Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 31741 - 31760 Napsat příspěvek

GoT

Díky bohu že je Martin takovej flákač, konečně tu máme tak suprovej seroš že i kecací díl je boží a odsejpá. Hodně mi to připomíná vyzbrojovací scény v devadesátkových akčňácích.

"Fuck justice then, we'll get revenge" :+:+:+
650590
Díky bohu že je Martin takovej flákač, konečně tu máme tak suprovej seroš že i kecací díl je boží a odsejpá. Hodně mi to připomíná vyzbrojovací scény v devadesátkových akčňácích. "Fuck justice then, we'll get revenge" *:+**:+**:+*
GoT
0 0
reagovat

FlopGear

Prosim, zabite niekto Evansa a bude to celkom v pohode program o autach:(

Matt zatial najprijemnejsie prekvapko, bavi ma:+
650583
Prosim, zabite niekto Evansa a bude to celkom v pohode program o autach*:(* Matt zatial najprijemnejsie prekvapko, bavi ma*:+*
FlopGear
0 0
reagovat
update: "how fast does it go around our LAP"... :D:D:D:D:-
650581
update: "how fast does it go around our LAP"... *:D**:D**:D**:D**:-*
0 0
reagovat

NewBottom Gear

Si tak říkám, jak strašně jinak by působilo "nikdy jsem nejel tak rychle" kdyby to řekl někdo z původní trojce, narozdíl od moderátora rádia. Pak si říkám, že on vypadá, jakoby nevěděl co s tím autem dělat. A pak mi to druhý řidič potvrzuje. . .. ... :-
650580
Si tak říkám, jak strašně jinak by působilo "nikdy jsem nejel tak rychle" kdyby to řekl někdo z původní trojce, narozdíl od moderátora rádia. Pak si říkám, že on vypadá, jakoby nevěděl co s tím autem dělat. A pak mi to druhý řidič potvrzuje. . .. ... *:-*
NewBottom Gear
0 0
reagovat

Preacher

Mnohem lepší než pilot, ale Cooper to pořád nedává. Graham McTavish though!:+ Jen takový malý nakousnutí jedné z nejdůležitějších postav vůbec.
650578
Mnohem lepší než pilot, ale Cooper to pořád nedává. Graham McTavish though!*:+* Jen takový malý nakousnutí jedné z nejdůležitějších postav vůbec.
Preacher
0 0
reagovat

GoT

Pecka!
650577
Pecka!
GoT
0 0
reagovat

GoT

Super, tahle hodina utekla až moc rychle :+
650574
Super, tahle hodina utekla až moc rychle *:+*
GoT
0 0
reagovat

GoT S06E07

Ano, senzační výplňová epizoda s příjemným překvapením :+
650573
Ano, senzační výplňová epizoda s příjemným překvapením *:+*
GoT S06E07
0 0
reagovat

GOT 6.07

Pomalejsi, ale stejne naprosto fantasticka epizoda. Bavila me kazda minuta...

Prvni dve minuty nadherny prekvapko.

"Dont say it. Dont fucking say it..." :D:D:D:+

650572
Pomalejsi, ale stejne naprosto fantasticka epizoda. Bavila me kazda minuta... Prvni dve minuty nadherny prekvapko. "Dont say it. Dont fucking say it..." *:D**:D**:D**:+*
GOT 6.07
0 0
reagovat
GOT 6.7
První díl, kterej jsem tak nějak odzýval. Ale zase Ian McShane :+

Preacher 1.2
Ty zdánlivě nikam nevedoucí odbočky mi hrozně evokujou Breaking Bad, k tomu ten Cassidy, Tulip (která hodně stoupla od pilotu) a celkově ten jižanskej přízvuk u všech postav, no baví mě to moc. ;)
650571
[b]GOT 6.7[/b] První díl, kterej jsem tak nějak odzýval. Ale zase Ian McShane *:+* [b]Preacher 1.2[/b] Ty zdánlivě nikam nevedoucí odbočky mi hrozně evokujou Breaking Bad, k tomu ten Cassidy, Tulip (která hodně stoupla od pilotu) a celkově ten jižanskej přízvuk u všech postav, no baví mě to moc. *;)*
0 0
reagovat

GoT 6x7

tohle byla výplnovka jak svina. ale ukázka na 8 díl už slibuje pořádnou akci :-)
650566
tohle byla výplnovka jak svina. ale ukázka na 8 díl už slibuje pořádnou akci :-)
GoT 6x7
0 0
reagovat

Chef`s Table S01

Milujem jedlo a gastronómiu, rád doma experimentujem a oddýchnem si pri varení, ale rád sa nechám aj rozmaznať v dobrej reštaurácii. Netflix prišiel so 6 dielnym dokumentom o najlepších šefkuchárov z celého sveta.

