Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 31781 - 31800 Napsat příspěvek

American Gods

Gillian Anderson jako Média!:+
650490
Gillian Anderson jako Média!*:+*
American Gods
0 0
reagovat

MarvinP

Díky za varování, ani jsem to neplánoval :)
650488
Díky za varování, ani jsem to neplánoval :)
MarvinP
0 0
reagovat

Carlito

Na dvojku se nekoukej, je povrchově podobná jedničce, ale nemá její hloubku, čistotu, ani vybroušenost. Dokonalý dojmokazič.
650485
Na dvojku se nekoukej, je povrchově podobná jedničce, ale nemá její hloubku, čistotu, ani vybroušenost. Dokonalý dojmokazič.
Carlito
0 0
reagovat

Broadchurch s01

Teda, toto mi sedlo jak prdel na hrnec. Mám rád tyhle seriály, kde se celou sérii řeší jeden případ a kromě vyšetřovatelů se sledují osudy pozůstalých i vlastně všech okolo. Od začátku mě to chytlo a i když to pak trochu , pro mě, sklouzlo dolů, nemůžu jinak, než dát plný počet.
Výborná byla dvojice vyšetřovatelů, to je vždy základ :)
650481
Teda, toto mi sedlo jak prdel na hrnec. Mám rád tyhle seriály, kde se celou sérii řeší jeden případ a kromě vyšetřovatelů se sledují osudy pozůstalých i vlastně všech okolo. Od začátku mě to chytlo a i když to pak trochu , pro mě, sklouzlo dolů, nemůžu jinak, než dát plný počet. Výborná byla dvojice vyšetřovatelů, to je vždy základ :)
Broadchurch s01
0 0
reagovat

The Night Manager

Neskutocna 5* zalezitost. :+
650471
Neskutocna 5* zalezitost. *:+*
The Night Manager
0 0
reagovat

studo

Diky za pripomenuti! :+
650470
Diky za pripomenuti! *:+*
studo
0 0
reagovat
po tom got videu sem dostal chut na hard to be a god.
650469
po tom got videu sem dostal chut na [link="https://youtu.be/oxvn-BA2eg4"]hard to be a god[/link].
0 0
reagovat

Kingdom

ak tu niekto pozerá, tak začala vychádzať druhá polovica druhej série 8)
650466
ak tu niekto pozerá, tak začala vychádzať druhá polovica druhej série *8)*
Kingdom
0 0
reagovat
650462
[link="https://youtu.be/PDdKmx0PW7s"]game of thrones: why dragons halt progress[/link]
0 0
reagovat
horace and pete s01e06
v pulce sem si dal pauzu a ted sem jenom ziral na to dusno. 10/10
650435
horace and pete s01e06 v pulce sem si dal pauzu a ted sem jenom ziral na to dusno. 10/10
0 0
reagovat
got s06e06
prijemny prekvapeni. voni taky vytahli nejakou novu hudbu. jinak nic zajimavyho a sest z deseti
650434
got s06e06 prijemny prekvapeni. voni taky vytahli nejakou novu hudbu. jinak nic zajimavyho a sest z deseti
0 0
reagovat
Ano, měly... :D
650430
Ano, měly... *:D*
0 0
reagovat

Memphis

Teď skončila hlavní seriálová sezóna, tak by se ti měly uvolnit tak 4 hodiny týdně, ne? :D
650429
Teď skončila hlavní seriálová sezóna, tak by se ti měly uvolnit tak 4 hodiny týdně, ne? *:D*
Memphis
0 0
reagovat

Sam.Vimes

:- Kde na to mám brát čas.
650428
*:-* Kde na to mám brát čas.
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Person of Interest 5x10

Půlku dílu zimomriavky. Neskutečný věci se tam dějou.
650426
Půlku dílu zimomriavky. Neskutečný věci se tam dějou.
Person of Interest 5x10
0 0
reagovat
Fortitude mi bolo čudné od začiatku, asi po tretej časti som to zabalil, toto mi sedí od prvej minúty.

Tony:

Hej, tá posledná adaptácia černoškov je super! U mňa jedna z najlepších televíznych christieoviek. :)
650412
Fortitude mi bolo čudné od začiatku, asi po tretej časti som to zabalil, toto mi sedí od prvej minúty. Tony: Hej, tá posledná adaptácia černoškov je super! U mňa jedna z najlepších televíznych christieoviek. :)
0 0
reagovat

Krasa

Ten koncept je podobný s Fortitude, ale kým Fortitude chcelo byť niečo viac (horor, kriminálka, dráma) a ukúslo si veľké sústo a pohorelo. Naviac narozdiel od Trapped si vybrali mestečko viac južnejšie a museli sneh dovážať a dotvárať atmosféru, kdež to štáb Trapped iba vybalil a muselo bojovať s niekoľkodňovým blizardom a všetky scény outside (až na jednu) sú autentické.

