Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56261 - 56280 Napsat příspěvek
Ne, v poho. Zatím třetí sérku nesleduju, takže naštěstí netuším, k čemu by se to mohlo vázat. Jenom mě napadlo radši varovat lidi dopředu ohledně finále, kolem kterýho se určitě vyrojí větší debata :D
552038
Ne, v poho. Zatím třetí sérku nesleduju, takže naštěstí netuším, k čemu by se to mohlo vázat. Jenom mě napadlo radši varovat lidi dopředu ohledně finále, kolem kterýho se určitě vyrojí větší debata *:D*
0 0
reagovat

KarelR

Jestli sem ti tou větou zaspoileroval, tak se moc omlouvám, Cary... Sám sem na spoilery šíleně háklivej, do dneška sem Durovi nezapomněl jeho nenápadné prokecnutí konce Knowing :D
552037
Jestli sem ti tou větou zaspoileroval, tak se moc omlouvám, Cary... Sám sem na spoilery šíleně háklivej, do dneška sem Durovi nezapomněl jeho nenápadné prokecnutí konce Knowing *:D*
KarelR
0 0
reagovat
A jestli tu v pondělí někdo utrousí nějaký neoznačený spoilery, skončím já s ním.

To jenom tak na okraj, dík za připomenutí, Drovere :D;)
552021
A jestli tu v pondělí někdo utrousí nějaký neoznačený spoilery, skončím já s ním. To jenom tak na okraj, dík za připomenutí, Drovere *:D**;)*
0 0
reagovat
Nějak přestávám chápat, jak zvládáte tolik seriálů... Teď se ale nejvíc těším na pondělní finále True Blood. Jestli nechají shořet Erika, tak s tím seriálem na protest skončím 8)
552016
Nějak přestávám chápat, jak zvládáte tolik seriálů... Teď se ale nejvíc těším na pondělní finále True Blood. Jestli nechají shořet Erika, tak s tím seriálem na protest skončím *8)*
0 0
reagovat

Drago

Ja som myslel serial Louie...nie Lucky Louie. Ale inak mas pravdu, Lucky Louie-mu dabing moc vtipy nekazi. V cestine zneju nadavky akosi oplzlejsie a tvrdsie, ako v anglictine.8)
552013
Ja som myslel serial Louie...nie Lucky Louie. Ale inak mas pravdu, Lucky Louie-mu dabing moc vtipy nekazi. V cestine zneju nadavky akosi oplzlejsie a tvrdsie, ako v anglictine.*8)*
Drago
0 0
reagovat
Louie je neskutečně nahláškovanej i v dabingu. Až jsem si někdy řikal, že je to moc. :) On má Louis CK i dobrý skeče 8)
552009
Louie je neskutečně nahláškovanej i v dabingu. Až jsem si někdy řikal, že je to moc. :) On má Louis CK i dobrý skeče *8)*
0 0
reagovat
louie me taky docela bavil :+
552006
louie me taky docela bavil *:+*
0 0
reagovat

Louie

Prave som dopozeral prvu seriu a rozhodne uz teraz sa serial vmestil do mojich sukromnych top 10. Viac drama ako komedia, viac melancholicke ako radostne. Inteligentny serial o muzovi, ktoremu dobre idu iba dve veci- vychovavat deti a masturbovat. Slabsi pilot, inak skvela kvalita delov ( a v niektorych castiach dost experimentalny- God)... Esteze o chvilu zacina nova serial Its always sunny in Philadelphia;)
552005
Prave som dopozeral prvu seriu a rozhodne uz teraz sa serial vmestil do mojich sukromnych top 10. Viac drama ako komedia, viac melancholicke ako radostne. Inteligentny serial o muzovi, ktoremu dobre idu iba dve veci- vychovavat deti a masturbovat. Slabsi pilot, inak skvela kvalita delov ( a v niektorych castiach dost experimentalny- God)... Esteze o chvilu zacina nova serial Its always sunny in Philadelphia*;)*
Louie
0 0
reagovat
Hele, MZkoví Gleeci. Musím se pochlubit: link 8) :D
P.S.: Už jen třináct dní! :+
551993
Hele, MZkoví Gleeci. Musím se pochlubit: http://twitpic.com/2mcbrx/full *8)* *:D* P.S.: Už jen třináct dní! *:+*
0 0
reagovat
... a pak přišla mrkev! :D tak potom i něco vařili, že. Celkově ale dost nuda, zlatej Okresní přebor
551992
... a pak přišla mrkev! *:D* tak potom i něco vařili, že. Celkově ale dost nuda, zlatej Okresní přebor
0 0
reagovat

Hellblazer

Jo neco takoveho v prvnim dile 40 lidi hoooodne dlouho krajelo cibuli, novymi nozi a hooodne lidi se porezalo nejedenkrat... a pak prisla mrkev :D
551989
Jo neco takoveho v prvnim dile 40 lidi hoooodne dlouho krajelo cibuli, novymi nozi a hooodne lidi se porezalo nejedenkrat... a pak prisla mrkev *:D*
Hellblazer
0 0
reagovat

speta.jr

Co je to zac? Nieco na sposob Top Chef alebo Hells Kitchen?
551980
Co je to zac? Nieco na sposob Top Chef alebo Hells Kitchen?
speta.jr
0 0
reagovat
Walking dead bude bomba a předlohu naschvál nečtu, aby mě to smetlo se vším všudy
551978
Walking dead bude bomba a předlohu naschvál nečtu, aby mě to smetlo se vším všudy
0 0
reagovat
Novy Pohlreich: solidni zabava s prislibem hlaskovani v dalsich dilech:+
551971
Novy Pohlreich: solidni zabava s prislibem hlaskovani v dalsich dilech*:+*
0 0
reagovat
aha... no tak to mě probuďte mě až se budou dělat nový Rychlý Šípy. Do tý doby budu asi těžce out :D
551966
aha... no tak to mě probuďte mě až se budou dělat nový Rychlý Šípy. Do tý doby budu asi těžce out *:D*
0 0
reagovat
Asi tak. Znalci komiksu vedia, aká je to parádna epická story.
551965
Asi tak. Znalci komiksu vedia, aká je to parádna epická story.
0 0
reagovat

Memphis

Keby citas predlohu, tak ta to nenecha :D
551962
Keby citas predlohu, tak ta to nenecha *:D*
Memphis
0 0
reagovat

Walking Dead

sem jedinej, koho ten seriál nechává úplně chladným? ?)
551960
sem jedinej, koho ten seriál nechává úplně chladným? *?)*
Walking Dead
0 0
reagovat
WD vyzera stale lepsie a lepsie :+
551959
WD vyzera stale lepsie a [link="http://www.bloody-disgusting.com/news/21557"]lepsie[/link] *:+*
0 0
reagovat
Tricia Helfer (Caprica Six z BSG) bude hrát novou ženskou postavu ve třetí řadě Lie to Me! :+:+:+
551954
Tricia Helfer (Caprica Six z BSG) bude hrát novou ženskou postavu ve třetí řadě Lie to Me! *:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se