Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 38021 - 38040 Napsat příspěvek

The Newsroom

Season Three
:o:o:o:o:o
Od nějaký desátý minuty ty "zimomriavky" neslezly. Fuck me, takhle se píše. Naprosto každá replika má svý místo, je podaná úplně bezchybně a uvěřitelně.
Těchhle padesát minut je v podstatě lepší než cokoliv co jsem letos viděl v kině.
624764
[b]Season Three[/b] *:o**:o**:o**:o**:o* Od nějaký desátý minuty ty "zimomriavky" neslezly. Fuck me, takhle se píše. Naprosto každá replika má svý místo, je podaná úplně bezchybně a uvěřitelně. Těchhle padesát minut je v podstatě lepší než cokoliv co jsem letos viděl v kině.
The Newsroom
0 0
reagovat

Agents of S.H.I.E.L.D.

Tak teď jste mě nasrali. :D Zrovna když jsem to už podruhé vzdal a všechno smazal z disku... :-:D

Ale ne, už se zviklat nenechám. Leda by někdo udělal nějakej hodinovej season recap.
624762
Tak teď jste mě nasrali. *:D* Zrovna když jsem to už podruhé vzdal a všechno smazal z disku... *:-**:D* Ale ne, už se zviklat nenechám. Leda by někdo udělal nějakej hodinovej season recap.
Agents of S.H.I.E.L.D.
0 0
reagovat

Agents of SHIELD

Attilan!

Inhumans se blíží.
624761
Attilan! Inhumans se blíží.
Agents of SHIELD
0 0
reagovat

Newsroom

Od konce druhé řady jsem trochu pozapomněl jak umí Sorkin psát... a teď mi to připomněl v plné síle, neskutečně jsem si užíval každou dialogovou piruetu :+

Yeth! Yeth! Yeth! :D
624757
Od konce druhé řady jsem trochu pozapomněl jak umí Sorkin psát... a teď mi to připomněl v plné síle, neskutečně jsem si užíval každou dialogovou piruetu *:+* [spoiler]Yeth! Yeth! Yeth! *:D*[/spoiler]
Newsroom
0 0
reagovat

Davies182

Opravdu? Popiš to víc. Já ten seriál pohřbil koncem minulé série a teď se mi do "uměle nastavované kaše" moc nechtělo.
624756
Opravdu? Popiš to víc. Já ten seriál pohřbil koncem minulé série a teď se mi do "uměle nastavované kaše" moc nechtělo.
Davies182
0 0
reagovat

Ravenhorn

Jo, Agenti mě baví a vlastně se mi i líbí, že si začali pozvolna aby měli kam stoupat, už ze začátku jsem psal, že přesně v tenhle vývoj doufám a že to tak trochu u Whedona čekám.

Capaldi je pro mě nejlepší Doctor od roku 2005 a to hned od první epizody. Jinak ta série je taky příjemná, i když ne nejlepší.
624752
Jo, Agenti mě baví a vlastně se mi i líbí, že si začali pozvolna aby měli kam stoupat, už ze začátku jsem psal, že přesně v tenhle vývoj doufám a že to tak trochu u Whedona čekám. Capaldi je pro mě nejlepší Doctor od roku 2005 a to hned od první epizody. Jinak ta série je taky příjemná, i když ne nejlepší.
Ravenhorn
0 0
reagovat
Agents of Shield velmi dobre doplnujou Marvel Movies Universe. Ja si nad tim nestezuju, navic ted, kdyz se v druhe rade objevil i Agent Cooper :)
624749
Agents of Shield velmi dobre doplnujou Marvel Movies Universe. Ja si nad tim nestezuju, navic ted, kdyz se v druhe rade objevil i [spoiler]Agent Cooper[/spoiler] *:)*
0 0
reagovat
Homeland je neskutečná mrda, co s tim seriálem udělali. Nervák jako hovado.
624748
Homeland je neskutečná mrda, co s tim seriálem udělali. Nervák jako hovado.
0 0
reagovat
Hlavně Agenti se tu probírali několikrát - je třeba si projít první polovinou první sezony, pak to jde prudce nahoru (s nástupem Capa 2 do kin).
624746
Hlavně Agenti se tu probírali několikrát - je třeba si projít první polovinou první sezony, pak to jde prudce nahoru (s nástupem Capa 2 do kin).
0 0
reagovat
Preklad Ravenhorna - Neskutecny, ze nekdo ma vkus.
624744
Preklad Ravenhorna - Neskutecny, ze nekdo ma vkus.
0 0
reagovat
To je hrozný, jak jsou všichni nespokojený ze seriálů, wtf.

