Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36241 - 36260 Napsat příspěvek

Daredevil S1

Tak som to konečne dopozeral a bolo to výborné. Taký Marvelovský Batman. Herci vynikajúci, až na Wilsona Fiska. U neho som sa nevedel rozhodnúť či to herec tak hral naschvál alebo prehrával, ale tak či tak to bol veľmi čudný výkon a rušilo to. Zato Deborah Ann Woll je moja nová láska. Ak sa tu vôbec nachádza niekto kto ešte nevidel tak vrelo odporúčam, je to presný opak pastelkových nasilu zábavných Marvel filmov ktorých už mám po krk. 9/10
P.S.: Nemôžem si pomôcť ale ten oblek je komický :D hlavne od krku vyššie.
632278
Tak som to konečne dopozeral a bolo to výborné. Taký Marvelovský Batman. Herci vynikajúci, až na Wilsona Fiska. U neho som sa nevedel rozhodnúť či to herec tak hral naschvál alebo prehrával, ale tak či tak to bol veľmi čudný výkon a rušilo to. Zato Deborah Ann Woll je moja nová láska. Ak sa tu vôbec nachádza niekto kto ešte nevidel tak vrelo odporúčam, je to presný opak pastelkových nasilu zábavných Marvel filmov ktorých už mám po krk. [b]9/10[/b] P.S.: Nemôžem si pomôcť ale ten oblek je komický *:D* hlavne od krku vyššie.
Daredevil S1
0 0
reagovat

MarvinP

Exactly. Ono to není nic závratného, ale má to příjemný spád, je to fajn oddychovka a má to "globální" koule (skoro takové, jako GoT). Ty změny statusu quo jsou prostě super.
632277
Exactly. Ono to není nic závratného, ale má to příjemný spád, je to fajn oddychovka a má to "globální" koule (skoro takové, jako GoT). Ty změny statusu quo jsou prostě super.
MarvinP
0 0
reagovat

kubqo

kdybys viděl útržek o pár dílů později, všechn by bylo obrácené na hlavu. Zatímco třeba flash
vytasí hromadu zvratů a rozuzlení, aby to na konci epizody všechno smáznul jakoby se nic nestalo

(narážím na epizodu s tsunami), v Agentech se takový věci dějou běžně, zůstávají platit a opravdu v tom univerzu dělají příslušný bordel. To je pro mě hlavní zdroj zábavnosti tohohle (jinak dost lobotomickýho) seriálu.
632276
kdybys viděl útržek o pár dílů později, všechn by bylo obrácené na hlavu. Zatímco třeba flash [spoiler]vytasí hromadu zvratů a rozuzlení, aby to na konci epizody všechno smáznul jakoby se nic nestalo[/spoiler] (narážím na epizodu s tsunami), v Agentech se takový věci dějou běžně, zůstávají platit a opravdu v tom univerzu dělají příslušný bordel. To je pro mě hlavní zdroj zábavnosti tohohle (jinak dost lobotomickýho) seriálu.
kubqo
0 0
reagovat
Kubo kubo... Videl si utrzky z jedneho dielu bez vedomosti o postavach a akejkolvek zapletky, takze ta zbavujem prava sa k tomu vyjadrovat :D :P
632266
Kubo kubo... Videl si utrzky z jedneho dielu bez vedomosti o postavach a akejkolvek zapletky, takze ta zbavujem prava sa k tomu vyjadrovat :D :P
0 0
reagovat

Agenti

Ja som nedávno nejakou nešťastnou náhodou vykysnul pred telkou, a rovna tam dávali dabovaných agentov. Snažil som sa to v útržkoch pozerať, ale furt keď som na to prepol, tak jediné čo sa tam dialo bolo, že sa tam na seba zazerali zaláskane dvaja mládenci ako z katalógu spodného prádla, ktorý vyzerali že by ešte mali len školu dokončiť, nieto ešte zachraňovať planétu.

