Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 3681 - 3700 Napsat příspěvek

Bílý lotos S03E04

Jak jsem čekal, kolem půlky se už začíná situace vyvíjet... nenápadné a tajemné postavy se rozvíjejí, odhalují se tajemství, a do hry už se dostala i (velmi doslovná) Čechovova zbraň...
933927
Jak jsem čekal, kolem půlky se už začíná situace vyvíjet... nenápadné a tajemné postavy se rozvíjejí, odhalují se tajemství, a do hry už se dostala i (velmi doslovná) Čechovova zbraň...
Bílý lotos S03E04
1 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: speta.jr
Me to ani nenapadlo. Az kdyz byli v lese, tak mi to zacalo bejt podezrely :D
933891
Me to ani nenapadlo. Az kdyz [spoiler]byli v lese, tak mi to zacalo bejt podezrely[/spoiler] *:D*
933820
0 0
reagovat

Severance S02E04

Sice sem rikal, ze napisu az neco na konci...

Ale Holly ;-) shit, po predchozi epizode, kdy jsem klimbal jak u vetsiny prvni rady, jsem hned v prvnim zaberu musel premitat, jestli jsem si nepustil jiny dil :D Stiller jede a chci od něj vidět horor. Twist byl jasny od prvniho dilu a to, ze s nim tvurci necekali az na pozdejc asi znaci, ze to ani moc twist byt nemel. I tak to bylo zpracovane na jednicku. Chef kiss!
933820
Sice sem rikal, ze napisu az neco na konci... Ale Holly ;-) shit, po predchozi epizode, kdy jsem klimbal jak u vetsiny prvni rady, jsem hned v prvnim zaberu musel premitat, jestli jsem si nepustil jiny dil *:D* Stiller jede a chci od něj vidět horor. Twist byl jasny od prvniho dilu a to, ze s nim tvurci necekali az na pozdejc asi znaci, ze to ani moc twist byt nemel. I tak to bylo zpracovane na jednicku. Chef kiss!
Severance S02E04
2 0
reagují: hroubek, Vincent
reagovat
Jsem nakloněný tomu, že prozatím zruším Prime Video.
Po zdražení se nic nezměnilo - 20 nově přidaných titulů a žádný z nich nemá české titulky.
Až začne The Boys, tak to zas náhodím a třeba doženu Invincible, ale zatím je to na pokraji streamovacích platforem.
Co mě ale vytáčí nejvíc je to, ze se nedají vybrat jen tituly s cz titulky a musím to u každého filmu pracně hledat mezi 40 titulkami.
933801
Jsem nakloněný tomu, že prozatím zruším Prime Video. Po zdražení se nic nezměnilo - 20 nově přidaných titulů a žádný z nich nemá české titulky. Až začne The Boys, tak to zas náhodím a třeba doženu Invincible, ale zatím je to na pokraji streamovacích platforem. Co mě ale vytáčí nejvíc je to, ze se nedají vybrat jen tituly s cz titulky a musím to u každého filmu pracně hledat mezi 40 titulkami.
0 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jo takhle. Kdybych si měl tipnout, tak jeho moment přijde na konci druhého dílu. Dost Joela tam je z herních flashbacku a imho to budou i flashbacky v seriálu.
933798
[spoiler]Jo takhle. Kdybych si měl tipnout, tak jeho moment přijde na konci druhého dílu. Dost Joela tam je z herních flashbacku a imho to budou i flashbacky v seriálu.[/spoiler]
933797
2 0
reagovat
reaguje na: Papricek
Půlka traileru je Joel, který by měl mít svůj moment cca na konci prvního dílu. Tak jsem jen zvědav, jestli to dodrží, nebo jestli to budou nějak "odkládat".
933797
[spoiler]Půlka traileru je Joel, který by měl mít svůj moment cca na konci prvního dílu. Tak jsem jen zvědav, jestli to dodrží, nebo jestli to budou nějak "odkládat". [/spoiler]
933773
0 0
reagují: Papricek
reagovat