Agenti jsou náhodou super. Homeland drží takovou tu klasiku, není to už ono jako první tři série, ale pořád je to kvalitní. Constantine, popravdě jsem čekal víc, uvidíme. A Clara je super, Capaldi ze začátku divné, ale zvyknul jsem si na něj a už ho mám jako dobrého Doktora.
624743
To je hrozný, jak jsou všichni nespokojený ze seriálů, wtf. Agenti jsou náhodou super. Homeland drží takovou tu klasiku, není to už ono jako první tři série, ale pořád je to kvalitní. Constantine, popravdě jsem čekal víc, uvidíme. A Clara je super, Capaldi ze začátku divné, ale zvyknul jsem si na něj a už ho mám jako dobrého Doktora.
0 0
reagovat

Homeland

Sleduje to ještě někdo ? má cenu si to pouštět když se mi postava Carrie zprotivila ? je tam nějáký nový překvapivý element ?
624740
Sleduje to ještě někdo ? má cenu si to pouštět když se mi postava Carrie zprotivila ? je tam nějáký nový překvapivý element ?
Homeland
0 0
reagovat

TonyClifton

No nevím, spíš je to dramatický seriál než akční nálož jako bylo Bratrstvo.
624739
No nevím, spíš je to dramatický seriál než akční nálož jako bylo Bratrstvo.
TonyClifton
0 0
reagovat

Unsere Mütter, Unsere Väter (2013)

Po 2/3 velká pecka teda. :o:+
Bratrstvo to není, ale má to k němu o moc blíže, než Pacific nebo Trestný prapor. :+
624738
Po 2/3 velká pecka teda. *:o**:+* Bratrstvo to není, ale má to k němu o moc blíže, než Pacific nebo Trestný prapor. *:+*
Unsere Mütter, Unsere Väter (2013)
0 0
reagovat

Newsroom

:o:o:o
Lepšie než čokoľvek z druhej série. Trafili každý jeden klinec po hlavičke.
624732
*:o**:o**:o* Lepšie než čokoľvek z druhej série. Trafili každý jeden klinec po hlavičke.
Newsroom
0 0
reagovat

Castle FTW

8)
Ač mě jejich cliffhanger štval, tak se mi líbí, že si připravili půdu pro opravdové mistery... ("vím co se ti stalo tehdy v lese a proč píšeš knihy které píšeš", teď opravdové cestování mezi dimenzemi, už dříve ten chlápek z budoucnosti, který zmizel v chodbě...).
624731
*8)* [spoiler]Ač mě jejich cliffhanger štval, tak se mi líbí, že si připravili půdu pro opravdové mistery... ("vím co se ti stalo tehdy v lese a proč píšeš knihy které píšeš", teď opravdové cestování mezi dimenzemi, už dříve ten chlápek z budoucnosti, který zmizel v chodbě...).[/spoiler]
Castle FTW
0 0
reagovat

Carlito et duro

Jeo, to finále bylo dokonalý. Chybí mi poslední řada Nuckyho Thompsona, ale tohle to přeskočilo celkem rázně. :)
624728
Jeo, to finále bylo dokonalý. Chybí mi poslední řada Nuckyho Thompsona, ale tohle to přeskočilo celkem rázně. *:)*
Carlito et duro
0 0
reagovat

WD5x5

ok tak tohle byla nuda nudoucí i pro mě. a ani mě ta informace o Eugenovi nepřekvapila.
příští tíl už snad bude lepšíé :))
624720
ok tak tohle byla nuda nudoucí i pro mě. a ani mě ta informace o Eugenovi nepřekvapila. příští tíl už snad bude lepšíé *:))*
WD5x5
0 0
reagovat

Carlito

:+
624719
*:+*
Carlito
0 0
reagovat

Peaky Blinders s02e06

Sral jsem blahem. Kam se hrabou všechny filmový gangsterky.
Nobody fucks with Peaky Blinders. ;)
624718
Sral jsem blahem. Kam se hrabou všechny filmový gangsterky. Nobody fucks with Peaky Blinders. *;)*
Peaky Blinders s02e06
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se