Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35261 - 35280 Napsat příspěvek

TD s02e05

You and me need to talk a nasranej Farrell - jediná zapamatovatelná scéna z celýho dílu. Takže, těšim se na další díl,ale tenhle byl vážně slabej.
636188
[spoiler]You and me need to talk a nasranej Farrell [/spoiler] - jediná zapamatovatelná scéna z celýho dílu. Takže, těšim se na další díl,ale tenhle byl vážně slabej.
TD s02e05
0 0
reagovat

TD 2x5

Asi nejhorší díl, Colin si jede vlastní ligu, Kitsch taky, ale na druhém straně spektra hocnocení. Na to, že máme doslova pár dílů do konce, mi přijde, že se to neposunulo nikam. Mám pocit, že se budou muset poslední díly sakra snažit, aby to neskončilo zklamáním. Jasně fanboyové budou nadšení i když to v tomhle tempu dokodrcá do konce, ale jednička v tomhle byla daleko vděčnější.
636172
Asi nejhorší díl, Colin si jede vlastní ligu, Kitsch taky, ale na druhém straně spektra hocnocení. Na to, že máme doslova pár dílů do konce, mi přijde, že se to neposunulo nikam. Mám pocit, že se budou muset poslední díly sakra snažit, aby to neskončilo zklamáním. Jasně fanboyové budou nadšení i když to v tomhle tempu dokodrcá do konce, ale jednička v tomhle byla daleko vděčnější.
TD 2x5
0 0
reagovat
To, jak se vyhnuli bezprostředním následkům toho masakru, aby flákli postavy zas někam jinam a dál si s nimi jen pohrávali, to zamrzelo. Najednou mi to zas připadá jako na mrtvém bodě. A vypadá to na fakt dlouhou přípravu na velké rozuzlení. Výlev už Kitsch nezvládl, ačkoliv jinak mi tam vůbec nevadí, Colin jede na víc jak sto procent, u Vaughna to uklidnění potěšilo a Rachel prostě víc chlastá a kouří, aby náhodou nebyla v tomto světě málo v prdeli. Očekávání do budoucna ale logicky obrovská. Pořád žeru to, že jakmile ty postavy někam nebo za někym jdou, tak se o ně bojim a nejde si bejt jistej, že to zničehonic jeden z hlavních hrdinů neodsere.
636160
To, jak se vyhnuli bezprostředním následkům toho masakru, aby flákli postavy zas někam jinam a dál si s nimi jen pohrávali, to zamrzelo. Najednou mi to zas připadá jako na mrtvém bodě. A vypadá to na fakt dlouhou přípravu na velké rozuzlení. Výlev už Kitsch nezvládl, ačkoliv jinak mi tam vůbec nevadí, Colin jede na víc jak sto procent, u Vaughna to uklidnění potěšilo a Rachel prostě víc chlastá a kouří, aby náhodou nebyla v tomto světě málo v prdeli. Očekávání do budoucna ale logicky obrovská. Pořád žeru to, že jakmile ty postavy někam nebo za někym jdou, tak se o ně bojim a nejde si bejt jistej, že to zničehonic jeden z hlavních hrdinů neodsere.
0 0
reagovat

TD

well, well, well... dnes tedy vůbec nevím, co si o tom myslet. celé to posouvání mi stále přijde dost krkolomné, do toho příliš mnoho postav, čím dál slabší Vaughn a nejhorší scény opět vyzobal chudák Kitsch. pak se na pár vteřin projde Rachel lesem a najednou to zase žeru... tak krucinál. ?)
636159
well, well, well... dnes tedy vůbec nevím, co si o tom myslet. celé to posouvání mi stále přijde dost krkolomné, do toho příliš mnoho postav, čím dál slabší Vaughn a nejhorší scény opět vyzobal chudák Kitsch. pak se na pár vteřin projde Rachel lesem a najednou to zase žeru... tak krucinál. *?)*
TD
0 0
reagovat

