Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 31281 - 31300 Napsat příspěvek
jak nejaka besidka ze zvlastni skoly co naprosto nedava smysl

myslím, že jsi celkem trefně popsal první dojem z většiny Gaimanovejch knížek
652321
jak nejaka besidka ze zvlastni skoly co naprosto nedava smysl myslím, že jsi celkem trefně popsal první dojem z většiny Gaimanovejch knížek
0 0
reagovat
jako nekdo, kdo zna jen premisu tech knizek, tak jsem vubec nepochopil o co jde a pusobi to na me jako videoklip nejakyho tuctovyho repera, kterej natocil nejakej Refn-wannabe. "Kdo jsi? co je dnes za den? streda. tak to je muj den." chapu, ze z toho fanousci asi tecou, ale na me to pusobi jak nejaka besidka ze zvlastni skoly co naprosto nedava smysl.

cekam na reakce normalnich lidi, na prvnich par dilu. Tohle smrdi Preacher komplexem daleko vic, nez Preacher. Tam se mi libi alespon casting. Iana McShanea mam rad, ale tady na me pusobi jako levná kopie Al Pacina.

jakoteaser pro fandy fajn, ale takhle se plebové na urban fantasy událost roku prostě podle mě nelákaj.
652320
jako nekdo, kdo zna jen premisu tech knizek, tak jsem vubec nepochopil o co jde a pusobi to na me jako videoklip nejakyho tuctovyho repera, kterej natocil nejakej Refn-wannabe. "Kdo jsi? co je dnes za den? streda. tak to je muj den." chapu, ze z toho fanousci asi tecou, ale na me to pusobi jak nejaka besidka ze zvlastni skoly co naprosto nedava smysl. cekam na reakce normalnich lidi, na prvnich par dilu. Tohle smrdi Preacher komplexem daleko vic, nez Preacher. Tam se mi libi alespon casting. Iana McShanea mam rad, ale tady na me pusobi jako levná kopie Al Pacina. jakoteaser pro fandy fajn, ale takhle se plebové na urban fantasy událost roku prostě podle mě nelákaj.
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

To aby si pak člobrda vzal 14 dní dovolenou :+:+:+
652319
To aby si pak člobrda vzal 14 dní dovolenou *:+**:+**:+*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Ex-Soldier

Holy shit!!!
A to se mi ta knížka až tak úplně stoprocentně nelíbila (GoT syndrom). Fantastický obsazení.
652318
Holy shit!!! A to se mi ta knížka až tak úplně stoprocentně nelíbila (GoT syndrom). Fantastický obsazení.
Ex-Soldier
0 0
reagovat
American Gods trailer

Sakra, Ian McShane se musí objevovat častěji.:+
652317
[link="https://www.youtube.com/watch?v=oyoXURn9oK0"]American Gods trailer[/link] Sakra, Ian McShane se musí objevovat častěji.*:+*
0 0
reagovat

do_Od

To právě vím, dost jsem se na ty díly soustředil právě kvůli tomu, že na začátku bylo napsané, že to zrežíroval a fakt to šlape jak hodinky.
Wayward Pines bylo moc dobré, dokud v půlce neprozradili o co jde a pak už to šlo do háje... Druhou řadu NIKDY neuvidím...
652313
To právě vím, dost jsem se na ty díly soustředil právě kvůli tomu, že na začátku bylo napsané, že to zrežíroval a fakt to šlape jak hodinky. Wayward Pines bylo moc dobré, dokud v půlce neprozradili o co jde a pak už to šlo do háje... Druhou řadu NIKDY neuvidím...
do_Od
0 0
reagovat
Stranger Thing
načal jsem to ve stčedu dneska to dokončím, jsem zvědavej teda, protože první 4 díly mi případaly docela fakt boží - navíc vidět tohle o takovejch 15 let dřív tak jsem se těžce zabouchl do Nancy for sure.8)

Axis
Jop, teď jsem to chtěl postnout, opět se těším. :+
652304
[b]Stranger Thing[/b] načal jsem to ve stčedu dneska to dokončím, jsem zvědavej teda, protože první 4 díly mi případaly docela fakt boží - navíc vidět tohle o takovejch 15 let dřív tak jsem se těžce zabouchl do Nancy for sure.*8)* [b]Axis[/b] Jop, teď jsem to chtěl postnout, opět se těším. *:+*
0 0
reagovat
Můj oblíbený nácek se vrátí a s ním i Muž z Vysokého zámku.
652303
Můj oblíbený nácek se vrátí a s ním i [link="https://youtu.be/YekQIyZdmVo"]Muž z Vysokého zámku[/link].
0 0
reagovat
Patlal Levy dělal jen třetí a čtvrtou ep., zbytek pouze produkoval. Zbytek, tedy především pilot a poslední 4 epizody točili Dufferovic bratři (kteří si to celé i napsali). Wayward Pines (taky od nich) mě sice tolik nevzalo, ale po tomhle jsem rozhodně zvědavý, s čím dalším přijdou.
652302
Patlal Levy dělal jen třetí a čtvrtou ep., zbytek pouze produkoval. Zbytek, tedy především pilot a poslední 4 epizody točili Dufferovic [link="http://www.ew.com/sites/default/files/styles/tout_image_612x380/public/i/2016/07/12/stranger-things-101.jpg?itok=ZTKZraPr"]bratři[/link] (kteří si to celé i napsali). Wayward Pines (taky od nich) mě sice tolik nevzalo, ale po tomhle jsem rozhodně zvědavý, s čím dalším přijdou.
0 0
reagovat

