Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 31801 - 31820 Napsat příspěvek

Trapped

Som teda iba v polovici, ale zatiaľ dosť parádna islandská detektívka (v produkcii BBC). Ak to náhodou ešte nevideli priaznivci Broenov, Shetlandov, Wallanderov a pod., tak okamžite nástup!!!
650372
Som teda iba v polovici, ale zatiaľ dosť parádna islandská detektívka (v produkcii BBC). Ak to náhodou ešte nevideli priaznivci Broenov, Shetlandov, Wallanderov a pod., tak okamžite nástup!!!
Trapped
0 0
reagovat

speta.jr

Pokazdy kdyz ji tam vidim, tak si vybavim jednu postizenou sousedku, ktera ma podobne "divny" zuby. Stejne jako kdyz vidim sislajici Emmu Stone. Naprosto chapu, ze se nekomu muzou libit a nic proti nim nemam.
650359
Pokazdy kdyz ji tam vidim, tak si vybavim jednu postizenou sousedku, ktera ma podobne "divny" zuby. Stejne jako kdyz vidim sislajici Emmu Stone. Naprosto chapu, ze se nekomu muzou libit a nic proti nim nemam.
speta.jr
0 0
reagovat

xxendxx

link
No fuj teda :D
650358
http://celebmafia.com/wp-content/uploads/2016/02/hannah-murray-sag-awards-2016-in-los-angeles-3.jpg No fuj teda *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
nejmín zajimava epizoda. Tlustoch s osklivkou me naprosto nezajimaj (tak nejak jsem doufal, ze je po ceste neco zabije). Khaleesi ma porad jen plnou hubu kecu. Brann je nesympatickej fakan a studenej strejda mi prijde jako hroznej prstovej vycuc. A ten drak na konci mel bud epilepsii, nebo to bylo stop motionem, protoze jinak si to trhany litani neumim vysvetlit.

prvni epizoda, ktera me nebavila (krom Kings Landing)
650352
nejmín zajimava epizoda. Tlustoch s osklivkou me naprosto nezajimaj (tak nejak jsem doufal, ze je po ceste neco zabije). Khaleesi ma porad jen plnou hubu kecu. Brann je nesympatickej fakan a studenej strejda mi prijde jako hroznej prstovej vycuc. A ten drak na konci mel bud epilepsii, nebo to bylo stop motionem, protoze jinak si to trhany litani neumim vysvetlit. prvni epizoda, ktera me nebavila (krom Kings Landing)
0 0
reagovat
Ja netuším ani postavy, ktoré ukázali. Také tie spred dvoch sezón.
650351
Ja netuším ani postavy, ktoré ukázali. Také tie spred dvoch sezón.
0 0
reagovat

Axis

Ale dobrý je jak se pak "feministicky" rozpovídá, že ta scéna ukazuje ženskou sílu. Což je asi teda ožrat se svléknout se. :D
650341
Ale dobrý je jak se pak "feministicky" rozpovídá, že ta scéna ukazuje ženskou sílu. Což je asi teda ožrat se svléknout se. *:D*
Axis
0 0
reagovat

speta.jr

jj tohle je podle mne scénáristický průser:-
650340
jj tohle je podle mne scénáristický průser*:-*
speta.jr
0 0
reagovat

Verbst

Spíš se řešilo zda její přednosti nejsou vlastně přednosti její dublerky Rosie Mac.
650339
Spíš se řešilo zda její přednosti nejsou vlastně přednosti její dublerky [link="https://www.instagram.com/rosiemacc/"]Rosie Mac[/link].
Verbst
0 0
reagovat

GoT

nejhorsi na tom dilu ale bylo, ze tam kdesi z prdele vytahnou postavy, co jsme videli tri rady nazpet. Ty ktere vidime, jsou jeste relativne v klidu, ale jen o nich mluvit, to uz je napovazenou :D
650338
nejhorsi na tom dilu ale bylo, ze tam kdesi z prdele vytahnou postavy, co jsme videli tri rady nazpet. Ty ktere vidime, jsou jeste relativne v klidu, ale jen o nich mluvit, to uz je napovazenou *:D*
GoT
0 0
reagovat

verbst

To byla Oona Chaplin.
650337
To byla Oona Chaplin.
verbst
0 0
reagovat
Hele, a jak to teda s ní je?
Někde jsem kdysi četl, že nude točit nechce a že si to vybojovala i ve smlouvě, a teďka najednou točí?
650336
Hele, a jak to teda s ní je? Někde jsem kdysi četl, že nude točit nechce a že si to vybojovala i ve smlouvě, a teďka najednou točí?
0 0
reagovat

