Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56461 - 56480 Napsat příspěvek

Fluke

ale klidně počkej až na další díl, ať to máš rovnou i s pokračováním ;)

protože sou ty díly docela nabitý, tak mi David ani nechybí, i když se snad co nejdřív v něčem zase objeví, kdyby trochu přibral, moh by hrát Bilba :D
545253
ale klidně počkej až na další díl, ať to máš rovnou i s pokračováním *;)* protože sou ty díly docela nabitý, tak mi David ani nechybí, i když se snad co nejdřív v něčem zase objeví, kdyby trochu přibral, moh by hrát Bilba *:D*
Fluke
0 0
reagovat

Fluke

Tys ještě nezačal? :o:D

Memphis
Přesně to jsem udělal, a pěkně se mi to vymstilo. Nejhorší bylo když se pak začali po bytě nahánět kočky... :D

Ale paradoxně v tomhle díle (druhým nejlepším nový řady) jsem si postejsknul po Davidovi...
545250
Tys ještě nezačal? *:o**:D* [b]Memphis[/b] Přesně to jsem udělal, a pěkně se mi to vymstilo. Nejhorší bylo když se pak začali po bytě nahánět kočky... *:D* Ale paradoxně v tomhle díle (druhým nejlepším nový řady) jsem si postejsknul po Davidovi...
Fluke
0 0
reagovat
Neříkejte mi, že 24 nepředvídá budoucnost ! ! !
Teď tohle: link
A před tím už přece přepověděla prvního černošskýho prezidenta i USA-Ruskou spolupráci...
:D:D:D:D:D
545249
Neříkejte mi, že 24 nepředvídá budoucnost ! ! ! Teď tohle: http://www.reuters.com/article/idUSTRE63P1QJ20100426 A před tím už přece přepověděla prvního černošskýho prezidenta i USA-Ruskou spolupráci... *:D**:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat

Memphis

Jaj, musím už začít koukat zase:) když všichni říkaj, že novej doktor je v pohodě, ale David Tennant mi chybí.
545244
Jaj, musím už začít koukat zase:) když všichni říkaj, že novej doktor je v pohodě, ale David Tennant mi chybí.
Memphis
0 0
reagovat

Doctor Who

poslední Doctor se hodně poved, doporučuju rozhodně vidět v noci :D:+
545241
poslední Doctor se hodně poved, doporučuju rozhodně vidět v noci *:D**:+*
Doctor Who
0 0
reagovat

KarelR

Fakt poslední? No tak to mě s prominutím poser... :o:(:-
545217
Fakt poslední? No tak to mě s prominutím poser... *:o**:(**:-*
KarelR
0 0
reagovat
Zabít NBC, dneska byl poslední díl Trauma. A otevřenějc už to fakt utnout nešlo :(:-
545198
Zabít NBC, dneska byl poslední díl Trauma. A otevřenějc už to fakt utnout nešlo *:(**:-*
0 0
reagovat
LOOOOOL no konecne, tiez mi niekoho pripominal stale:D
545173
LOOOOOL no konecne, tiez mi niekoho pripominal stale*:D*
0 0
reagovat

Joseph Mazzello

link
a já si dneska při 7 dílu říkal koho mě připomíná.No jistě! Tima z Jurskýho parku :)))))))
545168
http://www.imdb.com/name/nm0001515/ a já si dneska při 7 dílu říkal koho mě připomíná.No jistě! Tima z Jurskýho parku :)))))))
Joseph Mazzello
0 0
reagovat

pacific

7 díl za mnou a po akční stránce skvělý.a pustil jsem si ukázku na 8 dil a tam to vypadá že to budou ještě větší jatka (Iwo Jima) :))
seriál zatím šlape perfektně

SGU

no tak snad se tam už něco pohne už je podle mě nejvyšší čas
545167
7 díl za mnou a po akční stránce skvělý.a pustil jsem si ukázku na 8 dil a tam to vypadá že to budou ještě větší jatka (Iwo Jima) :)) seriál zatím šlape perfektně SGU no tak snad se tam už něco pohne už je podle mě nejvyšší čas
pacific
0 0
reagovat
KarelR: Pěkný už se moc těším!
545155
KarelR: Pěkný už se moc těším!
0 0
reagovat

lish84

vôbec neuvažuj, a rovno sa naň vrhni. Minimálne prvá séria je na hranici geniality, a má ucelený dramatický oblúk.
Hlavné zápletky tu nie sú až tak podstatné, oveľa dôležitejšie sa mi zdali herecké výkony, a hlavne realistická atmosféra (koniec koncov to vychádza zo skutočného príbehu o anti-gang zásahovke v LA)
545137
vôbec neuvažuj, a rovno sa naň vrhni. Minimálne prvá séria je na hranici geniality, a má ucelený dramatický oblúk. Hlavné zápletky tu nie sú až tak podstatné, oveľa dôležitejšie sa mi zdali herecké výkony, a hlavne realistická atmosféra (koniec koncov to vychádza zo skutočného príbehu o anti-gang zásahovke v LA)
lish84
0 0
reagovat

