Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35301 - 35320 Napsat příspěvek

yeniczek

přesně,

jasně že to téma je klišé, ale to jeho upřímný, do morku jdoucí, sebedestruktivní snažení je prostě zábavný (a to už je od scénáře a Kitch to nezahodil).
635986
přesně, jasně že to téma je klišé, ale to jeho upřímný, do morku jdoucí, sebedestruktivní snažení je prostě zábavný (a to už je od scénáře a Kitch to nezahodil).
yeniczek
0 0
reagovat

TD

Ostatní jsou taky dost klišoidní mi přijde, ale je to parádně zahraný a tím myslím i Kitche. Hraje dobře přesně to co má. Otázkou je, jestli mu to někdo napsal na ksicht a nebo se fakt snaží :D Jinak poslední díl totální pecka. Ale mě to baví od prvního dílu, ta změna prostředí je super a nějak nemám vůbec potřebu to porovnávat s 1. sérií, jak moc je to jiný.:+
635985
Ostatní jsou taky dost klišoidní mi přijde, ale je to parádně zahraný a tím myslím i Kitche. Hraje dobře přesně to co má. Otázkou je, jestli mu to někdo napsal na ksicht a nebo se fakt snaží *:D* Jinak poslední díl totální pecka. Ale mě to baví od prvního dílu, ta změna prostředí je super a nějak nemám vůbec potřebu to porovnávat s 1. sérií, jak moc je to jiný.*:+*
TD
0 0
reagovat
1) jmenuj jednu postavu řešící svou sexuální identitu, která na tebe nepůsobila jako totální klišé.

2) špinavej policajt řešící vztah se svým dospívajícím synem a drsná policajtka se zlobivou ségrou a "dadys issue" rozhodně nejsou ani trošku klišé...
635983
1) jmenuj jednu postavu [spoiler]řešící svou sexuální identitu[/spoiler], která na tebe nepůsobila jako totální klišé. 2) špinavej policajt řešící vztah se svým dospívajícím synem a drsná policajtka se zlobivou ségrou a "dadys issue" rozhodně nejsou ani trošku klišé...
0 0
reagovat
v tomhle musím souhlasit s Tonym. chodící klišé. už když se probouzel na tý posteli polonahej, jsem tušil, že vyjde do obýváku a tam na něj bude čekat jeho amant.
třešničkou na dortu byla ta jeho scéna v bistru a všechny ty věci, co se na něj navalily. :D
635982
v tomhle musím souhlasit s Tonym. chodící klišé. už když [spoiler]se probouzel na tý posteli polonahej, jsem tušil, že vyjde do obýváku a tam na něj bude čekat jeho amant.[/spoiler] třešničkou na dortu byla ta jeho scéna v bistru a všechny ty věci, co se na něj navalily. *:D*
0 0
reagovat
Vždyť ta jeho postava je to totálně největší klišé z nějakýho levnýho braku na sobotní odpoledne, naprosto neodpovídající minulé sezoně a zbytku téhle. A jeho nechápavý výraz na veškerý dění okolo fakt nepovažuju za kvalitní herectví.
635980
Vždyť ta jeho postava je to totálně největší klišé z nějakýho levnýho braku na sobotní odpoledne, naprosto neodpovídající minulé sezoně a zbytku téhle. A jeho nechápavý výraz na veškerý dění okolo fakt nepovažuju za kvalitní herectví.
0 0
reagovat
Kitch je tam super. A to se mi nikdy v ničem nelíbil. A napsaný je to zajímavě, což je u tohohle tématu dost nadlidskej výkon.
635979
Kitch je tam super. A to se mi nikdy v ničem nelíbil. A napsaný je to zajímavě, což je u tohohle tématu dost nadlidskej výkon.
0 0
reagovat

True Detective s02e03 + 04

Smozřejmě závěr posledního dílu naprostá akční pecka :+ A celkově se mi to zažírá pod kůži čím dál víc a čím dál víc ruluje Vince Vaughn. Ale postava Kitche, to je něco tak debilně napsanýho a zahranýho, to už snad hůř udělat nešlo, menší kaňka na tom celém...
635978
Smozřejmě závěr posledního dílu naprostá akční pecka *:+* A celkově se mi to zažírá pod kůži čím dál víc a čím dál víc ruluje Vince Vaughn. Ale postava Kitche, to je něco tak debilně napsanýho a zahranýho, to už snad hůř udělat nešlo, menší kaňka na tom celém...
True Detective s02e03 + 04
0 0
reagovat

Hitumi

Delal i na Samurai Champloo, coz je taky hrozna pecka, a taky to ma malo dilu. Posledni roky uz jsem si odvykl nakoukavat Anime, co maji stovky epizod. Uz na to fakt neni cas :)
635977
Delal i na Samurai Champloo, coz je taky hrozna pecka, a taky to ma malo dilu. Posledni roky uz jsem si odvykl nakoukavat Anime, co maji stovky epizod. Uz na to fakt neni cas :)
Hitumi
0 0
reagovat

