Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35421 - 35440 Napsat příspěvek
vážim si vašu robotu, ale popravde almost
635549
vážim si vašu robotu, ale popravde [link="http://vignette3.wikia.nocookie.net/spinpasta/images/5/50/Nobody-cares-spongebob.jpg/revision/latest?cb=20131126074804"]almost[/link]
0 0
reagovat

Mr. Robot

..na TVzone už dávno chválené ;) v plánu jsou i recapy, pokud si to udrží kvalitu prvního dílu.
635548
..na TVzone už dávno [link="http://serial.tvzone.cz/mr-robot/recenze/"]chválené[/link] *;)* v plánu jsou i recapy, pokud si to udrží kvalitu prvního dílu.
Mr. Robot
0 0
reagovat

okkac

Když to sjíždíš najednou, tak ten propad není tak znát. A dopadne to dobře, bo šestá sezona je super.
635541
Když to sjíždíš najednou, tak ten propad není tak znát. A dopadne to dobře, bo šestá sezona je super.
okkac
0 0
reagovat

Mr. Robot 1x01

Som nesmierne nadseny :o Nemam k tomu viac co dodat, len ze sa tesim na pokracovanie. Pecka :+
635540
Som nesmierne nadseny *:o* Nemam k tomu viac co dodat, len ze sa tesim na pokracovanie. Pecka *:+*
Mr. Robot 1x01
0 0
reagovat

okkac

Told ya :+
635539
Told ya *:+*
okkac
0 0
reagovat

Community

Během týdne projeté první dvě řady a baví neskutečně. Hlavně finálové paintballové díly v obou řadách byly něco neskutečného:+:+:+ Trochu se obávám toho propadu, co má přjít se 4. a 5. sérií, ale uvidíme :-)
635528
Během týdne projeté první dvě řady a baví neskutečně. Hlavně finálové paintballové díly v obou řadách byly něco neskutečného*:+**:+**:+* Trochu se obávám toho propadu, co má přjít se 4. a 5. sérií, ale uvidíme :-)
Community
0 0
reagovat

Mr. Robot 1x01

mam slabost pro serialy s voiceoverem a tohle me velmi prekvapilo. Podobne jsem byl odvarenej z prvnich dilu Dextera. Je to pekne pochmurny, ma to skvelej casting (az na tu blondynu) a celkem me zajima, jak to pojede dal.

za prvni dil velkej palec nahoru. Takhle nadsenej jsem nebyl od... no.... dlouho
635535
mam slabost pro serialy s voiceoverem a tohle me velmi prekvapilo. Podobne jsem byl odvarenej z prvnich dilu Dextera. Je to pekne pochmurny, ma to skvelej casting (az na tu blondynu) a celkem me zajima, jak to pojede dal. za prvni dil velkej palec nahoru. Takhle nadsenej jsem nebyl od... no.... dlouho
Mr. Robot 1x01
0 0
reagovat
Davies:

Jojo a dat oba dva dily dvakrat.. to jsem snad neudelal u zadnyho serialu :o
635532
Davies: Jojo a dat oba dva dily dvakrat.. to jsem snad neudelal u zadnyho serialu *:o*
0 0
reagovat

Vincent

Muhaha, taky sem si druhej díl střihnul dvakrát. Pecka ;)
635525
Muhaha, taky sem si druhej díl střihnul dvakrát. Pecka *;)*
Vincent
0 0
reagovat

Tony

Predsa ten, na ktory si ma v casoch nasej najvacsej slavy v sukromi akoze pozyval..
635523
Predsa ten, na ktory si ma v casoch nasej najvacsej slavy v sukromi akoze pozyval..
Tony
0 0
reagovat
Já vůbec nevim o co jde, pravděpodobně jsem byl opilý...
635515
Já vůbec nevim o co jde, pravděpodobně jsem byl opilý...
0 0
reagovat

Gorecki

Co si mu do nej nasypal?
635512
Co si mu do nej nasypal?
Gorecki
0 0
reagovat
Stale mi nevies odpustit ten drink, co?
635509
Stale mi nevies odpustit ten drink, co?
0 0
reagovat
To jsem rád, že si našel Gorecki novýho kamaráda :D
635507
To jsem rád, že si našel Gorecki novýho kamaráda *:D*
0 0
reagovat
True Detective
Me se zmena lokace i stylu libi. Kdyby to bylo o tom samym co prvni rada, tak uz to omrzi - zatim si to uzivam dost - a zadnej jinej serial uz dlouho me nedonutil podivat se na epizody rovnou dvakrat. Takze smekam.
635505
[b]True Detective[/b] Me se zmena lokace i stylu libi. Kdyby to bylo o tom samym co prvni rada, tak uz to omrzi - zatim si to uzivam dost - a zadnej jinej serial uz dlouho me nedonutil podivat se na epizody rovnou dvakrat. Takze smekam.
0 0
reagovat
True Detective - Úvod s Vaughnem a většina pokusů o 'divnost' IMHO nefungují, spíš to berou jen jako takovou kriminálku. Takže zatím tak dva levely pod S1, ale i přesto mě to baví.

Ballers - Slabší než první díl, ale určitě budu pokračovat.
635501
True Detective - Úvod s Vaughnem a většina pokusů o 'divnost' IMHO nefungují, spíš to berou jen jako takovou kriminálku. Takže zatím tak dva levely pod S1, ale i přesto mě to baví. Ballers - Slabší než první díl, ale určitě budu pokračovat.
0 0
reagovat
635499
http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/015/652/230114_908223010.png
0 0
reagovat

Combo breaker

ještě někdo?
635494
ještě někdo?
Combo breaker
0 0
reagovat
635493
[link="http://www.themarysue.com/wp-content/uploads/2014/12/HarryPotterEyeRoll.gif"]Gorecki[/link]
0 0
reagovat
635492
http://i.imgur.com/prDr2d4.gif
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se