Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56621 - 56640 Napsat příspěvek

Chuck

"Chuck me" na to opravdu sedí:D Krásná epka, a klidně bych si dovedl představit jako finále8) "Cancel the air support, and tactical.. cancel the tank!":D "I appreciate the tank":+
No a Casey taky jede, donutit Beckmenovou k tomuhle:D
544284
"Chuck me" na to opravdu sedí*:D* Krásná epka, a klidně bych si dovedl představit jako finále*8)* "Cancel the air support, and tactical.. cancel the tank!"*:D* "I appreciate the tank"*:+* No a Casey taky jede, donutit Beckmenovou k tomuhle*:D*
Chuck
0 0
reagovat

Memphis

Je to Doktor:) Tennant hraje jeho myslím 10. inkarnaci. Když něco Doktora zabije, tak se prostě přemění v novou osobu. V první sérce taky nehrál Tennant. Jinak viděl jsem z novýho dílu jen ukázky a ten novej Doktor se mi dost nelíbí, tak nevím, snad to bude jak říká Verbst, ale Tennant je pro mě nejlepší Doktor ever:)
544283
Je to Doktor:) Tennant hraje jeho myslím 10. inkarnaci. Když něco Doktora zabije, tak se prostě přemění v novou osobu. V první sérce taky nehrál Tennant. Jinak viděl jsem z novýho dílu jen ukázky a ten novej Doktor se mi dost nelíbí, tak nevím, snad to bude jak říká Verbst, ale Tennant je pro mě nejlepší Doktor ever*:)*
Memphis
0 0
reagovat

The Pacific

Taky mi špetky akce nevadí. Vykresluje se (zatím) pouze Leckie, podle jehož knihy se doposud jede a na kterou naváže Eugene Sledge v příštím díle. Gibson, Runner nebo Chuckler dostali prostor a mám za to, že to ještě zpětně doceníme. Co mi vadí, je místy vtíravej soundtrack.
544282
Taky mi špetky akce nevadí. Vykresluje se (zatím) pouze Leckie, podle jehož knihy se doposud jede a na kterou naváže Eugene Sledge v příštím díle. Gibson, Runner nebo Chuckler dostali prostor a mám za to, že to ještě zpětně doceníme. Co mi vadí, je místy vtíravej soundtrack.
The Pacific
0 0
reagovat
Pacific
Osobně mi nevadí, že tam není moc akce, naopak mám rád vykreslování hlavních postav. Bohužel ani to se ale úplně nedaří.
544281
[b]Pacific[/b] Osobně mi nevadí, že tam není moc akce, naopak mám rád vykreslování hlavních postav. Bohužel ani to se ale úplně nedaří.
0 0
reagovat

Lost

tak spokojeny z divani jsem uz dlouho nebyl :+
544280
tak spokojeny z divani jsem uz dlouho nebyl *:+*
Lost
0 0
reagovat

duro

pôjde :)
544279
pôjde :)
duro
0 0
reagovat

Castle

Ja som ešte len načal 2. sezónu, ale už prvá časť bola zábavnejšia, lepšie natočená a nahláškovanejšia ako celá 1. sezóna. Ak to takto pôjde ďalej... :+
544278
Ja som ešte len načal 2. sezónu, ale už prvá časť bola zábavnejšia, lepšie natočená a nahláškovanejšia ako celá 1. sezóna. Ak to takto pôjde ďalej... *:+*
Castle
0 0
reagovat

24 - Spoilery

Luc44: Tak prezidentka teď bude zachraňovat mírovou smlouvu a Jack bude asi pátrat, kdo platil Danu. A ten ruskej velvyslanec tam asi taky nebyl jenom tak na okrasu. Nicméně se dost bojím, aby už ty zbývající díly tvůrci jenom nevařili z vody, jak už se jim párkrát povedlo. Chtělo by to nějakej šokující moment, který tvůrci naštěstí na příští díl slibují. Jinak dnešní dvojdíl opravdu výborný, nejvíc pobavil Jack stopující taxi:D
544277
Luc44: Tak prezidentka teď bude zachraňovat mírovou smlouvu a Jack bude asi pátrat, kdo platil Danu. A ten ruskej velvyslanec tam asi taky nebyl jenom tak na okrasu. Nicméně se dost bojím, aby už ty zbývající díly tvůrci jenom nevařili z vody, jak už se jim párkrát povedlo. Chtělo by to nějakej šokující moment, který tvůrci naštěstí na příští díl slibují. Jinak dnešní dvojdíl opravdu výborný, nejvíc pobavil Jack stopující taxi*:D*
24 - Spoilery
0 0
reagovat

Loki

ach tí Američania :D
544276
ach tí Američania *:D*
Loki
0 0
reagovat
Dneska mi spolubydla ukazal novu show a je to fakt spica.:D text_odkazu Uz z nazvu je vidiet o co ide. Ten kto ziska najmenej bodov tak mu zosrotuju auto.:D Ostatni dostanu nejake ceny.

