Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35281 - 35300 Napsat příspěvek

Godlike

Dík za link na Show me a Hero :+

HBO je viac ako televízia! Čas napraviť si chuť po tretej sezóne House of Cards

Oscar Isaac je nový Al Pacino!

Hudobný podkres v trailery od Jamie N Commons...úplne sa rozplívam a roztápam.

Miniséria, o ktorej človek nevie, ale po zhliadnutí tralieru vie, že je to pre neho jedna z najočakávanejších minisérií tento rok 8)
636057
Dík za link na Show me a Hero *:+* HBO je viac ako televízia! Čas napraviť si chuť po tretej sezóne House of Cards Oscar Isaac je nový Al Pacino! Hudobný podkres v trailery od Jamie N Commons...úplne sa rozplívam a roztápam. Miniséria, o ktorej človek nevie, ale po zhliadnutí tralieru vie, že je to pre neho jedna z najočakávanejších minisérií tento rok *8)*
Godlike
0 0
reagovat
NARCOS > Warcraft
636056
NARCOS > Warcraft
0 0
reagovat
link Narcos trailer
636055
http://www.tvzone.cz/clanek/29433-trailer-narcos/ Narcos trailer
0 0
reagovat

xxendxx

Aneb, když se se mnou nechce Davies vsadit, tak je to se Sněhem jasný...
636042
Aneb, když se se mnou nechce Davies vsadit, tak je to se Sněhem jasný...
xxendxx
0 0
reagovat
stejne jako odpoved Nuttera, kdyz se ho Obama ptal na osud Sněha... což ovšem může v tomhle případě znamenat cokoli
636037
stejne jako odpoved Nuttera, kdyz se ho Obama ptal na osud Sněha... což ovšem může v tomhle případě znamenat cokoli
0 0
reagovat

Stannis

Jeho oficiální osud: Je mrtvý... Všichni jsou mrtví "Dejve"...
636036
Jeho oficiální osud: [spoiler]Je mrtvý... Všichni jsou mrtví "Dejve"...[/spoiler]
Stannis
0 0
reagovat

@Vincent

Arise je super. Jediné na co jsem si u ní musel zvykat je jiný způsob animace ale jinak to podle mě zůstává věrné značce a bavil jsem se náramně. :+
636018
Arise je super. Jediné na co jsem si u ní musel zvykat je jiný způsob animace ale jinak to podle mě zůstává věrné značce a bavil jsem se náramně. *:+*
@Vincent
0 0
reagovat

MarvinP

no jo, ale i tohle bylo rozebraný už v tom honáckým filmu a především to tam je líp prezentovaný. všechny ty osobní scény s Kitschem mi tam zkrátka hrozně šustí papírem.
636016
no jo, ale i tohle bylo rozebraný už v tom honáckým filmu a především to tam je líp prezentovaný. všechny ty osobní scény s Kitschem mi tam zkrátka hrozně šustí papírem.
MarvinP
0 0
reagovat

Vincent

Tak tos mě dostal, protože ty dva jsem neviděl :-D. Z názvů hádam, že to budou jen "sestřihy" (Laughing Man a Individual Eleven), jak píšeš. Solid State Society je po 2nd gig, ale mám pocit že tam je větší časový odstup + jsem z toho asi nijak extra odvařený nebyl (sotva si to pamatuju).
Arise jsem taky neviděl, asi brzy kouknu taky.

