Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 31821 - 31840 Napsat příspěvek

GoT

Je pravda, že tam bolo viac slabo napísaných scén, napríklad celá tá záležitosť u Samwellov doma bola takmer debilná, vrátane meča.

Je to zábavné, lebo to konečne odsýpa, ale občas už fakt iba "fantasy seriál".
650323
Je pravda, že tam bolo viac slabo napísaných scén, napríklad celá tá záležitosť u Samwellov doma bola takmer debilná, vrátane meča. Je to zábavné, lebo to konečne odsýpa, ale občas už fakt iba "fantasy seriál".
GoT
0 0
reagovat

Bates Motel S04

Neukoukatelné. Zabaleno s pátým dílem nadobro. Tady už fakt zbyl jenom respekt k Farmize, Highmorovi a první sérii.
650318
Neukoukatelné. Zabaleno s pátým dílem nadobro. Tady už fakt zbyl jenom respekt k Farmize, Highmorovi a první sérii.
Bates Motel S04
0 0
reagovat
To byl ale k posrání nudný díl. Chce to pořádnou dávku fanboyovství si tohle užít. :-
650306
To byl ale k posrání nudný díl. Chce to pořádnou dávku fanboyovství si tohle užít. *:-*
0 0
reagovat
Mimořádně opravdu slabej díl, hlavně asi špatně napsanej. Co měla proboha znamenat ta poslední scéna? Takovej potenciál takhle zazděnej...

Daenerys při projížďce pouští zjistí, že má větší armádu, než je schopná dostat přes moře. Zajede za nejbližší kopec a vzápětí přiletí na drakovi, z jehož hřbetu pronese kromobyčejně neinspirující proslov, kterej navíc s tím problémem vůbec nijak nesouvisí. Stmívačka. He??

To samý za zdí, to samý na schodišti v King's Landing. Nějak se to dneska fakt nepovedlo.
650305
Mimořádně opravdu slabej díl, hlavně asi špatně napsanej. Co měla proboha znamenat ta poslední scéna? Takovej potenciál takhle zazděnej... [spoiler]Daenerys při projížďce pouští zjistí, že má větší armádu, než je schopná dostat přes moře. Zajede za nejbližší kopec a vzápětí přiletí na drakovi, z jehož hřbetu pronese kromobyčejně neinspirující proslov, kterej navíc s tím problémem vůbec nijak nesouvisí. Stmívačka. He??[/spoiler] To samý za zdí, to samý na schodišti v King's Landing. Nějak se to dneska fakt nepovedlo.
0 0
reagovat

Hra o trůny

Pořád je to super. :+
650298
Pořád je to super. *:+*
Hra o trůny
0 0
reagovat

Silicon Valley

This guy fucks!:D
650287
This guy fucks!*:D*
Silicon Valley
0 0
reagovat

Top Gear

Tož fajná kompilace těch nejnevtipnějších nepovedených záběrů z natáčení ve formě jídla pro prasata :+ Kdy že má premiéru ten hlavní chod?
650284
Tož fajná kompilace těch nejnevtipnějších nepovedených záběrů z natáčení ve formě jídla pro prasata *:+* Kdy že má premiéru ten hlavní chod?
Top Gear
0 0
reagovat

Top Gear

650279
[link="https://vimeo.com/167409747"]Asi tak....[/link]
Top Gear
0 0
reagovat
Chudáci my pracanti....
650277
Chudáci my pracanti....
0 0
reagovat

GoT 6x6

totální orgasmus :-)
650276
totální orgasmus :-)
GoT 6x6
0 0
reagovat

Gonzi

Hej, ten Robin a akoze "pusa lasky", boze:-

Chris mal jednu jedinu ulohu - nesnazit sa napodobnovat Clarksona. A kompletne to dojebal.
Ked Matt uvadzal Stiga stylom "Some say...", to fakt bolelo.
650269
Hej, ten Robin a akoze "pusa lasky", boze*:-* Chris mal jednu jedinu ulohu - nesnazit sa napodobnovat Clarksona. A kompletne to dojebal. Ked Matt uvadzal Stiga stylom "Some say...", to fakt bolelo.
Gonzi
0 0
reagovat

