Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 49401 - 49420 Napsat příspěvek

Sherlock 2x3

Hustý, hustý, hustý.

Po smrti Harveyho Denta byla nějaká diskuze? Teda aspoň mezi lidmi, co mají život. 8)
Jinak sebevražda Moriartyho je mnohem větší záhada, která mohla být lépe vysvětlena, protože jsem z toho velmi zmatený a to i přesto, že všechny jeho ostatní důvody pro jeho jednání jsem naprosto chápal.
578814
Hustý, hustý, hustý. [spoiler]Po smrti Harveyho Denta byla nějaká diskuze? Teda aspoň mezi lidmi, co mají život. *8)* Jinak sebevražda Moriartyho je mnohem větší záhada, která mohla být lépe vysvětlena, protože jsem z toho velmi zmatený a to i přesto, že všechny jeho ostatní důvody pro jeho jednání jsem naprosto chápal.[/spoiler]
Sherlock 2x3
0 0
reagovat
Pecka. Jeden z najlepších cliffhangerov v dejinách televízie. :)
578813
Pecka. Jeden z najlepších cliffhangerov v dejinách televízie. *:)*
0 0
reagovat

Sherlock finale 2. serie

WOW... slusny reparat za minule zakopnutie, moje obavy sa nenaplnili. Emocie v zavere na maxime, dokonca aj Moriarty ubral zo svojho expresivneho herectva do "normalu" a je z toho paradne finale.

Ten pad bol natoceny dost nekompromisne, to nemohol prezit (rozbehne sa debata ako pri smrti Harveyho Denta?:), "medialna" smrt sa mi pozdavala viac a presne v duchu modernizacie.
578810
WOW... slusny reparat za minule zakopnutie, moje obavy sa nenaplnili. Emocie v zavere na maxime, dokonca aj Moriarty ubral zo svojho expresivneho herectva do "normalu" a je z toho paradne finale. [spoiler]Ten pad bol natoceny dost nekompromisne, to nemohol prezit (rozbehne sa debata ako pri smrti Harveyho Denta?:), "medialna" smrt sa mi pozdavala viac a presne v duchu modernizacie.[/spoiler]
Sherlock finale 2. serie
0 0
reagovat

Gonzi:

Nemáš zač. :)
578807
Nemáš zač. *:)*
Gonzi:
0 0
reagovat

Merlin

Vždyť celá ta situace je vykonstruovaná, "neříkej to nikomu" - ona to neřekne, matka v blázinci, rodina v ohrožení života - LOL . hloupá konstrukce, hloupá motivace. Navíc jí chlapec řekne, že by jí odvedli pryč a zavřeli. Ale když by byli dvě, tak to asi něco znamená, nebo je ta dívka natolik mladá a hloupoučká, aby si to neuvědomila? Scenář prostě podceňuje inteligenci postav.
578797
[spoiler] Vždyť celá ta situace je vykonstruovaná, "neříkej to nikomu" - ona to neřekne, matka v blázinci, rodina v ohrožení života - LOL . hloupá konstrukce, hloupá motivace. Navíc jí chlapec řekne, že by jí odvedli pryč a zavřeli. Ale když by byli dvě, tak to asi něco znamená, nebo je ta dívka natolik mladá a hloupoučká, aby si to neuvědomila? Scenář prostě podceňuje inteligenci postav. [/spoiler]
Merlin
0 0
reagovat

okkac

578796
http://www.bbc.co.uk/programmes/b01b2vl4
okkac
0 0
reagovat
Kdybych šel normálně spát tak jo, ale učím se na zítřejší zkoušku, takže budu vzhůru dlouho do noci a potřebuji se něčím odreagovat :-)
578795
Kdybych šel normálně spát tak jo, ale učím se na zítřejší zkoušku, takže budu vzhůru dlouho do noci a potřebuji se něčím odreagovat :-)
0 0
reagovat
Tak mě napadá - děkuji redakci, že Sherlockovi potvrdila unikátnost recenzemi jednotlivých dílů. :+
578794
Tak mě napadá - děkuji redakci, že Sherlockovi potvrdila unikátnost recenzemi jednotlivých dílů. *:+*
0 0
reagovat

okkac

do zítřka to vydržíš ne? :D
578793
do zítřka to vydržíš ne? *:D*
okkac
0 0
reagovat

