Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36261 - 36280 Napsat příspěvek

Gorecki

Souhlas. Tahle sezona je skvělá. A hrozně se mi líbí, jak z Changa udělali v podstatě nejlepší postavu.
632215
Souhlas. Tahle sezona je skvělá. A hrozně se mi líbí, jak z Changa udělali v podstatě nejlepší postavu.
Gorecki
0 0
reagovat

Daredevil

V roce 2016 bude druhá řada. Ještě během tohoto roku se dočkáme druhé netflixové marvelovky - AKA Jessica Jones s Krysten Ritter.
632213
V roce 2016 bude druhá řada. Ještě během tohoto roku se dočkáme druhé netflixové marvelovky - AKA Jessica Jones s Krysten Ritter.
Daredevil
0 0
reagovat

Community

Aj s novymi postavami slape ako za najlepsich cias, momentalne najvtipnejsi sitcom siroko-daleko.

#sratnamoviechcemsiedmuseriu
632170
Aj s novymi postavami slape ako za najlepsich cias, momentalne najvtipnejsi sitcom siroko-daleko. #sratnamoviechcemsiedmuseriu
Community
0 0
reagovat

JohnyD

:+
632134
*:+*
JohnyD
0 0
reagovat

JohnyD

To jsi napsal moc hezky! :) Švédština je krásnej jazyk, jenom pokud jím mluví hezký Švédky :-D Já tam byl a je to krásná země, ale tak nějak poeticky, ne prvoplánově. :) Stejně tak se mi líbí jejich kinematografie a to severská celkově.
632133
To jsi napsal moc hezky! :) Švédština je krásnej jazyk, jenom pokud jím mluví hezký Švédky :-D Já tam byl a je to krásná země, ale tak nějak poeticky, ne prvoplánově. :) Stejně tak se mi líbí jejich kinematografie a to severská celkově.
JohnyD
0 0
reagovat

JohnyD

:+
632132
*:+*
JohnyD
0 0
reagovat

Tony

Mám rád krimi vo všeobecnosti, a to kvalitné nachádzam prevažne v Škandinávii, ktoré mi vyhovuje, ale za posledný rok rád sledujem niektorých hercov v Škandinávii ako aj vo filmoch a seriáloch a ich progres celkovo - najmä Pilou Asbæk, ktorému veľmi želám, aby podobne prerazil za hranicami ako bratia Mikkelseni, Joel Kinnaman, Noomi Rapace a ďalší. Snáď mu cestu nezavrie debilná Lucy + samozrejme tých želiezok v ohni je viac.

Severskú scénu, ale sledujem hlavne z dvoch dôvodov. Učím sa Švédsky a potrebujem počuť tú výslovnosť, pretože to je najťažšie na celom to jazyku a hlavne odvtedy ako som počul hovoriť Sagu (Sofiu Helin) v Broen po Švédsky je pre mňa ten jazyk najkrajší na svete aj keď to pripomína Nemčinu, ktorú nenávidím :D

Čo sa týka severskej televíznej a filmovejscény mám nejaký prehľad a informácie, ale žiaľ by som to nevedel porovnať so scénou na Slovensku alebo Čechách, lebo tá ide úplne mimo dňa, ale kto vie, možno, že sa do toho raz pustím a niečo napíšem na pár stránok a zavesím to do diskusie na TV Zone ako keď Ted začínal budiť povedomie o Late Night Show.
632130
Mám rád krimi vo všeobecnosti, a to kvalitné nachádzam prevažne v Škandinávii, ktoré mi vyhovuje, ale za posledný rok rád sledujem niektorých hercov v Škandinávii ako aj vo filmoch a seriáloch a ich progres celkovo - najmä Pilou Asbæk, ktorému veľmi želám, aby podobne prerazil za hranicami ako bratia Mikkelseni, Joel Kinnaman, Noomi Rapace a ďalší. Snáď mu cestu nezavrie debilná Lucy + samozrejme tých želiezok v ohni je viac. Severskú scénu, ale sledujem hlavne z dvoch dôvodov. Učím sa Švédsky a potrebujem počuť tú výslovnosť, pretože to je najťažšie na celom to jazyku a hlavne odvtedy ako som počul hovoriť Sagu (Sofiu Helin) v Broen po Švédsky je pre mňa ten jazyk najkrajší na svete aj keď to pripomína Nemčinu, ktorú nenávidím *:D* Čo sa týka severskej televíznej a filmovejscény mám nejaký prehľad a informácie, ale žiaľ by som to nevedel porovnať so scénou na Slovensku alebo Čechách, lebo tá ide úplne mimo dňa, ale kto vie, možno, že sa do toho raz pustím a niečo napíšem na pár stránok a zavesím to do diskusie na TV Zone ako keď Ted začínal budiť povedomie o Late Night Show.
Tony
0 0
reagovat
Ted
Doslova :D
632127
[b]Ted[/b] Doslova *:D*
0 0
reagovat

