Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 38301 - 38320 Napsat příspěvek
jo, najlepší diel!
623633
jo, najlepší diel!
0 0
reagovat
nejhorsi dil
623628
nejhorsi dil
0 0
reagovat
nejlepsi dil z novy serie... "Kdybys byl ovcak a had ti kradl ovce..." moudra byly awesome.
623622
nejlepsi dil z novy serie... "Kdybys byl ovcak a had ti kradl ovce..." moudra byly awesome.
0 0
reagovat
Ta komická linka byla jak z grotesky...a Wacky racer byla už tuplem groteskní. Náhodou ta Nathanova přirovnání pořád kopou.
623619
Ta komická linka byla jak z grotesky...a Wacky racer byla už tuplem groteskní. Náhodou ta Nathanova přirovnání pořád kopou.
0 0
reagovat
Shut up, Mimsyyyy!
623618
Shut up, Mimsyyyy!
0 0
reagovat

Memphis

ja reklamu neznal a pobavilo me to i tak, jde mi o to, ze dokud nezacal Wacky race, tak jsem se ani jednou nezasmal a to je proste neco co se mi pet let u SP nestalo a prislo mi ta "komicka link" jak z 50 let stare grotesky proste trapna.
623615
ja reklamu neznal a pobavilo me to i tak, jde mi o to, ze dokud nezacal Wacky race, tak jsem se ani jednou nezasmal a to je proste neco co se mi pet let u SP nestalo a prislo mi ta "komicka link" jak z 50 let stare grotesky proste trapna.
Memphis
0 0
reagovat

Axis

"...fake, soft-spoken douchebag." :D

Ale to je přesně to, o čem mluvim. Neznalostí reklamy se ztrácí 50 % vtipu.
623611
"...fake, soft-spoken douchebag." *:D* Ale to je přesně to, o čem mluvim. Neznalostí reklamy se ztrácí 50 % vtipu.
Axis
0 0
reagovat

South Park

623609
[link="http://youtu.be/u4lklnkk8SU"]Matthew a jeho proslovy jsou boží[/link] *:D*
South Park
0 0
reagovat

South Park

Nejlepší díl letošní série bez pochyby. Konečně bez konspirace, konečně osvěžení. :+:+
623607
Nejlepší díl letošní série bez pochyby. Konečně bez konspirace, konečně osvěžení. *:+**:+*
South Park
0 0
reagovat

Southpark

Asi nejslabsi dil za poslednich pet let, kazdopadne m ito pripomelo ten stary kresleny serial se smejicim se psem, tak jsem se aspon celou dobu usmival... BTW. v pristim dile je 100% Matthew :D
623603
Asi nejslabsi dil za poslednich pet let, kazdopadne m ito pripomelo ten stary kresleny serial se smejicim se psem, tak jsem se aspon celou dobu usmival... BTW. v pristim dile je 100% Matthew *:D*
Southpark
0 0
reagovat
Dnes som ostal dosť v šoku po zistení, že ČT 2 vysiela Doctor Who :+ a pravidelne :o
623601
Dnes som ostal dosť v šoku po zistení, že ČT 2 vysiela Doctor Who *:+* a pravidelne *:o*
0 0
reagovat

Marry Me

Nový seriál od tvorcu Happy Endings a hrá tam Casey Wilson. Pilot síce nič extra, ale neurazil. 65% Uvidíme, čo bude ďalej.
623597
Nový seriál od tvorcu Happy Endings a hrá tam Casey Wilson. Pilot síce nič extra, ale neurazil. 65% Uvidíme, čo bude ďalej.
Marry Me
0 0
reagovat

Memphis

Nebyla to taková paráda jako díly před tím, ale ta parodie na Uber a na handicapované byla velmi trefná. Wacky Races úplně top. Jen místy mohly být o něco údernější hlášky. Randy u televize byl asi jediný, kdo v tomhle nezklamal. Timmy!
623558
Nebyla to taková paráda jako díly před tím, ale ta parodie na Uber a na handicapované byla velmi trefná. Wacky Races úplně top. Jen místy mohly být o něco údernější hlášky. Randy u televize byl asi jediný, kdo v tomhle nezklamal. Timmy!
Memphis
0 0
reagovat

The Flash e02

Je to šialene idiotské, samozrejme (klonovanie aj s oblekmi, haha)... ale fakt zábava, omnoho väčšia ako hrdinská konkurencia.
623557
Je to šialene idiotské, samozrejme (klonovanie aj s oblekmi, haha)... ale fakt zábava, omnoho väčšia ako hrdinská konkurencia.
The Flash e02
0 0
reagovat
Lorde - Push free download :D:+:+:+

Poslední díl mě úplně nenadchnul, obecně je humor týhle sezony asi dost US specifickej (víc než obvykle), někdy se chytám, někdy ne...
623551
Lorde - Push free download *:D**:+**:+**:+* Poslední díl mě úplně nenadchnul, obecně je humor týhle sezony asi dost US specifickej (víc než obvykle), někdy se chytám, někdy ne...
0 0
reagovat
Tak logicky :) ..aj keď v takej celkovej rekapitulácii som ju čakal už na konci prvej, tam si však pripravili niečo iné.
623550
Tak logicky :) ..aj keď v takej celkovej rekapitulácii som ju čakal už na konci prvej, tam si však pripravili niečo iné.
0 0
reagovat

Sarger

Trailery nesleduju, konec druhý řady byl dávno. Ale když se zmiňovala celej díl, bylo opravdu jasný, že se tam musí objevit.
623547
Trailery nesleduju, konec druhý řady byl dávno. Ale když se zmiňovala celej díl, bylo opravdu jasný, že se tam musí objevit.
Sarger
0 0
reagovat

verbst

konec si mohol čakať už podľa trailerov a konca 2 serie.
623543
konec si mohol čakať už podľa trailerov a konca 2 serie.
verbst
0 0
reagovat
dokoukal sem serial rick and morty. nejlepsi je epizoda meeseeks and destroy. pak mne jeste hodne bavili epizody rixty minutes a m. night shyam-aliens! taky je super konec rick potion #9. zadnej dil nebyl vylozene slabej. urcite sem se u toho bavil vic jak u community.
623536
dokoukal sem serial rick and morty. nejlepsi je epizoda meeseeks and destroy. pak mne jeste hodne bavili epizody rixty minutes a m. night shyam-aliens! taky je super konec rick potion #9. zadnej dil nebyl vylozene slabej. urcite sem se u toho bavil vic jak u community.
0 0
reagovat

Arrow

Tyvole! Ta bitka na motorkách. Masakr. A souboj v Queen Cons. taky super choreografie. Jak se Arrow spolu s Red Arrowem doplňovali. Mňamka.
Taky mi přijde, že se to začíná hejbat dopředu. Snad se konečně "projeví" ten Routh.
Ale ten pohřeb, to byla tragédie. One sister down, one to go. Fakt jako.
No a konec se dal čekat, no.
623534
Tyvole! Ta bitka na motorkách. Masakr. A souboj v Queen Cons. taky super choreografie. Jak se Arrow spolu s Red Arrowem doplňovali. Mňamka. Taky mi přijde, že se to začíná hejbat dopředu. Snad se konečně "projeví" ten Routh. [spoiler]Ale ten pohřeb, to byla tragédie. One sister down, one to go. Fakt jako.[/spoiler] No a konec se dal čekat, no.
Arrow
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se