Nikdy ma nefascinovali nóbl reštaurácie, kde dostanete na drievku namočenú mrkvičku a zaplatíte 100 eur, a máte hýkať od gastronomického orgazmu a nezmenilo sa to ani po tejto sérii a väčšinu jedál by som si asi neobjednal za pomer jedlo vs cena. Ale do týchto reštaurácii sa už nejdete najesť, keď máte hlad, ale
idete na zážitok ako do divadla, opery....

Čo je, ale fascinujúce na celej tejto sérii je príbeh 6ich šefkuchárov, ktorí si každý išiel vlastnou cestou a svojím spôsobom uspel. Toto milujem na jedle, že ho môžete pripraviť na milión spôsobov a čo vám nechutí, môže chutiť iným sto miliónom ľudí. U každého šefkuchára cítite, že varenie sa pre nich stálo skutočne povolaním, ktoré milujú a obetovali takmer všetko a v každej jednej kuchyni je odtlačok každej jednej osobnosti a životného príbehu a ich kuchyňa definuje presne tým čím sú resp. čím žijú každý deň. Teším sa na druhý chod.

Stručný výcuc

Massimo Bottura = jeden tvrdohlavý Talian, ktorý sa vzoprel 100 ročnej tradícii v Taliansku a začal experimentovať s receptami starých mám, ktoré sa nemenia a vlastní tretiu najlepšiu reštauráciu na svete podľ kritikov. Genaro a Antonio by, ale odišli hladní :D

Dan Barber = farm to table šéfkuchár, ktorý vlastní farmu, kríži zeleninu a iné doborty a snaží sa objaviť nový kuchyňu, ktorá by definovala jeho. Zástanca movementu we are what we eat and what our eat eats.

Francis Mallman = argentínsky rocker medzi šéfkuchármi, ktorý ukázal prostredník všetkým tým michelinským postupom a vrátil sa k jedlu svojich predkov a žije si vlastným životom v Patagónii. Pre mňa najlepšia časť z celej série a od Francisa by som si dal čokoľvek a rád si pokecal. Je to beatnik medzi šefkuchármi. Ak by ste mali vidieť iba jednu časť je to táto.

Niki Nakayama = predstaviteľka kaiseki (áno googlite :D) kuchyne v LA a jej ťažký život medzi chlapskou smotánkou medzi šefkuchármi, ktorá vám vždy pripraví nové jedlo a vy budete prekvapení, že vás tak dobre pozná. Využíva datamining z vašej návštevy a je jedno či ste tam boli včera alebo pred 10 rokmi.

Ben Shewry = novozélandský priekopník, ktorý sa snaží objaviť chuť v ingredienciách, ktoré rastú len na NZ/Austrálii a nikto z nich ešte nevaril

Magnus Nillsson = dieťa zo severu, ktoré namiesto toho aby si otovril reštauráciiu v NY alebo Londýne si ju otvoril mimo civilizácie a naservíruje vám počas vašej návštevy 30 chodov pod dobu troch hodín, keď už ste merali takú diaľku.