Gorecki

:+
speciálně u kompletně naskriptovaného dojezdu robina (ten kouř atd) jsem trpěl. Jediné, co mě bavilo byl Nomad... což ale konkuruje lepší epizodě Chrise Harise a né Top Gearu. Takových pořadů je tuna a já se na ně nedívám :D
650268
*:+* speciálně u kompletně naskriptovaného dojezdu robina (ten kouř atd) jsem trpěl. Jediné, co mě bavilo byl Nomad... což ale konkuruje lepší epizodě Chrise Harise a né Top Gearu. Takových pořadů je tuna a já se na ně nedívám :D
Gorecki
0 0
reagovat

GoT

Šílený král:o

Drogon entrée DAYUM!!!! Pěkně vyrostl.:+

A AABSOLUTNÍ MEGA SPOILER na vlastní riziko!!!
Benjen Stark!!! (ale v jiné podobě):o I came.

Všichni navrátilci nesmírně potěšili, príma epizoda.

GRRM sice prohlásil, že identita jisté postavy není jako ta v seriálu, ale budiž.
650266
[spoiler]Šílený král[/spoiler]*:o* [spoiler]Drogon entrée[/spoiler] DAYUM!!!! Pěkně vyrostl.*:+* A AABSOLUTNÍ MEGA SPOILER na vlastní riziko!!! [spoiler]Benjen Stark!!! (ale v jiné podobě)[/spoiler]*:o* I came. Všichni navrátilci nesmírně potěšili, príma epizoda. GRRM sice prohlásil, že identita jisté postavy není jako ta v seriálu, ale budiž.
GoT
0 0
reagovat

Novy Top Gear

Chcel som tomu dat nezaujatu sancu, ale bohuzial, dopadlo to presne tak, ako som to (aj podla trailerov) cakal. :/

Nevtipny a otravny Chris, ktoremu mam chut rozkopat drzku vzdy ked ju otvori, nulova chemia medzi nim a Mattom, ktory zachranuje co sa da, ale vidno, ze ho to vobec nebavi. Nezaujimave a uz v podobnej podobe videne scriptovane "zabavne" segmenty bez napadu a tie fakticke casti zufalo o nicom.
Na prvy diel, ktorym sa MUSELI predat v top svetle fakt slabota.

Mali a maju to tazke, uznavam, ved ani povodny TG nezacinal hned idealne. Mne vsak nema co ponuknut. Okrem Sharleen Spiteri v buducom dieli.
650264
Chcel som tomu dat nezaujatu sancu, ale bohuzial, dopadlo to presne tak, ako som to (aj podla trailerov) cakal. :/ Nevtipny a otravny Chris, ktoremu mam chut rozkopat drzku vzdy ked ju otvori, nulova chemia medzi nim a Mattom, ktory zachranuje co sa da, ale vidno, ze ho to vobec nebavi. Nezaujimave a uz v podobnej podobe videne scriptovane "zabavne" segmenty bez napadu a tie fakticke casti zufalo o nicom. Na prvy diel, ktorym sa MUSELI predat v top svetle fakt slabota. Mali a maju to tazke, uznavam, ved ani povodny TG nezacinal hned idealne. Mne vsak nema co ponuknut. Okrem Sharleen Spiteri v buducom dieli.
Novy Top Gear
0 0
reagovat

xxendxx

Sledujem to asi jen my dva, každopádně souhlas ve všech bodech.:+
650251
Sledujem to asi jen my dva, každopádně souhlas ve všech bodech.*:+*
xxendxx
0 0
reagovat

