Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 54121 - 54140 Napsat příspěvek

xxendxx

BSG a Caprica sračky? To jako vážně? :o:-
557164
BSG a Caprica sračky? To jako vážně? *:o**:-*
xxendxx
0 0
reagovat

Sanctuary

No já zkouknul první sérii, ale byl jsem z toho na rozpacích. Myšlenka dobrá, ale kvalita jednotlivých epizod hodně kolísala. K druhé sérii jsem se nedokopal. Konkurence je holt velká:)
557162
No já zkouknul první sérii, ale byl jsem z toho na rozpacích. Myšlenka dobrá, ale kvalita jednotlivých epizod hodně kolísala. K druhé sérii jsem se nedokopal. Konkurence je holt velká:)
Sanctuary
0 0
reagovat
libi se to ravenhornovi, to je dozajista indikator kvality :D

Sanctuary je ta největší bída, co teď v televizi je. Jestli si každej den nezkoukneš několik dílů SG-1 a nechodíš spát s pomyšlením na Carterovou, tak ruce pryč.

ad Caprica: Ten seriál je strašná nuda, jen 6 (+-) dílů za to stojí (když znáš bsg)

neviděl BSG a chceš koukat na tyhle sračky? No comment... To si dej rovnou Tak jde čas :)
557160
libi se to ravenhornovi, to je dozajista indikator kvality :D Sanctuary je ta největší bída, co teď v televizi je. Jestli si každej den nezkoukneš několik dílů SG-1 a nechodíš spát s pomyšlením na Carterovou, tak ruce pryč. ad Caprica: Ten seriál je strašná nuda, jen 6 (+-) dílů za to stojí (když znáš bsg) neviděl BSG a chceš koukat na tyhle sračky? No comment... To si dej rovnou Tak jde čas :)
0 0
reagovat

Zahron

Neboj se, ja na Sanctuary koukám a líbí se mi to. Jen jdi do toho.
557159
Neboj se, ja na Sanctuary koukám a líbí se mi to. Jen jdi do toho.
Zahron
0 0
reagovat

Vardant

Já se chtěl zeptat na tenhle, konkrétní - jinak v seriálech mám hodně co dohánět - před sebou 4 série matky, pak si 100% budu pouštět castla, pak možná přepnu na capricu

( jo btw. má smysl se dívat na capricu když jsem neviděl galacticu ? ) :D
557158
Já se chtěl zeptat na tenhle, konkrétní - jinak v seriálech mám hodně co dohánět - před sebou 4 série matky, pak si 100% budu pouštět castla, pak možná přepnu na capricu ( jo btw. má smysl se dívat na capricu když jsem neviděl galacticu ? ) *:D*
Vardant
0 0
reagovat

Dexter 5x11

Tak to bylo hodně epsení - nevím proč tady všichni na 11. díl naříkali - van kill ruluje. I když bylo to hodně deus ex machina.
557157
Tak to bylo hodně epsení - nevím proč tady všichni na 11. díl naříkali - van kill ruluje. I když bylo to hodně deus ex machina.
Dexter 5x11
0 0
reagovat
Já viděl asi první tři díly a stačilo.

Jestli máš někde vyplněný profil shlédnutých seriálů, tak ti doporučím několik daleko lepších.
557155
Já viděl asi první tři díly a stačilo. Jestli máš někde vyplněný profil shlédnutých seriálů, tak ti doporučím několik daleko lepších.
0 0
reagovat

Sanctuary

Co říkáte na tenhle seriál ? Hledám něco nového .. :))
557154
Co říkáte na tenhle seriál ? Hledám něco nového .. *:))*
Sanctuary
0 0
reagovat

Castle

!!! To bylo awesome! !!!
Někdy bych chtěl ochutnat takovou whisky. I když skotskou ;)
557152
!!! To bylo awesome! !!! Někdy bych chtěl ochutnat takovou whisky. I když skotskou *;)*
Castle
0 0
reagovat

Walking Dead

1. séria 5/10 .. veľmi precenený počin 8)
557147
1. séria 5/10 .. veľmi precenený počin *8)*
Walking Dead
0 0
reagovat

