Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 31321 - 31340 Napsat příspěvek
hraje tam Kumar a Hankova stará... Kiefer je tam úplně navíc... stějně to chci vidět... s ním, nebo bez něj :)
652134
hraje tam Kumar a Hankova stará... Kiefer je tam úplně navíc... stějně to chci vidět... s ním, nebo bez něj :)
0 0
reagovat
Já vždycky věděl, že Jak Bauer to dotáhne daleko. :+
Jasně, že v podání DayTime abc to asi nebude nakonec nic extra, ale jako trailer slušnej :))
652133
Já vždycky věděl, že [b]Jak Bauer[/b] to [link="https://www.youtube.com/watch?v=N_f1v0Nx5Sw"]dotáhne daleko[/link]. *:+* Jasně, že v podání DayTime abc to asi nebude nakonec nic extra, ale jako trailer slušnej *:))*
0 0
reagovat
ze by se tam najednou resili pralidi, nijak nesouvisejici se serialem? to zni dobre :D
652132
ze by se tam najednou resili pralidi, nijak nesouvisejici se serialem? to zni dobre :D
0 0
reagovat

KarelR

Touché. :D Já viděl jen Boardwalk Empire, spíš jsem teď doufal v nějakej nástup ala druhá sezona The Leftovers.
652131
Touché. *:D* Já viděl jen Boardwalk Empire, spíš jsem teď doufal v nějakej nástup ala druhá sezona The Leftovers.
KarelR
0 0
reagovat

GoT

Tak je to potvrzeno, přátelé.
Sedmá řada bude mít 7 epizod a bude se vysílat v létě 2017.
Natáčení bude probíhat v Severním Irsku, Islandu a Španělsku.
652130
Tak je to potvrzeno, přátelé. Sedmá řada bude mít 7 epizod a bude se vysílat v létě 2017. Natáčení bude probíhat v Severním Irsku, Islandu a Španělsku.
GoT
0 0
reagovat

Godlike

No počkej, HBO má ve zvyku udělat výbornou první sérii, zatímco druhá bejvá tak špatná, že se po ní vždycky vykašlu na třetí. Boardwalk Empire, True Blood, Girls, Eastbound & Down, Bored to Death, Hung... jednu dobu to fungovalo fakt spolehlivě :D
652129
No počkej, HBO má ve zvyku udělat výbornou první sérii, zatímco druhá bejvá tak špatná, že se po ní vždycky vykašlu na třetí. Boardwalk Empire, True Blood, Girls, Eastbound & Down, Bored to Death, Hung... jednu dobu to fungovalo fakt spolehlivě *:D*
Godlike
0 0
reagovat
Dneska mimochodem začíná druhá sezona Ballers. Mě jednička sedla, bylo to ale možná až trochu moc odpočinkový, ve druhé sezoně čekám zlepšení skoro na všech frontách, jak má HBO ve zvyku.
652128
Dneska mimochodem začíná druhá sezona Ballers. Mě jednička sedla, bylo to ale možná až trochu moc odpočinkový, ve druhé sezoně čekám zlepšení skoro na všech frontách, jak má HBO ve zvyku.
0 0
reagovat
Je to uzavrene podobnym zpusobem jako hororove filmy, coz se mne osobne moc nelibilo.

S Winonou z vetsi casti souhlas, ale v poslednich par epizodach ji pribrzdili a v te jedne klicove scene na konci mi ten jeji afektovanejsi projev sedl velice...
652125
Je to uzavrene podobnym zpusobem jako hororove filmy, coz se mne osobne moc nelibilo. S Winonou z vetsi casti souhlas, ale v poslednich par epizodach ji pribrzdili a v te jedne klicove scene na konci mi ten jeji afektovanejsi projev sedl velice...
0 0
reagovat

Joker

Souhlas, Harbour by si už zasloužil něco většího. A souhlas i s Winonou, na začátku mě srala teda víc, ale ani na konci jsem z ní nebyl nadšenej. Nejslabší článek celého seriálu.

