Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35921 - 35940 Napsat příspěvek

Supernatural

Podobné pocity ako Spazz.. miestami ok, ale prekombinované.

Zlatý koniec Supernaturalu bol koniec 5 sérky.
633680
Podobné pocity ako Spazz.. miestami ok, ale prekombinované. Zlatý koniec Supernaturalu bol koniec 5 sérky.
Supernatural
0 0
reagovat
Jo, druhá řada Penny Dreadful přitvrdila a jede moc pěkně. :+
633679
Jo, druhá řada Penny Dreadful přitvrdila a jede moc pěkně. *:+*
0 0
reagovat
Ja dúfam, že Eva nič ukazovať nebude, k tej postave sa to totálne nehodí... Jej ceckov je dosť v iných programoch. :)
633678
Ja dúfam, že Eva nič ukazovať nebude, k tej postave sa to totálne nehodí... Jej ceckov je dosť v iných programoch. *:)*
0 0
reagovat

Penny Dreadful

až se objeví zase nějaká nude scéna s Evou Green tak dejte info :-)
633676
až se objeví zase nějaká nude scéna s Evou Green tak dejte info :-)
Penny Dreadful
0 0
reagovat

Penny Dreadful

Druhá sérka zatim bezchybná a 3. díl byl asi to nejlepší co jsem letos v televizi viděl. :+
633675
Druhá sérka zatim bezchybná a 3. díl byl asi to nejlepší co jsem letos v televizi viděl. *:+*
Penny Dreadful
0 0
reagovat
A co Evicka? Ukazuje aspon cas od casu neco?
633672
A co Evicka? Ukazuje aspon cas od casu neco?
0 0
reagovat

Penny Dreadful

To co si troufli ukázat ve druhém díle mě docela překvapilo :o
chlapský full frontal a ještě k tomu vražda novorozeněte .. respect
633671
To co si troufli ukázat ve druhém díle mě docela překvapilo *:o* [spoiler]chlapský full frontal a ještě k tomu vražda novorozeněte .. respect[/spoiler]
Penny Dreadful
0 0
reagovat
Vetsiho serialu nez LOST neni, bylo tam vsechno snad jen krome vesmirnych lodi a mimozemstanu.
633670
Vetsiho serialu nez LOST neni, bylo tam vsechno snad jen krome vesmirnych lodi a mimozemstanu.
0 0
reagovat
1. června se vrací Vicious, britský sitcom s Ianem McKellenem a Derekem Jacobim.
633669
1. června se vrací [b]Vicious[/b], britský sitcom s Ianem McKellenem a Derekem Jacobim.
0 0
reagovat

Lost

Na konci 4. řady jsem byl rozladěný kam až se ten seriál posunul, postupně jsem to ale vstřebal a bavila mě i 5. a 6. série. S koncem nemám problém.
Stejně jako Bachy, taky to byl můj první "velký" seriál, bylo super jak jsme to sledovali prakticky všichni a pak sáhodlouze rozebírali kdo je čí oblíbená postava a proč nebo jaké by mohlo být vysvětlení záhad.
Rád bych si to někdy dal celé znova.
633666
Na konci 4. řady jsem byl rozladěný kam až se ten seriál posunul, postupně jsem to ale vstřebal a bavila mě i 5. a 6. série. S koncem nemám problém. Stejně jako Bachy, taky to byl můj první "velký" seriál, bylo super jak jsme to sledovali prakticky všichni a pak sáhodlouze rozebírali kdo je čí oblíbená postava a proč nebo jaké by mohlo být vysvětlení záhad. Rád bych si to někdy dal celé znova.
Lost
0 0
reagovat
Chcel by som vidieť crossover Penny Dreadful a Ripper Street...

(druhá sezóna PD zatiaľ excelentná!) :+
633662
Chcel by som vidieť crossover Penny Dreadful a Ripper Street... (druhá sezóna PD zatiaľ excelentná!) *:+*
0 0
reagovat
Mě strašně bavila první řada, kterou jsem projel během dvou prázdninových dní. Ale u druhé jsem nějak ztratil zájem a pak už jen během následujících let občas zachytil nějaký díl na Nově nebo Prima Cool. Konec to mělo samo o sobě hezky natočenej, ale všechny ty hodiny bych tomu nebyl ochoten obětovat. On je problém s tou mystery box, že Abramsovi stačí ta "záhada" sama o sobě a je jedno, jestli se za tím něco skrývá nebo ne, takkže je to procpané totálníma p*čovinama.
633657
Mě strašně bavila první řada, kterou jsem projel během dvou prázdninových dní. Ale u druhé jsem nějak ztratil zájem a pak už jen během následujících let občas zachytil nějaký díl na Nově nebo Prima Cool. Konec to mělo samo o sobě hezky natočenej, ale všechny ty hodiny bych tomu nebyl ochoten obětovat. On je problém s tou mystery box, že Abramsovi stačí ta "záhada" sama o sobě a je jedno, jestli se za tím něco skrývá nebo ne, takkže je to procpané totálníma p*čovinama.
0 0
reagovat

