Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 31301 - 31320 Napsat příspěvek
Michelle Forbes byla stejně nejlepší v Kalifornii! 8)
652164
Michelle Forbes byla stejně nejlepší v Kalifornii! *8)*
0 0
reagovat
Michelle Forbes byla stejně nejlepší jako Admirál Cain... 8)
652158
Michelle Forbes byla stejně nejlepší jako Admirál Cain... *8)*
0 0
reagovat
No, když jí srovnám třeba s Michelle Forbes (BTW viděl jí někdo v Kalifornia? Tam je fakt boží.), která v The Killing taky hrála zoufalou matku, tak taková ta afektovanost a koulení očima Ryder... Uff. :(
652157
No, když jí srovnám třeba s Michelle Forbes (BTW viděl jí někdo v Kalifornia? Tam je fakt boží.), která v The Killing taky hrála zoufalou matku, tak taková ta afektovanost a koulení očima Ryder... Uff. *:(*
0 0
reagovat

Memphis

Já jsem po 6ti dílech na opačným konci barikády a vůbec mi to její přehrávání neva.
652159
Já jsem po 6ti dílech na opačným konci barikády a vůbec mi to její přehrávání neva.
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

:D :+
652156
*:D* *:+*
Memphis
0 0
reagovat

Winona

Tak podle těch vašich komentářů to vypadá minimálně na Emmy... :D
652155
Tak podle těch vašich komentářů to vypadá minimálně na Emmy... *:D*
Winona
0 0
reagovat

Sarger

Tak to vůbec, s herectvím neměl problém u Skyler nebo Joffreyho snad nikdo...
652153
Tak to vůbec, s herectvím neměl problém u Skyler nebo Joffreyho snad nikdo...
Sarger
0 0
reagovat
V každom dobrom seriály je jedna postava, ktorá Vás serie.. Breakig Bad, etc. :P
652152
V každom dobrom seriály je jedna postava, ktorá Vás serie.. Breakig Bad, etc. :P
0 0
reagovat
Já jsem teprve o víkendu zjistil, že něco takovýho bude a už v traileru mě šíleně srala... :D
652151
Já jsem teprve o víkendu zjistil, že něco takovýho bude a už v traileru mě šíleně srala... *:D*
0 0
reagovat
Ona je největším mínusem toho seriálu. To není jenom nějaké přehrávání, to je herecký fail jako prase. Horší herecký výkon někoho ze slavnějších jmen v seriálech nepamatuju.... :-
652150
Ona je největším mínusem toho seriálu. To není jenom nějaké přehrávání, to je herecký fail jako prase. Horší herecký výkon někoho ze slavnějších jmen v seriálech nepamatuju.... *:-*
0 0
reagovat

Stranger Things

Je to moc dobré. Ve výsledku mám vlastně jenom trochu problémy s posledním dílem a hlavně tou Winonou Ryder. Nevím, jestli tohle tvůrci chtěli, ale spíš to prostě působí jako hrozné přehrávání. Ale i tak pecka no. 9/10
652149
Je to moc dobré. Ve výsledku mám vlastně jenom trochu problémy s posledním dílem a hlavně tou Winonou Ryder. Nevím, jestli tohle tvůrci chtěli, ale spíš to prostě působí jako hrozné přehrávání. Ale i tak pecka no. [b]9/10[/b]
Stranger Things
0 0
reagovat

American Gothic

Feel good rodinná kriminálka s Anthony Starrem z Banshee! Po prvním díle jsem namotanej. Něco takovýho k večeření jsem hledal dlouho.

(to aby těch novejch super seriálů nebylo málo) :+
652146
Feel good rodinná kriminálka s Anthony Starrem z Banshee! Po prvním díle jsem namotanej. Něco takovýho k večeření jsem hledal dlouho. (to aby těch novejch super seriálů nebylo málo) *:+*
American Gothic
0 0
reagovat
Další Brink bych si dal s chutí, něco podobnýho mi tenhle rok chybí...
652142
Další Brink bych si dal s chutí, něco podobnýho mi tenhle rok chybí...
0 0
reagovat

Vincent

A museli zrušit Brink.....uno cretino... :-
652141
A museli zrušit Brink.....uno cretino... *:-*
Vincent
0 0
reagovat

Stranger Things

Já už to tu nechtěl moc rozebírat, přece jen je tu už maličko přehypeováno, ale po zhlídnutí šestý epizody nemůžu jinak a musí to ze mě okamžitě ven. :D Splnil se mi seriálovej sen, protože je tam vše, co miluju - dobrodružství, napětí, tajemno, takový tan jemný balanc na tenoučký hranici, kdy stačí krůček, abyste se z oblasti fenomenality dostali do zóny seriálového klišé, ale především pak střídání emocí jako na horský dráze a parádní herecký výkony dětských herců. Ta Millie Brown si to v roli Eleven dává neskutečně. Za pár let jí prostě vidím v roli, která typologicky spadá do oblasti Sarah Connor nebo Ellen Ripley, nemůžu si pomoct. :D
652140
Já už to tu nechtěl moc rozebírat, přece jen je tu už maličko přehypeováno, ale po zhlídnutí šestý epizody nemůžu jinak a musí to ze mě okamžitě ven. :D Splnil se mi seriálovej sen, protože je tam vše, co miluju - dobrodružství, napětí, tajemno, takový tan jemný balanc na tenoučký hranici, kdy stačí krůček, abyste se z oblasti fenomenality dostali do zóny seriálového klišé, ale především pak střídání emocí jako na horský dráze a parádní herecký výkony dětských herců. Ta Millie Brown si to v roli Eleven dává neskutečně. Za pár let jí prostě vidím v roli, která typologicky spadá do oblasti Sarah Connor nebo Ellen Ripley, nemůžu si pomoct. :D
Stranger Things
0 0
reagovat
Diky, ten hype je jediny duvod, proc se tesim z dovolene domu.
652139
Diky, ten hype je jediny duvod, proc se tesim z dovolene domu.
0 0
reagovat

Stranger Things

Hype is real. Po 4 častiach vládne nefalšované nadšenie. :o
652138
Hype is real. Po 4 častiach vládne nefalšované nadšenie. *:o*
Stranger Things
0 0
reagovat
Ballers Season 2
Pokracuje to vicemene kde skoncila minula rada. Jede to porad na stejny vlne, zadnou zmenu jsem nezaznamenal.
652137
[b]Ballers Season 2[/b] Pokracuje to vicemene kde skoncila minula rada. Jede to porad na stejny vlne, zadnou zmenu jsem nezaznamenal.
0 0
reagovat

verbst

Good, ale proč ty brýle krucinál, něco takhle výrazného vůbec nebylo potřeba a jenom mě to bude vytrhávat z děje. Jinak ale Kal Penn mi chyběl, poslední dobrá role byla snad v Housovi a na Maggie Q se taky těším, tohle by mohlo na chvíli bavit.
652136
Good, ale proč ty brýle krucinál, něco takhle výrazného vůbec nebylo potřeba a jenom mě to bude vytrhávat z děje. Jinak ale Kal Penn mi chyběl, poslední dobrá role byla snad v Housovi a na Maggie Q se taky těším, tohle by mohlo na chvíli bavit.
verbst
0 0
reagovat
btw, asi 98754x lepší než trailer na novou 24, i když je to objektivně tak na 2* 8)
652135
btw, asi 98754x lepší než trailer na novou 24, i když je to objektivně tak na 2* *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se