Tak Trapped funguje ako klasická Poirotovka, kde vrah uviazol v malom prístavnom mestečku, kde každý každého pozná a všetci sú podozrivý, prirátaj si krásnu a nehostinú prírodu a noirového hlavného hrdinu, ktorý okrem prípadu bez ľudí a moderných technológii musí chytať vraha a riešiť vlastné životné sračky v rodinej a profesionálnej rodine. Ano znie to podobne, ale Trapped sa pohybuje v tých uveriteľných mantineloch a vieš mu odpustiť aj pár nepodarkov narozdiel u Fortitude, kde sa chytáš za hlavu.

Mne to sadlo skvele a Islanďania aj vďaka zahraničného fundingu (hlavne od ZDF) poslalo do sveta kvalitu, ktorú nám pravidelne skôr servírujú Dáni a občas Švédi.

Distribučné práva odkúpili Weinsteini a rokujú aj o právach na remake, ktoré neboli súčasťou distribučných práv.

Trošku sa to pomaly rozbieha, ale to aj Bosch, a nakoniec aj vďaka absencii prekvapivých twistov si to ide vlastným tempom, čo je dobre.

V tomto prípade naozaj platí menej je viac. Ale už sa nebudem rozpisovať a poviem choďte smelo do toho ak ste fanúšikom krimi a Nordic Noiru z posledných rokov, budete spokojní a na konci si dáte pohár mlieka s Andrim 8)
650404
Ten koncept je podobný s Fortitude, ale kým Fortitude chcelo byť niečo viac (horor, kriminálka, dráma) a ukúslo si veľké sústo a pohorelo. Naviac narozdiel od Trapped si vybrali mestečko viac južnejšie a museli sneh dovážať a dotvárať atmosféru, kdež to štáb Trapped iba vybalil a muselo bojovať s niekoľkodňovým blizardom a všetky scény outside (až na jednu) sú autentické. Tak Trapped funguje ako klasická Poirotovka, kde vrah uviazol v malom prístavnom mestečku, kde každý každého pozná a všetci sú podozrivý, prirátaj si krásnu a nehostinú prírodu a noirového hlavného hrdinu, ktorý okrem prípadu bez ľudí a moderných technológii musí chytať vraha a riešiť vlastné životné sračky v rodinej a profesionálnej rodine. Ano znie to podobne, ale Trapped sa pohybuje v tých uveriteľných mantineloch a vieš mu odpustiť aj pár nepodarkov narozdiel u Fortitude, kde sa chytáš za hlavu. Mne to sadlo skvele a Islanďania aj vďaka zahraničného fundingu (hlavne od ZDF) poslalo do sveta kvalitu, ktorú nám pravidelne skôr servírujú Dáni a občas Švédi. Distribučné práva odkúpili Weinsteini a rokujú aj o právach na remake, ktoré neboli súčasťou distribučných práv. Trošku sa to pomaly rozbieha, ale to aj Bosch, a nakoniec aj vďaka absencii prekvapivých twistov si to ide vlastným tempom, čo je dobre. V tomto prípade naozaj platí menej je viac. Ale už sa nebudem rozpisovať a poviem choďte smelo do toho ak ste fanúšikom krimi a Nordic Noiru z posledných rokov, budete spokojní a na konci si dáte pohár mlieka s Andrim *8)*
Krasa
0 0
reagovat

Trapped

Hodně se mi to pletlo s Fortitude, už jsem toho v tomhle stylu viděl nějak moc. Po trojce jsem to odložil na neurčito. :)
650402
Hodně se mi to pletlo s Fortitude, už jsem toho v tomhle stylu viděl nějak moc. Po trojce jsem to odložil na neurčito. :)
Trapped
0 0
reagovat
Asi zabalím 10 malých černoušků a vlítnu na tohle, to mi nějak nesedlo a nemůžu se prokousat ani prvním dílem, moc dlouhé a moc stylizované...
650381
Asi zabalím 10 malých černoušků a vlítnu na tohle, to mi nějak nesedlo a nemůžu se prokousat ani prvním dílem, moc dlouhé a moc stylizované...
0 0
reagovat

duro

Je to skvelé a za mňa najlepší Kormakur za minulý rok, aj keď režíroval iba prvú a záverečnú epizódu.

Má to prehľadný príbeh, nestavá to až tak na prekvapivých twistoch, ale dokopy to proste funguje skvele. Skvele to kombinuje to najlepšie s A. Christie a islandskej nehostinnej prírody. Úvodná znelka, ako aj intro skvelé. Skvelý šerif.

Ak si iba v polovici tak to najlepšie ťa iba čaká. 8)
650377
Je to skvelé a za mňa najlepší Kormakur za minulý rok, aj keď režíroval iba prvú a záverečnú epizódu. Má to prehľadný príbeh, nestavá to až tak na prekvapivých twistoch, ale dokopy to proste funguje skvele. Skvele to kombinuje to najlepšie s A. Christie a islandskej nehostinnej prírody. Úvodná znelka, ako aj intro skvelé. Skvelý šerif. Ak si iba v polovici tak to najlepšie ťa iba čaká. *8)*
duro
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se