Boardwalk empire

Van Alden je celkově skvělá postava:D:+
557141
Van Alden je celkově skvělá postava:D*:+*
Boardwalk empire
0 0
reagovat

Fluke

Takže kdo je zombie je vinen v plném rozsahu? :P j/k
557138
Takže kdo je zombie je vinen v plném rozsahu? :P j/k
Fluke
0 0
reagovat

Vardant

No, já právě nevím. Začnou to vysílat teď, a pak mám čekat spoustu měsíců na (možnou) třetí řadu? Radši bych si počkal do března na druhou půlku.
557103
No, já právě nevím. Začnou to vysílat teď, a pak mám čekat spoustu měsíců na (možnou) třetí řadu? Radši bych si počkal do března na druhou půlku.
Vardant
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Já jsem si říkal, jestli se mám na tohle ptát. Není to poprvé, co mají v USA u Stargate přestávku, ale jinde to vysílají vesele dál. Jednou je to Kanada, jindy UK, což je jen dobře.
Jediný problém byl, že jsem nevěděl, kde to hledat, protože to mohli dávat kdekoliv.

Každopádně super zpráva :+
557102
Já jsem si říkal, jestli se mám na tohle ptát. Není to poprvé, co mají v USA u Stargate přestávku, ale jinde to vysílají vesele dál. Jednou je to Kanada, jindy UK, což je jen dobře. Jediný problém byl, že jsem nevěděl, kde to hledat, protože to mohli dávat kdekoliv. Každopádně super zpráva *:+*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Loki, duro

Ešte dnes, keď som si na to spomenul, zasmial som sa. Toto bol práve jeden z tých momentov, ktoré som vôbec nečakal a vďaka ktorým sa veľmi teším na druhú sezónu :D
557134
Ešte dnes, keď som si na to spomenul, zasmial som sa. Toto bol práve jeden z tých momentov, ktoré som vôbec nečakal a vďaka ktorým sa veľmi teším na druhú sezónu *:D*
Loki, duro
0 0
reagovat

Walking dead

Tak trochu mě občas taky štve jak málo se tam toho děje, ale atmosféra je perfektní, přilepenej jsem k tomu od začátku do konce. Tyhle věci mě baví, hlavně objevování toho, že CDC má sebedestrukci, že francouzi vydrželi nejdýl, střílení nevinejch v nemocnici, prostě správně postapokalyptický. Takové to kouzlo, jako z Fallouta, kdy člověk postupně objevoval, že věci nebyly doopravdy takové jak se na první pohled zdáli:+
A zní to možná cheeky, ale vážně doufám, že až bude další walking dead, tak se podíváme i do jiných vládních zařízení;)
557136
Tak trochu mě občas taky štve jak málo se tam toho děje, ale atmosféra je perfektní, přilepenej jsem k tomu od začátku do konce. Tyhle věci mě baví, hlavně objevování toho, že CDC má sebedestrukci, že francouzi vydrželi nejdýl, střílení nevinejch v nemocnici, prostě správně postapokalyptický. Takové to kouzlo, jako z Fallouta, kdy člověk postupně objevoval, že věci nebyly doopravdy takové jak se na první pohled zdáli*:+* A zní to možná cheeky, ale vážně doufám, že až bude další walking dead, tak se podíváme i do jiných vládních zařízení;)
Walking dead
0 0
reagovat

Loki:

Ja. Jeho výraz bol na nezaplatenie. :D
557132
Ja. Jeho výraz bol na nezaplatenie. *:D*
Loki:
0 0
reagovat
SGU

Já v to doufám, protože jinak čekat 4 měsíce nechci.
557128
SGU Já v to doufám, protože jinak čekat 4 měsíce nechci.
0 0
reagovat
Inak kdo sa tiez zacal huronsky chechtat, ked za Van Alednom dosla Nuckyho Ex, aby mu dorucila dobru spravu?:D:D
557127
Inak kdo sa tiez zacal huronsky chechtat, ked za Van Alednom dosla Nuckyho Ex, aby mu dorucila dobru spravu?*:D**:D*
0 0
reagovat

SGU

Co mysllíte? text_odkazu
557125
Co mysllíte? [link="http://sharetv.org/shows/stargate_universe/listings"]text_odkazu[/link]
SGU
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se