Sigi

How not to live your live - akurat nedavno som na posedenie pozrel obe seria a som nadseny, pri kazdej epizode som sa skvele bavil a netrpezlivo cakam na dalsiu seriu...inak Abby je sice fajn ale Samanta je proste dokonala zenska ;)...skoda ze to nema aspon 10 casti, 6 je maaaaalo :)
545130
How not to live your live - akurat nedavno som na posedenie pozrel obe seria a som nadseny, pri kazdej epizode som sa skvele bavil a netrpezlivo cakam na dalsiu seriu...inak Abby je sice fajn ale Samanta je proste dokonala zenska *;)*...skoda ze to nema aspon 10 casti, 6 je maaaaalo *:)*
Sigi
0 0
reagovat

Glee 1x16 promo

Brittany potřebuje spin-off! To je hláška link za hláškou link a podle proma na šestnáctej díl je konec v nedohlednu link :D:+

btw. Komu nevaděj velký spoilery a rád zkazí překvapení: Tady je behind the scenes k epizodě 1x19, kterou režíruje xxx a hraje v ní xxx link Bude link 8)
545129
Brittany potřebuje spin-off! To je hláška http://www.youtube.com/watch?v=KkGT8YnYJ_4 za hláškou http://www.youtube.com/watch?v=NwIw7zKoKuo a podle proma na šestnáctej díl je konec v nedohlednu http://www.youtube.com/watch?v=U4Dn8zZaeno *:D**:+* btw. Komu nevaděj velký spoilery a rád zkazí překvapení: Tady je behind the scenes k epizodě 1x19, kterou režíruje xxx a hraje v ní xxx http://www.youtube.com/watch?v=w2TR7pW6HL8 Bude http://www.youtube.com/watch?v=CPmhWCnffC4 *8)*
Glee 1x16 promo
0 0
reagovat

Gonzi

Přesně tak. Bejvaj tam tak dva ty showrunneři, kteří to celý plánujou a najímaj scenáristy a režiséry, který dělaj jednotlivý díly.
545118
Přesně tak. Bejvaj tam tak dva ty showrunneři, kteří to celý plánujou a najímaj scenáristy a režiséry, který dělaj jednotlivý díly.
Gonzi
0 0
reagovat

Lish84

V každém díle se většinou řeší jedna věc, ale je tam několik důležitých linií, které vydrží celou sezónu a někdy se táhnou i do další. Rozhodně ale nečekej klasické pátrání, tohle je mnohem jednodušší a větší důležitost tu má storprocentně budování vztahů a ty dlouhodobé zápletky.
545117
V každém díle se většinou řeší jedna věc, ale je tam několik důležitých linií, které vydrží celou sezónu a někdy se táhnou i do další. Rozhodně ale nečekej klasické pátrání, tohle je mnohem jednodušší a větší důležitost tu má storprocentně budování vztahů a ty dlouhodobé zápletky.
Lish84
0 0
reagovat

KarelR

dík za info - já myslel, že se točí třeba 2-3 lidi a až teď jsem si všim, že tak (armáda režisérů a scénaristů) točili i BSG. Jak to pak funguje? On je nějaký master, který udává jenom "osnovu" dílů, aby tam nebyly logické chyby a příběh navazoval a ti další to jen rozepíšou do detailů?
545116
dík za info - já myslel, že se točí třeba 2-3 lidi a až teď jsem si všim, že tak (armáda režisérů a scénaristů) točili i BSG. Jak to pak funguje? On je nějaký master, který udává jenom "osnovu" dílů, aby tam nebyly logické chyby a příběh navazoval a ti další to jen rozepíšou do detailů?
KarelR
0 0
reagovat

The Shield

Jen dotaz: The Shield - Policejní odznak má samostatný díly nebo jde o dějovou linku, co se táhne celou sérií? A nebo samostatný díly s vedlejší dějovou linkou, která se táhne vic dílů :) ? Přemýšlím o novém seriálu, na který se vrhnu, uvažuju právě o tomhle :)
545114
Jen dotaz: The Shield - Policejní odznak má samostatný díly nebo jde o dějovou linku, co se táhne celou sérií? A nebo samostatný díly s vedlejší dějovou linkou, která se táhne vic dílů :) ? Přemýšlím o novém seriálu, na který se vrhnu, uvažuju právě o tomhle :)
The Shield
0 0
reagovat

SGU

Nebylo to špatné a konečně se to snad víc pohne dopředu, nemůžu se dočkat příštího dílu.
545113
Nebylo to špatné a konečně se to snad víc pohne dopředu, nemůžu se dočkat příštího dílu.
SGU
0 0
reagovat

Gonzi

Naprosto běžně. Ten koncept držej tvůrci nebo producenti, tzv. showrunners. Stejný lidi by to dělat nemohli, protože by se extrémně těžko stíhalo natočit tolik materiálu za tak krátkou dobu. Vezmi si, že dvouhodinovej celovečerák se běžně dělá rok nebo dva, a za tu doby musej seriálový tvůrci vyrobit třeba 20 hodinovejch dílů. Znám snad jedinou výjimku, kterou je HIMYM, kde naprostou většinu dílů režíruje jedna ženská.
545112
Naprosto běžně. Ten koncept držej tvůrci nebo producenti, tzv. showrunners. Stejný lidi by to dělat nemohli, protože by se extrémně těžko stíhalo natočit tolik materiálu za tak krátkou dobu. Vezmi si, že dvouhodinovej celovečerák se běžně dělá rok nebo dva, a za tu doby musej seriálový tvůrci vyrobit třeba 20 hodinovejch dílů. Znám snad jedinou výjimku, kterou je HIMYM, kde naprostou většinu dílů režíruje jedna ženská.
Gonzi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se