Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34181 - 34200 Napsat příspěvek
Tak lepší než AMWtDitW to určitě nebude...
640557
Tak lepší než AMWtDitW to určitě nebude...
0 0
reagovat
Nevím kam to prdnout, tak jelikož Netflix, tak semka: Sandlerova Ridiculous 6 mě svým trailerem docela pobavila a snad to dopadne zábavněji, než když na Divoký západ vydal Seth MacFarlane
640554
Nevím kam to prdnout, tak jelikož Netflix, tak semka: Sandlerova [link="https://www.youtube.com/watch?v=qUp7Qgimn38"]Ridiculous 6[/link] mě svým trailerem docela pobavila a snad to dopadne zábavněji, než když na Divoký západ vydal Seth MacFarlane
0 0
reagovat
Vincent: Třeba mě vyhovuje má interpretace, kterou třeba časem tvůrci vyvrátí, ale zase třeba jednička mi přišla poměrně dobře odvoditelná, teda krom toho, KAM přesně, což ani není podstatné a alespoň z těch prvních dvou dílů dvojky, kde sice sem tam nějakou divnost hodí, si to můžeš vysvětlovat a poměrně to bude dávat smysl.
Holky imho zmizely/něco je sežralo/unesli je mimozenšťani, ale určitě samy od sebe nezdrhly... Na to byl úvod dvojky z pravěku až moc doslovný.
640552
Vincent: Třeba mě vyhovuje má interpretace, kterou třeba časem tvůrci vyvrátí, ale zase třeba jednička mi přišla poměrně dobře odvoditelná, teda krom toho, KAM přesně, což ani není podstatné a alespoň z těch prvních dvou dílů dvojky, kde sice sem tam nějakou divnost hodí, si to můžeš vysvětlovat a poměrně to bude dávat smysl. [spoiler]Holky imho zmizely/něco je sežralo/unesli je mimozenšťani, ale určitě samy od sebe nezdrhly... Na to byl úvod dvojky z pravěku až moc doslovný.[/spoiler]
0 0
reagovat
Godlike
A ty neco chapes snad z tyhle sezony? To ses budes jeden ze scenaristu Leftovers nebo jasnovidec :D
640549
[b]Godlike[/b] A ty neco chapes snad z tyhle sezony? To ses budes jeden ze scenaristu Leftovers nebo jasnovidec *:D*
0 0
reagovat

do_Od

Hm. Nope. Jak jeden týpek unese tři holky?:D Ale zase by to celkem šlo, protože nevěřím, že zmizely. I když to říkaj 2-3 lidi. Protože jinak pak nechápu ten "naked run" z prvního dílu.
640536
[spoiler]Hm. Nope. Jak jeden týpek unese tři holky?*:D* Ale zase by to celkem šlo, protože nevěřím, že zmizely. I když to říkaj 2-3 lidi. Protože jinak pak nechápu ten "naked run" z prvního dílu.[/spoiler]
do_Od
0 0
reagovat

Leftovers

napadlo někoho, že ty tři holky jednoduše unesl ten týpek, který s nima byl v úvodu v tom jezeře?
640531
[spoiler]napadlo někoho, že ty tři holky jednoduše unesl ten týpek, který s nima byl v úvodu v tom jezeře?[/spoiler]
Leftovers
0 0
reagovat

Blindspot

Po pilotu:
Je to takove docela blboucke, neni to ani moc dobre natocene, ale vyjukana Jaimie Alexander je proste slast pro oci a prozatim dostatecny duvod dat tomu aspon par dilu sanci...

PS: Dovedu si predstavit, co agent Weller vecer pri zkoumani tech fotek asi delal....
640525
Po pilotu: Je to takove docela blboucke, neni to ani moc dobre natocene, ale vyjukana Jaimie Alexander je proste slast pro oci a prozatim dostatecny duvod dat tomu aspon par dilu sanci... PS: Dovedu si predstavit, co agent Weller vecer pri zkoumani tech fotek asi delal....
Blindspot
0 0
reagovat
Já jsem na to nepřišel hned, ale až v průběhu - ale některý scíny jsou natočaný fakt parádně. Například když při snídani vypíná telku a teď na to děti nereagujou.