A je to víceméně uzavřené, nicméně s fajn vrátky pro druhou sérii.
652124
Souhlas, Harbour by si už zasloužil něco většího. A souhlas i s Winonou, na začátku mě srala teda víc, ale ani na konci jsem z ní nebyl nadšenej. Nejslabší článek celého seriálu. A je to víceméně uzavřené, nicméně s fajn vrátky pro druhou sérii.
Joker
0 0
reagovat

Stranger Things

Je ta série uzavřená, nebo to končí cliffhangerem se spoustou nevyřešených otázek?
652123
Je ta série uzavřená, nebo to končí cliffhangerem se spoustou nevyřešených otázek?
Stranger Things
0 0
reagovat

Phil cze

Postavy jsou třeba napsané dobře, ale IMHO Ryder je šíleně špatná. Já ji mám celkem rád, i když jsem s ní snad od Black Swan neviděl žádný nový film, ale tady mi připadá opravdu katastrofální. Na druhou stranu je super vidět Davida Harboura v pořádné roli. V loni se mi moc líbil v Black Mass a Mezi náhrobními kameny a letos má malou roličku i v Suicide Squad. Hrozně nedoceněnej herec. :)
652121
Postavy jsou třeba napsané dobře, ale IMHO Ryder je šíleně špatná. Já ji mám celkem rád, i když jsem s ní snad od Black Swan neviděl žádný nový film, ale tady mi připadá opravdu katastrofální. Na druhou stranu je super vidět Davida Harboura v pořádné roli. V loni se mi moc líbil v Black Mass a Mezi náhrobními kameny a letos má malou roličku i v Suicide Squad. Hrozně nedoceněnej herec. :)
Phil cze
0 0
reagovat

Stranger Things

Chybí mi ještě dva díly, ale zatím mě žádnej letošní seriál nebavil takovýmhle způsobem. Odkazy na Spielberga, Carpentera a Kinga všechny hezký, ale předevšim jsou tam naprosto brilantně napsaný postavy, a to i ty, který by svym archetypem mohly být snadno otravný (věčně hysterická matka, bratr-podivín), ale nejsou. Skvělá práce :+
652120
Chybí mi ještě dva díly, ale zatím mě žádnej letošní seriál nebavil takovýmhle způsobem. Odkazy na Spielberga, Carpentera a Kinga všechny hezký, ale předevšim jsou tam naprosto brilantně napsaný postavy, a to i ty, který by svym archetypem mohly být snadno otravný (věčně hysterická matka, bratr-podivín), ale nejsou. Skvělá práce *:+*
Stranger Things
0 0
reagovat
kubqo: Zatím jsem dal jenom pět dílů, ale... Ne.
652119
kubqo: Zatím jsem dal jenom pět dílů, ale... Ne.
0 0
reagovat
A keď je Super 8 podľa mna enormná sračka, bude ma Stranger Things bavit?
652118
A keď je Super 8 podľa mna enormná sračka, bude ma Stranger Things bavit?
0 0
reagovat

duro

Mám z toho úplně stejnej pocit....jen je to díky našim zkušenostem dost průhledný, ale jsem zatím u 4ky tak uvidíme, třeba se mýlím.
652117
Mám z toho úplně stejnej pocit....jen je to díky našim zkušenostem dost průhledný, ale jsem zatím u 4ky tak uvidíme, třeba se mýlím.
duro
0 0
reagovat
Pilot je pecka. Jedeme dal.
652116
Pilot je pecka. Jedeme dal.
0 0
reagovat

Stranger Things

Wow. Po osmi částech a za mě jen wow. Takhle přehledně a přitom kouzelně vybudovaný svět a děj uprostřed něj snad ani nepamatuji. :+
652115
Wow. Po osmi částech a za mě jen wow. Takhle přehledně a přitom kouzelně vybudovaný svět a děj uprostřed něj snad ani nepamatuji. *:+*
Stranger Things
0 0
reagovat

Stranger Things

Toto bola veľká chyba! Myslím akože pustiť si prvý diel s tým, že zajtra letím do Grécka a tam seriály odstavím.

Veľkááá lahoda. Ja som snáď videl všetky tie filmy, na ktoré sa to zámerne ponáša, od Gremlinov cez Poltergeista až po kingovské adaptácie, a je to dokonalosť - a ešte k tomu je v tom niečo nové, moderné. Krásna prácička. :+
652114
Toto bola veľká chyba! Myslím akože pustiť si prvý diel s tým, že zajtra letím do Grécka a tam seriály odstavím. Veľkááá lahoda. Ja som snáď videl všetky tie filmy, na ktoré sa to zámerne ponáša, od Gremlinov cez Poltergeista až po kingovské adaptácie, a je to dokonalosť - a ešte k tomu je v tom niečo nové, moderné. Krásna prácička. *:+*
Stranger Things
0 0
reagovat
Se__te me jeste o neco vic.
652113
Se__te me jeste o neco vic.
0 0
reagovat

Stranger Things

Po 8 častiach 9/10 vynikajúce
652112
Po 8 častiach 9/10 vynikajúce
Stranger Things
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se