@Bay_watch

Dík moc :+
vypadá to suprově a navíc to dělal režisér Cowboy Bebop takže už jdu hledat kde to sosnout :)
635976
Dík moc *:+* vypadá to suprově a navíc to dělal režisér Cowboy Bebop takže už jdu hledat kde to sosnout *:)*
@Bay_watch
0 0
reagovat

Hitumi

link
jaj, sorry, jestli jsem tím názvem někoho zmátl. s přítelkyní to takhle interně nazýváme :D
635974
http://www.csfd.cz/film/315026-sakamichi-no-apollon/ jaj, sorry, jestli jsem tím názvem někoho zmátl. s přítelkyní to takhle interně nazýváme *:D*
Hitumi
0 0
reagovat

@Bay_watch

nevíš prosím jak se to jmenuje v originále?
635971
nevíš prosím jak se to jmenuje v originále?
@Bay_watch
0 0
reagovat
Kdyz uz je tu rec o anime..

Ja ted v posledni dobe sjizdim Ghost In The Shell: Stand Alone Complex a az na par vatovejch dilu se mi to celkem libi; jde z toho old school feel :)
635970
Kdyz uz je tu rec o anime.. Ja ted v posledni dobe sjizdim Ghost In The Shell: Stand Alone Complex a az na par vatovejch dilu se mi to celkem libi; jde z toho old school feel :)
0 0
reagovat

Děcka na sloupu

trochu neznámý, ale hodně dobrý anime se sympatickými postavami, který se díl po dílu odhalují a vykreslují. je to krásně namalovaný a celkově audiovizuálně nádherný. při těch vztahovejch kolotočích to někdy sklouzne do telenovely, jako skoro každý anime, ale dá se to. na konci jsem skoro uronil slzu.
super na tom je, že to má jenom 12 dílů, takže se to dá zkouknout za jeden víkend.
komu se líbil Whiplash, tak by to měl prubnout. jazz a hudba tu hraje velkou roli.
635969
trochu neznámý, ale hodně dobrý anime se sympatickými postavami, který se díl po dílu odhalují a vykreslují. je to krásně namalovaný a celkově audiovizuálně nádherný. při těch vztahovejch kolotočích to někdy sklouzne do telenovely, jako skoro každý anime, ale dá se to. na konci jsem skoro uronil slzu. super na tom je, že to má jenom 12 dílů, takže se to dá zkouknout za jeden víkend. komu se líbil Whiplash, tak by to měl prubnout. jazz a hudba tu hraje velkou roli.
Děcka na sloupu
0 0
reagovat
Jo, je fakt, že to byl ještě větší nářez. Ale i tak.
Jinak Ballers prostě sleduju rád. Ať je to jaký chce, včerejší díl jasně nejlepší, krásně si u toho odpočinu.
635948
Jo, je fakt, že to byl ještě větší nářez. Ale i tak. Jinak Ballers prostě sleduju rád. Ať je to jaký chce, včerejší díl jasně nejlepší, krásně si u toho odpočinu.
0 0
reagovat

TD

Jako, bylo to samozřejmě supercool ale i tak, možná je to tím, že jsem to minule nečekal a tentokrát už jo, ale ten slavnej šestiminutovej oner v jedničce mě rozsekal víc. Celkově zatím dvojka fakt slabší, ale zas jednička měla vrchol v půlce, tak třeba tentokrát budou gradovat až do konce.
635946
Jako, bylo to samozřejmě supercool ale i tak, možná je to tím, že jsem to minule nečekal a tentokrát už jo, ale ten slavnej šestiminutovej oner v jedničce mě rozsekal víc. Celkově zatím dvojka fakt slabší, ale zas jednička měla vrchol v půlce, tak třeba tentokrát budou gradovat až do konce.
TD
0 0
reagovat
Tak až dneska True Detective. Holy... To byl zase jednou vrchol televize. Teda pardon, HBO, nejen televize. Fantastický.
635939
Tak až dneska True Detective. Holy... To byl zase jednou vrchol televize. Teda pardon, HBO, nejen televize. Fantastický.
0 0
reagovat

Godlike

:o:+
635935
*:o**:+*
Godlike
0 0
reagovat
Mimochodem jako hudebni doprovod k tomu masakru alarmy aut. Vyhrocenost jak svina :+
635921
Mimochodem jako hudebni doprovod k tomu masakru alarmy aut. Vyhrocenost jak svina *:+*
0 0
reagovat

True Detective

No kurva. To akože sadli do stroja času a na tú finálnu prestrelku si doviezli Michaela Manna z roku 1995? WOW. :+:+:+
635920
No kurva. To akože sadli do stroja času a na tú finálnu prestrelku si doviezli Michaela Manna z roku 1995? WOW. *:+**:+**:+*
True Detective
0 0
reagovat

Davies182

Budu tam...jako skoro každej den, i kdyby trakaře padaly :D
635916
Budu tam...jako skoro každej den, i kdyby trakaře padaly *:D*
Davies182
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se