Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 49041 - 49060 Napsat příspěvek

Spartacus

Zatím mě to baví, ale nic extra, uvidíme jestli se to ještě pořádně rozjede... ale těžko to bude taková pecka jako první dvě série, když se teď děj točí hlavně kolem nudných exgladiátorů a mezi vysokou římskou šlechtou není v podstatě jediná zajímavá nová postava. S ukončením příběhu Batiata zkrátka seriál přišel o to nejdůležitější.

To samé se dá říct i o Californication - sem tam zábavná scénka nebo dobrý dialog, ale stále je to víceméně jen povrchní blbina s mírnou dochutí nostalgie a náznaků hlubších emocí. Jen stín geniality předchozích sérií.
580131
Zatím mě to baví, ale nic extra, uvidíme jestli se to ještě pořádně rozjede... ale těžko to bude taková pecka jako první dvě série, když se teď děj točí hlavně kolem nudných exgladiátorů a mezi vysokou římskou šlechtou není v podstatě jediná zajímavá nová postava. S ukončením příběhu Batiata zkrátka seriál přišel o to nejdůležitější. To samé se dá říct i o [b]Californication[/b] - sem tam zábavná scénka nebo dobrý dialog, ale stále je to víceméně jen povrchní blbina s mírnou dochutí nostalgie a náznaků hlubších emocí. Jen stín geniality předchozích sérií.
Spartacus
0 0
reagovat

Sigi

A přitom v LOSTech vypadal docela k světu :)
580128
A přitom v LOSTech vypadal docela k světu :)
Sigi
0 0
reagovat

Castle

Byť jsem počáteční zvrat a úplněj konec předvídal, tohle byla zase neskutečná jízda! V některejch momentech jsem vyloženě výskal nadšením. :D
580127
Byť jsem počáteční zvrat a úplněj konec předvídal, tohle byla zase neskutečná jízda! V některejch momentech jsem vyloženě výskal nadšením. *:D*
Castle
0 0
reagovat

Justified s02

Mám za sebou pár dílů a je to fajn a i ta hlavní příběhová linka vypadá zajímavěji. Každopádně Jeremy Davies je strašná fetka, vypadá že od Zachraňte vojína Ryana drží hodně drsnou redukční dietu :)
580113
Mám za sebou pár dílů a je to fajn a i ta hlavní příběhová linka vypadá zajímavěji. Každopádně Jeremy Davies je strašná fetka, vypadá že od Zachraňte vojína Ryana drží hodně drsnou redukční dietu *:)*
Justified s02
0 0
reagovat

Sigi, Gorecki

No od osmého dílu je to mnohem lepší a druhá sezóna už je skvělá .. :-)
580109
No od osmého dílu je to mnohem lepší a druhá sezóna už je skvělá .. :-)
Sigi, Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

Byla, zkoukni díl :)
580108
Byla, zkoukni díl :)
Gorecki
0 0
reagovat

Gonzi

Co dalsia fikacka?:)
580103
Co dalsia fikacka?:)
Gonzi
0 0
reagovat

zato Castle

:+
580102
*:+*
zato Castle
0 0
reagovat
Tak to jste mně nepotěšili... :(
580099
Tak to jste mně nepotěšili... *:(*
0 0
reagovat

HIMYM

jj, tenhle díl mi přišel celý WTF is going on. Marshall s Lily naprosto zbyteční, psycholog naprosto přehnaný, train byl fajn, ale Barney jako takový ne a finále ani nemluvit. Ted doteď obecně silně nezajímavá postava do počtu - hlavní hrdina... dnes to naprosto zabil.
ad psycholog: co to mělo být? takový blesk z čistého nebe... a pak jeho ignorace "nemůžu mít děti - vezmeš si mě?" která přešla na "nemůžu mít děti - nechci s tebou být"
ad ted: místo, aby hledal holku, potkal matku atd. atp. tak vyzná lásku Robin... what the fuck? (a vůbec taky nechce děti atd.)
ad barney: nějaká holka v baru mu něco řekne a najednou je z něj slušňák?
ad vlak: vůbec to nemohla být mnohem lepší scéna...
580096
jj, tenhle díl mi přišel celý WTF is going on. Marshall s Lily naprosto zbyteční, psycholog naprosto přehnaný, train byl fajn, ale Barney jako takový ne a finále ani nemluvit. Ted doteď obecně silně nezajímavá postava do počtu - hlavní hrdina... dnes to naprosto zabil. [spoiler]ad psycholog: co to mělo být? takový blesk z čistého nebe... a pak jeho ignorace "nemůžu mít děti - vezmeš si mě?" která přešla na "nemůžu mít děti - nechci s tebou být" ad ted: místo, aby hledal holku, potkal matku atd. atp. tak vyzná lásku Robin... what the fuck? (a vůbec taky nechce děti atd.) ad barney: nějaká holka v baru mu něco řekne a najednou je z něj slušňák? ad vlak: vůbec to nemohla být mnohem lepší scéna... [/spoiler]
HIMYM
0 0
reagovat

MAJkLSON

Nespoileruj! Prave sa chystam si tym pokazit naladu8)

Sigi
Az na tu Avu suhlasim:) Ale miestni borci vedeni durom vravia, ze druha je lepsia. Tak som zvedavy.
580095
Nespoileruj! Prave sa chystam si tym pokazit naladu*8)* [b]Sigi[/b] Az na tu Avu suhlasim:) Ale miestni borci vedeni durom vravia, ze druha je lepsia. Tak som zvedavy.
MAJkLSON
0 0
reagovat

