Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35461 - 35480 Napsat příspěvek
TD S02E02 v pohodě, bavilo mě hodně a začíná se to dobře směřovat, ale pořád moc pomalý a s představováním postav už je to pomalu jak v GOT:

Jonathan Strange & Mr. Norrell finále Paráda, i když to bylo takové hodně hutné a v porovnání s ostatními díly i hodně uspěchané. Doufám, že Clarke napíše to pokračování, jak jsem kdysi někde četl.
635443
[b]TD S02E02[/b] v pohodě, bavilo mě hodně a začíná se to dobře směřovat, ale pořád moc pomalý a s představováním postav už je to pomalu jak v GOT: [b]Jonathan Strange & Mr. Norrell finále[/b] Paráda, i když to bylo takové hodně hutné a v porovnání s ostatními díly i hodně uspěchané. Doufám, že Clarke napíše to pokračování, jak jsem kdysi někde četl.
0 0
reagovat
Ballers - Jerry, when you're right, you're right. I'm hooked. Mě to baví. Asi proto, že jsem bláznivej sportovec a ty „problémy” si dovedu představit a chci vědět, co bude dál. Lepší feeling než první díl, snad přibude trochu víc napětí.

TD až večer.
635423
Ballers - Jerry, when you're right, you're right. I'm hooked. Mě to baví. Asi proto, že jsem bláznivej sportovec a ty „problémy” si dovedu představit a chci vědět, co bude dál. Lepší feeling než první díl, snad přibude trochu víc napětí. TD až večer.
0 0
reagovat
True Detective
Wow :o

Top Gear
Sesity horkou jehlou, celkove slabsi epizoda, ale to se dalo cekat.. nicmene karavany nikdy nezklamou, u toho jsem zase brecel smichy :D
635420
[b]True Detective[/b] Wow *:o* [b]Top Gear[/b] Sesity horkou jehlou, celkove slabsi epizoda, ale to se dalo cekat.. nicmene karavany nikdy nezklamou, u toho jsem zase brecel smichy *:D*
0 0
reagovat
Pěkný rozloučení s Top Gearem. Obzvláště druhá polovina vládne.
635415
Pěkný rozloučení s Top Gearem. Obzvláště druhá polovina vládne.
0 0
reagovat

Jonathan Strange & Mr. Norrell 01x07

Výborné finále a naprostá žánrová lahůdka :+
635414
Výborné finále a naprostá žánrová lahůdka *:+*
Jonathan Strange & Mr. Norrell 01x07
0 0
reagovat

True Detective s02e02

Ten úvodní "monolog" Vaughna?! :o:+ Boha jeho ten člověk se tak zabíjel v připitomnělých komediích. Pak se to bohužel trochu rozmnělnilo a byla z toho standartní epizodní kriminálka. Jasně, že to nemůže rvát koule každým záběrem, ale stejně. Mám pocit, že jsme ve čtvrtině a stalo se prd. btw to odhaluje docela zajímavě obsazené vedlejší role. "Kapitáni" všech tří hlavních protagonistů sakra zajímaví seriáloví herci? A Rayova ex? Není to DaDDario, ale fappening měla slušný. 8)

Konec jak vystřižený ze Hry o Trůny
635412
Ten úvodní "monolog" Vaughna?! *:o**:+* Boha jeho ten člověk se tak zabíjel v připitomnělých komediích. Pak se to bohužel trochu rozmnělnilo a byla z toho standartní epizodní kriminálka. Jasně, že to nemůže rvát koule každým záběrem, ale stejně. Mám pocit, že jsme ve čtvrtině a stalo se prd. btw to odhaluje docela zajímavě obsazené vedlejší role. "Kapitáni" všech tří hlavních protagonistů sakra zajímaví seriáloví herci? A Rayova ex? Není to DaDDario, ale fappening měla slušný. *8)* [spoiler]Konec jak vystřižený ze Hry o Trůny[/spoiler]
True Detective s02e02
0 0
reagovat

Top Gear

The King is dead. Long live the King!
:((
635406
The King is dead. Long live the King! :((
Top Gear
0 0
reagovat
Jedno z mých nejoblíbenějších, Tede.
635405
Jedno z mých nejoblíbenějších, Tede.
0 0
reagovat
Člověk ty klenoty objevuje i po takové době... link
635398
Člověk ty klenoty objevuje i po takové době... http://www.youtube.com/watch?v=0S2EI48Qa84&t=1m26s
0 0
reagovat
For the swatch link :D
635395
For the swatch http://www.youtube.com/watch?v=qIRqNPUMB2g *:D*
0 0
reagovat
...jo a když už jsme u toho mrcasení, tak v Hannibalovi se tenhle tejden nestalo ale vůbec nic. Hodně "rozsypaná" epizoda. Aspoň že si ušetřili jelena. Možná je dobře, že to zařízli dřív, než se z toho stane totální do sebe zahleděná pseudofilosofická břečka.
635394
...jo a když už jsme u toho mrcasení, tak v Hannibalovi se tenhle tejden nestalo ale vůbec nic. Hodně "rozsypaná" epizoda. Aspoň že si ušetřili jelena. Možná je dobře, že to zařízli dřív, než se z toho stane totální do sebe zahleděná pseudofilosofická břečka.
0 0
reagovat

xxendxx

jestli to byla reakce na mě, tak jsme se nepochopili (jako obvykle). Já si každej díl náramě užívám, to, kvůli čemu se na to dívám je přesně to, co Krasa vyjmenoval, že tam je. Takže já říkám: "bylo to super, jen se bojím, aby to finále stihlo řádně vygradovat", což je v podstatě přesnej opak toho co píšeš ty.
635393
jestli to byla reakce na mě, tak jsme se nepochopili (jako obvykle). Já si každej díl náramě užívám, to, kvůli čemu se na to dívám je přesně to, co Krasa vyjmenoval, že tam je. Takže já říkám: "bylo to super, jen se bojím, aby to finále stihlo řádně vygradovat", což je v podstatě přesnej opak toho co píšeš ty.
xxendxx
0 0
reagovat
:D here we go again.... pripomina mi to Walking Dead.... ted jen nekdo pribehne a napise "stalo to zas za hovno, ale trailer na pristi epizodu slibuje narez"... zase...
635392
*:D* here we go again.... pripomina mi to Walking Dead.... ted jen nekdo pribehne a napise "stalo to zas za hovno, ale trailer na pristi epizodu slibuje narez"... zase...
0 0
reagovat

Krasa

jako jeden z hlavních vychvalovačů musím uznat, že posledních pár dílů se to malinko mrcasí na místě. Do konce zbejvaj dva, který to ještě můžou vytáhnout, ale začínám pochybovat... jestli to rychle nechytne tah k osudovýmu finále, bude to pro tento rok (lehké) zklamání.
635391
jako jeden z hlavních vychvalovačů musím uznat, že posledních pár dílů se to malinko mrcasí na místě. Do konce zbejvaj dva, který to ještě můžou vytáhnout, ale začínám pochybovat... jestli to rychle nechytne tah k osudovýmu finále, bude to pro tento rok (lehké) zklamání.
Krasa
0 0
reagovat

Penny Dreadful

Málo jakej seriál mě tak moc sere. Jsou tam mý oblíbený herci, moje oblíbený románový postavy, má to dusnou atmošku a vůbec.

Ale je to v podstatě neukoukatelný.

Šestej, sedmej, osmej díl... vzdávám to.
635390
Málo jakej seriál mě tak moc sere. Jsou tam mý oblíbený herci, moje oblíbený románový postavy, má to dusnou atmošku a vůbec. Ale je to v podstatě neukoukatelný. Šestej, sedmej, osmej díl... vzdávám to.
Penny Dreadful
0 0
reagovat

House of Cards

Tak mám za sebou čerstvě třetí řadu a docela slabota. Trochu se to zvedlo kolem osmýho dílu, jen aby ten poslední byl zase takovej bez náboje, divnej.
Z antihrdiny (?) Franka se stala postava vyloženě na facku - vůbec jsem mu nefandil, vůbec ... prostě nic. Nehlo to se mnou. Ani jeden moment.
No a myslím, že o Claire jste tu toho napsali dost už když "to běželo" a jestli byl Frank na facku, tak FLOTUS bych normálně uklidil tak, jak Doug uklidil "Cassie"...
No a Doug už byl totální fail.

No nic, není každou řadu posvícení.

Jde se bingeovat Daredevil.
635388
Tak mám za sebou čerstvě třetí řadu a docela slabota. Trochu se to zvedlo kolem osmýho dílu, jen aby ten poslední byl zase takovej bez náboje, divnej. Z antihrdiny (?) Franka se stala postava vyloženě na facku - vůbec jsem mu nefandil, vůbec ... prostě nic. Nehlo to se mnou. Ani jeden moment. No a myslím, že o Claire jste tu toho napsali dost už když "to běželo" a jestli byl Frank na facku, tak FLOTUS bych normálně uklidil tak, jak Doug uklidil "Cassie"... No a Doug už byl totální fail. No nic, není každou řadu posvícení. Jde se bingeovat Daredevil.
House of Cards
0 0
reagovat

dokusérie

Díky za tipy! Bomba!
635371
Díky za tipy! Bomba!
dokusérie
0 0
reagovat

Vicious

Myslel jsem, že už mne žádný sitcom nenadchne. Zvlášť ne takový se 75 letýma hercema o buzícíh. Ale to je taková prdel. :D:+
Mělo mne to od prvních minut, i když je teda pravda, že s Mckellenem a Jacobim by mne bavilo sledovat i přenosy z poslanecké sněmovny. A u obou je vidět, že je to pro ně z očividných důvodů velká srdcovka a užívají si každou repliku. A Iwan Rheon? Já vím, že už je to zhruba 67 let ohraná písnička, ale ten má dávno vymetat áčkové filmy a oběma shakespearovským legendám je vyrovnaným přicmrndávačem.
635363
Myslel jsem, že už mne žádný sitcom nenadchne. Zvlášť ne takový se 75 letýma hercema o buzícíh. Ale to je taková prdel. *:D**:+* Mělo mne to od prvních minut, i když je teda pravda, že s Mckellenem a Jacobim by mne bavilo sledovat i přenosy z poslanecké sněmovny. A u obou je vidět, že je to pro ně z očividných důvodů velká srdcovka a užívají si každou repliku. A Iwan Rheon? Já vím, že už je to zhruba 67 let ohraná písnička, ale ten má dávno vymetat áčkové filmy a oběma shakespearovským legendám je vyrovnaným přicmrndávačem.
Vicious
0 0
reagovat

Ted

Pecka :+

Doufám že ta práce snů je česká mutace Craigovy Late Late Show...
635352
Pecka *:+* Doufám že ta práce snů je česká mutace Craigovy Late Late Show...
Ted
0 0
reagovat
Ćlověk ty klenoty objevuje i po takové době... link
635351
Ćlověk ty klenoty objevuje i po takové době... http://www.youtube.com/watch?v=expqXRg1Uyk&t=5m58s
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se