Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37361 - 37380 Napsat příspěvek

12 opic

dal jsem asi 20 minut pilotu. Víc už v životě nechci vidět.
628145
dal jsem asi 20 minut pilotu. Víc už v životě nechci vidět.
12 opic
0 0
reagovat

Episodes

No, tak nová řada se rozjela neuvěřitelně. Jak to, že to tady nehypuje víc lidí?
628141
No, tak nová řada se rozjela neuvěřitelně. Jak to, že to tady nehypuje víc lidí?
Episodes
0 0
reagovat
Nadšen.
628140
Nadšen.
0 0
reagovat

JohnyD

Supr! Supr! a ještě jednou Supr! :+:+:+
628139
Supr! Supr! a ještě jednou Supr! *:+**:+**:+*
JohnyD
0 0
reagovat

JohnyD

628135
http://media.tumblr.com/9191b16f0555b29f8d6478171883396a/tumblr_inline_ngfvntz5yo1s5cosc.gif
JohnyD
0 0
reagovat

Broen 3 - prvá foto z natáčania

Už mi tá holka chýba link
628134
Už mi tá holka chýba http://www.facebook.com/scanoir/photos/a.145832142189864.25068.138913949548350/640483996058007/?type=1&theater
Broen 3 - prvá foto z natáčania
0 0
reagovat

Shameless US s05e02

Výborný díl. Světlana dobrý problem solver. :D Ať je tam víckrát na úkor hyperotravné Sammi. Sakra jak já s Sheilou soucítím. :D

A scéna s pastorem, doprdele, doprdele!!!! :D:D:D Tole od toho seriálu chci. :+

Wallander BBC S01e02 Tak nakonec dobrý už se mi to okolo prstu celkem omotalo.:+
628128
Výborný díl. Světlana dobrý problem solver. *:D* Ať je tam víckrát na úkor hyperotravné Sammi. Sakra jak já s Sheilou soucítím. *:D* [spoiler]A scéna s pastorem, doprdele, doprdele!!!! [/spoiler] *:D**:D**:D* Tole od toho seriálu chci. *:+* Wallander BBC S01e02 Tak nakonec dobrý už se mi to okolo prstu celkem omotalo.*:+*
Shameless US s05e02
0 0
reagovat

Tony

Nenech se odradit druhým dílem Firewall. Který je asi z dosavadních 9 neslabší. Hlavně to má velmi blbý námět kyberterorismu, který prostě k Wallanderovi nesedí.

Zato třetí díl první série je hodně povedený. Druhá a třetí také nijak nezaostávají.
628098
Nenech se odradit druhým dílem Firewall. Který je asi z dosavadních 9 neslabší. Hlavně to má velmi blbý námět kyberterorismu, který prostě k Wallanderovi nesedí. Zato třetí díl první série je hodně povedený. Druhá a třetí také nijak nezaostávají.
Tony
0 0
reagovat

Tony

Wallander je najdepresívnejšia detektívka široko ďaleko. :)
628096
Wallander je najdepresívnejšia detektívka široko ďaleko. :)
Tony
0 0
reagovat

Wallander BBC s01e01

No popravdě čekal jsem, že mi to sedne daleko daleko víc. Hodně můžu Luthera, první série Sherlocka, všechny ty Killingy apod. Teď dolouskávám Nesba (Levhart). Branagh je podle mne herecký numero uno a borec. Hrál to skvěle, ale nevím, prostě mi to nesedlo. Konec to hodně hodně vytáhnul, ale furt jsem měl hodinu pocit, že chci něco víc. Spíš se bojím, že mi moc nesednul Mankell jako autor. Jinak překvapil mladý Nicolas Hoult, ten kluk to tam prostě má, ale to už víme od Skins :)
628095
No popravdě čekal jsem, že mi to sedne daleko daleko víc. Hodně můžu Luthera, první série Sherlocka, všechny ty Killingy apod. Teď dolouskávám Nesba (Levhart). Branagh je podle mne herecký numero uno a borec. Hrál to skvěle, ale nevím, prostě mi to nesedlo. Konec to hodně hodně vytáhnul, ale furt jsem měl hodinu pocit, že chci něco víc. Spíš se bojím, že mi moc nesednul Mankell jako autor. Jinak překvapil [spoiler]mladý Nicolas Hoult, ten kluk to tam prostě má, ale to už víme od Skins *:)*[/spoiler]
Wallander BBC s01e01
0 0
reagovat

broadchurch

první dva díly druhý série mě teda nenadchly. Nemá to nic kvůli čemu se mi líbila ta první. Je to nějaké překombinované a křečovité... ještě brzy soudit, no. Třeba vědí co dělají.
628081
první dva díly druhý série mě teda nenadchly. Nemá to nic kvůli čemu se mi líbila ta první. Je to nějaké překombinované a křečovité... ještě brzy soudit, no. Třeba vědí co dělají.
broadchurch
0 0
reagovat
Jak ten Killing skoncil, tak sem si rikal ok, uz je cas...