Každopádně asi tak: mě se GITS film nijak extra nikdy nelíbil, až ty dvě řady seriálu nehorázně žeru. Asi to je tím, že můžou jít poměrně do hloubky v mnoha tématech a obecně mi ten jejich směr silně vyhovoval. Je to takový Matrix na steroidech a obecně imho extrémně solidní scifi. Ten Solid State Society už ve mě stejné pocity nezanechával = nijak víc si jej nepamatuju.
636014
Tak tos mě dostal, protože ty dva jsem neviděl :-D. Z názvů hádam, že to budou jen "sestřihy" (Laughing Man a Individual Eleven), jak píšeš. Solid State Society je po 2nd gig, ale mám pocit že tam je větší časový odstup + jsem z toho asi nijak extra odvařený nebyl (sotva si to pamatuju). Arise jsem taky neviděl, asi brzy kouknu taky. Každopádně asi tak: mě se GITS film nijak extra nikdy nelíbil, až ty dvě řady seriálu nehorázně žeru. Asi to je tím, že můžou jít poměrně do hloubky v mnoha tématech a obecně mi ten jejich směr silně vyhovoval. Je to takový Matrix na steroidech a obecně imho extrémně solidní scifi. Ten Solid State Society už ve mě stejné pocity nezanechával = nijak víc si jej nepamatuju.
Vincent
0 0
reagovat

TonyCliffton

Jop. Od druhýho dílu říkám, že tohle na tom bude nejslabší a nejvíc mi to vadí. Ten vnitřní boj je sice hezkej, ale zbytek je nám předhazovanej jako kdybychom poprvé zapli televizi.
636002
Jop. Od druhýho dílu říkám, že tohle na tom bude nejslabší a nejvíc mi to vadí. Ten vnitřní boj je sice hezkej, ale zbytek je nám předhazovanej jako kdybychom poprvé zapli televizi.
TonyCliffton
0 0
reagovat

MarvinP

S tím se dá souhlasit, resp souhlasit s tím, co se na tom může líbit.Já myslel konkrétně ten scénáristicky dějový vývoj postavy směrem k divákovi. To je prostě tragédie a za tím si stojím. Hrozně levný ze scénáře i od Kitche. To bylo jak já nevím natáčet 3 díly vozíčkáře od pasu nahoru, ve 2. ukázat, že nemá rád schody a ve 4. sjet kamerou dolu na vozíček.
635998
S tím se dá souhlasit, resp souhlasit s tím, co se na tom může líbit.Já myslel konkrétně ten scénáristicky dějový vývoj postavy směrem k divákovi. To je prostě tragédie a za tím si stojím. Hrozně levný ze scénáře i od Kitche. To bylo jak já nevím natáčet 3 díly vozíčkáře od pasu nahoru, ve 2. ukázat, že nemá rád schody a ve 4. sjet kamerou dolu na vozíček.
MarvinP
0 0
reagovat

Bay watch

Jak jsem říkal, to téma je obruslený, ale jsou různý způsoby jak postavit ten vnitřní konflikt.

Dost často to bejvá prezentovaný jako určitej druh vypočítavosti (nemůžu si dovolit přijít o postavení...) nebo jako ustrašenost (bojím se že na mě budou zlí) případně nevědomost (s holkama mi to moc nejde a při boxu mi stojí, ale nikdy by mě nenapadlo, že bych...). V tomhle případě je to postavený jako boj o sebekontrolu, není to obligátní konflikt jednotlivce a "zabedněný společnosti", ale čistě vnitřní konflikt, a je tam krásně cejtit, jakej je to problém pro celou jeho ego-integritu a v tom vyznání lásky bylo sosi nesmírně autentického, i když to byla vědomá lež, A to mi připadá super.
635995
Jak jsem říkal, to téma je obruslený, ale jsou různý způsoby jak postavit ten vnitřní konflikt. [spoiler]Dost často to bejvá prezentovaný jako určitej druh vypočítavosti (nemůžu si dovolit přijít o postavení...) nebo jako ustrašenost (bojím se že na mě budou zlí) případně nevědomost (s holkama mi to moc nejde a při boxu mi stojí, ale nikdy by mě nenapadlo, že bych...). V tomhle případě je to postavený jako boj o sebekontrolu, není to obligátní konflikt jednotlivce a "zabedněný společnosti", ale čistě vnitřní konflikt, a je tam krásně cejtit, jakej je to problém pro celou jeho ego-integritu a v tom vyznání lásky bylo sosi nesmírně autentického, i když to byla vědomá lež,[/spoiler] A to mi připadá super.
Bay watch
0 0
reagovat
Gonzi
Ze zacatku jsem se do toho strasne nutil, ale nekdy od 10. epizody 1st Gig to slo celkem rychle. Ted jsem tusim u 16. epizody 2nd Gig a zacina mi bejt trosku lito, ze uz mi zbejva jen 10 epizod :(

Chapu to doufam spravne, ze GITS: Laughing Man je v podstate "core" epizody z 1. rady bez vatovejch dilu sestrihanejch do 3 hodin? To samy GITS: Individual Eleven je sestrih nejdulezitejsich dilu 2nd Gig?

