Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35961 - 35980 Napsat příspěvek

Ex-SOLDIER

Já s tím problém nemám, jenom mi to přijde hrozně zajímavý. :) No a to je ještě Momoa z Havaje, jasně je to území USA, ale pořád docela exotika.
633560
Já s tím problém nemám, jenom mi to přijde hrozně zajímavý. :) No a to je ještě Momoa z Havaje, jasně je to území USA, ale pořád docela exotika.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Tony

Předtím tak ještě Momoa a Pascal, i když se narodil v Chile.
633559
Předtím tak ještě Momoa a Pascal, i když se narodil v Chile.
Tony
0 0
reagovat
Z diskuze o Dinlageovi: "He is the only American Game of Thrones cast member." To fakt? :-o
633557
Z diskuze o Dinlageovi: "He is the only American Game of Thrones cast member." To fakt? :-o
0 0
reagovat

The Flash

Ano, už aby tu byla další série sakra. :D
633556
Ano, už aby tu byla další série sakra. *:D*
The Flash
0 0
reagovat

The Flash

Absolútna televízna špička vo svojom žánri. Pre komiksových fanúšikov splnený sen, o ktorom mohli doteraz len tajne dúfať. Občas sa objaví nejaká nudná vata, ale to sa seriálu s 20+ epizódami dá odpustiť. Množstvo CGI a jeho kvalita je v niektorých častiach vskutku nevídaná. 1. séria 9/10
633555
Absolútna televízna špička vo svojom žánri. Pre komiksových fanúšikov splnený sen, o ktorom mohli doteraz len tajne dúfať. Občas sa objaví nejaká nudná vata, ale to sa seriálu s 20+ epizódami dá odpustiť. Množstvo CGI a jeho kvalita je v niektorých častiach vskutku nevídaná. 1. séria 9/10
The Flash
0 0
reagovat

MarvinP

Flush funguje jen když je cheesy. Čím víc se bere vážně, tím je to horší. Silně doufám, že se to v rámci další řady výrazně zlepší.
Jinak čas je tam obecně škoda slov... jako vše ostatní - scénaristi si to vymýšlejí jak je to zrovna napadne s tím že seriál bez konzistentního světa je naprosto o ničem.
633552
Flush funguje jen když je cheesy. Čím víc se bere vážně, tím je to horší. Silně doufám, že se to v rámci další řady výrazně zlepší. Jinak čas je tam obecně škoda slov... jako vše ostatní - scénaristi si to vymýšlejí jak je to zrovna napadne s tím že seriál bez konzistentního světa je naprosto o ničem.
MarvinP
0 0
reagovat

MarvinP

:+
633551
*:+*
MarvinP
0 0
reagovat

Flash

...na prostředek jsem nekoukal, odradilo mě to svou debilností a červenoknihovničkovostí, ale posledních pár dílů jsem zas viděl. Mluvíte tu o 23? Protože jestli jo, tak to bylo jednoznačně to UPLNĚ NEJHORŠÍ co jsem z televizní tvorby viděl za celou sezónu. Fakt příšerný. Postavy jsou furt všechny ukňouraný, žádná neví co chce a proč a taky jsou komplet blbý jak tágo, záporák je ambivalentní naprosto směšným způsobem, jeho motivaci nám

nikdo neprozradil, asi tajemství na další série, v dílu bylo přesně nula akce, krom té, kterou vidíme každý týden znova při titulcích, zato tam jelo jedno megaklišé typu svatba vedlejšího hrdiny za druhým, totálně nelogické chování postav, ale to vem čert, konec konců jsou to všichni nesympatičtí idioti, tak jak by se měli chovat?. Ale s řím jsem měl fakt problém, je jakou teorii cestování časem v tom díle používali. Používali totiž úplně všechny a smíchané tak aby žádná nedávala sebemenší smysl. Doctor Who je oproti tomu solidní věda. Ve chvíli, kdy se ten ubožák střelil se mohlo stát úplně cokoliv. Mohla vzniknout paralelní realita bez Thornova vlivu, nebo nějaká cgi katastrofa, případně se nemuselo stát vůbec nic. Všechno by dávalo stejný smysl, jako shoření pomocí bílých jiskřiček,tuším.

