Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35481 - 35500 Napsat příspěvek

Bachy

Ken Burns...
635342
Ken Burns...
Bachy
0 0
reagovat

Bachy

Vice od HBO... minimalne nultou epizodu treti sezony, kde se resi nekolik fungujicich leku na rakovinu (resp. nekolik jejich druhu), ktere se momentalne testuji... Nechapu, ze kolem toho nebylo mnohem vetsi halo... :)
635329
Vice od HBO... minimalne nultou epizodu treti sezony, kde se resi nekolik fungujicich leku na rakovinu (resp. nekolik jejich druhu), ktere se momentalne testuji... Nechapu, ze kolem toho nebylo mnohem vetsi halo... :)
Bachy
0 0
reagovat

Bachy

Vice by ti mohlo sedieť, tí majú o bársčom, a myslím že je toho vela i na fb.
635317
Vice by ti mohlo sedieť, tí majú o bársčom, a myslím že je toho vela i na fb.
Bachy
0 0
reagovat

Bachy

The Jinx, The Sixties a The Seventies (CNN)
635316
The Jinx, The Sixties a The Seventies (CNN)
Bachy
0 0
reagovat
Bachy: Mě třeba hodně bavilo "Lost liners"... Je to o historických parnících od jejich prvopočátku až do dneška... Je to z probukce BBC tuším.
635314
Bachy: Mě třeba hodně bavilo "Lost liners"... Je to o historických parnících od jejich prvopočátku až do dneška... Je to z probukce BBC tuším.
0 0
reagovat

dokusérie

Nemáte tip na nějaký dokumentární seriál? Mám za sebou např. Earth, Untold History od Stonea...zkuste nadhodit cokoliv. A nemusí to být o přírodě, pokud to není velebomba. Tohle téma jsem nakoukával teď.
635313
Nemáte tip na nějaký dokumentární seriál? Mám za sebou např. Earth, Untold History od Stonea...zkuste nadhodit cokoliv. A nemusí to být o přírodě, pokud to není velebomba. Tohle téma jsem nakoukával teď.
dokusérie
0 0
reagovat
Já ten seriál pochopil tak, že je to drama o následcích a životě lidí potom. O vnitřích bojích. A zatím mi to tak dost vyhovuje, první sezona byla místy dost nepříjemná. Nepotřebuju vysvětlení.
635295
Já ten seriál pochopil tak, že je to drama o následcích a životě lidí potom. O vnitřích bojích. A zatím mi to tak dost vyhovuje, první sezona byla místy dost nepříjemná. Nepotřebuju vysvětlení.
0 0
reagovat

xxendxx

A pak že se Lindelof zdráhá vysvětlení :)
635286
A pak že se Lindelof zdráhá vysvětlení *:)*
xxendxx
0 0
reagovat
Leftovers
635285
Leftovers
0 0
reagovat
Takže Heroes Reborn je o světě, kde hrdinové zmizeli? :D
635276
Takže Heroes Reborn je o světě, kde hrdinové zmizeli? *:D*
0 0
reagovat
Knížka je prej zaměřená primárně na tu bílou sektu a paralelně se do ní přimotává Wayne, to, že někdo zmizel, je tam zníněno dejme tomu třikrát, jistojistě to ale říct nemůžu, sám sem ji nečetl, jen hrubý popis a rozdíly seriál vs kniha.
Hlavní rodinka tam navíc nemá vůbec místo a hlavní postava toho poldy je šistě seriálová záležitost...
Knížka i seriál není o zmizení, ale o následcích. A všichni, od autora až po filmaře na to od začátku dost hlasitě upozorňují.
635273
Knížka je prej zaměřená primárně na tu bílou sektu a paralelně se do ní přimotává Wayne, to, že někdo zmizel, je tam zníněno dejme tomu třikrát, jistojistě to ale říct nemůžu, sám sem ji nečetl, jen hrubý popis a rozdíly seriál vs kniha. Hlavní rodinka tam navíc nemá vůbec místo a hlavní postava toho poldy je šistě seriálová záležitost... Knížka i seriál není o zmizení, ale o následcích. A všichni, od autora až po filmaře na to od začátku dost hlasitě upozorňují.
0 0
reagovat
Ja ji necetl, ale ze zkazek na netu jsem kdysi pochytil neco ve smyslu, ze se to v ni resi jeste min jak ve filmu, proste vylozene "It is what it is" pristup...
635272
Ja ji necetl, ale ze zkazek na netu jsem kdysi pochytil neco ve smyslu, ze se to v ni resi jeste min jak ve filmu, proste vylozene "It is what it is" pristup...
0 0
reagovat
Spazz: To mi chces rict, ze to nerekne ani v ty knizce? :o
635270
Spazz: To mi chces rict, ze to nerekne ani v ty knizce? *:o*
0 0
reagovat

Vincent

V tomhle pripade je na vine spis autor predlohy :)
635269
V tomhle pripade je na vine spis autor predlohy :)
Vincent
0 0
reagovat
"We’re never going to tell you what happens to the 2 percent of the population that disappeared. That’s kind of what the show is about. "

Leftovers muzu, ale i tak bych toho Lindelofa povesil za koule na strom kolikrat :(
635267
"We’re never going to tell you what happens to the 2 percent of the population that disappeared. That’s kind of what the show is about. " Leftovers muzu, ale i tak bych toho Lindelofa povesil za koule na strom kolikrat *:(*
0 0
reagovat

Spazz

Mě se ta koláž ruzných záběrů z dokumentárních filmů společně s hodně hnusnými CGI nápisy fakt nelíbí.
635264
Mě se ta koláž ruzných záběrů z dokumentárních filmů společně s hodně hnusnými CGI nápisy fakt nelíbí.
Spazz
0 0
reagovat

Axis

Co je na nem hnusneho? Ne, ze bych se chtel zastavat, ale v tom teaseru neni videt nic smerodatneho :)
635263
Co je na nem hnusneho? Ne, ze bych se chtel zastavat, ale v tom teaseru neni videt nic smerodatneho :)
Axis
0 0
reagovat

Axis

počkať, to už sa robia aj rebooty v telke? :))
635260
počkať, to už sa robia aj rebooty v telke? *:))*
Axis
0 0
reagovat

Silicon Valley S01-2

Bol som skeptický, ale postupne ma to namotalo ( MZ hype prispel). HBO kvalita sa nezaprie. :+

Niektoré momenty fakt epické a pamätné. Momentálne má ten seriál okolo seba auru typu "tak čo sa teraz stane" a neviem, či je dobré.
635249
Bol som skeptický, ale postupne ma to namotalo ( MZ hype prispel). HBO kvalita sa nezaprie. *:+* Niektoré momenty fakt epické a pamätné. Momentálne má ten seriál okolo seba auru typu "tak čo sa teraz stane" a neviem, či je dobré.
Silicon Valley S01-2
0 0
reagovat
House měl výborný dabing, nebál bych se ho.
635240
[b]House[/b] měl výborný dabing, nebál bych se ho.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se