Rajana

636137
[link=http://topserialy.cz/category/misfits-zmetci/]Misfits[/link]
Rajana
0 0
reagovat
Mám otázku na seriál Mysfits. Náhodou někdo, někde link na online sledování kde by byly seřazené všechny díly po sobě ?
636136
Mám otázku na seriál Mysfits. Náhodou někdo, někde link na online sledování kde by byly seřazené všechny díly po sobě ?
0 0
reagovat
Pánové, dá se někde ve vodách internetu najít soundtrack z Píseň pro Rudolfa III.?
Našel jsem jenom toto, ale už jenom po zběžným projetí tracklistu jsem naznal, že tam ani zdaleka nebude všechno... :(

Díky moc za případnou pomoc :)
636117
Pánové, dá se někde ve vodách internetu najít soundtrack z [b]Píseň pro Rudolfa III.[/b]? Našel jsem jenom [link="http://www.musicrecords.cz/catalogue/hudba/ost/prejdi+jordan+pisne+z+tv+serialu+pisen+pro+rudolfa/"]toto[/link], ale už jenom po zběžným projetí tracklistu jsem naznal, že tam ani zdaleka nebude všechno... :( Díky moc za případnou pomoc *:)*
0 0
reagovat

do_Od, Godlike

Dík, idem na to ;)
636111
Dík, idem na to ;)
do_Od, Godlike
0 0
reagovat
X-Files Teaser
The truth is out there
636096
[b]X-Files Teaser[/b] [link="https://www.facebook.com/thexfilesonfox/videos/871295729574828/"]The truth is out there[/link]
0 0
reagovat
Rozhodně, rozhodně, rozhodně! Upřímně, co to je vůbec za otázku.:D
636075
Rozhodně, rozhodně, rozhodně! Upřímně, co to je vůbec za otázku.*:D*
0 0
reagovat
Rozhodně, jeden z mých nejoblíbenějších seriálů. Díly jsou zpočátku spíše epizodní, ale každá řada má nějakou ústřední linku. Nejdůležitější je se dostat do pátého dílu ;)
636074
Rozhodně, jeden z mých nejoblíbenějších seriálů. Díly jsou zpočátku spíše epizodní, ale každá řada má nějakou ústřední linku. Nejdůležitější je se dostat do pátého dílu *;)*
0 0
reagovat

Luther

Odporúčate? A ešte taká technická - nadväzujú na seba diely/série alebo je každý o niečom inom?
636073
Odporúčate? A ešte taká technická - nadväzujú na seba diely/série alebo je každý o niečom inom?
Luther
0 0
reagovat
Holy jesus, na Narcos ty palce ani nestačí!:+:+
636071
Holy jesus, na Narcos ty palce ani nestačí!*:+**:+*
0 0
reagovat

Daredevil

Bezprostředně po dokoukání - wow.
Neskutečná šleha. 10/10
636064
Bezprostředně po dokoukání - wow. Neskutečná šleha. 10/10
Daredevil
0 0
reagovat

Narcos > Michal Bílek

howgh!
636063
howgh!
Narcos > Michal Bílek
0 0
reagovat
Srandu jsem si nedělal.
636062
Srandu jsem si nedělal.
0 0
reagovat
ale mami, on si zacal!
636061
ale mami, on si zacal!
0 0
reagovat
:D ale notak, jsem si jistý, že Tony si jen dělal srandu a zkoušel mě naprudit, pojďme nerozjíždět debatu na tohle téma i tady... guys... seriously ;)
636060
:D ale notak, jsem si jistý, že Tony si jen dělal srandu a zkoušel mě naprudit, pojďme nerozjíždět debatu na tohle téma i tady... guys... seriously *;)*
0 0
reagovat
ukazka na narcos > ukazka Warcraftu

s tim se da souhlasit...

jenze

kdyz budu chtit koukat na neco jako narcos, najdu si milion jinejch filmu / serialu s podobnym tematem / stylem. Kdyz chci neco jako Warcraft a nejsem udelanej z pana prstenu, nemam NIC.

proto WARCRAFT > Narcos na plný čáře
636059
ukazka na narcos > ukazka Warcraftu s tim se da souhlasit... jenze kdyz budu chtit koukat na neco jako narcos, najdu si milion jinejch filmu / serialu s podobnym tematem / stylem. Kdyz chci neco jako Warcraft a nejsem udelanej z pana prstenu, nemam NIC. proto WARCRAFT > Narcos na plný čáře
0 0
reagovat

Tony

636058
http://www.mbandf.com/medias/parallel-world/2011/vortices/JackNicholson.jpg *?)*
Tony
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se