TonyClifton

Pár vodek a mám to pod kontrolou...to je jak z vesnický zábavy :D

Top Gear....nejvíc lame hláška ever: "Už se zde nikdy nebudeme bavit o cateringu." Chris....
650335
Pár vodek a mám to pod kontrolou...to je jak z vesnický zábavy *:D* [b]Top Gear[/b]....nejvíc lame hláška ever: "Už se zde nikdy nebudeme bavit o cateringu." Chris....
TonyClifton
0 0
reagovat

Ted

Pil jsem před tím nějaký šestiprocentní belgický pivo, takže je možný, že ovlivnilo můj úsudek, ale jo, bavilo mě to fest. Sue me. :D
650334
Pil jsem před tím nějaký šestiprocentní belgický pivo, takže je možný, že ovlivnilo můj úsudek, ale jo, bavilo mě to fest. Sue me. *:D*
Ted
0 0
reagovat
'All I needed was vodka': Emilia Clarke reveals she relied on alcohol to shoot THAT Game Of Thrones naked scene

:D
650333
'All I needed was vodka': Emilia Clarke reveals she relied on alcohol to shoot THAT Game Of Thrones naked scene *:D*
0 0
reagovat

GoT

Dalo sa čakať, že trocha poľavia z tempa, nemožete dostať 5. týždeň za sebou uber epizódu. Dosť sa tam ustieľalo na ďalšie diely, teda okrem Brana, tam to bolo jasné. Daenerys na facku ale inak OK. Ďalší týždeň očakávam tiež iba kecy a potom to posledné tri diely hádam urvú ;-)
650332
Dalo sa čakať, že trocha poľavia z tempa, nemožete dostať 5. týždeň za sebou uber epizódu. Dosť sa tam ustieľalo na ďalšie diely, teda okrem Brana, tam to bolo jasné. Daenerys na facku ale inak OK. Ďalší týždeň očakávam tiež iba kecy a potom to posledné tri diely hádam urvú ;-)
GoT
0 0
reagovat

GoT

Jo bylo to spatne, ale tak kazdy tyden neni posviceni 8)
650331
Jo bylo to spatne, ale tak kazdy tyden neni posviceni *8)*
GoT
0 0
reagovat

GoT

Tento diel bol v kontexte celej zatial skvelej serie nieco ako stvrta seria Banshee. Totalne mimo a na facku:-
650330
Tento diel bol v kontexte celej zatial skvelej serie nieco ako stvrta seria Banshee. Totalne mimo a na facku*:-*
GoT
0 0
reagovat

Memphis

WTF? Nejlepsi dil sezony? :o:D
650329
WTF? Nejlepsi dil sezony? *:o**:D*
Memphis
0 0
reagovat
Mně teda bavilo všechno včetně Sama a zamrzelo jen vyústění v Přístavišti. Tam se s tim furt moc serou. Ale i tak fajn. Jen konec mi přes působivost přišel debilní. Vůbec jsem nepochopil, proč, co a jak a proč na ně najednou tak řve. Uprostřed pouště. V půlce cesty. No... přišlo mi, že jsme jí stát před zírajícím okolím viděli nedávno. Doufám, že obejdou kopec, ona sedne na draka a začne na ně zas řvát. To půjdou dlouho.
Duro:
Občas je to boží fantasy seriál, občas je to jenom fantasy seriál. Je to šestá řada. Už fakt můžou překvapovat jen na okoukanym písečku. Podle mě. Nevim, čím víc by to mohlo být. Co by muselo přijít, abys to považoval za víc? :D Sláva za to, jak to teď jede.
650328
Mně teda bavilo všechno včetně Sama a zamrzelo jen vyústění v Přístavišti. Tam se s tim furt moc serou. Ale i tak fajn. Jen konec mi přes působivost přišel debilní. Vůbec jsem nepochopil, proč, co a jak a proč na ně najednou tak řve. Uprostřed pouště. V půlce cesty. No... přišlo mi, že jsme jí stát před zírajícím okolím viděli nedávno. Doufám, že obejdou kopec, ona sedne na draka a začne na ně zas řvát. To půjdou dlouho. Duro: Občas je to boží fantasy seriál, občas je to jenom fantasy seriál. Je to šestá řada. Už fakt můžou překvapovat jen na okoukanym písečku. Podle mě. Nevim, čím víc by to mohlo být. Co by muselo přijít, abys to považoval za víc? *:D* Sláva za to, jak to teď jede.
0 0
reagovat

GoT

Nerozumíte tomu... :D

Viz link
650327
Nerozumíte tomu... *:D* Viz http://www.tvzone.cz/clanek/31564-hra-o-truny-s06e06/diskuze/
GoT
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se