When No One Sees Us

Ty herecky jsou dobry a ma to i par vizualnich momentu, ale o svy misto na slunci se to bude bit dost obtizne. Spanelske True Detective to fakt neni, aspon po prvni epce, v lepsim pripade spis random detektivka nesmyslne natazena na osm epizod.
933775
Ty herecky jsou dobry a ma to i par vizualnich momentu, ale o svy misto na slunci se to bude bit dost obtizne. Spanelske True Detective to fakt neni, aspon po prvni epce, v lepsim pripade spis random detektivka nesmyslne natazena na osm epizod.
When No One Sees Us
0 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Co myslíš tou změnou? Na mě to z dosavadních ukázek právě působí tak, že to bude strukturované stejně jako hra.
933773
Co myslíš tou změnou? Na mě to z dosavadních ukázek právě působí tak, že to bude strukturované stejně jako hra.
933759
0 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Četl jsem "muzejní flashjack." Moviezone mě rozbila.
933769
Četl jsem "muzejní flashjack." Moviezone mě rozbila.
933765
6 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
V tom, co popisuješ, je naprosto geniální teaser na druhou řadu The Boys a ještě to má díky zvolené hudbě hlubší význam pro seriál.
933768
V tom, co popisuješ, je naprosto geniální teaser na druhou řadu [url=https://youtu.be/cVHwlqyMyhM?si=2TKiE5bBOSf8yyvn]The Boys[/url] a ještě to má díky zvolené hudbě hlubší význam pro seriál.
933767
1 0
reagovat
reaguje na: connor
Možná budu srovnávat dvě odlišný věci, ale beru to z hlediska „má mi huba spadnout k zemi a mám to chtít hned vidět“. Když si to porovnám s final trailerem na Pasáž, tohle je přesně to, co nejen u Pasáže postrádám - jak si hrají se zvukem, hudbou, že tam jsou, přesně - skoro co záběr to na print, jsou tam eye candy zapamatování momenty a když to skončí, šel bych hned okounět na Max, jestli už to tam neni. Plus určitě jsem tu ukázku neviděl naposled, je to skvělý :+ 
933767
Možná budu srovnávat dvě odlišný věci, ale beru to z hlediska „má mi huba spadnout k zemi a mám to chtít hned vidět“. Když si to porovnám s final trailerem na Pasáž, tohle je přesně to, co nejen u Pasáže postrádám - jak si hrají se zvukem, hudbou, že tam jsou, přesně - skoro co záběr to na print, jsou tam eye candy zapamatování momenty a když to skončí, šel bych hned okounět na Max, jestli už to tam neni. Plus určitě jsem tu ukázku neviděl naposled, je to skvělý *:+* 
933756
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Na muzejní flashback se myslim těšíme všichni a ani to není třeba dávat do spoileru  :)
933765
Na muzejní flashback se myslim těšíme všichni a ani to není třeba dávat do spoileru  :)
933763
1 0
reagují: Memphis
reagovat
Jeden z nejlepších trailerů, co jsem viděl.
Kazdy druhý záběr je na print screen.
A velká naděje, že to oproti první řadě nebude tak urychlené a pocitově prázdné.
Plus se mi líbí, jak podobně jako při ukázkách na hru málo ukazují důležitost Abby.
Nejvíc se těším se na muzejní flashback.
933763
Jeden z nejlepších trailerů, co jsem viděl. Kazdy druhý záběr je na print screen. A velká naděje, že to oproti první řadě nebude tak urychlené a pocitově prázdné. Plus se mi líbí, jak podobně jako při ukázkách na hru málo ukazují důležitost [spoiler]Abby[/spoiler]. Nejvíc se těším se na [spoiler]muzejní flashback. [/spoiler]
933756
6 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Trailer super a strašně doufám, že kompozice traileru je záměr a ne nějaká změna oproti předloze (modří vědí).
933759
Trailer super a strašně doufám, že kompozice traileru je záměr a ne nějaká změna oproti předloze (modří vědí).
933756
2 0
reagují: Papricek
reagovat
No za me parada.
933757
No za me parada.
933756
2 0
reagovat

TLOU2

933756
[url=https://www.youtube.com/watch?v=_zHPsmXCjB0]trailer[/url]
TLOU2
13 0
reagovat
reaguje na: holub109
Na mě to z traileru působí vyzněním spíš depresivně a myslím že je to záměr.
933736
Na mě to z traileru působí vyzněním spíš depresivně a myslím že je to záměr.
933734
1 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Na mě to z traileru nepůsobí vůbec vtipně, jak jsem v recenzích četl. Na druhou stranu je to obsazení tak nabité (Marty Scorsese!!), že to určitě zkusím 
933734
Na mě to z traileru nepůsobí vůbec vtipně, jak jsem v recenzích četl. Na druhou stranu je to obsazení tak nabité (Marty Scorsese!!), že to určitě zkusím 
933715
0 0
reagují: HAL
reagovat
To vypadá překvapivě dost dobře.
933732
To vypadá překvapivě dost dobře.
933715
0 0
reagovat
IMDb hlásí zatím kolem 6/10. Ale pokud to tady někdo z místních pochválí tak tomu dám šanci. 
933725
IMDb hlásí zatím kolem 6/10. Ale pokud to tady někdo z místních pochválí tak tomu dám šanci. 
933715
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se