Takze podle planu mi po 2nd Gig zbejva uz jen Solid State Society, coz se odehrava po konci 2nd Gig, jestli se nepletu?

Kdyz uz tu mam GITS experta po ruce, tak na tebe vsechny otazky vysypu hezky naraz :)

PS: Videl jsi GITS: Arise? Ma to bejt prequel ohledne vzniku Section 9 odehravajici se jeste pred vubec prvnim filmem. Jakou to ma kvalitu?
635992
[b]Gonzi[/b] Ze zacatku jsem se do toho strasne nutil, ale nekdy od 10. epizody 1st Gig to slo celkem rychle. Ted jsem tusim u 16. epizody 2nd Gig a zacina mi bejt trosku lito, ze uz mi zbejva jen 10 epizod :( Chapu to doufam spravne, ze GITS: Laughing Man je v podstate "core" epizody z 1. rady bez vatovejch dilu sestrihanejch do 3 hodin? To samy GITS: Individual Eleven je sestrih nejdulezitejsich dilu 2nd Gig? Takze podle planu mi po 2nd Gig zbejva uz jen Solid State Society, coz se odehrava po konci 2nd Gig, jestli se nepletu? Kdyz uz tu mam GITS experta po ruce, tak na tebe vsechny otazky vysypu hezky naraz :) PS: Videl jsi GITS: Arise? Ma to bejt prequel ohledne vzniku Section 9 odehravajici se jeste pred vubec prvnim filmem. Jakou to ma kvalitu?
0 0
reagovat

Vincent

GITS:SAC je jeden z mých extrémně VIP seriálů. Projevuje se to tím, že jsem to viděl už myslím 3x (A existují ještě asi 4 seriály, které jsem viděl 2x).
635990
GITS:SAC je jeden z mých extrémně VIP seriálů. Projevuje se to tím, že jsem to viděl už myslím 3x (A existují ještě asi 4 seriály, které jsem viděl 2x).
Vincent
0 0
reagovat

MarvinP

ty dvě další postavy jsou ale taky líp vykreslený a ten jejich problém není tak povrchně načrtnutej. cejtim tam z toho ještě potenciál, kam se to dá posunout. ta linka Bezzerides je ještě stále na začátku a jenom nakousnutá, takže stále moc nevím a zajímá mě to. dále tam máš Velcora, kterej sice řeší vztahy se svým dospívajícím synem, ale ten syn ani není jeho a vzešel z toho, že jeho manželku tehdá znásilnil nějakej vošoust, a to má ke klišé daleko. tím, jak je napsanej Kitsch a jak ho doposud ukazují, pro mě není absolutně ničím zajímavej. prostě typickej příklad "jsem gay, ale dělám/žiju/ v takovým prostředí, že s tím prostě nemůžu vyjít ven a jediný místo, kde jsem se cejtil svobodnej bylo v nějakým prdelákově, kde jsem se mohl análně otevřít svýmu bratru ve zbrani." Ang Lee za to tenkrát myslím dostal Oscara.
635988
ty dvě další postavy jsou ale taky líp vykreslený a ten jejich problém není tak povrchně načrtnutej. cejtim tam z toho ještě potenciál, kam se to dá posunout. ta linka Bezzerides je ještě stále na začátku a jenom nakousnutá, takže stále moc nevím a zajímá mě to. dále tam máš Velcora, kterej sice řeší vztahy se svým dospívajícím synem, ale ten syn ani není jeho a vzešel z toho, že jeho manželku tehdá znásilnil nějakej vošoust, a to má ke klišé daleko. tím, jak je napsanej Kitsch a jak ho doposud ukazují, pro mě není absolutně ničím zajímavej. [spoiler]prostě typickej příklad "jsem gay, ale dělám/žiju/ v takovým prostředí, že s tím prostě nemůžu vyjít ven a jediný místo, kde jsem se cejtil svobodnej bylo v nějakým prdelákově, kde jsem se mohl análně otevřít svýmu bratru ve zbrani." Ang Lee za to tenkrát myslím dostal Oscara.[/spoiler]
MarvinP
0 0
reagovat