TonyCliffton

Jop, tohle taky moc nechápu. Co jinýho tolik rozebírat než něco, kde je toho tolik k rozebrání. I to obsazení je první liga. Krom teda GoT, který jsou prostě fenomén. Ale to je můj problém všeobecně, skoro všechno z amerických celostátních stanic jde úplně mimo mě. Kromě Grey's Anatomy a Lost, ale to už je dávno.:D
650243
Jop, tohle taky moc nechápu. Co jinýho tolik rozebírat než něco, kde je toho tolik k rozebrání. I to obsazení je první liga. Krom teda GoT, který jsou prostě fenomén. Ale to je můj problém všeobecně, skoro všechno z amerických celostátních stanic jde úplně mimo mě. Kromě Grey's Anatomy a Lost, ale to už je dávno.*:D*
TonyCliffton
0 0
reagovat

sarger

650241
https://www.youtube.com/watch?v=R8r8UHzfPhw
sarger
0 0
reagovat

Fargo S02

Ďalší rest za mnou. Je to kvalitné, ale viac mi sadla prvá séria. Ten wtf moment s Ufom v deviatej časti bolo akože čo? :D

Kolega mi tu dnes básní o Peaky Blinders, tak sa do toho zrejme pustím. :)
650240
Ďalší rest za mnou. Je to kvalitné, ale viac mi sadla prvá séria. Ten wtf moment [spoiler] s Ufom [/spoiler] v deviatej časti bolo akože čo? *:D* Kolega mi tu dnes básní o Peaky Blinders, tak sa do toho zrejme pustím. :)
Fargo S02
0 0
reagovat

The Americans

pro ty maximálně 2 další lidi, který by to tu mohlo zajímat.

The Americans, jejichž 4. řada je imho zatím ta nejlepší a strká do kapsy i téměř dokonalý Fargo (po skvělejch 1+2 a nic moc 3), mají určenej konec. Příští rok dotaneme 13dílnou 5. řadu a v roce 2018 se vše uzavře 10dílnou řadou šestou. Za mě velká spokojenost, jen tak dál.
650238
pro ty maximálně 2 další lidi, který by to tu mohlo zajímat. The Americans, jejichž 4. řada je imho zatím ta nejlepší a strká do kapsy i téměř dokonalý Fargo (po skvělejch 1+2 a nic moc 3), mají určenej konec. Příští rok dotaneme 13dílnou 5. řadu a v roce 2018 se vše uzavře 10dílnou řadou šestou. Za mě velká spokojenost, jen tak dál.
The Americans
0 0
reagovat

Peaky Blinders

Jak tu někdo kdysi trefně psal, že Jonathan Strange a pan Norrel jsou Hrou o Trůny pro dospělé, tak Peakeři jsou Downton Abbey pro chlapy (mimo mne a Teda :D) neuvěřitelné audiovizuální žrádlo a když k tomu připočítám fenomenální herecké výkony všech 4 (5) Shelbyovců přijde mi hrozně líto, že nemá na TVZ každý díl vlastní recku a není tu po něm desítky komentářů. O jak moc by si to ten seriál zasloužil víc, než Hra o Trůny za marketingový cirkus.

Poslední řada Suits je samozřejmě kvalitativní dno, smutné, kam se tak svěží seriál dostal. Tohle by mohlo jít do výkladového slovníku pod pojem fan service. :-
650237
Jak tu někdo kdysi trefně psal, že Jonathan Strange a pan Norrel jsou Hrou o Trůny pro dospělé, tak Peakeři jsou Downton Abbey pro chlapy (mimo mne a Teda *:D*) neuvěřitelné audiovizuální žrádlo a když k tomu připočítám fenomenální herecké výkony všech 4 (5) Shelbyovců přijde mi hrozně líto, že nemá na TVZ každý díl vlastní recku a není tu po něm desítky komentářů. O jak moc by si to ten seriál zasloužil víc, než Hra o Trůny za marketingový cirkus. Poslední řada Suits je samozřejmě kvalitativní dno, smutné, kam se tak svěží seriál dostal. Tohle by mohlo jít do výkladového slovníku pod pojem fan service. *:-*
Peaky Blinders
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se