Cisco je nejmíň cool rádoby cool postava ever. Cisco je nerdí inkarnace JarJara Binxe.
633545
...na prostředek jsem nekoukal, odradilo mě to svou debilností a červenoknihovničkovostí, ale posledních pár dílů jsem zas viděl. Mluvíte tu o 23? Protože jestli jo, tak to bylo jednoznačně to UPLNĚ NEJHORŠÍ co jsem z televizní tvorby viděl za celou sezónu. Fakt příšerný. Postavy jsou furt všechny ukňouraný, žádná neví co chce a proč a taky jsou komplet blbý jak tágo, záporák je ambivalentní naprosto směšným způsobem, jeho motivaci nám [spoiler]nikdo neprozradil, asi tajemství na další série, v dílu bylo přesně nula akce, krom té, kterou vidíme každý týden znova při titulcích, zato tam jelo jedno megaklišé typu svatba vedlejšího hrdiny za druhým, totálně nelogické chování postav, ale to vem čert, konec konců jsou to všichni nesympatičtí idioti, tak jak by se měli chovat?. Ale s řím jsem měl fakt problém, je jakou teorii cestování časem v tom díle používali. Používali totiž úplně všechny a smíchané tak aby žádná nedávala sebemenší smysl. Doctor Who je oproti tomu solidní věda. Ve chvíli, kdy se ten ubožák střelil se mohlo stát úplně cokoliv. Mohla vzniknout paralelní realita bez Thornova vlivu, nebo nějaká cgi katastrofa, případně se nemuselo stát vůbec nic. Všechno by dávalo stejný smysl, jako shoření pomocí bílých jiskřiček,tuším.[/spoiler] Cisco je nejmíň cool rádoby cool postava ever. Cisco je nerdí inkarnace JarJara Binxe.
Flash
0 0
reagovat

Flash

Závěrečný díl super a nesnáším seiálové cliffhangery, to je zločin. To teď mám jako čekat celý rok na druhou sérii?!

Jinak super seriál, fantastická věc a nelituju, že jsem tomu věnoval čas. :+

Doporučuju Karlovi, v Ciscovi se bude vyžívat. 8)
633544
Závěrečný díl super a [spoiler]nesnáším seiálové cliffhangery, to je zločin. To teď mám jako čekat celý rok na druhou sérii?![/spoiler] Jinak super seriál, fantastická věc a nelituju, že jsem tomu věnoval čas. *:+* Doporučuju Karlovi, v Ciscovi se bude vyžívat. *8)*
Flash
0 0
reagovat

TonyClifton

yeah, Jsem se válel smíchy po podlaze ještě dlouho po tom, co skončila :D
633525
yeah, Jsem se válel smíchy po podlaze ještě dlouho po tom, co skončila *:D*
TonyClifton
0 0
reagovat

Silicon Valley s02e06

To je tak něco geniálního!!!! link Z týhle scénky učůrávám smichy i na podesáté. Kdo neviděl, doporučuju jako ochutnávku, prakticky to nespoileruje.
633523
To je tak něco geniálního!!!! http://www.youtube.com/watch?v=tVq1wgIN62E Z týhle scénky učůrávám smichy i na podesáté. Kdo neviděl, doporučuju jako ochutnávku, prakticky to nespoileruje.
Silicon Valley s02e06
0 0
reagovat

Gorecki

Tak celointernetové... pár feministkám praskla žílka (jak se děje poslední dobou běžně) a zase si někdo plete svobodu tvořit a svobodu nekoukat se svobodou říkat někomu co může a nemůže tvořit :D Tahle sorta lidí mi v podstatě nestojí ani za řeč.
633513
Tak celointernetové... pár feministkám praskla žílka (jak se děje poslední dobou běžně) a zase si někdo plete svobodu tvořit a svobodu nekoukat se svobodou říkat někomu co může a nemůže tvořit *:D* Tahle sorta lidí mi v podstatě nestojí ani za řeč.
Gorecki
0 0
reagovat
To akoze vazne ta scena vyvolala nejake celointernetove "pozdvizeni"???:o:o
link
633498
To akoze vazne ta scena vyvolala nejake celointernetove "pozdvizeni"???*:o**:o* [link="http://media.giphy.com/media/AQOpT2cYxqsjS/giphy.gif"]link[/link]
0 0
reagovat
Jo jo, seriál, kde se mučí trilionem způsobů, sekají se tam penisy. Dokonce tam bylo under age znásilnění bez uhnutí kamery! Mrtvých je tam v průměru x na díl. Je tam desítky totálně over the top scén, kde si říkám, že by to v klidu mohlo inspirovat nějaké další "Takové normální zabijáky". Ale z jednoho dílu se hlavně řeší zvuky znásilnění a homosexuálové. :-D
633489
Jo jo, seriál, kde se mučí trilionem způsobů, sekají se tam penisy. Dokonce tam bylo under age znásilnění bez uhnutí kamery! Mrtvých je tam v průměru x na díl. Je tam desítky totálně over the top scén, kde si říkám, že by to v klidu mohlo inspirovat nějaké další "Takové normální zabijáky". Ale z jednoho dílu se hlavně řeší zvuky znásilnění a homosexuálové. :-D
0 0
reagovat
Problém je v tom, že ti lidi ten seriál nesledují, pak si něco vyslechnou z nějaké šeptandy a nakonec se tu rozjede šílenství. Celé je to absolutní kravina. Kdo seriál sleduje od začátku, kde se objevují incesty, usekané hlavy, upalování zabitých dětí, hromadné masakry na svatební hostině, tak tohle je další položka, která v žádném případě nemá nic společného s názorovým viděním tvůrců. Navíc "to" bylo jenom slyšet, takže představa diváka taky udělá svoje. Prostě je to nápodoba drsného středověku a zavádět tam něco ze současnosti by celý seriál znevěrohodnilo. Nevím, co k tomu napsat víc. Lidem zkrátka chybí sekundární gramotnost.
633486
Problém je v tom, že ti lidi ten seriál nesledují, pak si něco vyslechnou z nějaké šeptandy a nakonec se tu rozjede šílenství. Celé je to absolutní kravina. Kdo seriál sleduje od začátku, kde se objevují incesty, usekané hlavy, upalování zabitých dětí, hromadné masakry na svatební hostině, tak tohle je další položka, která v žádném případě nemá nic společného s názorovým viděním tvůrců. Navíc "to" bylo jenom slyšet, takže představa diváka taky udělá svoje. Prostě je to nápodoba drsného středověku a zavádět tam něco ze současnosti by celý seriál znevěrohodnilo. Nevím, co k tomu napsat víc. Lidem zkrátka chybí sekundární gramotnost.
0 0
reagovat

