Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37601 - 37620 Napsat příspěvek

Sons of Anarchy

John, the Revelator 8)8)

Prvních 12 dílů zamnou, celkem cool jízda 8)
619429
John, the Revelator *8)**8)* Prvních 12 dílů zamnou, celkem cool jízda *8)*
Sons of Anarchy
0 0
reagovat

GuidoA.

Yep, myslim, ze jsem o nej psal kdysi ja :-)
619406
Yep, myslim, ze jsem o nej psal kdysi ja :-)
GuidoA.
0 0
reagovat
619403
[link="http://www.youtube.com/watch?v=ssC77hapv0g"]" nakej shameless mi je u zadku" [/link]
0 0
reagovat
nekdo tu mluvil o black mirror? nakej shameless mi je u zadku.
black mirror:
absolutne skvelej miniserial. prvni dil skvele funguje jako prvni dil. po jeho dokoukani mi spadla celist a hned sem doporucoval, kde to slo. kazde dil je uplne jinej a bavi me jak si kazdej oblibi uplne jenej.
nejoblibenejsi epizody:
1. the entire history of you
2. the waldo moment
3. the national anthem
4. fifteen million merits
5. be right back
6. white bear
nekde sem cet, ze misto treti serky bude jeden film.
619401
nekdo tu mluvil o black mirror? nakej shameless mi je u zadku. black mirror: absolutne skvelej miniserial. prvni dil skvele funguje jako prvni dil. po jeho dokoukani mi spadla celist a hned sem doporucoval, kde to slo. kazde dil je uplne jinej a bavi me jak si kazdej oblibi uplne jenej. nejoblibenejsi epizody: 1. the entire history of you 2. the waldo moment 3. the national anthem 4. fifteen million merits 5. be right back 6. white bear nekde sem cet, ze misto treti serky bude jeden film.
0 0
reagovat

Halt and Catch Fire

nemám pocit že by se tu o tom někdo zmínil, takže: viděl jsem první díl a vyloženě se mi to líbilo. :+
619400
nemám pocit že by se tu o tom někdo zmínil, takže: viděl jsem první díl a vyloženě se mi to líbilo. *:+*
Halt and Catch Fire
0 0
reagovat
Hnus, velebnosti...
619372
Hnus, velebnosti...
0 0
reagovat
To už je dávno.

Pamätám si ten wrestling. Dokonca sa obávam, že si naň spomeniem ešte aj na smrteľnej posteli.
619371
To už je dávno. Pamätám si ten wrestling. Dokonca sa obávam, že si naň spomeniem ešte aj na smrteľnej posteli.
0 0
reagovat

duro

Ty si toho Borata fakt nikdy neviděl? ;)
619370
Ty si toho Borata fakt nikdy neviděl? *;)*
duro
0 0
reagovat
A čo na to Ted a jeho gumová päsť?
619369
A čo na to Ted a jeho gumová päsť?
0 0
reagovat
What the.....?! Tu transku z Orange is the New Black hraje skutečná transka a jeho/její původní já hraje jeho/její skutečný brácha. link
Transception :o
619368
What the.....?! Tu transku z Orange is the New Black hraje skutečná transka a jeho/její původní já hraje jeho/její skutečný brácha. https://tv.yahoo.com/blogs/tv-news/-orange-is-the-new-black--star-laverne-cox-on-her-twin-brother-s-surprising-role-on-the-series-232519980.html Transception *:o*
0 0
reagovat
Chtel jsem tady napsat jak se mi (narozdil od vetsiny) celkem libi The Leftovers, ale je to celkem bezvyznamny, protoze jak je videt romanticka reality show z Varu would steal my thunder anyway :D
619366
Chtel jsem tady napsat jak se mi (narozdil od vetsiny) celkem libi [b]The Leftovers[/b], ale je to celkem bezvyznamny, protoze jak je videt romanticka reality show z Varu would steal my thunder anyway *:D*
0 0
reagovat
:D:+
619365
*:D**:+*
0 0
reagovat
Nedělejte si z toho už prdel.
619364
Nedělejte si z toho už prdel.
0 0
reagovat
Pro upřesnění, mačkali se na sebe při nějaké přeplněné projekci ve vedru a dostali se na tutéž vlnu.
619363
Pro upřesnění, mačkali se na sebe při nějaké přeplněné projekci ve vedru a dostali se na tutéž vlnu.
0 0
reagovat

Memphis

Shit just got real :D :+
619362
Shit just got real *:D* *:+*
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

:+:D
619361
*:+**:D*
Memphis
0 0
reagovat
Disk je s Civalem ve Varech. Všechno ostatní je irelevantní.
619360
Disk je s Civalem ve Varech. Všechno ostatní je irelevantní.
0 0
reagovat
Týždeň som bol mimo diania, nejaké extra novinky v skratke?
619359
Týždeň som bol mimo diania, nejaké extra novinky v skratke?
0 0
reagovat
Přesně tak, měl zařvat tehdy epicky, takhle postupně uchcípá.
619358
Přesně tak, měl zařvat tehdy epicky, takhle postupně uchcípá.
0 0
reagovat

True Blood

Stále nechápem ako je možné, že Eric prežil ten koniec minulej série. Bolo by lepšie, keby ho nechali zomrieť. Malo by to svoj štýl. :+ A na tejto poslednej sérii je už iba jediné pozitívum Jason. Vždy tam hodí nejakú jednu dve hlášky, čo potešia. Ten by mohol dostať nejaký spin-off. :D Inak je to odpad.
619356
Stále nechápem ako je možné, že Eric prežil ten koniec minulej série. Bolo by lepšie, keby ho nechali zomrieť. Malo by to svoj štýl. *:+* A na tejto poslednej sérii je už iba jediné pozitívum Jason. Vždy tam hodí nejakú jednu dve hlášky, čo potešia. Ten by mohol dostať nejaký spin-off. *:D* Inak je to odpad.
True Blood
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist