Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 3641 - 3660 Napsat příspěvek

The Agency

Chtel jsem to doporucit nekomu v Cesku, a zda se ze to ani na SkyShowtime neni k dispozici jeste. Nebo se pletu? Fassbender is to dava v kazdym dile.
927554
Chtel jsem to doporucit nekomu v Cesku, a zda se ze to ani na SkyShowtime neni k dispozici jeste. Nebo se pletu? Fassbender is to dava v kazdym dile.
The Agency
0 0
reagují: HellblazerZabud
reagovat

Creature Commandos 06

Tak tady to docela narazilo na to, že 20 minut na origin Phosphoruse bylo sakra málo a tak šly emoce mimo mě. 
Zároveň nějak nechápu jeho sílu, kdy si ve flashbacku nakráčí jen tak mezi ozbrojence, ale v přítomnosti se schovává před vojáky. 
Každopádně je to moje nejoblíbenější postava seriálu a doufám, že se protlačí i do druhé řady Peacemakera.
Ale upřímně, co se poslaly postavy zpátky do druhé mise, tak už mě to tak nebaví, jako na začátku.
927552
Tak tady to docela narazilo na to, že 20 minut na origin Phosphoruse bylo sakra málo a tak šly emoce mimo mě.  Zároveň nějak nechápu jeho [spoiler]sílu, kdy si ve flashbacku nakráčí jen tak mezi ozbrojence, ale v přítomnosti se schovává před vojáky. [/spoiler] Každopádně je to moje nejoblíbenější postava seriálu a doufám, že se protlačí i do druhé řady Peacemakera. Ale upřímně, [spoiler]co se poslaly postavy zpátky do druhé mise[/spoiler], tak už mě to tak nebaví, jako na začátku.
Creature Commandos 06
1 0
reagovat
Apple TV na víkend zadarmo? 
Je to jen ve světě, nebo i u nás? link
927551
Apple TV na víkend zadarmo?  Je to jen ve světě, nebo i u nás? https://metro.co.uk/2025/01/02/tv-fans-can-finally-binge-best-shows-free-this-weekend-22281605/?ito=facebookimage&fbclid=IwY2xjawHlEaZleHRuA2FlbQIxMQABHSTYKV5k75u3Bxp2U4dg5DsaYDq3erU11cPuUiJyTDnehfgEgbZ3VbhCeg_aem_aeahi4ZiQalRL1PPvffUag
0 0
reagují: Clavius
reagovat
reaguje na: dreamy

Landman 1x08

Souhlasim, ze sedmicka byla trosku dole, ale osmicka to zase nakopla a me se na to kouka moc hezky. Za tech skoro 18 let co ziju na tyhle strane sveta jsem videl uz nejake celkem "zajimave rodiny," tak mozna mi to neprijde tak pritazeny za vlasy. Kdyz odchazela dcera na rande v osmem dile a rikala, ze jde na Bible Studies, tak me to celkem pobavilo :D Billy Bob si to dava v kazdy epizode, a i kdyz me ta linka s Cooperem a vdovou moc nezajima, tak je zajimavy sledovat kam az tohle zakazany ovoce dospeje. Jo a uvidime co bude dal s nasranou pravnickou :D
927330
Souhlasim, ze sedmicka byla trosku dole, ale osmicka to zase nakopla a me se na to kouka moc hezky. Za tech skoro 18 let co ziju na tyhle strane sveta jsem videl uz nejake celkem "zajimave rodiny," tak mozna mi to neprijde tak pritazeny za vlasy. Kdyz odchazela dcera na rande v osmem dile a rikala, ze jde na Bible Studies, tak me to celkem pobavilo *:D* Billy Bob si to dava v kazdy epizode, a i kdyz me ta linka s Cooperem a vdovou moc nezajima, tak je zajimavy sledovat kam az tohle [spoiler]zakazany ovoce[/spoiler] dospeje. Jo a uvidime co bude dal s [spoiler]nasranou pravnickou[/spoiler] *:D*
Landman 1x08
927295
2 0
reagovat

What If…?

Není to špatné, ale čekal jsem trochu více. Nejvíce mě mrzí, že tomu chybí tah na bránu - poslední tři epizody to hodně tahají nahoru. Nápady to nemá špatné, jsou tu stovky pomrknutí, odkazů a hezký hlášek, ale něco mi tady výrazně sedělo. Prostě bych si přál aby se tvůrci více utrhli ze řetězu. Mohli vytáhnout FF, X-Meny, Daredevila, Punishera nebo i toho Deadpoola. A místo toho tam dostaneme nejnudnější postavu z Black Panthera. Jak říkám, není to špatné, ale prostě s tímto konceptem se dá dělat větší a zábavnější bordel. 7/10
927312
Není to špatné, ale čekal jsem trochu více. Nejvíce mě mrzí, že tomu chybí tah na bránu - poslední tři epizody to hodně tahají nahoru. Nápady to nemá špatné, jsou tu stovky pomrknutí, odkazů a hezký hlášek, ale něco mi tady výrazně sedělo. Prostě bych si přál aby se tvůrci více utrhli ze řetězu. Mohli vytáhnout FF, X-Meny, Daredevila, Punishera nebo i toho Deadpoola. A místo toho tam dostaneme nejnudnější postavu z Black Panthera. Jak říkám, není to špatné, ale prostě s tímto konceptem se dá dělat větší a zábavnější bordel. 7/10
What If…?
4 0
reagovat
reaguje na: dreamy
Ja som si presne toto povedal ale uz asi po 4 castiach. Zacalo to dobre ale ta akoze 17 rocna dcera vyzerajuca na 24 je priserne napisana. Ci uz jej spravanie alebo celkovo vztah s otcom posobi ako parodia. To, ze je to nosna linka serialu (+matka) to cele len pochovava.
927310
Ja som si presne toto povedal ale uz asi po 4 castiach. Zacalo to dobre ale ta akoze 17 rocna dcera vyzerajuca na 24 je priserne napisana. Ci uz jej spravanie alebo celkovo vztah s otcom posobi ako parodia. To, ze je to nosna linka serialu (+matka) to cele len pochovava.
927295
2 0
reagovat
Ten trailer na animovaného Spideyho vypadá dobře a zábavně. Snad to nebude scénáristicky vata.
927304
Ten trailer na animovaného Spideyho vypadá dobře a zábavně. Snad to nebude scénáristicky vata.
2 0
reagovat

Landman 1x7

uff, nedokoukám.. po slušným pilotu to postupně padalo až to padlo uplně do divné křeče.. Že to nemá prakticky děj beru ptz Sheriden nepíše příběhové veletoče ale soustředíme se na postavy.. mno ale sledovat štětku matku s courou dcerou jak řeší život, že není třeba pracovat stačí ho někomu za něco vykouřit mě nebaví.
Být to tam jenom okrajově jako humorná mini vsuvka té těžké dřině a schůzkám magnátů tak OK ale z nějakýho důvodu je to uplně opačně a když pak na 2 minuty střihnou scénu u vrtu kde na sebe vytáhnou borci bouchačky tak je to legrační..

Zamrzí to ptz nevyužitej John Hamm v mini cameu a B.B.T. je skvělej ale víc než ropu a kartel řeší double slut kombo
927295
uff, nedokoukám.. po slušným pilotu to postupně padalo až to padlo uplně do divné křeče.. Že to nemá prakticky děj beru ptz Sheriden nepíše příběhové veletoče ale soustředíme se na postavy.. mno ale sledovat štětku matku s courou dcerou jak řeší život, že není třeba pracovat stačí ho někomu za něco vykouřit mě nebaví. Být to tam jenom okrajově jako humorná mini vsuvka té těžké dřině a schůzkám magnátů tak OK ale z nějakýho důvodu je to uplně opačně a když pak na 2 minuty střihnou scénu u vrtu kde na sebe vytáhnou borci bouchačky tak je to legrační.. Zamrzí to ptz nevyužitej John Hamm v mini cameu a B.B.T. je skvělej ale víc než ropu a kartel řeší double slut kombo
Landman 1x7
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
"zlý a depresivní seriál" ... jo, prodals mi to, dík. :+
927290
"zlý a depresivní seriál" ... jo, prodals mi to, dík. *:+*
927288
2 0
reagovat
reaguje na: departed
Zendaya tam podává famózní výkon, je tam výborný soundtrack, ale je to fakt zlý a depresivní seriál. 
Takové Sex education real verze.
Ale připrav se, že to není zatím ukončené, třetí řada je kdoví kde a herec te nejlepsi postavy v seriálu v reálu bohužel umřel.
927288
Zendaya tam podává famózní výkon, je tam výborný soundtrack, ale je to fakt zlý a depresivní seriál.  Takové Sex education real verze. Ale připrav se, že to není zatím ukončené, třetí řada je kdoví kde a herec te nejlepsi postavy v seriálu v reálu bohužel umřel.
927287
3 0
reagují: departed
reagovat
Stojí Euforie za to? Jeden důvod proč na to koukat bych měl, ale jestli je to zajímavý samo o sobě?
927287
Stojí Euforie za to? Jeden [url=https://ibb.co/GHTrK3B]důvod[/url] proč na to koukat bych měl, ale jestli je to zajímavý samo o sobě?
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Demonic8
Já vím asi, co SteKi myslí, má to takovej ten rotoskopovej efekt, nebo spíš cel-shadingovej. Něco na té animaci nesedí té stylizaci. Ale asi si na to půjde rychle zvyknout. Nejvíc to vadí v neakčních scénách kde spolu postavy mluví.
927270
Já vím asi, co SteKi myslí, má to takovej ten rotoskopovej efekt, nebo spíš cel-shadingovej. Něco na té animaci nesedí té stylizaci. Ale asi si na to půjde rychle zvyknout. Nejvíc to vadí v neakčních scénách kde spolu postavy mluví.
927258
0 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Vyzerá to dobre a kuknem to. Ale nečakám taký banger ako X-Men 97. Idem si skôr dať Prider-Mana z 1992. Stále najlepší :+
927266
Vyzerá to dobre a kuknem to. Ale nečakám taký banger ako X-Men 97. Idem si skôr dať Prider-Mana z 1992. Stále najlepší *:+*
927253
0 0
reagovat
reaguje na: SteKi
V čem? Mě to přijde v pohodě. A ten styl je taky super. :+
927258
V čem? Mě to přijde v pohodě. A ten styl je taky super. *:+*
927253
0 0
reagují: MarvinP
reagovat

Spider-Man

link
Keď to video pauznem v akejkoľvek chvíli, tak to vyzerá super, ale v pohybe ma to troška sere.
927253
https://youtu.be/N3J2JRQg040?si=YK3y89QC332YK9oa Keď to video pauznem v akejkoľvek chvíli, tak to vyzerá super, ale v pohybe ma to troška sere.
Spider-Man
3 0
reagují: SHUTTER, Demonic8
reagovat
reaguje na: departed
mňa nasral akoby schválne utnutý koniec. Cliffhanger je jedna vec, ale toto bolo tak samoúčelné a nasilu. Takto končia predposledné časti, nie posledné. 

A potom ten scenár. úvodné 2 diely mi dali nádej, že autor vie, čo robí, vie, kam chce smerovať, na čo sa zamerať, ako rozšíriť dej... a ono hovno. Od tretej časti akoby sa mu nechcelo sa nad ničím zamýšľať. Iba kopíruje prvý diel, akurát zmení nejaké hry, prihodí viac hlasovaní a v závere krátkozrakú vzburu. Zvyšok je typické more of the same. Znovu tu máme šéfa ako 001 (to to fak hlavnej postave nedošlo? Ani potom, čo povedal, že jeho meno sa doslova vyslovuje ako 001? ani potom, čo oslovil hl. postavu menom, načo sa tá postavs čudovala, odkiaľ jeho meno vie a on jej dal tú najdebilnejšiu odpoved?). Hlavná postava je tu za idiota, čiže opäť repete prvej série, kde si ale prešiel prerodom a vývojom, a k tomu mal dalsie 3 roky, aby zmúdrel. Mimo úvodu sa to prejavuje len na jeho dikcii. Gratulujem, môže ísť vyhrávať rečnícke súťaže, ale to je tak všetko. 

Zvyšné postavy sú zase len kópiou minulých: prebehlík zo S. Korei, šibnutá postaršia žena, priateľ hl. postavy... Zase aby som nekrivdil, niektoré sú fajn a neokukané (tehotná holka, matka a syn, trápny raper a youtuber...), avšak sa mi scenár nevenuje bud dostatočne dlho alebo dostatočne hlboko. 

Teraz k tomu rozširovaniu deja: pohľad na druhú stranu barikády k strážcom je skvelý nápad a logický krok, avšak stopáž sa tam nezdrží a dostaneme presne jednu postavu, ktorá sa objaví a na dlho zmizne a už sa do konca série neprejaví. 

Linka s loďou a policajtom by stačila na 10min úvod, nie rozťahaná na 7 dielov, kde k niečomu dôležiténu dôjde až v závere a aj tam je to utnuté do stratena.  
927169
mňa nasral akoby schválne utnutý koniec. Cliffhanger je jedna vec, ale toto bolo tak samoúčelné a nasilu. Takto končia predposledné časti, nie posledné.  A potom ten scenár. úvodné 2 diely mi dali nádej, že autor vie, čo robí, vie, kam chce smerovať, na čo sa zamerať, ako rozšíriť dej... a ono hovno. Od tretej časti akoby sa mu nechcelo sa nad ničím zamýšľať. Iba kopíruje prvý diel, akurát [spoiler]zmení nejaké hry, prihodí viac hlasovaní a v závere krátkozrakú vzburu[/spoiler]. Zvyšok je typické more of the same. Znovu tu máme [spoiler]šéfa ako 001 (to to fak hlavnej postave nedošlo? Ani potom, čo povedal, že jeho meno sa doslova vyslovuje ako 001? ani potom, čo oslovil hl. postavu menom, načo sa tá postavs čudovala, odkiaľ jeho meno vie a on jej dal tú najdebilnejšiu odpoved?).[/spoiler] Hlavná postava je tu za idiota, čiže opäť repete prvej série, kde si ale prešiel prerodom a vývojom, a k tomu mal dalsie 3 roky, aby zmúdrel. Mimo úvodu sa to prejavuje len na jeho dikcii. Gratulujem, môže ísť vyhrávať rečnícke súťaže, ale to je tak všetko.  Zvyšné postavy sú zase len kópiou minulých: [spoiler]prebehlík zo S. Korei, šibnutá postaršia žena, priateľ hl. postavy[/spoiler]... Zase aby som nekrivdil, niektoré sú fajn a neokukané [spoiler](tehotná holka, matka a syn, trápny raper a youtuber...)[/spoiler], avšak sa mi scenár nevenuje bud dostatočne dlho alebo dostatočne hlboko.  Teraz k tomu rozširovaniu deja: pohľad na druhú stranu barikády k strážcom je skvelý nápad a logický krok, avšak stopáž sa tam nezdrží a dostaneme presne [spoiler]jednu postavu, ktorá sa objaví a na dlho zmizne a už sa do konca série neprejaví. [/spoiler] Linka s loďou a policajtom [spoiler]by stačila na 10min úvod, nie rozťahaná na 7 dielov, kde k niečomu dôležiténu dôjde až v závere a aj tam je to utnuté do stratena.[/spoiler]  
927135
4 0
reagovat
Druhá sérka Squid Game mě nechávala chladným už od traileru, protože jsem tušil, že budou jednoduše rýžovat dobrý nápad her, který měl šokující moment překvapení (🟥🟩 👁️👁️), ale napodruhé už do téže řeky hnáty nenamočíš.

Kouká na to aktivně žena, já koukám jen jedním okem, když si jdu do ledničky pro pivo nebo salát s řízkem a vidím v tom znovu to samé, s tím, že hry jsou nové (kromě té první) a nějaký ten zvrat navíc apod. Podle mě to měla být limitovaná série, to by tomu slušelo líp. 🤷‍♂️
A vrácení 456ky zpátky do hry působilo lehce na sílu. 🥱
927135
Druhá sérka Squid Game mě nechávala chladným už od traileru, protože jsem tušil, že budou jednoduše rýžovat dobrý nápad her, který měl šokující moment překvapení (🟥🟩 👁️👁️), ale napodruhé už do téže řeky hnáty nenamočíš. Kouká na to aktivně žena, já koukám jen jedním okem, když si jdu do ledničky pro pivo nebo salát s řízkem a vidím v tom znovu to samé, s tím, že hry jsou nové (kromě té první) a nějaký ten zvrat navíc apod. Podle mě to měla být limitovaná série, to by tomu slušelo líp. 🤷‍♂️ A vrácení 456ky zpátky do hry působilo lehce na sílu. 🥱
1 0
reagují: Ravenous
reagovat
Je, protože se nahodí jeden černý Snape a najednou je tady víc příspěvků, než pod novým Supermanem.

A pak na tvzone cvrkaji cvrčci...
927117
Je, protože se nahodí jeden černý Snape a najednou je tady víc příspěvků, než pod novým Supermanem. A pak na tvzone cvrkaji cvrčci...
8 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Seriály jsou snad nejaktivnější diskuze na MZ
(ale pravda, půlka z toho je Disk a post na každý díl Lostu) 
927115
Seriály jsou snad nejaktivnější diskuze na MZ (ale pravda, půlka z toho je Disk a post na každý díl Lostu) 
927098
7 0
reagovat

Terapie pravdou - 2. řada

Druhá série mi přišla o fous lepší, než první. Možná je to tím, že už jsem věděl, do čeho jdu a nečekal jsem tak komediální nálož a strasti psychoterapeutů. Ono ta terapeutická část je tu odsunuta už definitivně tak na desátou kolej. Jede se čistě v koridoru rodinné vztahovky, což pochopitelně neni nic originálního a pořád myslím, že ten potenciál byl úplně jinde a je škoda, že se tvůrci tím směrem nevydali. Ford je pochopitelně pořád tahoun, bylo by fajn, kdyby ve svém věku a postavení přijímal spíše tento typ rolí, než aby exhiboval u Marvelu nebo se podílel na devastaci svých ikonických postav. Ostatní postavy jsou více či méně lidské, stejně tak i jejich peripetie, ale neni to prostě nic, co by vás zavrtalo do židle.
927114
Druhá série mi přišla o fous lepší, než první. Možná je to tím, že už jsem věděl, do čeho jdu a nečekal jsem tak komediální nálož a strasti psychoterapeutů. Ono ta terapeutická část je tu odsunuta už definitivně tak na desátou kolej. Jede se čistě v koridoru rodinné vztahovky, což pochopitelně neni nic originálního a pořád myslím, že ten potenciál byl úplně jinde a je škoda, že se tvůrci tím směrem nevydali. Ford je pochopitelně pořád tahoun, bylo by fajn, kdyby ve svém věku a postavení přijímal spíše tento typ rolí, než aby exhiboval u Marvelu nebo se podílel na devastaci svých ikonických postav. Ostatní postavy jsou více či méně lidské, stejně tak i jejich peripetie, ale neni to prostě nic, co by vás zavrtalo do židle.
Terapie pravdou - 2. řada
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se