MarvinP

Viděl jsi Shameless? Tam jsou ty případy dokonce dva a dokonale neklišoidní. Nebo Grace and Frankie od Netflixu.A s klidným svědomím bych napsal i Panství Downton. Zajímavou linku to má i v Good Wife.

2) Když to bereš do detailů, tak je klišoidní uplně všechno, tohle je trochu jinačí případ.
635987
Viděl jsi Shameless? Tam jsou ty případy dokonce dva a dokonale neklišoidní. Nebo Grace and Frankie od Netflixu.A s klidným svědomím bych napsal i Panství Downton. Zajímavou linku to má i v Good Wife. 2) Když to bereš do detailů, tak je klišoidní uplně všechno, tohle je trochu jinačí případ.
MarvinP
0 0
reagovat

yeniczek

přesně,

jasně že to téma je klišé, ale to jeho upřímný, do morku jdoucí, sebedestruktivní snažení je prostě zábavný (a to už je od scénáře a Kitch to nezahodil).
635986
přesně, jasně že to téma je klišé, ale to jeho upřímný, do morku jdoucí, sebedestruktivní snažení je prostě zábavný (a to už je od scénáře a Kitch to nezahodil).
yeniczek
0 0
reagovat

TD

Ostatní jsou taky dost klišoidní mi přijde, ale je to parádně zahraný a tím myslím i Kitche. Hraje dobře přesně to co má. Otázkou je, jestli mu to někdo napsal na ksicht a nebo se fakt snaží :D Jinak poslední díl totální pecka. Ale mě to baví od prvního dílu, ta změna prostředí je super a nějak nemám vůbec potřebu to porovnávat s 1. sérií, jak moc je to jiný.:+
635985
Ostatní jsou taky dost klišoidní mi přijde, ale je to parádně zahraný a tím myslím i Kitche. Hraje dobře přesně to co má. Otázkou je, jestli mu to někdo napsal na ksicht a nebo se fakt snaží *:D* Jinak poslední díl totální pecka. Ale mě to baví od prvního dílu, ta změna prostředí je super a nějak nemám vůbec potřebu to porovnávat s 1. sérií, jak moc je to jiný.*:+*
TD
0 0
reagovat
1) jmenuj jednu postavu řešící svou sexuální identitu, která na tebe nepůsobila jako totální klišé.

2) špinavej policajt řešící vztah se svým dospívajícím synem a drsná policajtka se zlobivou ségrou a "dadys issue" rozhodně nejsou ani trošku klišé...
635983
1) jmenuj jednu postavu [spoiler]řešící svou sexuální identitu[/spoiler], která na tebe nepůsobila jako totální klišé. 2) špinavej policajt řešící vztah se svým dospívajícím synem a drsná policajtka se zlobivou ségrou a "dadys issue" rozhodně nejsou ani trošku klišé...
0 0
reagovat
v tomhle musím souhlasit s Tonym. chodící klišé. už když se probouzel na tý posteli polonahej, jsem tušil, že vyjde do obýváku a tam na něj bude čekat jeho amant.
třešničkou na dortu byla ta jeho scéna v bistru a všechny ty věci, co se na něj navalily. :D
635982
v tomhle musím souhlasit s Tonym. chodící klišé. už když [spoiler]se probouzel na tý posteli polonahej, jsem tušil, že vyjde do obýváku a tam na něj bude čekat jeho amant.[/spoiler] třešničkou na dortu byla ta jeho scéna v bistru a všechny ty věci, co se na něj navalily. *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se