BBC Sherlock

Je vůbec nějaká oficiální ukázka na poslední díl Reichenbach Falls? Nikde jsem skoro nic nenašel, jen video z fotek z natáčení.
578792
Je vůbec nějaká oficiální ukázka na poslední díl Reichenbach Falls? Nikde jsem skoro nic nenašel, jen video z fotek z natáčení.
BBC Sherlock
0 0
reagovat
Heh, na spoiler tagy se tady koukám dost sere... :-
578790
Heh, na spoiler tagy se tady koukám dost sere... *:-*
0 0
reagovat

david_proust

To, že se postavy nechovají logicky jako by byly nad věcí, neznamená, že jsou hloupé, ale že se chovají na základě svých vlastních motivací, o tom jsou všechny seriály. Holka je naštvaná na svý rodiče, dá slib chlapci, do kterého je zamilovaná, že neprozradí že vídá duchy. A tobě vadí, že holka následně neudělá to, že hned slib bez problému poruší a začne všem přiznávat, že normálně vidí duchy, že to je "nelogické". To je blbost. To, že duch záhadně zmizí z auta a řidič si to snaží nějakým racionálním způsobem vysvětlit je úplně normální, atd atd
578783
To, že se postavy nechovají logicky jako by byly nad věcí, neznamená, že jsou hloupé, ale že se chovají na základě svých vlastních motivací, o tom jsou všechny seriály. Holka je naštvaná na svý rodiče, dá slib chlapci, do kterého je zamilovaná, že neprozradí že vídá duchy. A tobě vadí, že holka následně neudělá to, že hned slib bez problému poruší a začne všem přiznávat, že normálně vidí duchy, že to je "nelogické". To je blbost. To, že duch záhadně zmizí z auta a řidič si to snaží nějakým racionálním způsobem vysvětlit je úplně normální, atd atd
david_proust
0 0
reagovat

duro

1. (nepochopils) Konstrukce nebyla o hlouposti PŘÍBĚHU. Konstrukce je o tom, že hrdinům se v obou případech dějí věci, které scenáristi řeší příliš jednoduše = předvídatelně.

2. A jinak, třeba postavy AHS se chovají hloupě = jo pardon, ta dívka, která se vás snažila zabít, ta mi asi vyskočila z auta... / Tate na holku: Nesmíš jim říct, co jsi viděla = holka dělá, že nic neviděla, i za cenu toho, že její matku považují za blázna.../těhotná manželka se chce odstěhovat pryč, to nejlehčí co pro ní mohou udělat a oni ji to nedovolí/ a to není to nejhorší, při nelogickém chování postav jsem to ale sváděl na hororovu licenci atd., tam ještě přihmouřím oči = každopádně hloupě se ty postavy chovají. - o to méně mne pak zajímají.

3.Máme postavy, které svým tupým chováním nejsou už tak moc zajímavé.
Rodina žije ve strašidelném domě.
Všechny šílenosti, všechno to máchání ve sračkách, kudy tu rodinu táhnou (vše co jsem chtěl v televizi vidět), řeší scenáristi právě tím, že spoléhají na hloupost postav, nebo tím, že za to může jeden z duchů. Do osmého dílu nijak nepracují s pravidly domu, s ničím takovým, čím by vytvářeli opravdové napětí či strach o postavy, vždy tam prostě hodili libovolného ducha jako vysvětlení = žádný zvrat.

(pozn.: chápu, že zápletka, kde rodina žije ve strašidelném domě, se asi bude týkat duchů, kteří za to mohou. Ale v AHS jsou využíváni přímo nerafinovaně, předvídatelně, nudně)
578775
1. (nepochopils) Konstrukce nebyla o hlouposti PŘÍBĚHU. Konstrukce je o tom, že hrdinům se v obou případech dějí věci, které scenáristi řeší příliš jednoduše = předvídatelně. 2. A jinak, třeba postavy AHS se chovají hloupě = jo pardon, ta dívka, která se vás snažila zabít, ta mi asi vyskočila z auta... / Tate na holku: Nesmíš jim říct, co jsi viděla = holka dělá, že nic neviděla, i za cenu toho, že její matku považují za blázna.../těhotná manželka se chce odstěhovat pryč, to nejlehčí co pro ní mohou udělat a oni ji to nedovolí/ a to není to nejhorší, při nelogickém chování postav jsem to ale sváděl na hororovu licenci atd., tam ještě přihmouřím oči = každopádně hloupě se ty postavy chovají. - o to méně mne pak zajímají. 3.Máme postavy, které svým tupým chováním nejsou už tak moc zajímavé. Rodina žije ve strašidelném domě. Všechny šílenosti, všechno to máchání ve sračkách, kudy tu rodinu táhnou (vše co jsem chtěl v televizi vidět), řeší scenáristi právě tím, že spoléhají na hloupost postav, nebo tím, že za to může jeden z duchů. Do osmého dílu nijak nepracují s pravidly domu, s ničím takovým, čím by vytvářeli opravdové napětí či strach o postavy, vždy tam prostě hodili libovolného ducha jako vysvětlení = žádný zvrat. (pozn.: chápu, že zápletka, kde rodina žije ve strašidelném domě, se asi bude týkat duchů, kteří za to mohou. Ale v AHS jsou využíváni přímo nerafinovaně, předvídatelně, nudně)
duro
0 0
reagovat
Radšej nie! :-)
578774
Radšej nie! :-)
0 0
reagovat