HIMYM

Tak k dnesnimu dilu - Barney - wtf, ty dva pary - nuda a Ted - megafacepalm. Uz mi u toho ani ten obed nechutna.:-
580094
Tak k dnesnimu dilu - Barney - wtf, ty dva pary - nuda a Ted - megafacepalm. Uz mi u toho ani ten obed nechutna.*:-*
HIMYM
0 0
reagovat

Gorecki

:+
580093
*:+*
Gorecki
0 0
reagovat

Justified S01

Musel jsem to zkusit, po těch nadšených ohlasech a popravdě mi to nepřišlo až jako taková pecka. Pár hlášek tam bylo dobrých, závěrečná přestřelka fajn. První půlka, kdy se řešily samostatné případy mě ale bavila o dost víc .. asi za to mohl Walton G. a ty jeho náboženský kecy, fakt to bylo otravný včetně Avy. Druhá série snad bude vyrovnanější.
580092
Musel jsem to zkusit, po těch nadšených ohlasech a popravdě mi to nepřišlo až jako taková pecka. Pár hlášek tam bylo dobrých, závěrečná přestřelka fajn. První půlka, kdy se řešily samostatné případy mě ale bavila o dost víc .. asi za to mohl Walton G. a ty jeho náboženský kecy, fakt to bylo otravný včetně Avy. Druhá série snad bude vyrovnanější.
Justified S01
0 0
reagovat

WD

Ja som to chvalabohu vzdal po pilote. Ked som tam uvidel tu mizernu otravnu herecku z Prison Break, hned som vedel, ze ten serial skonci v podobnych vztahovych srackach. Esteze tu bol komix:+
580091
Ja som to chvalabohu vzdal po pilote. Ked som tam uvidel tu mizernu otravnu herecku z Prison Break, hned som vedel, ze ten serial skonci v podobnych vztahovych srackach. Esteze tu bol komix*:+*
WD
0 0
reagovat

Walking Dead

Ja uz jsem to teda nevydrzel a skoncil jsem s tim.A to jsem ten serial ze zacatku fakt zral.To jesou porad na ty farme?
580089
Ja uz jsem to teda nevydrzel a skoncil jsem s tim.A to jsem ten serial ze zacatku fakt zral.To jesou porad na ty farme?
Walking Dead
0 0
reagovat

Walking Dead

Taky u mne zatím zklamání a co jsem si na wiki přečetl byť i jen jednovětné popisy následujících epizod, tak mne jímá hrůza, že do 13. dílu stále strávíme na farmě :o Takže pokud ke konci série nevyrukujou s vězením (a 3. série by byla o něm), tak taky už přestanu mít pomalu zájem. :-
580088
Taky u mne zatím zklamání a co jsem si na wiki přečetl byť i jen jednovětné popisy následujících epizod, tak mne jímá hrůza, že do 13. dílu stále strávíme na farmě *:o* Takže pokud ke konci série nevyrukujou s vězením (a 3. série by byla o něm), tak taky už přestanu mít pomalu zájem. *:-*
Walking Dead
0 0
reagovat
Civilnosť je fajn, práca s postavami a vzťahmi tiež. Lenže v poslednej časti už to boli naozaj kecy o hovne. O veľmi veľkom hovne. Neustále nastavovať scény tak, aby si v každej časti každá postava odbila svoj dialóg. Uf. Keď v tejto časti hlavný vyhlásil, že ide do baru po starého a ženská ho zastavila: "A nechceš sa o tom najprv porozprávať?!", načo mu začala tlačiť do hlavy kokotiny o tom, ako ho syn v tomto krutom svete potrebuje... mal som chuť zastaviť to a nikdy sa k tomu seriálu nevrátiť. Ešte dopozerám túto sezónu a ak sa scenáristi nespamätajú, o jedného bezvýznamného diváka prišli.
580085
Civilnosť je fajn, práca s postavami a vzťahmi tiež. Lenže v poslednej časti už to boli naozaj kecy o hovne. O veľmi veľkom hovne. Neustále nastavovať scény tak, aby si v každej časti každá postava odbila svoj dialóg. Uf. Keď v tejto časti hlavný vyhlásil, že ide do baru po starého a ženská ho zastavila: "A nechceš sa o tom najprv porozprávať?!", načo mu začala tlačiť do hlavy kokotiny o tom, ako ho syn v tomto krutom svete potrebuje... mal som chuť zastaviť to a nikdy sa k tomu seriálu nevrátiť. Ešte dopozerám túto sezónu a ak sa scenáristi nespamätajú, o jedného bezvýznamného diváka prišli.
0 0
reagovat
Mě na tom baví právě ta civilnost a "nuda", nejen zabijačky. Dlužno dodat, že jsem tak trochu pacient, když přijde na zombies. Na druhou stranu mě vůbec nebaví Spartacus, Misfits a další pecky :))
580081
Mě na tom baví právě ta civilnost a "nuda", nejen zabijačky. Dlužno dodat, že jsem tak trochu pacient, když přijde na zombies. Na druhou stranu mě vůbec nebaví Spartacus, Misfits a další pecky *:))*
0 0
reagovat

Walking Shit

Fakt vás to bavilo? Ja som musel kvôli jednej dobrej scéne vydržať 40 minút absolútne zbytočných a nezaujímavých dialógov. :- Normálne uvažujem, že s tým končím a budem si púšťať už len zombie kills, nič iné ma tam už nezaujíma.
580077
Fakt vás to bavilo? Ja som musel kvôli jednej dobrej scéne vydržať 40 minút absolútne zbytočných a nezaujímavých dialógov. *:-* Normálne uvažujem, že s tým končím a budem si púšťať už len zombie kills, nič iné ma tam už nezaujíma.
Walking Shit
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se