Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 49441 - 49460 Napsat příspěvek
tak 1 díl 2 serie GoT bude na apríla :)) a bude to rovnou 2 díl

jabadabadúú 8):D:+
578700
tak 1 díl 2 serie GoT bude na apríla :)) a bude to rovnou 2 díl jabadabadúú *8)**:D**:+*
0 0
reagovat
Očividně zdechl pes, když je tahle "debata" vytahována tak každý třetí den. Bejvávalo... :o:o
578696
Očividně zdechl pes, když je tahle "debata" vytahována tak každý třetí den. Bejvávalo... *:o**:o*
0 0
reagovat
HIMYM, TBBT atd jsou super pořád, u Friends umírám nudou.8)

30 Rock byl geniální, ale pokud vím, tak už se před dlouhou dobou přestaly dělat titulky, což mě trochu odradilo.
578692
HIMYM, TBBT atd jsou super pořád, u Friends umírám nudou.*8)* 30 Rock byl geniální, ale pokud vím, tak už se před dlouhou dobou přestaly dělat titulky, což mě trochu odradilo.
0 0
reagovat

duro

Ved to... ze ta to "bavi" je uz samo o sebe dost na to, aby sa ti deti smiali....:D

OK, dajme si na nejaky ten rok pohov:)
578691
Ved to... ze ta to "bavi" je uz samo o sebe dost na to, aby sa ti deti smiali....*:D* OK, dajme si na nejaky ten rok pohov:)
duro
0 0
reagovat
Gorecki: Nadšenie z TBBT? Kde? Sledujem to a baví ma to (väčšinou), to je celé. Rozhodne to tu neženiem do absurdných polôh typu "je to lepšie ako Friends". Nič nie je lepší sitcom ako Friends.

:)

578690
Gorecki: Nadšenie z TBBT? Kde? Sledujem to a baví ma to (väčšinou), to je celé. Rozhodne to tu neženiem do absurdných polôh typu "je to lepšie ako Friends". Nič nie je lepší sitcom ako Friends. *:)*
0 0
reagovat

Gorecki

Mě se HIMYM taky moc líbí ale kdyby v tom nehrála Alyson Hannigan tak by se mi to líbilo o něco méně.
578689
Mě se HIMYM taky moc líbí ale kdyby v tom nehrála Alyson Hannigan tak by se mi to líbilo o něco méně.
Gorecki
0 0
reagovat

duro

Aha, nuz tak to mi odlahlo. Ja blbec som si myslel, ze ty nechapes o com hovorim, ked ten serial velebim, alebo ze si to zivotne obdobie preskocil a z nerdovskeho obdobia si rovno hupol do paprdovskeho manzelstvo/rodicovstva. Ale teraz zistujem, ze ty si sa cely cas vyjadroval k niecomu, o com si nemal ani paru. Zaujimave:)
Beriem spat vsetko, co som ti kedy na tuto temu napisal a uz si odteraz budem robit srandu iba z tvojho nadsenia pre TBBT, slubujem:)

TedGeorge
Teraz tusim bezi na Prima Cool siesta seria, obcas to tam zachytim, a hoci sa fakt snazim, nechapem, preco je to vnimane tak negativne, stale to funguje, stale je to skvele napisane a dokonca ani cesky dabing tomu velmi neskodi. Ale asi som fakt uz zaujaty, ako niekto, kto povazuje Friends za najlepsi sitcom ever:)
578688
Aha, nuz tak to mi odlahlo. Ja blbec som si myslel, ze ty nechapes o com hovorim, ked ten serial velebim, alebo ze si to zivotne obdobie preskocil a z nerdovskeho obdobia si rovno hupol do paprdovskeho manzelstvo/rodicovstva. Ale teraz zistujem, ze ty si sa cely cas vyjadroval k niecomu, o com si nemal ani paru. Zaujimave:) Beriem spat vsetko, co som ti kedy na tuto temu napisal a uz si odteraz budem robit srandu iba z tvojho nadsenia pre TBBT, slubujem:) [b]TedGeorge[/b] Teraz tusim bezi na Prima Cool siesta seria, obcas to tam zachytim, a hoci sa fakt snazim, nechapem, preco je to vnimane tak negativne, stale to funguje, stale je to skvele napisane a dokonca ani cesky dabing tomu velmi neskodi. Ale asi som fakt uz zaujaty, ako niekto, kto povazuje Friends za najlepsi sitcom ever:)
duro
0 0
reagovat

Duro

A viděl si ještě ten díl s ananasem? :D Tím si mě ten seriál naplno získal...
První série je imho to nejlepší na poli sitcomů od přátel. Hlavně vyvrcholení tý sérky sem hodně žral. Druhá série už slabší, třetí ještě horší, čtvrtá nekoukatelná. Pátou sem už ani nezačínal. Až teďka poslední dobou sem zachytil několik novejch dílů, a překvapivě se mi líbily moc.

