Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 31741 - 31760 Napsat příspěvek

Westworld

No, ten poslední díl je fakt blbej jak *****. A k tomu ta nejpropálenější klišé. Uff. Snad to zvednou. Samozřejmě při tom hlášeném počtu řad to dříve nebo později bude procpáno tunou shitů, jen by to nemuselo začít hned šestým dílem první řady. :-
655394
No, ten poslední díl je fakt blbej jak *****. A k tomu ta nejpropálenější klišé. Uff. Snad to zvednou. Samozřejmě při tom hlášeném počtu řad to dříve nebo později bude procpáno tunou shitů, jen by to nemuselo začít hned šestým dílem první řady. *:-*
Westworld
0 0
reagovat
Vincent
Ad Asiat a další postřehy z WW:

Já za tím spíš vidím soucit, než zamilovanost a chuť si štrejchnout. Jeho motivaci bych jakž takž pochopil. U druhýho je to prapodivný, někdo mu drží skalpel u krku, vyhrožuje mu s ním a v jeho ochování vidí jasnou agresi. Ve chvíli kdy s tím může opravdu jednoduše něco udělat tak si nechá dál diktovat a ještě svému "problému" zvýší jeho schopnosti a podrazí si tím do nohy. Spíš to na mě působí scénáristickou bezmocí. Podobnou obezličku bych čekal od Béčkové produkce a ne od Nolana.

Jinak mě docela naštvalo zjištění že je Dolores opravdu 30 let stará plechovka. Čekal jsem přenesení vědomí v rámci updatů z důvodů jež nám osvětlil Ford (vzpomínka na Arnolda), a proč to vlastně nepoznal Bernard když jí měl na diagnostice a nakonec je z toho při pročítání záznamů starých strojů mimo....něco shnilého jest v logice Západozemské.
PS: Teď už bych s ní asi nechtěl nic moc mít a nechápu MiB že ho furt bavilo porcovat kousky hliníku.

Hudba z průchodu byla fajn.
655397
Vincent Ad Asiat a další postřehy z WW: [spoiler]Já za tím spíš vidím soucit, než zamilovanost a chuť si štrejchnout. Jeho motivaci bych jakž takž pochopil. U druhýho je to prapodivný, někdo mu drží skalpel u krku, vyhrožuje mu s ním a v jeho ochování vidí jasnou agresi. Ve chvíli kdy s tím může opravdu jednoduše něco udělat tak si nechá dál diktovat a ještě svému "problému" zvýší jeho schopnosti a podrazí si tím do nohy. Spíš to na mě působí scénáristickou bezmocí. Podobnou obezličku bych čekal od Béčkové produkce a ne od Nolana. Jinak mě docela naštvalo zjištění že je Dolores opravdu 30 let stará plechovka. Čekal jsem přenesení vědomí v rámci updatů z důvodů jež nám osvětlil Ford (vzpomínka na Arnolda), a proč to vlastně nepoznal Bernard když jí měl na diagnostice a nakonec je z toho při pročítání záznamů starých strojů mimo....něco shnilého jest v logice Západozemské. PS: Teď už bych s ní asi nechtěl nic moc mít a nechápu MiB že ho furt bavilo porcovat kousky hliníku.[/spoiler] Hudba z průchodu byla fajn.
0 0
reagovat
Dal jsem si asi po půl roce Olivera a teda směju se ještě teď. Ani jsem netušil, že mi to tak chybělo.
655393
Dal jsem si asi po půl roce [b]Olivera[/b] a teda směju se ještě teď. Ani jsem netušil, že mi to tak chybělo.
0 0
reagovat
Duro Axis
Za vsim bych nehledal logiku. Evidentne Asiat z laborky uz dlouho necejtil zadny lidksy spojeni, tak je az po usi zamilovanej do Maeve, a ta jako jedna z chytrejsich "hosts" toho dokonale vyuzila. Taky to vypada, ze se mu na stole valela uz hodnekrat, tak k ni ma trosku uz vybudovanej "vztah". Samej cynik tady koukam :D

PS: Hudba z pruchodu zatim asi nejlepsi ze vsech 6 dilu. :+
655391
[b]Duro Axis[/b] Za vsim bych nehledal logiku. [spoiler]Evidentne Asiat z laborky uz dlouho necejtil zadny lidksy spojeni, tak je az po usi zamilovanej do Maeve, a ta jako jedna z chytrejsich "hosts" toho dokonale vyuzila. Taky to vypada, ze se mu na stole valela uz hodnekrat, tak k ni ma trosku uz vybudovanej "vztah".[/spoiler] Samej cynik tady koukam *:D* PS: Hudba z pruchodu zatim asi nejlepsi ze vsech 6 dilu. *:+*
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Soundtrack:
Jo, druhy Radiohead v tomto dieli (predtym Fake Plastic Trees), tam bude nejaky fanusik:)
Ale nadherny cover.
655389
Soundtrack: Jo, druhy Radiohead v tomto dieli (predtym Fake Plastic Trees), tam bude nejaky fanusik:) Ale nadherny cover.
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Sam.Vimes

co třeba takhle:

ten ňouma ji nikdy zastavit nechtěl, ani mu nemusela vyhrožovat, protože ten je do ní zabouchlej, a celej díl dělal přesně o co si řekla, takže spíš oni dva drželi vydíráním v šachu toho vousáče.
655388
co třeba takhle: ten ňouma ji nikdy zastavit nechtěl, ani mu nemusela vyhrožovat, protože ten je do ní zabouchlej, a celej díl dělal přesně o co si řekla, takže spíš oni dva drželi vydíráním v šachu toho vousáče.
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Westworld

To co Axis a Ďuro vyčítají si právě snažím sám pro sebe nějak ospravedlnit, vysvětlit, nechci aby to bylo tak debilní... ale moc mi to nejde.

