Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 49061 - 49080 Napsat příspěvek

walking dead

IS BACK !!!naprosto super díl a ukázka na 9 díl také velmi navnadila
scéna v baru kdy tam přijdou 2 nový týpci naprosto super
580071
IS BACK !!!naprosto super díl a ukázka na 9 díl také velmi navnadila [spoiler]scéna v baru kdy tam přijdou 2 nový týpci naprosto super[/spoiler]
walking dead
0 0
reagovat

Walking Dead

Dnešní epizoda po dlouhé době :+ :+ :+
580070
Dnešní epizoda po dlouhé době *:+* *:+* *:+*
Walking Dead
0 0
reagovat

Memphis

Lol, zajímavé! :D redakce je dneska samé překvapení
580067
Lol, zajímavé! *:D* redakce je dneska samé překvapení
Memphis
0 0
reagovat
Taky si říkám, pojďte se bavit vedle do srazů... Wait, what? :D
580060
Taky si říkám, pojďte se bavit vedle do srazů... Wait, what? *:D*
0 0
reagovat
No tak to už je tady tahle diskusní sekce zbytečná, ne? :D
580059
No tak to už je tady tahle diskusní sekce zbytečná, ne? :D
0 0
reagovat

Wallander, 3. díl

Tak první díl mě moc nebral, zato u dvojky a hlavně u trojky jsem se zamiloval. Kriminálka je to opravdu skvělá a Kenneth ve třetím díle předvádí dechberoucí výkon.

A jeho Wallander je zajímavý a řekl bych docela originální v tom, že zatímco ostatní podobní detektivové se v situacích selhání, zlosti či bezradnosti drsně zírají do prázdna, popíjejí whisky a svým kolegům tvrdí, že "jsou v pořádku", tak zdeptaný cíťa Wallander se před všemi rozbrečí :-)
580057
Tak první díl mě moc nebral, zato u dvojky a hlavně u trojky jsem se zamiloval. Kriminálka je to opravdu skvělá a Kenneth ve třetím díle předvádí dechberoucí výkon. A jeho Wallander je zajímavý a řekl bych docela originální v tom, že zatímco ostatní podobní detektivové se v situacích selhání, zlosti či bezradnosti drsně zírají do prázdna, popíjejí whisky a svým kolegům tvrdí, že "jsou v pořádku", tak zdeptaný cíťa Wallander se před všemi rozbrečí :-)
Wallander, 3. díl
0 0
reagovat

Spartacus 03

Nice - ten díl mě i celkem potěšil. Zajímavé dění, zápletky, zvraty (ne nečekané) a celkový dojem prostě velmi dobrý. :+
580003
Nice - ten díl mě i celkem potěšil. Zajímavé dění, zápletky, zvraty (ne nečekané) a celkový dojem prostě velmi dobrý. *:+*
Spartacus 03
0 0
reagovat

The River

Je to podobné LOSTu či jak?
579988
Je to podobné LOSTu či jak?
The River
0 0
reagovat

Spartacus

Pro mě osobně jeden z nejlepších dílů.
579986
Pro mě osobně jeden z nejlepších dílů.
Spartacus
0 0
reagovat
New pilots - co říkáte na vaše favority ? U mě jednoznačně vede Alona Tal, a Breckenridge - na ty dvě se celkem těším :-) ( doufám že nemá MZ v plánu podobný článek, za to se omlouvám, ale týká se to jen seriálů )
579985
[link="http://www.serialzone.cz/clanek/745-herci-miri-do-pilotu/"]New pilots[/link] - co říkáte na vaše favority ? U mě jednoznačně vede Alona Tal, a Breckenridge - na ty dvě se celkem těším :-) ( doufám že nemá MZ v plánu podobný článek, za to se omlouvám, ale týká se to jen seriálů )
0 0
reagovat

Spartacus

Miera patetického tárania definitívne prekročená... ale našťastie to tá krv a fakovanie vracajú do správnych mantinelov.
579980
Miera patetického tárania definitívne prekročená... ale našťastie to tá krv a fakovanie vracajú do správnych mantinelov.
Spartacus
0 0
reagovat

Spartacus

Ty kokos, nejvypravnejsi dil, hodne me to prekvapilo, hlavne tim... a pak, ze to nejde :+
579978
Ty kokos, nejvypravnejsi dil, hodne me to prekvapilo, hlavne tim... a pak, ze to nejde *:+*
Spartacus
0 0
reagovat

The Office

Perfektenschlag :D
579957
Perfektenschlag *:D*
The Office
0 0
reagovat

xxendxx

Damn
579945
Damn
xxendxx
0 0
reagovat

spartacus 3x3

už se to ale náramně rozjelo :)
naprostá bomba :)
těším se na další dil
579944
už se to ale náramně rozjelo :) naprostá bomba :) těším se na další dil
spartacus 3x3
0 0
reagovat

verbst

podle jejich stranek az 29,3
579941
podle jejich stranek az 29,3
verbst
0 0
reagovat

Akta X

Já jsem se do toho sledování zažral, hrozně jsem si ten seriál oblíbil a stal se součástí mého života, takže ty slabší díly jsem snadněji zkousl. V každé sérii, jakkoli může jít kvalita dolů, se najdou fantastické epizody.
579939
Já jsem se do toho sledování zažral, hrozně jsem si ten seriál oblíbil a stal se součástí mého života, takže ty slabší díly jsem snadněji zkousl. V každé sérii, jakkoli může jít kvalita dolů, se najdou fantastické epizody.
Akta X
0 0
reagovat
Nevíte někdo kdy se vrátí Rules of Engagement?
579938
Nevíte někdo kdy se vrátí [b]Rules of Engagement[/b]?
0 0
reagovat

Akta X

Já jsem Akta sledoval jako malej pravidelně (nahrával na kazety), ale pak tam byl nějakej díl se švábama a našim se to moc nezdálo a měl jsem po prdeli :D A co si budeme povídat, já bych z toho lehký spaní taky neměl :D
579932
Já jsem Akta sledoval jako malej pravidelně (nahrával na kazety), ale pak tam byl nějakej díl se švábama a našim se to moc nezdálo a měl jsem po prdeli *:D* A co si budeme povídat, já bych z toho lehký spaní taky neměl *:D*
Akta X
0 0
reagovat

Akta X

Já jsem si nakonec našel seznam příběhových dílů (taky cca od 4. řady) a dal jsem jen ty...
579929
Já jsem si nakonec našel seznam příběhových dílů (taky cca od 4. řady) a dal jsem jen ty...
Akta X
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se