Ale je mi jasný, že jenom udržuješ kolorit týhle sekce a pokračuješ v putkách s Goreckim aby kolona táhla dál :D
578687
A viděl si ještě ten díl s ananasem? :D Tím si mě ten seriál naplno získal... První série je imho to nejlepší na poli sitcomů od přátel. Hlavně vyvrcholení tý sérky sem hodně žral. Druhá série už slabší, třetí ještě horší, čtvrtá nekoukatelná. Pátou sem už ani nezačínal. Až teďka poslední dobou sem zachytil několik novejch dílů, a překvapivě se mi líbily moc. Ale je mi jasný, že jenom udržuješ kolorit týhle sekce a pokračuješ v putkách s Goreckim aby kolona táhla dál :D
Duro
0 0
reagovat
Dva roky? HIMYM som videl prvých desať dielov a zbohom. Ale pozor, ja ten seriál nekritizujem. Nikdy som to nerobil. Ja si robím srandu z niečoho úplne iného. 8)
578686
Dva roky? HIMYM som videl prvých desať dielov a zbohom. Ale pozor, ja ten seriál nekritizujem. Nikdy som to nerobil. Ja si robím srandu z niečoho úplne iného. *8)*
0 0
reagovat

Luc44

Tak HIMYM obhajujem, len ked si to zasluzi, minuly diel som napriklad strhal pod zem. Alebo ked nanho nadava niekto, kto ho uz aspon dva roky nesleduje (pozdravujem dura:), alebo nad neho nedajboze vyzdvihuje nieco tak (v sucasnosti) trapne ako TBBT, mam rad aj kopu inych serialov:)
578685
Tak HIMYM obhajujem, len ked si to zasluzi, minuly diel som napriklad strhal pod zem. Alebo ked nanho nadava niekto, kto ho uz aspon dva roky nesleduje (pozdravujem dura:), alebo nad neho nedajboze vyzdvihuje nieco tak (v sucasnosti) trapne ako TBBT, mam rad aj kopu inych serialov:)
Luc44
0 0
reagovat

TBBT 5x12

:D:+
578684
*:D**:+*
TBBT 5x12
0 0
reagovat

Gorecki

Konečně mluvíš jako člověk a ne jak pomatenej HIMYM fanboy :D :+
578683
Konečně mluvíš jako člověk a ne jak pomatenej HIMYM fanboy *:D* *:+*
Gorecki
0 0
reagovat

duro

Budova
578682
Budova
duro
0 0
reagovat
Čo je 30 Rock? :)
578681
Čo je 30 Rock? :)
0 0
reagovat
OK, je to oficialne, vsetky ostatne sucasne sitcomy si mozu dat rovno pauzu, pretoze 30 Rock je spat a v najlepsej forme:D:+
578676
OK, je to oficialne, vsetky ostatne sucasne sitcomy si mozu dat rovno pauzu, pretoze 30 Rock je spat a v najlepsej forme*:D**:+*
0 0
reagovat

TedGeorge12.01.2012 01:28:29

:D :D :D
Já měl konečně šanci vidět Castla na naší nový televizi a musím říct, že 720p a Stanin úsměv je něco neuvěřitelnýho! ?):+
578627
*:D* *:D* *:D* Já měl konečně šanci vidět Castla na naší nový televizi a musím říct, že 720p a Stanin úsměv je něco neuvěřitelnýho! *?)**:+*
TedGeorge12.01.2012 01:28:29
0 0
reagovat

Ted

Word.

Gorecki
Whatevs, to o pilotu bylo na všechny, koukněte se na něj znova, lidi :D
578618
Word. [b]Gorecki[/b] Whatevs, to o pilotu bylo na všechny, koukněte se na něj znova, lidi *:D*
Ted
0 0
reagovat
Doznelo a zdochlo před dvěmi lety, teďka probíhá reinkarnace. Tahle série je totiž super...
578617
Doznelo a zdochlo před dvěmi lety, teďka probíhá reinkarnace. Tahle série je totiž super...
0 0
reagovat
Alebo už vlastne doznelo a zdochlo? :-)
578616
Alebo už vlastne doznelo a zdochlo? :-)
0 0
reagovat

Memphis

To je len medzi mnou a durom, neber to vazne (tak ako to o HIMYM, ze uz doznieva a zdochyna:)
578615
To je len medzi mnou a durom, neber to vazne (tak ako to o HIMYM, ze uz doznieva a zdochyna:)
Memphis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se