Pardon, nepřišlo mi to spoileroidní. ?)
640516
Já jsem na to nepřišel hned, ale až v průběhu - [spoiler]ale některý scíny jsou natočaný fakt parádně. Například když při snídani vypíná telku a teď na to děti nereagujou.[/spoiler] Pardon, nepřišlo mi to spoileroidní. *?)*
0 0
reagovat
Inak presne, pri scéne s telkou už to bolo úplne jasné, keď ju vypol a deti nič.
640518
[spoiler]Inak presne, pri scéne s telkou už to bolo úplne jasné, keď ju vypol a deti nič.[/spoiler]
0 0
reagovat

duro

Hele me treba vubec. Tedka samozrejme mlatim hlavou, ale v tu chvili me to vubec netrklo...
640515
Hele me treba vubec. Tedka samozrejme mlatim hlavou, ale v tu chvili me to vubec netrklo...
duro
0 0
reagovat

Tony

Fakt ti to netrklo už po prvej scéne s nimi? U nás doma sme sa so ženou na seba pozreli a skoro jednohlasne vravíme: "Tá žena a deti tam nie sú."
640514
Fakt ti to netrklo už po prvej scéne s nimi? [spoiler]U nás doma sme sa so ženou na seba pozreli a skoro jednohlasne vravíme: "Tá žena a deti tam nie sú."[/spoiler]
Tony
0 0
reagovat

Broen s03e04

Tak imaginární rodina parádní prácička, mohlo mne to ťuknout dřív.Tohle mám hodně rád:+
640513
[spoiler]Tak imaginární rodina parádní prácička, mohlo mne to ťuknout dřív.Tohle mám hodně rád*:+*[/spoiler]
Broen s03e04
0 0
reagovat

Doctor Who

To já měl/mám nejradši Amy Pond :-)
640508
To já měl/mám nejradši Amy Pond :-)
Doctor Who
0 0
reagovat

Ash vs Evil Dead

Je mi lito, tento serial ma naprostou prednost prede vsim... I pred Fargem. To je proste naprosta pecka a splneny sen fanousku.
640507
Je mi lito, tento serial ma naprostou prednost prede vsim... I pred Fargem. To je proste naprosta pecka a splneny sen fanousku.
Ash vs Evil Dead
0 0
reagovat

okkac - Ash vs. Evil Dead

Už teď seriály nestíhám sledovat a ty sem ještě hodíš tohle?! No tak jo, no, budu muset do programu zařadit i Ashe :D
640506
Už teď seriály nestíhám sledovat a ty sem ještě hodíš tohle?! No tak jo, no, budu muset do programu zařadit i Ashe *:D*
okkac - Ash vs. Evil Dead
0 0
reagovat

TWD

Má zmysel to vôbec komentovať? :D 6 sérka bola celkom ok a oni to potom pošlú takýmto nelogickým ťahom do sračiek. :D
640505
Má zmysel to vôbec komentovať? *:D* 6 sérka bola celkom ok a oni to potom pošlú takýmto nelogickým ťahom do sračiek. *:D*
TWD
0 0
reagovat

do_Od

Neznám ten původní...:o:o:o Oj jo joj :D
Nakoukat před serošem. Aneb nutné vzdělání každého filmožrouta.
640504
Neznám ten původní...*:o**:o**:o* Oj jo joj *:D* Nakoukat před serošem. Aneb nutné vzdělání každého filmožrouta.
do_Od
0 0
reagovat
Trapped vypadá hodně dobře. Navíc už kolem mě těch severských kriminálek krouží poměrně dost, takže bych se mohl konečně do nějaké pustit :)

Ash vs. Evil Dead mě doteď nezajímal (neznám ten původní), ale úvodní 4 minuty nalákaly, to jako jo.
640503
Trapped vypadá hodně dobře. Navíc už kolem mě těch severských kriminálek krouží poměrně dost, takže bych se mohl konečně do nějaké pustit *:)* Ash vs. Evil Dead mě doteď nezajímal (neznám ten původní), ale úvodní 4 minuty nalákaly, to jako jo.
0 0
reagovat

okkac

To vypadá hodně solidně. Miluju věci, co se odehrávájí na drsném ledovém severu, pokud možno během sněhové bouře. 8)
640502
To vypadá hodně solidně. Miluju věci, co se odehrávájí na drsném ledovém severu, pokud možno během sněhové bouře. *8)*
okkac
0 0
reagovat

Trapped / Ófærð

A kompletne se skoro vsude prehledlo, ze Baltasar Kormakur produkoval a rezirov 2 epizody z 10 dilne kriminalky doma na Islandu. Po Everestu bude opet radit snehova boure. Trailer: link
640501
A kompletne se skoro vsude prehledlo, ze Baltasar Kormakur produkoval a rezirov 2 epizody z 10 dilne kriminalky doma na Islandu. Po Everestu bude opet radit snehova boure. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=cO22sf8gzy0
Trapped / Ófærð
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se