Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 49081 - 49100 Napsat příspěvek

HAL, Merlin ...

MASH jsem sjel, tam problém nebyl. Akta X jsem měl snad ještě raději, ale přes 4tou řadu jsem se neprokousal ani na potřetí. A to jsou tam paradoxně perfektní díly, ale ty nudnější už nepřežívám
579927
MASH jsem sjel, tam problém nebyl. Akta X jsem měl snad ještě raději, ale přes 4tou řadu jsem se neprokousal ani na potřetí. A to jsou tam paradoxně perfektní díly, ale ty nudnější už nepřežívám
HAL, Merlin ...
0 0
reagovat

HAL

jo,jo. Akta X vydrží na hodně dlouho. Skoro jsem potom zapomněl, jak se vůbec dívat na něco jiného:-)
579925
jo,jo. Akta X vydrží na hodně dlouho. Skoro jsem potom zapomněl, jak se vůbec dívat na něco jiného:-)
HAL
0 0
reagovat
Sleduje tady někdo Spike TV a její pořad Inkmaster?
579909
Sleduje tady někdo Spike TV a její pořad Inkmaster?
0 0
reagovat

Matron677

Já nejspíš brzo začnu - předevčírem jsem dojel kompletní M*A*S*H (poslední díl slzy v očích, není divu že to byl nejsledovanější pořad všech dob) a za čas zas začnu hledat něco podobně kvalitního na delší dobu... a na ty Akta X mám teď tak akorát náladu.
579905
Já nejspíš brzo začnu - předevčírem jsem dojel kompletní M*A*S*H (poslední díl slzy v očích, není divu že to byl nejsledovanější pořad všech dob) a za čas zas začnu hledat něco podobně kvalitního na delší dobu... a na ty Akta X mám teď tak akorát náladu.
Matron677
0 0
reagovat
Ten diel si určite pozriem.
579898
Ten diel si určite pozriem.
0 0
reagovat
Idem na to, posledny diel, hej?
Dik, dam ti podobne echo, ked najde Matku. Aj ked pochybujem, ze mi urobis tu reciprocnu radost a pozries si ju:)
579897
Idem na to, posledny diel, hej? Dik, dam ti podobne echo, ked najde Matku. Aj ked pochybujem, ze mi urobis tu reciprocnu radost a pozries si ju:)
0 0
reagovat
Fikol ju a žili spolu šťastne až do neskorej staroby. Stačí si to pozrieť.
579896
Fikol ju a žili spolu šťastne až do neskorej staroby. Stačí si to pozrieť.
0 0
reagovat

Memphis

Uz ju konecne pretiahol?:)

Ci este stale len iskria:)
579894
Uz ju konecne pretiahol?:) Ci este stale len iskria*:)*
Memphis
0 0
reagovat

TedGeorge

:+

Castle
Boží... Už jsem k tomu po těch reakcích tady přistupoval skepticky, ale byla to paráda, a ten emotivní konec :+
579891
*:+* [b]Castle[/b] Boží... Už jsem k tomu po těch reakcích tady přistupoval skepticky, ale byla to paráda, a ten emotivní konec *:+*
TedGeorge
0 0
reagovat
To je zase zjednodušená hloupost s těma nákladama, co se tu objevila...

House má obrovský zisky hlavně z celýho světa, byl (a možná pořád je) nejsledovanější světovej seriál vůbec. Zisky byly samozřejmě obří a pokles o pár milionů diváků v USA s tím moc nenadělal. Někdo si špatně přeložil, že se přemýšlelo o čachrech s distribucí v USA a spin-offu.

House samozřejmě končí hlavně kvůli neochotě Hugh Laurieho, kterou já osobně docela chápu.
579890
To je zase zjednodušená hloupost s těma nákladama, co se tu objevila... House má obrovský zisky hlavně z celýho světa, byl (a možná pořád je) nejsledovanější světovej seriál vůbec. Zisky byly samozřejmě obří a pokles o pár milionů diváků v USA s tím moc nenadělal. Někdo si špatně přeložil, že se přemýšlelo o čachrech s distribucí v USA a spin-offu. House samozřejmě končí hlavně kvůli neochotě Hugh Laurieho, kterou já osobně docela chápu.
0 0
reagovat

xxendxx

spin-off:D:D:D. Seriál v hlavní roli s Wilsonem by byl zajímavý:D
579889
spin-off*:D**:D**:D*. Seriál v hlavní roli s Wilsonem by byl zajímavý*:D*
xxendxx
0 0
reagovat