Disketa1

Pokud s tím mají určité názorové skupiny problém tak proč nekvičeli ve chvíli kdy byl v kinech např. Maso a Krev. Verhoeven si taky nedělá moc problém a nakonec ze zneužívané princezny vykvete hodně drsná ženská, která ví jak na své "únosce" vyzrát.
Vždyť i sama Cersei dává, při obléhání Králova přístaviště, Sanse rady jak to s tím jejím klínem funguje, jak krásně se s ním dají omotávat chlapům hlavy a to jejich vládnutí je jen pozvolna dávkovaná povolnost ze strany královen.
633485
Pokud s tím mají určité názorové skupiny problém tak proč nekvičeli ve chvíli kdy byl v kinech např. [b]Maso a Krev[/b]. Verhoeven si taky nedělá moc problém a nakonec ze zneužívané princezny vykvete hodně drsná ženská, která ví jak na své "únosce" vyzrát. Vždyť i sama Cersei dává, při obléhání Králova přístaviště, Sanse rady jak to s tím jejím klínem funguje, jak krásně se s ním dají omotávat chlapům hlavy a to jejich vládnutí je jen pozvolna dávkovaná povolnost ze strany královen.
Disketa1
0 0
reagovat

Možný spoiler

Celé je to hystericky vyhrocené. Celý seriál vychází ze středověkého pojetí vztahů mužů a žen, ale stejně tam najdeme několik silných ženských postav, které to parádně vyvažují. Pochybuju, že by si autoři řekli "teď schválně naštveme feministky". Já sám se považuju za feministu a nemám s tou scénou problém, protože je to jedna z mnoha scén, které dokreslují atmosféru celého seriálu a dělají ho uvěřitelnějším. Stejně tak nepovažuju tvůrce za homofoby, když se tam objevil inkviziční proces s Lorasem. Naopak to k tomu seriálu patří. Zavádět tam současnou agendu by byl totální anachronismus.
633483
Celé je to hystericky vyhrocené. Celý seriál vychází ze středověkého pojetí vztahů mužů a žen, ale stejně tam najdeme několik silných ženských postav, které to parádně vyvažují. Pochybuju, že by si autoři řekli "teď schválně naštveme feministky". Já sám se považuju za feministu a nemám s tou scénou problém, protože je to jedna z mnoha scén, které dokreslují atmosféru celého seriálu a dělají ho uvěřitelnějším. Stejně tak nepovažuju tvůrce za homofoby, když se tam objevil inkviziční proces s Lorasem. Naopak to k tomu seriálu patří. Zavádět tam současnou agendu by byl totální anachronismus.
Možný spoiler
0 0
reagovat

TedGeorge

Nějak ten hubuk nechápu, vždyť to musí bejt všem u zadku ne? A i když je to Sansa tak něco podobnýho nešlo právě u Boltonů vynechat. Ramsey je takovej brutálnější a vyšinutější Joker Západozemí.
BTW pokud linka Sansy splyne s linkou Jeyne Pool, tak se má ještě holubička těšit na zajímavější věci...a na to o čem tu mluvíme nemohlo dojít, když se Ramsey zmiňuje jak z ní udělá ženu.
633484
Nějak ten hubuk nechápu, vždyť to musí bejt všem u zadku ne? A i když je to Sansa tak něco podobnýho nešlo právě u Boltonů vynechat. Ramsey je takovej brutálnější a vyšinutější Joker Západozemí. BTW pokud linka Sansy splyne s linkou Jeyne Pool, tak se má ještě holubička těšit na zajímavější věci...a na to o čem tu mluvíme nemohlo dojít, když se Ramsey zmiňuje jak z ní udělá ženu.
TedGeorge
0 0
reagovat
Protoze je to Sansa, vy barbari... To neni nejakej anal s devkou z Westerosu.

633482
Protoze je to Sansa, vy barbari... To neni nejakej anal s devkou z Westerosu.
0 0
reagovat

Tony

Podobne to vidím aj ja. Jedna obyč. scéna a ide ich roztrhnúť. :)
633481
Podobne to vidím aj ja. Jedna obyč. scéna a ide ich roztrhnúť. :)
Tony
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se