Duro

Opravdu si nevzpomínáš na některé obhajoby Ravena? :D
578773
Opravdu si nevzpomínáš na některé obhajoby Ravena? :D
Duro
0 0
reagovat

Gonzi

:+
578772
*:+*
Gonzi
0 0
reagovat
"vykonstruovaný príklad" si použil preto, aby si dokázal, aké je to hlúpe. Ten príklad totiž hlúpy je. Problém je v tom, že AHS takéto hlúpe nie je, a dotyčné zápletky nemajú vôbec nič spoločné. Takže dokazuješ hlúposť niečoho tým, že vytvoríš úplne iný príbeh, ktorý je hlúpy, a tvrdíš, že je to podobné. Pričom to podobné nie je. Horšiu argumentáciu som v živote nepočul/nečítal.
578771
"vykonstruovaný príklad" si použil preto, aby si dokázal, aké je to hlúpe. Ten príklad totiž hlúpy je. Problém je v tom, že AHS takéto hlúpe nie je, a dotyčné zápletky nemajú vôbec nič spoločné. Takže dokazuješ hlúposť niečoho tým, že vytvoríš úplne iný príbeh, ktorý je hlúpy, a tvrdíš, že je to podobné. Pričom to podobné nie je. Horšiu argumentáciu som v živote nepočul/nečítal.
0 0
reagovat

ahs

Pochopil, viděl, jen jsem nedokazal říct co chci, tak jsem použil "vykonstruovaný příklad". Pravda je taková, že tvůrci vytvořili dům, kde si můžou dovolit cokoliv, jakýkoliv z duchů může kdykoliv přijít a udělat cokoliv. A scenáristi, místo toho, aby přišli s něčím originálním, tak tam prostě toho ducha hodí = je to strašně předvídatelné = nudné. S osmým dílem to u mě přestalo být zajímavé a mám problém to dokoukat.
578760
Pochopil, viděl, jen jsem nedokazal říct co chci, tak jsem použil "vykonstruovaný příklad". Pravda je taková, že tvůrci vytvořili dům, kde si můžou dovolit cokoliv, jakýkoliv z duchů může kdykoliv přijít a udělat cokoliv. A scenáristi, místo toho, aby přišli s něčím originálním, tak tam prostě toho ducha hodí = je to strašně předvídatelné = nudné. S osmým dílem to u mě přestalo být zajímavé a mám problém to dokoukat.
ahs
0 0
reagovat

CHUCK 4. řada

Byť je ten seriál strašně jednoduchoučký, pořád je to celkem fajn oddechovka. Některé díly jsou ale úžasné - díl, kdy Sára zachraňuje Chucka na vlastní pěst (big blonde shemale :D) a finální díl jsou prostě boží. Další momenty, jako vyloupení banky, či "come with me, if you want to live" jsou taky luxusní a celkový feeling žeru. Už ani nevím, proč jsem se na to svou dobou přestal dívat - asi jsem toho byl celkem přejezený, každopádně jsem si to teď celkem užil. :+
578751
Byť je ten seriál strašně jednoduchoučký, pořád je to celkem fajn oddechovka. Některé díly jsou ale úžasné - díl, kdy Sára zachraňuje Chucka na vlastní pěst (big blonde shemale *:D*) a finální díl jsou prostě boží. Další momenty, jako vyloupení banky, či "come with me, if you want to live" jsou taky luxusní a celkový feeling žeru. Už ani nevím, proč jsem se na to svou dobou přestal dívat - asi jsem toho byl celkem přejezený, každopádně jsem si to teď celkem užil. *:+*
CHUCK 4. řada
0 0
reagovat

AHS

je sracka *trollface.jpg*
578749
je sracka *trollface.jpg*
AHS
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se