Memphis

To víš, že hrát za desetník nebudou. 8)
579887
To víš, že hrát za desetník nebudou. *8)*
Memphis
0 0
reagovat

xxendxx

To si asi moc nepomůžou :D Překvapuje mě, že ještě nepohřbili Terru Novu, to je snad levnější na produkci než House? Zrovna u House bych vysoký náklady nečekal, taková je to studiová konverzačka... :D Ale Laurie sám asi bere těžký prachy a Chase, Foreman nebo Wilson taky nebudou mít zrovna almužnu.
579886
To si asi moc nepomůžou *:D* Překvapuje mě, že ještě nepohřbili Terru Novu, to je snad levnější na produkci než House? Zrovna u House bych vysoký náklady nečekal, taková je to studiová konverzačka... *:D* Ale Laurie sám asi bere těžký prachy a Chase, Foreman nebo Wilson taky nebudou mít zrovna almužnu.
xxendxx
0 0
reagovat

True Blood

Neví se kolik má být naplánováno a potvrzeno sérií True Blood?
579884
Neví se kolik má být naplánováno a potvrzeno sérií True Blood?
True Blood
0 0
reagovat
Finder by se na kvalitu House mohl časem dohrabat, takže to docela jde.
579883
Finder by se na kvalitu House mohl časem dohrabat, takže to docela jde.
0 0
reagovat
Memphis: sledovanost ujde (7-10 mega), ale prej je to dost drahy na produkci, proto to neprebere zadna jina stanice (driv se mluvilo o pokracovani bez hause samotneho nebo o spinoffu

Laurie se vyjadril, ze konci s tv produkci, takze nepredpokladam, ze by se branil filmum, proste uz se nechce na X zas nekomu upsat

Nahrada za House ve vysilacim slotu prej vyjde z viteze Terra Nova, The Finder, Alcatraz (v zavislosti na jejich sledovanosti)
579882
Memphis: sledovanost ujde (7-10 mega), ale prej je to dost drahy na produkci, proto to neprebere zadna jina stanice (driv se mluvilo o pokracovani bez hause samotneho nebo o spinoffu Laurie se vyjadril, ze konci s tv produkci, takze nepredpokladam, ze by se branil filmum, proste uz se nechce na X zas nekomu upsat Nahrada za House ve vysilacim slotu prej vyjde z viteze Terra Nova, The Finder, Alcatraz (v zavislosti na jejich sledovanosti)
0 0
reagovat

Castle

Stylovej díl. "Why am I narrating?" :D

Sam: Hodně dobrý;)

Matron: Si piš.
579881
Stylovej díl. "Why am I narrating?" *:D* Sam: Hodně dobrý*;)* Matron: Si piš.
Castle
0 0
reagovat

X FILES

Kouká tady někdo na Akta X???
579880
Kouká tady někdo na Akta X???
X FILES
0 0
reagovat

Hugh Laurie

Myslím, že říkal jen, že by nechtěl hrát v dalším seriálu a rád by se věnoval víc hudbě, ale o filmech se nevyjadřoval. Pohrával jsem si s myšlenkou koupě LP, ale nakonec jsem koupil CD a je to opravdu skvělý :+ Jaký to je zvukově (myslím na té gramodesce)?
579878
Myslím, že říkal jen, že by nechtěl hrát v dalším seriálu a rád by se věnoval víc hudbě, ale o filmech se nevyjadřoval. Pohrával jsem si s myšlenkou koupě LP, ale nakonec jsem koupil CD a je to opravdu skvělý *:+* Jaký to je zvukově (myslím na té gramodesce)?
Hugh Laurie
0 0
reagovat
Z gramofonu mi právě zní jeho bluesová deska Let them talk:-) a je super! Ale zajímalo by mě, jestli by nechtěl vzít pár filmových rolí...
579875
Z gramofonu mi právě zní jeho bluesová deska Let them talk:-) a je super! Ale zajímalo by mě, jestli by nechtěl vzít pár filmových rolí...
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se