Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56261 - 56280 Napsat příspěvek

verbst

Bylo to už i oficiálně potvrzeno, takže sedmá bude.
546652
Bylo to už i oficiálně potvrzeno, takže sedmá bude.
verbst
0 0
reagovat
Finále Bones bylo teda značně neoriginální a odfláknutý. Imho :(
546651
Finále Bones bylo teda značně neoriginální a odfláknutý. Imho :(
0 0
reagovat

The Good Guys s01e01

viděl někdo pilot? Colin Hanks a k tomu skvělej soundtrack, docela zábava...

"There are no small cases, only small cops" :+
546649
viděl někdo pilot? Colin Hanks a k tomu skvělej soundtrack, docela zábava... "There are no small cases, only small cops" *:+*
The Good Guys s01e01
0 0
reagovat
Hele, a ten HOUSE bude mít sedmou sérku? Já teda koukám na nově, páč miluju ten dabing... ;) Takže nic nevím, abych si náhodou něco nezkazil...?)
546647
Hele, a ten HOUSE bude mít sedmou sérku? Já teda koukám na nově, páč miluju ten dabing... *;)* Takže nic nevím, abych si náhodou něco nezkazil...*?)*
0 0
reagovat
Community a House finále :-
546630
Community a House finále *:-*
0 0
reagovat

Grey's Anatomy

První boží finále, co letos bylo. Pecka. Respektive lepší než Private Practice, který doteď vedlo.
546629
První boží finále, co letos bylo. Pecka. Respektive lepší než Private Practice, který doteď vedlo.
Grey's Anatomy
0 0
reagovat

Grey's Anatomy

Tak ostatní finále se můžou jít zahrabat, nebyl jsem schopný se od toho ani hnout :+
546626
Tak ostatní finále se můžou jít zahrabat, nebyl jsem schopný se od toho ani hnout *:+*
Grey's Anatomy
0 0
reagovat

24

Bauer definitivně zdivočel :o :+, myslíte, že HO zabije?
546623
Bauer definitivně zdivočel *:o* *:+*, myslíte, že HO zabije?
24
0 0
reagovat
Supernatural renewed for its 6th season...
546607
Supernatural renewed for its 6th season...
0 0
reagovat
Loki: no já nevim, ty postavy jsou všechny maximálně awesome, takže tam to bude hned, ale ten zbytek....mě to fakt chytlo, takže mi moc nevadilo, že něčemu moc nerozumím nebo že si musím nastudovat pozadí, vyhledat nějaká zákeřná slovíčka atd., navíc jsem to jel rychle za sebou, takže se mi to hned nevykouřilo z hlavy (až na různé zkratky a akronymy, ty byly pekelné :) )...ta politika tam bude logicky furt a styl se taky nezmění...asi by bylo lepší si předem nastudovat něco o politickém systému USA a té omáčce okolo, no... :D Ber to jako edutainment a prostě to sjeď celé. :)
546595
Loki: no já nevim, ty postavy jsou všechny maximálně awesome, takže tam to bude hned, ale ten zbytek....mě to fakt chytlo, takže mi moc nevadilo, že něčemu moc nerozumím nebo že si musím nastudovat pozadí, vyhledat nějaká zákeřná slovíčka atd., navíc jsem to jel rychle za sebou, takže se mi to hned nevykouřilo z hlavy (až na různé zkratky a akronymy, ty byly pekelné :) )...ta politika tam bude logicky furt a styl se taky nezmění...asi by bylo lepší si předem nastudovat něco o politickém systému USA a té omáčce okolo, no... *:D* Ber to jako edutainment a prostě to sjeď celé. :)
0 0
reagovat

Castle

Me nejvic rozsekalo, jak se potkal na zacatku s tim kontaktem, a rekl ze se jmenuje Caldwell. (Ten kontakt je herec kterej hral plukovnika Caldwella ve SG-1...) :+:+:+ :D:D:D
546594
Me nejvic rozsekalo, jak se potkal na zacatku s tim kontaktem, a rekl ze se jmenuje Caldwell. (Ten kontakt je herec kterej hral plukovnika Caldwella ve SG-1...) *:+**:+**:+* *:D**:D**:D*
Castle
0 0
reagovat
rcorp: A kolko trva ta adjusting faza mi este povedz?:))
546593
rcorp: A kolko trva ta adjusting faza mi este povedz?*:))*
0 0
reagovat