Lost

Já skončil u nějakého 4. dílu druhé řady, už tehdy mi to připadalo hrozný. :D V první řadě jsem viděl potenciál, skončil jsem, když jsem si uvědomil, že tenhle seriál bude až do konce jenom o potenciálu.
633654
Já skončil u nějakého 4. dílu druhé řady, už tehdy mi to připadalo hrozný. *:D* V první řadě jsem viděl potenciál, skončil jsem, když jsem si uvědomil, že tenhle seriál bude až do konce jenom o potenciálu.
Lost
0 0
reagovat

Godlike

V podstatě stejný dojem. Skákání časem to u mne taky srazilo, ale naštěstí nezkurvilo.
633653
V podstatě stejný dojem. Skákání časem to u mne taky srazilo, ale naštěstí nezkurvilo.
Godlike
0 0
reagovat
První můj velký seroš. Žral jsem to maximálně, jak se začalo skákat časem, nadšení opadlo. Konec se mi strašně líbil, bohužel se tvůrcům nepodařilo k němu dojít v 7 řadách. Šroubovali to jak mohli.
633652
První můj velký seroš. Žral jsem to maximálně, jak se začalo skákat časem, nadšení opadlo. Konec se mi strašně líbil, bohužel se tvůrcům nepodařilo k němu dojít v 7 řadách. Šroubovali to jak mohli.
0 0
reagovat

Ex Soldier

Já už to mám za sebou dvakrát. Respektive prvně jsem skončil ve třetí řadě právě ze zmíněných důvodů. Nicméně podruhé o pár let později jsem si to zatracně užil a dneska seriál rád bráním. Zážitků mi to dalo kopec. Druhá polovina má nepochybně o jednu řadu navíc, nicméně úplný konec mám rád a beru ho. A taktéž beru LOST jako první můj "velký" seriál.
633651
Já už to mám za sebou dvakrát. Respektive prvně jsem skončil ve třetí řadě právě ze zmíněných důvodů. Nicméně podruhé o pár let později jsem si to zatracně užil a dneska seriál rád bráním. Zážitků mi to dalo kopec. Druhá polovina má nepochybně o jednu řadu navíc, nicméně úplný konec mám rád a beru ho. A taktéž beru LOST jako první můj "velký" seriál.
Ex Soldier
0 0
reagovat

Code of a Killer

Civilná britská dvojdielna krimiséria o tom ako sa začal používať test DNA v kriminálnom vyšetrovaní prirovnávaná k Dobrodružstvám Kriminalistitky (ktoré som nevidel, takže neviem povedať, či je niečo na tom pravdy) Objav, ktorý podobne ako odtlačok prsta zmenil zaužívané systémy vyšetrovania. link

Ideálny čas ako stráviť upršané popoludnie alebo večer bola by škoda minúť tento kúsok 8/10

PS: John Simm s bradou vyzerá ako Simon Pegg a jeho manželka Anna Madeley mi veľmi pripomínala R. Maara z The Social Network.
633649
Civilná britská dvojdielna krimiséria o tom ako sa začal používať test DNA v kriminálnom vyšetrovaní prirovnávaná k Dobrodružstvám Kriminalistitky (ktoré som nevidel, takže neviem povedať, či je niečo na tom pravdy) Objav, ktorý podobne ako odtlačok prsta zmenil zaužívané systémy vyšetrovania. http://www.youtube.com/watch?v=-zd1HzWl96Y Ideálny čas ako stráviť upršané popoludnie alebo večer bola by škoda minúť tento kúsok 8/10 PS: John Simm s bradou vyzerá ako Simon Pegg a jeho manželka Anna Madeley mi veľmi pripomínala R. Maara z The Social Network.
Code of a Killer
0 0
reagovat
Dnes 5 let od finále Ztracených... jaký je váš retrospektivní názor na seriál po takové době?

Za mě jsem ten seriál žral do 3., 4. řady, poté už moje nadšení nějak postupně vyprchalo. Hlavně poslední díly mi přišly, že tvůrci neví, jak s tím nějak uspokojivě naložit a dát tomu nějaký smysluplný konec. Jistě, ten status něčeho, co tu ještě nebylo ten seriál získal oprávněně a ten kult, co kolem toho vznikl neměl před lety obdoby, ale to finále byla promarněná příležitost, jak uspokojivě ukončit 'seriál století', který začal tak bombasticky. Jednou si to ale pustím zase.

See you in another life, brotha!
633648
Dnes 5 let od finále Ztracených... jaký je váš retrospektivní názor na seriál po takové době? Za mě jsem ten seriál žral do 3., 4. řady, poté už moje nadšení nějak postupně vyprchalo. Hlavně poslední díly mi přišly, že tvůrci neví, jak s tím nějak uspokojivě naložit a dát tomu nějaký smysluplný konec. Jistě, ten status něčeho, co tu ještě nebylo ten seriál získal oprávněně a ten kult, co kolem toho vznikl neměl před lety obdoby, ale to finále byla promarněná příležitost, jak uspokojivě ukončit 'seriál století', který začal tak bombasticky. Jednou si to ale pustím zase. See you in another life, brotha!
0 0
reagovat
dobré zprávy :) díky
633638
dobré zprávy :) díky
0 0
reagovat
+ 3 sérka má navyše skvelého Sarsgaarda :+
633632
+ 3 sérka má navyše skvelého Sarsgaarda *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se