Ale tedka mi ta vysetrovaci dvojka normalne chybi...
628070
Jak ten Killing skoncil, tak sem si rikal ok, uz je cas... Ale tedka mi ta vysetrovaci dvojka normalne chybi...
0 0
reagovat
Vklidu koukej vše je naprosto jinak (šlo jen o jednu teorii), asi jsem měl napsat hypoteticky...
Škoda že hypoteticky Wallander, Martin Rohde a Sarah Linden neskončili všichni v jednom vězení. Mohl to být supr námět na crossover.
628062
Vklidu koukej vše je naprosto jinak (šlo jen o jednu teorii), asi jsem měl napsat hypoteticky... [spoiler]Škoda že hypoteticky Wallander, Martin Rohde a Sarah Linden neskončili všichni v jednom vězení. Mohl to být supr námět na crossover.[/spoiler]
0 0
reagovat
Well, asi mi je zbytočné pozerať teraz poslednú sérku The Killing...
628069
Well, asi mi je zbytočné pozerať teraz poslednú sérku The Killing...
0 0
reagovat

Tony

:D :+

Možno si Wallander pri riešení nových prípadoch požičia Sagu z Broen alebo naopak, nakoľko oba seriály sa točia v tých istých štúdiach a zároveň 8)
628059
*:D* *:+* Možno si Wallander pri riešení nových prípadoch požičia Sagu z Broen alebo naopak, nakoľko oba seriály sa točia v tých istých štúdiach a zároveň *8)*
Tony
0 0
reagovat
Onemocněla nám ta herečka, co má hrát v další scéně doktorku, co budeme dělat?

- Běžte se zeptat ke švédům, jestli nám nepůjčí tu jejich. :D
628057
Onemocněla nám ta herečka, co má hrát v další scéně doktorku, co budeme dělat? - Běžte se zeptat ke švédům, jestli nám nepůjčí tu jejich. *:D*
0 0
reagovat

The Man In The High Castle

Potvrzuji Sargera. Taky jsem nekde cetl, ze se v Ystadu pohybovali oba dva staby :-D

Jiank na Amazonu mel premieru pilot serialu podle novely Philip K. Dicka The Man In The High Castle o alternativni historii, kdy 2.SV vyhralo Nemecko a Japonsko a rozdelili si svet a USA, kde zapad maji Japonci a vychod Nemci a stred je neutralni. Namet velmi slibny. Philipa K. Dicka bych chtel nekdy dohnat se ctenim, ale to mam na policce asi uz 15 knih k precteni, tak se k tomu jen tak nedostanu :-D

Nicmene prvni ohlasy jsou vyborne. link
Vecer musim zkouknout. Na YT je cela epizoda, ale je to spise jen na proklikani link
628056
Potvrzuji Sargera. Taky jsem nekde cetl, ze se v Ystadu pohybovali oba dva staby :-D Jiank na Amazonu mel premieru pilot serialu podle novely Philip K. Dicka The Man In The High Castle o alternativni historii, kdy 2.SV vyhralo Nemecko a Japonsko a rozdelili si svet a USA, kde zapad maji Japonci a vychod Nemci a stred je neutralni. Namet velmi slibny. Philipa K. Dicka bych chtel nekdy dohnat se ctenim, ale to mam na policce asi uz 15 knih k precteni, tak se k tomu jen tak nedostanu :-D Nicmene prvni ohlasy jsou vyborne. http://paleofuture.gizmodo.com/amazons-new-series-the-man-in-the-high-castle-is-amazin-1679714503 Vecer musim zkouknout. Na YT je cela epizoda, ale je to spise jen na proklikani http://www.youtube.com/watch?v=U6v1WxzP3Ek
The Man In The High Castle
0 0
reagovat
Veľmi dávno som to niekde zachytil, asi na csfd v časti zaujímavosti pri Wallanderovi. Ale teraz tam k tomu nič nie je. Zvláštne
628053
Veľmi dávno som to niekde zachytil, asi na csfd v časti zaujímavosti pri Wallanderovi. Ale teraz tam k tomu nič nie je. Zvláštne
0 0
reagovat

Sarger

To jako fakt?
628050
To jako fakt?
Sarger
0 0
reagovat
LOL :D
628049
LOL *:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se