternativnej realite), samotny chram aj noha tej sochy (co vyvracia btw. aj tu teoriu, ze ostrov neexistuje)?
540832
SPOILER............. MeaCulpa: OK, uz chapem, ale v tom pripade keby ostrov akoby neexistoval, nemal by sa dej vratit ovela dalej ako iba k padu lietadla? Cize este pred stroskotanie Black Rock (ktore by nemalo kde stroskotat)? V tom pripade preco su na dne mora na ostrove tie baraky Dharmy (co naznacuje ze dej v sedemdesiatych rokoch sa odohral aj v alternativnej realite), samotny chram aj noha tej sochy (co vyvracia btw. aj tu teoriu, ze ostrov neexistuje)?
LOST
0 0
reagovat
Gorecki: tak s tím druhým odstavcem moc nesouhlasím. Kdyby to bylo tak jak jsem řekl je jasné, že realita by neprobíhala stejně jako na začátku první série. Ostrov by totiž vlastně neexistoval, tudíž by na něm nebyl Desmond, který si klidně mohl cestovat kde chtěl, Hurley nebyl prokletý. Vyhrál, ale čísla by jej nepronásledovala. Já tam hodně operuju s tím náboženským motivem ve kterém si dva bohové hrají šachovou partii. Pro kterou si vytvořili šachovnici = ostrov i figurky = postavy. Po skončení partie to prostě zabalí ostrov neexistuje a figurky se vracejí zpátky do reálného světa neovlivněného vlivem ostrova.
540827
Gorecki: tak s tím druhým odstavcem moc nesouhlasím. Kdyby to bylo tak jak jsem řekl je jasné, že realita by neprobíhala stejně jako na začátku první série. Ostrov by totiž vlastně neexistoval, tudíž by na něm nebyl Desmond, který si klidně mohl cestovat kde chtěl, Hurley nebyl prokletý. Vyhrál, ale čísla by jej nepronásledovala. Já tam hodně operuju s tím náboženským motivem ve kterém si dva bohové hrají šachovou partii. Pro kterou si vytvořili šachovnici = ostrov i figurky = postavy. Po skončení partie to prostě zabalí ostrov neexistuje a figurky se vracejí zpátky do reálného světa neovlivněného vlivem ostrova.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se