Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 31241 - 31260 Napsat příspěvek
Hele je jí už dvacet, za rok bude moct pít i alkohol a možná řídit auto. Takže hříšný představy už jsou povoleny. A Steve v druhý serce stopro umře....8)
652461
Hele je jí už dvacet, za rok bude moct pít i alkohol a možná řídit auto. Takže hříšný představy už jsou povoleny. A Steve v druhý serce stopro umře....*8)*
0 0
reagovat

Sam.Vimes

špatně si mě pochopil ... být o 15 let mladší tak jsem se zabouchl, teď bych s ní řešil jiné věci :D:D

Axis
No právě v tom jestli jí už bylo 18 jsem si nebyl jistej, proto jsem to napsal takhle :D
652460
špatně si mě pochopil ... být o 15 let mladší tak jsem se zabouchl, teď bych s ní řešil jiné věci *:D**:D* [b]Axis[/b] No právě v tom jestli jí už bylo 18 jsem si nebyl jistej, proto jsem to napsal takhle *:D*
Sam.Vimes
0 0
reagovat
Takže jsem asi zase jedinej, kdo při opakovaném koukání sleduje nejvíc ze všeho mamku Nancy a Mika. Achjo :D
652459
Takže jsem asi zase jedinej, kdo při opakovaném koukání sleduje nejvíc ze všeho mamku Nancy a Mika. Achjo *:D*
0 0
reagovat

zahron

To je ti 55?
Vincent
Ono toho o ní fakt není moc k nalezení, dřív se sem tam mihla ve filmech s Hannou Montanou. Z roku 2010 má tohle promo vidko kde jí bylo 14 a už se začala moc hezky projevovat. Docela by mě zajímala tahle nezávislárna z minulýho roku.
652458
To je ti 55? [b]Vincent[/b] Ono toho o ní fakt není moc k nalezení, dřív se sem tam mihla ve filmech s Hannou Montanou. Z roku 2010 má tohle [link="https://youtu.be/jPWJWyHAUsU"]promo vidko[/link] kde jí bylo 14 a už se začala moc hezky projevovat. Docela by mě zajímala tahle [link="https://youtu.be/LUePyBQssfk"]nezávislárna[/link] z minulýho roku.
zahron
0 0
reagovat

zahron

Líbí se mi jak říkáš, že "být o 15 let mladší, zabouchl by ses do ní", zatímco zdejší třicátníci nepokrytě řeší jestli té holčině už bylo osmnáct :D
652457
Líbí se mi jak říkáš, že "být o 15 let mladší, zabouchl by ses do ní", zatímco zdejší třicátníci nepokrytě řeší jestli té holčině už bylo osmnáct *:D*
zahron
0 0
reagovat

Axis, Vincent

No jak jsem říkal " ... vidět tohle o takovejch 15 let dřív tak jsem se těžce zabouchl do Nancy for sure. 8) "
652456
No jak jsem říkal " ... vidět tohle o takovejch 15 let dřív tak jsem se těžce zabouchl do Nancy for sure. *8)* "
Axis, Vincent
0 0
reagovat
Změnil nezměnil, na oko jo, je to šousták, hvězda střední, dostal druhou šanci, Jon je fajn, ale to se asi ještě bude teprve budovat. Chill the fuck out.
652455
Změnil nezměnil, na oko jo, je to šousták, hvězda střední, dostal druhou šanci, Jon je fajn, ale to se asi ještě bude teprve budovat. Chill the fuck out.
0 0
reagovat

The Joker

Hele kvůli těm pitomejm 10 minutách na konci mě ten parádní konec fakt nasral....a nezměnil, fuck ne!
652452
Hele kvůli těm pitomejm 10 minutách na konci mě ten parádní konec fakt nasral....a nezměnil, fuck ne!
The Joker
0 0
reagovat

Joker

To je pravda. A rozhodně bych nechtěl aby automaticky padla do náruče brachovi Willa (což by asi právě byl ten nejsnadnější způsob, na který narážíš). Ale zároveň na ni Steve byl pěkně hnusnej a ona mu to šmahem odpustila. Imho by nejblíž realitě bylo, kdyby na něho už nebyla naštvaná, ale nevracela se k němu.
Ale je to opravdu jenom detail, nemám s tím nějaký zásadní problém.
652450
[spoiler]To je pravda. A rozhodně bych nechtěl aby automaticky padla do náruče brachovi Willa (což by asi právě byl ten nejsnadnější způsob, na který narážíš). Ale zároveň na ni Steve byl pěkně hnusnej a ona mu to šmahem odpustila. Imho by nejblíž realitě bylo, kdyby na něho už nebyla naštvaná, ale nevracela se k němu. Ale je to opravdu jenom detail, nemám s tím nějaký zásadní problém.[/spoiler]
Joker
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Ta jeho proměna tam byla celkem slabá, i proto jsem tomu taky moc nevěřil. Tohle se ale jasně vrátí ve druhý řadě.
652449
Ta jeho proměna tam byla celkem slabá, i proto jsem tomu taky moc nevěřil. Tohle se ale jasně vrátí ve druhý řadě.
Sam.Vimes
0 0
reagovat
Sam: Ale on se prave zmenil ze. To se mi na tom libilo. Normalne se postavy paruji tim nejsnadnejeim zpusobem, tak bylo fajn videt neco bliz realite.
652448
Sam: Ale on se prave zmenil ze. To se mi na tom libilo. Normalne se postavy paruji tim nejsnadnejeim zpusobem, tak bylo fajn videt neco bliz realite.
0 0
reagovat

Stranger Things

Jsem ochotnej akceptovat telepatii, telekinezi, alternativní reality i monstra, ale v čem už to šlo přes čáru... proč sakra po tom všem Nancy pořád chodí se Stevem?!
652447
[spoiler]Jsem ochotnej akceptovat telepatii, telekinezi, alternativní reality i monstra, ale v čem už to šlo přes čáru... proč sakra po tom všem Nancy pořád chodí se Stevem?![/spoiler]
Stranger Things
0 0
reagovat
Axis dostane bludistaka ;) Prekvapive neni nikde moc k nalezeni, ani to nevypada, ze by mela Instagram.. Axis nevis o tom neco? :D
652444
[b]Axis[/b] dostane bludistaka *;)* Prekvapive neni nikde moc k nalezeni, ani to nevypada, ze by mela Instagram.. Axis nevis o tom neco? *:D*
0 0
reagovat

Stranger Things

Jo.
652441
Jo.
Stranger Things
0 0
reagovat

Stranger Things

Nádherný. Se vším všudy. Je skvělý, když mi i televize připomene, proč tak moc miluju film.
652438
Nádherný. Se vším všudy. Je skvělý, když mi i televize připomene, proč tak moc miluju film.
Stranger Things
0 0
reagovat
Děsně mi připomíná Emmy Rossum...
652431
Děsně mi připomíná Emmy Rossum...
0 0
reagovat
:D
652430
*:D*
0 0
reagovat
Dvacet. Už jsem to hledal....
652429
Dvacet. Už jsem to hledal....
0 0
reagovat
Stranger Things
Jak by rekl Ted.. tohle je ale tak dobry.. nebo tak nejak.. btw kolik je let Natalii Dyer? :))
652428
[b]Stranger Things[/b] Jak by rekl Ted.. tohle je ale tak dobry.. nebo tak nejak.. btw kolik je let Natalii Dyer? *:))*
0 0
reagovat

The Flash Season 3

trailer link :+
652387
trailer http://www.youtube.com/watch?v=5LGQRbPERaU *:+*
The Flash Season 3
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se