Koniec gastronomickej vsuvky 8)

650563
Milujem jedlo a gastronómiu, rád doma experimentujem a oddýchnem si pri varení, ale rád sa nechám aj rozmaznať v dobrej reštaurácii. Netflix prišiel so 6 dielnym dokumentom o najlepších šefkuchárov z celého sveta. Nikdy ma nefascinovali nóbl reštaurácie, kde dostanete na drievku namočenú mrkvičku a zaplatíte 100 eur, a máte hýkať od gastronomického orgazmu a nezmenilo sa to ani po tejto sérii a väčšinu jedál by som si asi neobjednal za pomer jedlo vs cena. Ale do týchto reštaurácii sa už nejdete najesť, keď máte hlad, ale idete na zážitok ako do divadla, opery.... Čo je, ale fascinujúce na celej tejto sérii je príbeh 6ich šefkuchárov, ktorí si každý išiel vlastnou cestou a svojím spôsobom uspel. Toto milujem na jedle, že ho môžete pripraviť na milión spôsobov a čo vám nechutí, môže chutiť iným sto miliónom ľudí. U každého šefkuchára cítite, že varenie sa pre nich stálo skutočne povolaním, ktoré milujú a obetovali takmer všetko a v každej jednej kuchyni je odtlačok každej jednej osobnosti a životného príbehu a ich kuchyňa definuje presne tým čím sú resp. čím žijú každý deň. Teším sa na druhý chod. [b]Stručný výcuc[/b] [b]Massimo Bottura [/b]= jeden tvrdohlavý Talian, ktorý sa vzoprel 100 ročnej tradícii v Taliansku a začal experimentovať s receptami starých mám, ktoré sa nemenia a vlastní tretiu najlepšiu reštauráciu na svete podľ kritikov. Genaro a Antonio by, ale odišli hladní :D [b]Dan Barber[/b] = farm to table šéfkuchár, ktorý vlastní farmu, kríži zeleninu a iné doborty a snaží sa objaviť nový kuchyňu, ktorá by definovala jeho. Zástanca movementu we are what we eat and what our eat eats. [b]Francis Mallman[/b] = argentínsky rocker medzi šéfkuchármi, ktorý ukázal prostredník všetkým tým michelinským postupom a vrátil sa k jedlu svojich predkov a žije si vlastným životom v Patagónii. [b]Pre mňa najlepšia časť z celej série a od Francisa by som si dal čokoľvek a rád si pokecal. Je to beatnik medzi šefkuchármi. Ak by ste mali vidieť iba jednu časť je to táto.[/b] [b]Niki Nakayama[/b] = predstaviteľka kaiseki (áno googlite :D) kuchyne v LA a jej ťažký život medzi chlapskou smotánkou medzi šefkuchármi, ktorá vám vždy pripraví nové jedlo a vy budete prekvapení, že vás tak dobre pozná. Využíva datamining z vašej návštevy a je jedno či ste tam boli včera alebo pred 10 rokmi. [b]Ben Shewry[/b] = novozélandský priekopník, ktorý sa snaží objaviť chuť v ingredienciách, ktoré rastú len na NZ/Austrálii a nikto z nich ešte nevaril [b]Magnus Nillsson[/b] = dieťa zo severu, ktoré namiesto toho aby si otovril reštauráciiu v NY alebo Londýne si ju otvoril mimo civilizácie a naservíruje vám počas vašej návštevy 30 chodov pod dobu troch hodín, keď už ste merali takú diaľku. Koniec gastronomickej vsuvky *8)*
Chef`s Table S01
0 0
reagovat
Díky moc, přátelé!

Některé z nich jsem už viděl, takže na 15 let to nebude, ale řadu z nich neznám. Už teď se těším na maraton. :D
650560
Díky moc, přátelé! Některé z nich jsem už viděl, takže na 15 let to nebude, ale řadu z nich neznám. Už teď se těším na maraton. :D
0 0
reagovat
Rozloučíme se na 15 let s anubisktem...
650559
Rozloučíme se na 15 let s anubisktem...
0 0
reagovat
Banshee, Into the badlands, Kingdom
650555
Banshee, Into the badlands, Kingdom
0 0
reagovat
IPhone
650554
IPhone
0 0
reagovat
Sandokan

(po rokoch som si to teraz pozrel a je to bizár) :D
650553
Sandokan (po rokoch som si to teraz pozrel a je to bizár) *:D*
0 0
reagovat
Breaking Bad
650552
Breaking Bad
0 0
reagovat
Orange is the new black
650550
Orange is the new black
0 0
reagovat
Vinyl, Sons of Anarchy, Leftovers
650549
Vinyl, Sons of Anarchy, Leftovers
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se