Stranger Things

Ja videl po cvrty zatim, dal se ted nedostanu, pracuju... Ale Levy se konecne dostal k necemu jinemu, nez k tem rodinnym s.ackam a dokazuje, ze je fakt dobry reziser.
652301
Ja videl po cvrty zatim, dal se ted nedostanu, pracuju... Ale Levy se konecne dostal k necemu jinemu, nez k tem rodinnym s.ackam a dokazuje, ze je fakt dobry reziser.
Stranger Things
0 0
reagovat
myslel sem si, ze sem hypeproof, ale mylil sem se. dneska vecer mam v planu dat minimalne tri dily stranger things.
652299
myslel sem si, ze sem hypeproof, ale mylil sem se. dneska vecer mam v planu dat minimalne tri dily stranger things.
0 0
reagovat

The Night Of 1x02

To je tááááááák strááááášně moooooc utahaný!!! A tak strašně moc dobrý!

Atmosféra z toho cáká na všechny strany a to zatím jen jeden týpek sedí v cele a povídá si s jiným týpkem. Na rozjezd by to stačilo a mohlo by se konečně začít řešit, co se stalo. Zatím jsme jen zjistili, že právník je lama, policajt je borec a obviněnej je z toho všeho v háji.

Zvědavej jsem na posun v zápletce, kterej se zatím téměř nedostavil.

pořád za 7/10

652280
To je tááááááák strááááášně moooooc utahaný!!! A tak strašně moc dobrý! Atmosféra z toho cáká na všechny strany a to zatím jen jeden týpek sedí v cele a povídá si s jiným týpkem. Na rozjezd by to stačilo a mohlo by se konečně začít řešit, co se stalo. Zatím jsme jen zjistili, že právník je lama, policajt je borec a obviněnej je z toho všeho v háji. Zvědavej jsem na posun v zápletce, kterej se zatím téměř nedostavil. pořád za 7/10
The Night Of 1x02
0 0
reagovat
u toho Luka mi ta ukazka prisla jako nejaka parodie. V Jessice byl super, ale tenhle rambo stajl mi nejak moc nesedi.
652279
u toho Luka mi ta ukazka prisla jako nejaka parodie. V Jessice byl super, ale tenhle rambo stajl mi nejak moc nesedi.
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Hele to jsme dva. A k tomu mít sporťáky jak v American Grafity a holku z Návratů ;)
Jinak mě na tom seroši strašně rozhodil závěr xy měsíců po té, ten tam nemusel být....rozepsal jsem se u recky na TVZone.
652278
Hele to jsme dva. A k tomu mít sporťáky jak v American Grafity a holku z Návratů *;)* Jinak mě na tom seroši strašně rozhodil závěr xy měsíců po té, ten tam nemusel být....rozepsal jsem se u recky na [link="http://serial.tvzone.cz/stranger-things/recenze/"]TVZone[/link].
(=LIFTY=)
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Luke Cage si to neskutečně dává...
652277
Luke Cage si to neskutečně dává...
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Axis

Je to takový mix Poltergeistu, Mlhy, Stand By Me, To (prak jako zbraň mi to hned připomnělo) Kontaktu a Silent Hillu. Do toho hromady odkazů, které mě strašně baví hledat - například plakáty k hororovým klasikám. O soundtracku ani nemluvím... Někdo vzal to nejlepší z osmdesátých let a udělal z toho dokonalé dílo, které mi jen připomnělo, že jsem se měl narodit o dvacet let dřív a v USA, kde bych tuhle osmdesátkou vlnu chtěl zažít... :D
652276
Je to takový mix Poltergeistu, Mlhy, Stand By Me, To (prak jako zbraň mi to hned připomnělo) Kontaktu a Silent Hillu. Do toho hromady odkazů, které mě strašně baví hledat - například plakáty k hororovým klasikám. O soundtracku ani nemluvím... Někdo vzal to nejlepší z osmdesátých let a udělal z toho dokonalé dílo, které mi jen připomnělo, že jsem se měl narodit o dvacet let dřív a v USA, kde bych tuhle osmdesátkou vlnu chtěl zažít... *:D*
Axis
0 0
reagovat
Narcos trailer peckovní
Marvel trailery peckovní
Ale můj hype train ještě nevyjel... One batch, two batch... 8)

PS: Netflix si to nehorázně dává, jsem tak strašně rád, že existuje. Ten tlak na kvalitu místo vysílacích slotů, reklam, kvantity a jistoty je prostě šíleně znát.
652275
Narcos trailer peckovní Marvel trailery peckovní Ale můj hype train ještě nevyjel... One batch, two batch... *8)* PS: Netflix si to nehorázně dává, jsem tak strašně rád, že existuje. Ten tlak na kvalitu místo vysílacích slotů, reklam, kvantity a jistoty je prostě šíleně znát.
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

:o:o:o Wow.
652274
*:o**:o**:o* Wow.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Ty kjávo! :+:+:+
652273
Ty kjávo! *:+**:+**:+*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
Come As You Are :+:+
652272
Come As You Are *:+**:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se