544275
Dneska mi spolubydla ukazal novu show a je to fakt spica.*:D* [link="http://www.youtube.com/watch?v=ZAQ2-ZQy04Q"]text_odkazu[/link] Uz z nazvu je vidiet o co ide. Ten kto ziska najmenej bodov tak mu zosrotuju auto.*:D* Ostatni dostanu nejake ceny.
0 0
reagovat
kruci, další seriál, kterej musim dokoukat... shodou okolností sem si dneska pustil první díl s Tennantem, to mi chcete říct, že v nových dílech už není?
544272
kruci, další seriál, kterej musim dokoukat... shodou okolností sem si dneska pustil první díl s Tennantem, to mi chcete říct, že v nových dílech už není?
0 0
reagovat

G E R O N I M O O O O O

Tak co říkáte na novýho Doctora Who? Matt se představil pro mě na výbornou. Vypadá to, že bude dokonce ještě šílenější než David :)) Dokonce podle mýho dostal nejvíc H-O-T Společnici za svoji "novou" kariéru ;)
Těším se, těším na další díly!:+:+:+:+:+
544270
Tak co říkáte na novýho Doctora Who? Matt se představil pro mě na výbornou. Vypadá to, že bude dokonce ještě šílenější než David *:))* Dokonce podle mýho dostal nejvíc H-O-T Společnici za svoji "novou" kariéru *;)* Těším se, těším na další díly!*:+**:+**:+**:+**:+*
G E R O N I M O O O O O
0 0
reagovat

Castle

Byl brutálně prošpikovanej fórkama! A to jak se ti tři vždycky tvářili když se Castlovi něco stalo :D:D:D
Way to go!
544268
Byl brutálně prošpikovanej fórkama! A to jak se ti tři vždycky tvářili když se Castlovi něco stalo *:D**:D**:D* Way to go!
Castle
0 0
reagovat

24

Damn! a co teď???
544259
Damn! a co teď???
24
0 0
reagovat

CHUCK MEEEEEEEEEEEEEEE ! ! !

Tak to byl nářez!! Já to stejně celou dobu věděl ! ! ! A ten konec! Já z toho nemůžu! K-O-N-E-Č-N-Ě ! Morgan neměl chybu, Casey taky ne, a dokonce i ta Beckman byla vtipná.:+:+:+:+:+
544255
Tak to byl nářez!! Já to stejně celou dobu věděl ! ! ! A ten konec! Já z toho nemůžu! K-O-N-E-Č-N-Ě ! Morgan neměl chybu, Casey taky ne, a dokonce i ta Beckman byla vtipná.*:+**:+**:+**:+**:+*
CHUCK MEEEEEEEEEEEEEEE ! ! !
0 0
reagovat
No chuck me... nečekal jsem, že bude dnešní díl z tak velký části docela otřes, když to původně mělo bejt finále série :D
544252
No chuck me... nečekal jsem, že bude dnešní díl z tak velký části docela otřes, když to původně mělo bejt finále série *:D*
0 0
reagovat

jaLO,Vardant,bendr22

Pánové - jestli by jste někde našly anglické titulky hodily by jste mi sem odkaz prosím ? :)
544235
Pánové - jestli by jste někde našly anglické titulky hodily by jste mi sem odkaz prosím ? *:)*
jaLO,Vardant,bendr22
0 0
reagovat

Chuck

Myslim, ze sa Chuk konecne vymotal z bludneho kruhu a konecne vyriesil obchvat o ktorom je tretia seria...:) Snad poslednych par dielov bude ako poslednych par dielov druhej serie...Zelal som im to :D
544230
Myslim, ze sa Chuk konecne vymotal z bludneho kruhu a konecne vyriesil obchvat o ktorom je tretia seria...:) Snad poslednych par dielov bude ako poslednych par dielov druhej serie...Zelal som im to :D
Chuck
0 0
reagovat

chuck

konecne se mu to povedlo :D
544223
konecne se mu to povedlo *:D*
chuck
0 0
reagovat
Chuck me !
Víc k tomu asi nemám co dodat :)
544221
Chuck me ! Víc k tomu asi nemám co dodat *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se