Tož toľko odomňa k SHieldu.
632262
Ja som nedávno nejakou nešťastnou náhodou vykysnul pred telkou, a rovna tam dávali dabovaných agentov. Snažil som sa to v útržkoch pozerať, ale furt keď som na to prepol, tak jediné čo sa tam dialo bolo, že sa tam na seba zazerali zaláskane dvaja mládenci ako z katalógu spodného prádla, ktorý vyzerali že by ešte mali len školu dokončiť, nieto ešte zachraňovať planétu. Tož toľko odomňa k SHieldu.
Agenti
0 0
reagovat

SteKi

Kurňa, tohle už mě štve, tady ty vaše řeči... :D:D Já na to nemám čas a ani skoro nervy. Dvakrát jsem se neprokousal desátým dílem první řady. A hrozně chci vědět, jak to pak vypadá kolem Winter Soldiera a v té druhé řadě. Fakt to zní skvěle. :))

Tak jsem se rozhodl, že až budu nastávající doplňovat MARVEL vzdělání, tak to tam prostě zařadím a konečně to snad dokoukám taky. :D
Plánuju to takhle udělat při druhým koukání Star Wars (někdy před EpVII) s the Clone Wars 8):D
*geek sneak attack*
632252
Kurňa, tohle už mě štve, tady ty vaše řeči... *:D**:D* Já na to nemám čas a ani skoro nervy. Dvakrát jsem se neprokousal desátým dílem první řady. A hrozně chci vědět, jak to pak vypadá kolem Winter Soldiera a v té druhé řadě. Fakt to zní skvěle. *:))* Tak jsem se rozhodl, že až budu nastávající doplňovat MARVEL vzdělání, tak to tam prostě zařadím a konečně to snad dokoukám taky. *:D* Plánuju to takhle udělat při druhým koukání Star Wars (někdy před EpVII) s the Clone Wars *8)**:D* *geek sneak attack*
SteKi
0 0
reagovat
Jo, zase další super díl.
632251
Jo, zase další super díl.
0 0
reagovat

Agenti šíldu

Je to uz otrepane ale ten serial je strasne super. Bavi ma to jak hovado a cakanie na dalsi diel je skoro az utrpenie. Som zvedavy ako dlho si to udrzi tuto kvalitu
632250
Je to uz otrepane ale ten serial je strasne super. Bavi ma to jak hovado a cakanie na dalsi diel je skoro az utrpenie. Som zvedavy ako dlho si to udrzi tuto kvalitu
Agenti šíldu
0 0
reagovat

Axis

Tatransky caj je presladena sracka v peknej flasi a ti Slovaci nam len robia hanbu:)
Mozme o flasu Lagavulinu8)

Ad. Cervenka, no tak on si musi trochu chranit zivobytie, vid. jeho komentare uplne odtrhnute od reality typu "Top Gear bol pred Clarksonom, bude aj po nom" a podobne.
632249
Tatransky caj je presladena sracka v peknej flasi a ti Slovaci nam len robia hanbu:) Mozme o flasu Lagavulinu*8)* Ad. Cervenka, no tak on si musi trochu chranit zivobytie, vid. jeho komentare uplne odtrhnute od reality typu "Top Gear bol pred Clarksonom, bude aj po nom" a podobne.
Axis
0 0
reagovat

Gorecki

Jop Červenka.
Vsadil bych se. Ale ako poznám svojich bratov Slovákov tak tí sa sadia len o Tatranský čaj. Ovšem ten nepijem, už som poučený 8)
632248
Jop Červenka. Vsadil bych se. Ale ako poznám svojich bratov Slovákov tak tí sa sadia len o Tatranský čaj. Ovšem ten nepijem, už som poučený *8)*
Gorecki
0 0
reagovat

The Americans 3x13

No ty vole :o Je čas vytáhnout každoroční připomínku, že kdo se na to nekouká, tak vynechává jedno z nejlepších, ne-li to úplně nejlepší současný drama v televizi.
632247
No ty vole *:o* Je čas vytáhnout každoroční připomínku, že kdo se na to nekouká, tak vynechává jedno z nejlepších, ne-li to úplně nejlepší současný drama v televizi.
The Americans 3x13
0 0
reagovat

Axis

Myslis Jana Cervenku? Hej, cital som.

