Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35781 - 35800 Napsat příspěvek
Diskuzi nechat tady - a zavest nove pravidlo, kde se musi prispevek vejit do 200 slov, protoze na ty nektery elaboraty nemam energii, ani chut :)
634129
Diskuzi nechat tady - a zavest nove pravidlo, kde se musi prispevek vejit do 200 slov, protoze na ty nektery elaboraty nemam energii, ani chut :)
0 0
reagovat

Tony

Celá ta záhada se naštěstí vyřeší během jedné epizody v rudé půlce série. Naštěstí, protože vysvětlení toho je celkem blbé.
634128
[spoiler]Celá ta záhada se naštěstí vyřeší během jedné epizody v rudé půlce série. Naštěstí, protože vysvětlení toho je celkem blbé.[/spoiler]
Tony
0 0
reagovat

Community

Dojalo. Parádní díl. Poslední díly série byly top!
634126
Dojalo. Parádní díl. Poslední díly série byly top!
Community
0 0
reagovat

Castle s06

Parádní závěr 6. řady, jsem s tím krátce, ale tohle je prostě strašná srdcovka. :):+

Holy fuck, co to na mne zkouší za čáry v posledních minutách :( :-(
634122
Parádní závěr 6. řady, jsem s tím krátce, ale tohle je prostě strašná srdcovka. *:)**:+* [spoiler]Holy fuck, co to na mne zkouší za čáry v posledních minutách *:(* :-([/spoiler]
Castle s06
0 0
reagovat

Axis, BranoZ

Já neříkám že to tam mávnutím ruky změní, ani to nenavrhuju: nepsal jsem "jak udělat lepší tvzone", ale "proč tam nechodím" (ostatně, byla to reagce na Tedovo "choďte tam").
634114
Já neříkám že to tam mávnutím ruky změní, ani to nenavrhuju: nepsal jsem "jak udělat lepší tvzone", ale "proč tam nechodím" (ostatně, byla to reagce na Tedovo "choďte tam").
Axis, BranoZ
0 0
reagovat

BranoZ

To že se má spojit diskuze tu už píšeme roky...a Kocour je stále na Fušálu. Lepší integrace do MZ by nebyla špatná, jen to kompletně nabourává myšlenku samostatného webu o seriálech.
Gonzi
To už tu máš na jiných webech, ve čtyřech lidech to nemají šanci obsáhnout. Technické řešení, které navrhuješ, je hezké ale asi mimo intence webu typu TVZone.
634110
To že se má spojit diskuze tu už píšeme roky...a Kocour je stále na Fušálu. Lepší integrace do MZ by nebyla špatná, jen to kompletně nabourává myšlenku samostatného webu o seriálech. [b]Gonzi[/b] To už tu máš na jiných webech, ve čtyřech lidech to nemají šanci obsáhnout. Technické řešení, které navrhuješ, je hezké ale asi mimo intence webu typu TVZone.
BranoZ
0 0
reagovat
Myslím, že netreba rušiť diskusiu „Seriály“ na moviezone. Jednoducho by mala byť spoločná, keď pôjdeš do diskusie o seriáloch, tak sa jednoducho ocitneš v diskusii na TVzone.

Ale dávať návrhy na technické vylepšenie je tu úúúúplne zbytočné.

Stránok, ktoré sa seriálovou a televíznou produkciou zaoberajú je dosť (serialzone, edna) a ponúkajú možnosti filtrácie článkov a seriálov podľa užívateľských preferencií, tak ako to chce napr. Gonzi.

TVzone ponúka oproti iným recenzie pilotov (aj keď i tie bývajú na SZzone), recap niektorých častí seriálov príp. zhodnotenie série.

TVzone je podľa mňa nedomyslený projekt. Vznikol asi z nejakého pretlaku nápadov, čo sa nehodili na moviezone, tak sa urobil zvlášť web. Ale jeho propagácia je slabá, redaktori tvzone nemajú ani ikonku s moderátorským označením, jeho návštevnosť určite zaostáva za očakávaním a to si Davies, Spooner, do_Od, atď nezaslúžia. TVzone by sa mal jednoducho integrovať naplno do Moviezone.

A keby si neito myslel, že moviezone má byť len o filmoch... No a čo, že to nespĺňa škatuľku filmu. Aj tak sa tu o seriáloch debatuje a často sa konštatuje, že hranica medzi filmami a seriálmi sa stiera.

634108
Myslím, že netreba rušiť diskusiu „Seriály“ na moviezone. Jednoducho by mala byť spoločná, keď pôjdeš do diskusie o seriáloch, tak sa jednoducho ocitneš v diskusii na TVzone. Ale dávať návrhy na technické vylepšenie je tu úúúúplne zbytočné. Stránok, ktoré sa seriálovou a televíznou produkciou zaoberajú je dosť (serialzone, edna) a ponúkajú možnosti filtrácie článkov a seriálov podľa užívateľských preferencií, tak ako to chce napr. Gonzi. TVzone ponúka oproti iným recenzie pilotov (aj keď i tie bývajú na SZzone), recap niektorých častí seriálov príp. zhodnotenie série. TVzone je podľa mňa nedomyslený projekt. Vznikol asi z nejakého pretlaku nápadov, čo sa nehodili na moviezone, tak sa urobil zvlášť web. Ale jeho propagácia je slabá, redaktori tvzone nemajú ani ikonku s moderátorským označením, jeho návštevnosť určite zaostáva za očakávaním a to si Davies, Spooner, do_Od, atď nezaslúžia. TVzone by sa mal jednoducho integrovať naplno do Moviezone. A keby si neito myslel, že moviezone má byť len o filmoch... No a čo, že to nespĺňa škatuľku filmu. Aj tak sa tu o seriáloch debatuje a často sa konštatuje, že hranica medzi filmami a seriálmi sa stiera.
0 0
reagovat
Kdyby to někdo minul, tak tam už Daviesova recka je a parádní link :+

Vážně by stálo za to, kdyby tu po rozkliknutí seriálové diskuze v nějaké liště třeba byly nejnovější články z TVzone.
634107
Kdyby to někdo minul, tak tam už Daviesova recka je a parádní http://serial.tvzone.cz/hra-o-truny/epizody/ *:+* Vážně by stálo za to, kdyby tu po rozkliknutí seriálové diskuze v nějaké liště třeba byly nejnovější články z TVzone.
0 0
reagovat
...jinak GOT fakt pecka, no. Asi si všechny ty předchozí série házeli něco do prasátka na tohle. Fakt to vypadá nesmírně cool a je to i chytře natočený.
634106
...jinak GOT fakt pecka, no. Asi si všechny ty předchozí série házeli něco do prasátka na tohle. Fakt to vypadá nesmírně cool a je to i chytře natočený.
0 0
reagovat
...hlavně už by si TedGeorge mohl dát pohov s výzvama ke zrušení jedný z nejoblíbenějších a nejživějších diskuzí. Takhle se to nedělá. Když chce někdo někam přitáhnout lidi, musí jim nabídnout co jinde nemaj, ne zrušit co někde maj.
634105
...hlavně už by si TedGeorge mohl dát pohov s výzvama ke zrušení jedný z nejoblíbenějších a nejživějších diskuzí. Takhle se to nedělá. Když chce někdo někam přitáhnout lidi, musí jim nabídnout co jinde nemaj, ne zrušit co někde maj.
0 0
reagovat
Prvý Iron man je ešte strašnejší než Pacific Rim, asi tak :) GoT a Prison Break som nepočul. Titani sa celkom dajú
634104
Prvý Iron man je ešte strašnejší než Pacific Rim, asi tak :) GoT a Prison Break som nepočul. Titani sa celkom dajú
0 0
reagovat

pepo

První Iron Man je fajn, První Game of Thrones taky (zbytek takovej more of the same s nějakýma super momentama), Pacific Rim super, znělka Prison Break co si pamatuju taky nebyla marná. No a Person of Interest je sice spíš písničkovej, ale i ta instumentálka někdy zní fajn...

Jako tak přísnej bych na něj nebyl... ;)
634103
První Iron Man je fajn, První Game of Thrones taky (zbytek takovej more of the same s nějakýma super momentama), Pacific Rim super, znělka Prison Break co si pamatuju taky nebyla marná. No a Person of Interest je sice spíš písničkovej, ale i ta instumentálka někdy zní fajn... Jako tak přísnej bych na něj nebyl... *;)*
pepo
0 0
reagovat
vymecne s gonzim musim souhlasit. Pro nekoho, kdo sleduje 10 veci je vsechno co se tyka recenzi epizod ostatnich veci jen balast. temata, recenze pilotu, po +- 5 dilech, po serii je naprosto dostacujici a usetrilo by to spoustu casu vsem pisalkum... jednotlive epizody se muzou resit v diskusi serialu (podobne jako na lapiduchu treba)
634101
vymecne s gonzim musim souhlasit. Pro nekoho, kdo sleduje 10 veci je vsechno co se tyka recenzi epizod ostatnich veci jen balast. temata, recenze pilotu, po +- 5 dilech, po serii je naprosto dostacujici a usetrilo by to spoustu casu vsem pisalkum... jednotlive epizody se muzou resit v diskusi serialu (podobne jako na lapiduchu treba)
0 0
reagovat

TedGeorge

Pro mě je problém v celém usecase.
Když chodím na filmový web, tak chci vidět recenze filmů... chci vědět, jestli na daný film mám či nemám koukat, pročež recenze čtu a preferuju si je číst od autorů, u kterých alespoň trochu tuším, co se jim líbí... Každopádně na seriál buď koukám, nebo nekoukám.
Osobně (jsem programátor) bych od seriálového webu chtěl diametrálně odlišný přístup k článkům samotným - chtěl bych dostávat recenze pilotu, recenze po prvních pár dílech, recenze sezón a nad rámec toho nějaká témata (v GoT je red wedding, tak dáme speciál o šokujících momentech v TV).
Navíc bych chtěl možnost si seriály dát do nějakého sledování a vidět že začal vycházet, kdy bude další díl, který jsem viděl naposledy, že je teď dva týdny pauza, že vyšla recenze seźony apod. (obecně relevantní info pro někoho, kdo ten seriál nakoukává). Očekával bych pak newsfeed ve kterém by byly jen "mé" seriály, seriály které mě explicitně nezajímají by byly vyfiltrovány pryč a u seriálů, které jsem si ani neoblíbil ani nevyfiltroval by mi šly jen hlavní články (článek typu proč koukat, či recenze po prvních pár dílech).
Dále bych chtěl diskuzi, která by byla per seriál, ne per článek a v rámci té diskuze možnost označování spoilerů epizodami, dokonce by podobné spoilery mohly být i v článku a podle toho co jsem viděl nebo neviděl by se mi zobrazily nebo skryly... Recenze dílů bych pak asi řešil jen jako "trochu větší" komentář v této diskuzi, případně barevně odlišený...
To jsou třeba věci, které jsou "from the top of my head", ale naprosto diametrálně odlišují technickou stránku webu o seriálech od webu o filmech a výrazně mění důvod navštěvování a chuť se vracet.

Then again, já tam nechodím, koukám na svých pár seriálů a když se tady strhne hype kolem něčeho dalšího, tak si to možná přidám na svůj seznam - recenze epizod jsou prostě mimo mě (na seriál koukám, nebo nekoukám - recenze epizod jsou PRO MĚ asi tak zajímavé jako recenze minut filmu).
634100
Pro mě je problém v celém usecase. Když chodím na filmový web, tak chci vidět recenze filmů... chci vědět, jestli na daný film mám či nemám koukat, pročež recenze čtu a preferuju si je číst od autorů, u kterých alespoň trochu tuším, co se jim líbí... Každopádně na seriál buď koukám, nebo nekoukám. Osobně (jsem programátor) bych od seriálového webu chtěl diametrálně odlišný přístup k článkům samotným - chtěl bych dostávat recenze pilotu, recenze po prvních pár dílech, recenze sezón a nad rámec toho nějaká témata (v GoT je red wedding, tak dáme speciál o šokujících momentech v TV). Navíc bych chtěl možnost si seriály dát do nějakého sledování a vidět že začal vycházet, kdy bude další díl, který jsem viděl naposledy, že je teď dva týdny pauza, že vyšla recenze seźony apod. (obecně relevantní info pro někoho, kdo ten seriál nakoukává). Očekával bych pak newsfeed ve kterém by byly jen "mé" seriály, seriály které mě explicitně nezajímají by byly vyfiltrovány pryč a u seriálů, které jsem si ani neoblíbil ani nevyfiltroval by mi šly jen hlavní články (článek typu proč koukat, či recenze po prvních pár dílech). Dále bych chtěl diskuzi, která by byla per seriál, ne per článek a v rámci té diskuze možnost označování spoilerů epizodami, dokonce by podobné spoilery mohly být i v článku a podle toho co jsem viděl nebo neviděl by se mi zobrazily nebo skryly... Recenze dílů bych pak asi řešil jen jako "trochu větší" komentář v této diskuzi, případně barevně odlišený... To jsou třeba věci, které jsou "from the top of my head", ale naprosto diametrálně odlišují technickou stránku webu o seriálech od webu o filmech a výrazně mění důvod navštěvování a chuť se vracet. Then again, já tam nechodím, koukám na svých pár seriálů a když se tady strhne hype kolem něčeho dalšího, tak si to možná přidám na svůj seznam - recenze epizod jsou prostě mimo mě (na seriál koukám, nebo nekoukám - recenze epizod jsou PRO MĚ asi tak zajímavé jako recenze minut filmu).
TedGeorge
0 0
reagovat
Kdyby na to taky někdo zapomněl, tak začala 3. řada Devious Maids, guilty pleasure nejvyššího kalibru a opravdu ne kvalitou. :)
634099
Kdyby na to taky někdo zapomněl, tak začala 3. řada Devious Maids, guilty pleasure nejvyššího kalibru a opravdu ne kvalitou. *:)*
0 0
reagovat
Nebojte, jsme v pohodě :) :D

634098
Nebojte, jsme v [link="http://media.giphy.com/media/R3S6MfUoKvBVS/giphy.gif"]pohodě[/link] *:)* *:D*
0 0
reagovat
Redakcia TVzone snáď dnes nebude zaspávať v depresiách.
634097
Redakcia TVzone snáď dnes nebude zaspávať v depresiách.
0 0
reagovat
Tak jsem se náhodou dozvěděl o tom, co se v téhle diskuzi řeší a wow... pěkný. Taková veselá a povzbudivá slova, hned má člověk větší chuť do práce. :+

Jinak klasickej recap osmého dílu vyjde zítra v devět ráno, užijte si ho..
634095
Tak jsem se náhodou dozvěděl o tom, co se v téhle diskuzi řeší a wow... pěkný. Taková veselá a povzbudivá slova, hned má člověk větší chuť do práce. *:+* Jinak klasickej recap osmého dílu vyjde zítra v devět ráno, užijte si ho..
0 0
reagovat

Outlander, 9. díl

Pořád je to luxusní záležitost. :+
634094
Pořád je to luxusní záležitost. *:+*
Outlander, 9. díl
0 0
reagovat

TvZone

pokiaľ sa táto diskusia z tejto stránky neodstráni, diskusia u ružových (ružová, to myslíte vážne?) sa nikdy poriadne nerozprúdi. Myslím, že sa to tu už povedalo miliónkrát. Je v podstate jedno ako veľmi sa budú Davies a spol. snažiť. Veď aj TedG v podstate už redakčne prebehol od TvZone sem.

634093
pokiaľ sa táto diskusia z tejto stránky neodstráni, diskusia u ružových (ružová, to myslíte vážne?) sa nikdy poriadne nerozprúdi. Myslím, že sa to tu už povedalo miliónkrát. Je v podstate jedno ako veľmi sa budú Davies a spol. snažiť. Veď aj TedG v podstate už redakčne prebehol od TvZone sem.
TvZone
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se