Loki

Super, Jerry jede :+
632117
Super, Jerry jede *:+*
Loki
0 0
reagovat

Hostia do 6. rady Comedians in Cars

Vypecene osadenstvo.:):):) - Jim Carrey, Stephen Colbert, Steve Harvey, Julia Louis-Dreyfus, Bill Maher and Trevor Noah.
632116
Vypecene osadenstvo.*:)**:)**:)* - Jim Carrey, Stephen Colbert, Steve Harvey, Julia Louis-Dreyfus, Bill Maher and Trevor Noah.
Hostia do 6. rady Comedians in Cars
0 0
reagovat

Silicon Valley

Geekovina je tam až na nějaký třetí koleji. Brát to i byť něco jako vzdáleně podobnýho Big Bangu nebo IT Crowd by byla strašná chyba. Ona je to docela odlehčenější dramedy s parádní parodií nejenom Gatese a Jobse o rozjezdu podnikání.
632112
Geekovina je tam až na nějaký třetí koleji. Brát to i byť něco jako vzdáleně podobnýho Big Bangu nebo IT Crowd by byla strašná chyba. Ona je to docela odlehčenější dramedy s parádní parodií nejenom Gatese a Jobse o rozjezdu podnikání.
Silicon Valley
0 0
reagovat
Silicon Valley
Geekovina to je, ale je strašně trefná a satirická. Souhlas s Tonym (a to jsem ještě neviděl 2. díl, neb se mi evidentně rozhodl sám nestáhnout :(:-)

Bína :D:D:D:+
632111
[b]Silicon Valley[/b] Geekovina to je, ale je strašně trefná a satirická. Souhlas s Tonym (a to jsem ještě neviděl 2. díl, neb se mi evidentně rozhodl sám nestáhnout *:(**:-*) Bína *:D**:D**:D**:+*
0 0
reagovat
Fíha, ten Jordskott vyzerá parádne. :+
632108
Fíha, ten Jordskott vyzerá parádne. *:+*
0 0
reagovat

Penny Dreadful

zapomněl jsem, jak strašně stupidní to chvilkama je... a jak geniální těma zbylejma chvilkama.

Záporačky jsou teda zatím těžký utrpení. A cgi triky (proměny záporaček, přelety kamery nad městem) zbytečný a ničí atmosféru.
632106
zapomněl jsem, jak strašně stupidní to chvilkama je... a jak geniální těma zbylejma chvilkama. Záporačky jsou teda zatím těžký utrpení. A cgi triky (proměny záporaček, přelety kamery nad městem) zbytečný a ničí atmosféru.
Penny Dreadful
0 0
reagovat

(Not) The Last man on earth

Tímhle tempem budeme mít na konci druhé sezóny v seriálu snad celou vesnici :-
632104
Tímhle tempem budeme mít na konci druhé sezóny v seriálu snad celou vesnici *:-*
(Not) The Last man on earth
0 0
reagovat
som na tom ohladne SV podobne ako vincent, dva diely a stačilo...
632103
som na tom ohladne SV podobne ako vincent, dva diely a stačilo...
0 0
reagovat
Tony: Videl jsem pilot a jeste tusim druhej dil prvni rady jednou v letadle, a moc me to nevzalo. Az tak nejak moc geekovsky to na me pusobi.
632102
Tony: Videl jsem pilot a jeste tusim druhej dil prvni rady jednou v letadle, a moc me to nevzalo. Az tak nejak moc geekovsky to na me pusobi.
0 0
reagovat

JohnyD

Ty máš ty severské televizní věci asi hodně napozerané, což? :-) Nechtěl by ses o tom někdy rozepsat víc? Mne docela zajímal nějaký širší pohled na jejich televizní tvorbu. Třeba i v rozdílu oproti nám. Mne jen om fascinuje, jak jsou tam schopný spolupracovat ve 3 zemích najednou svorně a tady se dělá strašný halo pomalu z československý produkce nebo zahraničního herce. :-D
632098
Ty máš ty severské televizní věci asi hodně napozerané, což? :-) Nechtěl by ses o tom někdy rozepsat víc? Mne docela zajímal nějaký širší pohled na jejich televizní tvorbu. Třeba i v rozdílu oproti nám. Mne jen om fascinuje, jak jsou tam schopný spolupracovat ve 3 zemích najednou svorně a tady se dělá strašný halo pomalu z československý produkce nebo zahraničního herce. :-D
JohnyD
0 0
reagovat

Silicon Valley s02e02

To má neskutečný koule, doslova! :-D Nejlepší cliffhanger v TV historii. :-D Na tom je tak strašně moc vidět kvalita HBO, to je vypiplaný každým záběrem. Kdo nesleduje, určitě napravit.
632097
To má neskutečný koule, doslova! :-D Nejlepší cliffhanger v TV historii. :-D Na tom je tak strašně moc vidět kvalita HBO, to je vypiplaný každým záběrem. Kdo nesleduje, určitě napravit.
Silicon Valley s02e02
0 0
reagovat
Pustil sem si Johnyho trailer a sháním...
Wow :o
632092
Pustil sem si Johnyho trailer a sháním... Wow *:o*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se