Problem so Sky je pravny, mali tam nejake ututlane skandaliky a s angazovanim Clarksona by sa opat otvorili. Takze to nechcu riskovat. On sam najcastejsie spomina Netflix, ale beriem to len ako mlzenie, ak by naozaj islo o seriozne jednanie, urcite by o tom nekvakal len tak ledabolo pri podpisovackach knihy:)

Prave dnes May oficialne oznamil, ze dava vypoved v Top Geare, inymi slovami, ze s nim nemaju v novom formate bez Jeremyho ratat, hoci BBC do poslednej chvile verilo, ze on aj Hammond ostanu a budu musiet len vyriesit nahradu pre JC. May vsak dal jasne najavo, ze by to nefungovalo. Takze BBC ostane mrtva znacka a vedia, ze s novou trojicou to nezachrania, ved mali problem vobec najst jednu nahradu. Imho aj statna telka sa obcas musi chovat komercne a stavim sa s tebou o kilo, ze to nakoniec dopadne tak, ze tento rok kauza vychladne, zrataju si to a buduca sezona bude ich najuspesnejsia v historii:)
632242
Myslis Jana Cervenku? Hej, cital som. Problem so Sky je pravny, mali tam nejake ututlane skandaliky a s angazovanim Clarksona by sa opat otvorili. Takze to nechcu riskovat. On sam najcastejsie spomina Netflix, ale beriem to len ako mlzenie, ak by naozaj islo o seriozne jednanie, urcite by o tom nekvakal len tak ledabolo pri podpisovackach knihy:) Prave dnes May oficialne oznamil, ze dava vypoved v Top Geare, inymi slovami, ze s nim nemaju v novom formate bez Jeremyho ratat, hoci BBC do poslednej chvile verilo, ze on aj Hammond ostanu a budu musiet len vyriesit nahradu pre JC. May vsak dal jasne najavo, ze by to nefungovalo. Takze BBC ostane mrtva znacka a vedia, ze s novou trojicou to nezachrania, ved mali problem vobec najst jednu nahradu. Imho aj statna telka sa obcas musi chovat komercne a stavim sa s tebou o kilo, ze to nakoniec dopadne tak, ze tento rok kauza vychladne, zrataju si to a buduca sezona bude ich najuspesnejsia v historii:)
Axis
0 0
reagovat

Gorecki

Informaci o Sky i Netflixu jsem čerpal ze sloupku šefredaktora tištěný český mutace Top Gearu. Ano to že není "banned" jsem též zachytil, ale nemyslím si že by to dopadlo tak aby ho znovu angažovali do stejné tv show, z které ho vyhodili. Spíš to vidím na jiný pořad kde bude hostovat nebo ho uvádět.
Gonzi
Aha tak to jsme si nerozuměli, taky jsem rád že poslední díly "nějak" odbudou a materiál neskončí v trezoru nebo někdy jako bonus na DVD. Pro BBC mají stále velkou cenu a jejich sledovanost bude určitě enormní.
632240
Informaci o Sky i Netflixu jsem čerpal ze sloupku šefredaktora tištěný český mutace Top Gearu. Ano to že není "banned" jsem též zachytil, ale nemyslím si že by to dopadlo tak aby ho znovu angažovali do stejné tv show, z které ho vyhodili. Spíš to vidím na jiný pořad kde bude hostovat nebo ho uvádět. [b]Gonzi[/b] Aha tak to jsme si nerozuměli, taky jsem rád že poslední díly "nějak" odbudou a materiál neskončí v trezoru nebo někdy jako bonus na DVD. Pro BBC mají stále velkou cenu a jejich sledovanost bude určitě enormní.
Gorecki
0 0
reagovat

Axis

No pokial viem, tak Sky s nimi urcite nejedna, maju svoje interne dovody a v podstate je Clakson v takom limbu a James a Richard tiez len vyckavaju. Imho sa to cele za tento rok utrasie, emocie ochladnu a buducu sezonu to znovu spustia s povodnou zostavou. BBC sa uz vyjadrilo, ze Clarkson nie je "banned" z BBC, cize sa moze objavovat v inych programoch. A od toho je uz len krocik k podpisu novej zmluvy ked pride na to cas. Je to jedine rozumne riesenie pre vsetkych zucastnenych, aby si aj BBC zachovala tvar.

Gonzi
Az tak sa netes, odvysielaju len uz natocene dokrutky v nejakom pozmenenom kratsom formate, ziadne studio, ziadne "news" ani "SIARPC". Ale stale lepsie, ako nic no.
632239
No pokial viem, tak Sky s nimi urcite nejedna, maju svoje interne dovody a v podstate je Clakson v takom limbu a James a Richard tiez len vyckavaju. Imho sa to cele za tento rok utrasie, emocie ochladnu a buducu sezonu to znovu spustia s povodnou zostavou. BBC sa uz vyjadrilo, ze Clarkson nie je "banned" z BBC, cize sa moze objavovat v inych programoch. A od toho je uz len krocik k podpisu novej zmluvy ked pride na to cas. Je to jedine rozumne riesenie pre vsetkych zucastnenych, aby si aj BBC zachovala tvar. [b]Gonzi[/b] Az tak sa netes, odvysielaju len uz natocene dokrutky v nejakom pozmenenom kratsom formate, ziadne studio, ziadne "news" ani "SIARPC". Ale stale lepsie, ako nic no.
Axis
0 0
reagovat