Loki

ad West Wing: tak pro neznalého to je dost zmatené, ale hlavní postavy se nemění, takže si je člověk zapamatuje brzo a když si k tomu člověk zapne titulky a vedle bude mít permanentně nahozenou wikipedii, tak se do toho brzo dostane :)
546587
ad West Wing: tak pro neznalého to je dost zmatené, ale hlavní postavy se nemění, takže si je člověk zapamatuje brzo a když si k tomu člověk zapne titulky a vedle bude mít permanentně nahozenou wikipedii, tak se do toho brzo dostane :)
Loki
0 0
reagovat

Loki

spíš 100x v jinejch filmech:D, ale jasný.
546592
spíš 100x v jinejch filmech*:D*, ale jasný.
Loki
0 0
reagovat
Asi to Lost příští týdne trumfne, ale Chuck Bass v Praze je zatim bezkonkurenční masakr finálovej :))
546583
Asi to Lost příští týdne trumfne, ale Chuck Bass v Praze je zatim bezkonkurenční masakr finálovej *:))*
0 0
reagovat
Námět tu už samozřejmě byl, ale seriálů, kde by mezi hlavními postavami byla taková chemie vážně moc není.
546581
Námět tu už samozřejmě byl, ale seriálů, kde by mezi hlavními postavami byla taková chemie vážně moc není.
0 0
reagovat
Fluke: Zase neprehanaj:), bolo to v pohode, ale uz 100x videne v inych serialoch. Je vidiet, ze idu presne podla planu, aby to malo minimalne na 4 serie.:))
546580
Fluke: Zase neprehanaj*:)*, bolo to v pohode, ale uz 100x videne v inych serialoch. Je vidiet, ze idu presne podla planu, aby to malo minimalne na 4 serie.*:))*
0 0
reagovat

Castle finále

Sakra to byly emoce.. kua už to skoro vypadalo, že se to změní v romantickej film:)) Bude mi teď Castle hodně chybět:)
546577
Sakra to byly emoce.. kua už to skoro vypadalo, že se to změní v romantickej film:)) Bude mi teď Castle hodně chybět*:)*
Castle finále
0 0
reagovat
Mě teda HIMYM v poseledních dílech, a vlastně i skoro ve většině aktuální sezony, připadá absolutně tragická a trapně nevtipná. P/řitom je vidět že se scénáristé pořád o něco snaží, třeba i tímhle "baggage" námětem, ale prostě už jim to zoufale nejde.
546576
Mě teda HIMYM v poseledních dílech, a vlastně i skoro ve většině aktuální sezony, připadá absolutně tragická a trapně nevtipná. P/řitom je vidět že se scénáristé pořád o něco snaží, třeba i tímhle "baggage" námětem, ale prostě už jim to zoufale nejde.
0 0
reagovat

Gorecki

Já mám díly typu "baggage" strašně rád :+. Právě to jejich filozofování nad nějakým vztahovým problémém s brutální lehkostí a elegancí je fakt bomba. Na druhou stranu už ale ten seriál naprosto vypustil přímé romantické vztahové linie a postavy se nikam nesunou, jen přešlapují na místě - mě osobně to zas tak nevadí, dost lidí to ale štve a hláška s mnohem silnější romantickou linií v Castlovi byla naprosto přesná.
PS: Díl "luxusní Ted" je o ničem a fakt mě zklamal :-.
546574
Já mám díly typu "baggage" strašně rád *:+*. Právě to jejich filozofování nad nějakým vztahovým problémém s brutální lehkostí a elegancí je fakt bomba. Na druhou stranu už ale ten seriál naprosto vypustil přímé romantické vztahové linie a postavy se nikam nesunou, jen přešlapují na místě - mě osobně to zas tak nevadí, dost lidí to ale štve a hláška s mnohem silnější romantickou linií v Castlovi byla naprosto přesná. PS: Díl "luxusní Ted" je o ničem a fakt mě zklamal *:-*.
Gorecki
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se