No nic, zatím aspoň dám odkaz na soundtrack ze scény "exkurze" po laboratořích, nádhera :+
655387
To co Axis a Ďuro vyčítají si právě snažím sám pro sebe nějak ospravedlnit, vysvětlit, nechci aby to bylo tak debilní... ale moc mi to nejde. No nic, zatím aspoň dám [link="https://www.youtube.com/watch?v=Z6YbZ0hZQYM"]odkaz na soundtrack[/link] ze scény "exkurze" po laboratořích, nádhera *:+*
Westworld
0 0
reagovat
Veď chlapci sú len zvedavý. :D ..ten koniec som úplne čakal keď ju tam niekto chytil
655384
Veď chlapci sú len zvedavý. *:D* ..ten koniec som úplne čakal [spoiler] keď ju tam niekto chytil [/spoiler]
0 0
reagovat
Team axisduro :( Vyslovene trapne :-
655383
Team axisduro *:(* Vyslovene trapne *:-*
0 0
reagovat

Axis

Presne! Majú v ruke ten "tablet" a môžu jej urobiť čokoľvek, napríklad znížiť IQ na nulu,ale stále panáčkujú podľa jej požiadaviek? No ty môj kokot!
655381
Presne! [spoiler]Majú v ruke ten "tablet" a môžu jej urobiť čokoľvek, napríklad znížiť IQ na nulu,ale stále panáčkujú podľa jej požiadaviek? No ty môj kokot![/spoiler]
Axis
0 0
reagovat
westworld s01e06
5/10 - where are we now? a.i., p.w. and b.s.
655380
westworld s01e06 5/10 - [link="https://youtu.be/QWtsV50_-p4"]where are we now?[/link] [link="https://i.ytimg.com/vi/CXXPstIoYHk/maxresdefault.jpg"]a.i.[/link], [link="http://www.imcdb.org/i000363.jpg"]p.w.[/link] and [link="http://www.deptofwords.com/wp-content/uploads/2016/07/bullshit-detector.jpg"]b.s.[/link]
0 0
reagovat

Westworld

Team duro. Jak jsem tomu seriálu věřil, tak teď jsem na pochybách. Duo techniků v laborce se nakazilo debilitou lvl Prometheus. Hlavně ve chvíli kdy je vydírá někdo, koho dvojklikem ukazováčku můžu poslat do věčnejch lovišť. A k tomu mi to i ta postava řekne a dá mi do ruky i nástroj.
A ten konec? Mělo to být asi dramatické vyvrcholení, ale já se zcela nepokrytě smál a byl to smích plný hořkosti. Začíná se nám tu rýsovat megaprůser.
655379
Team [b]duro[/b]. Jak jsem tomu seriálu věřil, tak teď jsem na pochybách. Duo techniků v laborce se nakazilo debilitou lvl Prometheus. Hlavně ve chvíli kdy je vydírá někdo, koho dvojklikem ukazováčku můžu poslat do věčnejch lovišť. A k tomu mi to i ta postava řekne a dá mi do ruky i nástroj. A ten konec? Mělo to být asi dramatické vyvrcholení, ale já se zcela nepokrytě smál a byl to smích plný hořkosti. Začíná se nám tu rýsovat megaprůser.
Westworld
0 0
reagovat

Westworld

Prvá epizóda, ktorá mi pripadala vyložene debilná. Začalo to byť dynamickejšie a zábavnejšie, ale na úkor akejkoľvek logiky.

Ale Yul Brynner jasný, aj ďalšie odkazy na pôvodný film.
655374
Prvá epizóda, ktorá mi pripadala vyložene debilná. Začalo to byť dynamickejšie a zábavnejšie, ale na úkor akejkoľvek logiky. Ale Yul Brynner jasný, aj ďalšie odkazy na pôvodný film.
Westworld
0 0
reagovat

Stranger Things

Druha rada ulovila Sama Krepelku a Paula Reisera (Goonies a Aliens):+
655373
Druha rada ulovila Sama Krepelku a Paula Reisera (Goonies a Aliens)*:+*
Stranger Things
0 0
reagovat

Muf

Yep, a to jsem ten film ani neviděl. :D Hned mě to trklo.
655371
Yep, a to jsem ten film ani neviděl. *:D* Hned mě to trklo.
Muf
0 0
reagovat

Westworld

Jsem skoncil u tretiho, takze mam tri dily k dobru... Ja se ale mam:D
655366
Jsem skoncil u tretiho, takze mam tri dily k dobru... Ja se ale mam*:D*
Westworld
0 0
reagovat

Westworld

7:03 je to te zlej android z filmu :D ?
655364
7:03 je to te zlej android z filmu *:D* ?
Westworld
0 0
reagovat

studo

Moment... Ne.
655360
Moment... Ne.
studo
0 0
reagovat

ted

pracuješ v kurvinci? :o
655358
pracuješ v kurvinci? *:o*
ted
0 0
reagovat

mkubalikova

Ja uz hodinu jedu jak motorova mys. Po pulnoci se to na chvili zastavi, ale rano od 3 do 7 zase natvrdo.
655357
Ja uz hodinu jedu jak motorova mys. Po pulnoci se to na chvili zastavi, ale rano od 3 do 7 zase natvrdo.
mkubalikova
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se