Axis

Mně ale nevadí, že se s BBC rozhádali a nebude další řada. Stane se. Nenáviděl jsem BBC za to, že zrušila vysílání posledních 3 dílů, 1-3 týdny před odvysíláním, protože tím trpím já, jako divák (kterého kolem a kolem jejich interní hádky nezajímají).
Další řada mě samozřejmě víceméně nezajímá a jsem zvědavý na Sky - ale v této verzi už BBC říká "nebudeme spolu dělat další řadu" a ne "sereme na diváky a utneme to v půlce" - pro mě je to obrovský rozdíl.
632238
Mně ale nevadí, že se s BBC rozhádali a nebude další řada. Stane se. Nenáviděl jsem BBC za to, že zrušila vysílání posledních 3 dílů, 1-3 týdny před odvysíláním, protože tím trpím já, jako divák (kterého kolem a kolem jejich interní hádky nezajímají). Další řada mě samozřejmě víceméně nezajímá a jsem zvědavý na Sky - ale v této verzi už BBC říká "nebudeme spolu dělat další řadu" a ne "sereme na diváky a utneme to v půlce" - pro mě je to obrovský rozdíl.
Axis
0 0
reagovat

community

ja teda videl zatim jen prvni 3 dily, ale prijde mi to takovy chciply, neco jako ty horsi dily 3-4 serie.
632236
ja teda videl zatim jen prvni 3 dily, ale prijde mi to takovy chciply, neco jako ty horsi dily 3-4 serie.
community
0 0
reagovat

Gonzi

No s tím jak Top Gearu odejde celé trio moderátorů, tak asi hodně ztratí na ceně i na diváckém ohlasu. Jediné co BBC zbylo je vlastně jen Stig a značka. A aby toho nebylo málo tak bys měl, v následujících letech (dle developera cca rok 2016-2017 - už jsem to tu někde probíral), začít bourat i Dunsfold Aerodrome na kterém je testovací trať.
Jinak trio moderátorů zatím jedná se SKY a nově i s Netflixem (ten jim zatím dal nejlepší podmínky).
632233
No s tím jak Top Gearu odejde celé trio moderátorů, tak asi hodně ztratí na ceně i na diváckém ohlasu. Jediné co BBC zbylo je vlastně jen Stig a značka. A aby toho nebylo málo tak bys měl, v následujících letech (dle developera cca rok 2016-2017 - už jsem to tu někde probíral), začít bourat i Dunsfold Aerodrome na kterém je testovací trať. Jinak trio moderátorů zatím jedná se SKY a nově i s Netflixem (ten jim zatím dal nejlepší podmínky).
Gonzi
0 0
reagovat

Community

je zatím super (posl. díl ještě neviděn).
Axis
Whoooo fuckin hoooooo :+8) (čímž se z toho u mě stává interní problém BBC na který jsem jako divák doplatil "jen" zpožděním - s tím jsem schopen žít a nenenávidět je).
632228
je zatím super (posl. díl ještě neviděn). [b]Axis[/b] Whoooo fuckin hoooooo *:+**8)* (čímž se z toho u mě stává interní problém BBC na který jsem jako divák doplatil "jen" zpožděním - s tím jsem schopen žít a nenenávidět je).
Community
0 0
reagovat
BBC nakonec v průběhu roku odvysílá poslední tři díly Top Gearu. Příští rok by se měl Top Gear vrátit v novém.
632227
BBC nakonec v průběhu roku odvysílá poslední tři díly [link="http://www.roadandtrack.com/car-culture/entertainment/news/a25597/bbc-will-air-remaining-top-gear-jeremy-clarkson-episodes/"]Top Gearu[/link]. Příští rok by se měl Top Gear vrátit v novém.
0 0
reagovat

Community

Súhlas so všetkým. Je to o level lepšie než tretia a štvrtá sezóna a Chang sa aj u mna stáva oblubenou postavou.
632220
Súhlas so všetkým. Je to o level lepšie než tretia a štvrtá sezóna a Chang sa aj u mna stáva oblubenou postavou.
Community
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se