Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 30181 - 30200 Napsat příspěvek
Trapped nebo Bosch. Letos najlepšie detektívky 8)
656751
Trapped nebo Bosch. Letos najlepšie detektívky *8)*
0 0
reagovat
Trapped. Když už ta zima stojí u nás za prd, tak se alespoň pokochat zimním Islandem :-)
656746
Trapped. Když už ta zima stojí u nás za prd, tak se alespoň pokochat zimním Islandem :-)
0 0
reagovat
Most, One night nebo Trapped? Mam chut na detektivku :)
656745
Most, One night nebo Trapped? Mam chut na detektivku :)
0 0
reagovat
Dirk Gently's Holistic Detective Agency
Opět jako poslední nasedám na hype train...

Je to super. Trvá sice tři epizody, než to chytne tempo, ale pak je to jízda. Ne dokonalá, tak na 80 %, ale furt zatraceně zábavná a nečekaně krvavá. :)) Nutně potřebuju druhou sezonu.
656743
[b]Dirk Gently's Holistic Detective Agency[/b] Opět jako poslední nasedám na hype train... Je to super. Trvá sice tři epizody, než to chytne tempo, ale pak je to jízda. Ne dokonalá, tak na 80 %, ale furt zatraceně zábavná a nečekaně krvavá. *:))* Nutně potřebuju druhou sezonu.
0 0
reagovat
tak já jsem heterosexuální, dle názoru mnohých feministek dokonce prasácky šovinistickej katolík a přišlo mi to super.

Jenže mám asi na rozdíl od vás tu výhodu, že mě queer komunita nijak neirituje. Ani menšiny a tak...
656726
tak já jsem heterosexuální, dle názoru mnohých feministek dokonce prasácky šovinistickej katolík a přišlo mi to super. Jenže mám asi na rozdíl od vás tu výhodu, že mě queer komunita nijak neirituje. Ani menšiny a tak...
0 0
reagovat

Spazz

som na tretom diely a o dost sa to oproti super pilotu zhorsilo, zatial sa stale pokusam zapnut ep 4...
656739
som na tretom diely a o dost sa to oproti super pilotu zhorsilo, zatial sa stale pokusam zapnut ep 4...
Spazz
0 0
reagovat
dood: asi jo, no. Těžko posoudit, nakolik je "okázale queer" seriál doopravdy hodnotnej, když ho tady tolik vehementně prosazuje "okázale queer" patron. Spíš mě zvedá tenhle paradox, než Disk nebo ten seriál samotnej.
656738
dood: asi jo, no. Těžko posoudit, nakolik je "okázale queer" seriál doopravdy hodnotnej, když ho tady tolik vehementně prosazuje "okázale queer" patron. Spíš mě zvedá tenhle paradox, než Disk nebo ten seriál samotnej.
0 0
reagovat
Spíš je sere, že ho sem strká zrovna Disk. Nicméně mě ten seriál taky dost baví, a to i napříč té "okázalosti". Nevím úplně, jak to souvisí s mojí narušeností ?)
656735
Spíš je sere, že ho sem strká zrovna Disk. Nicméně mě ten seriál taky dost baví, a to i napříč té "okázalosti". Nevím úplně, jak to souvisí s mojí narušeností *?)*
0 0
reagovat

Sense8

je hodně super. Ale je hodně a okázale "queer". Možná vás se*e to, ne?
656734
je hodně super. Ale je hodně a okázale "queer". Možná vás se*e to, ne?
Sense8
0 0
reagovat

zahron

Docela ti rozumím ten film, je hrozně depresivní a plný divných věcí. Ten seriál už z trailerů nebude o nic lepší a zdá se, že je asi určený pro bandu nějakých hodně psychicky narušených lidí. ;)
656733
Docela ti rozumím ten film, je hrozně depresivní a plný divných věcí. Ten seriál už z trailerů nebude o nic lepší a zdá se, že je asi určený pro bandu nějakých hodně psychicky narušených lidí. *;)*
zahron
0 0
reagovat

zahron

Tím to nebude. Mně Cloud Atlas játra nijak nerval a sere mě to taky.
656730
Tím to nebude. Mně Cloud Atlas játra nijak nerval a sere mě to taky.
zahron
0 0
reagovat

Disketa1

Docela mě to sere že tady furt provokuješ takovou sračkou, vůbec nevím proč ale :D, asi za to může Cloud Atlas - neskutečně jsem u toho trpěl, ale fakt neskutečně, asi jako pes připoutanej k zábradlí na parkovišti u Penny marketu.
656729
Docela mě to sere že tady furt provokuješ takovou sračkou, vůbec nevím proč ale *:D*, asi za to může Cloud Atlas - neskutečně jsem u toho trpěl, ale fakt neskutečně, asi jako pes připoutanej k zábradlí na parkovišti u Penny marketu.
Disketa1
0 0
reagovat
Svět pod hlavou začíná na ČT 2. ledna. Super. Moc, moc se těším. :+:+
656728
Svět pod hlavou začíná na ČT 2. ledna. Super. Moc, moc se těším. *:+**:+*
0 0
reagovat

Sigi

Mysteriozni dramaticky serial od Netflixu. Mrkni na to urcite ;)
656725
Mysteriozni dramaticky serial od Netflixu. Mrkni na to urcite *;)*
Sigi
0 0
reagovat
takova horsi verze Leftovers / 4400
656724
takova horsi verze Leftovers / 4400
0 0
reagovat

Spazz

Co je The OA? ;) že bych na to taky mrknul ..
656723
Co je The OA? *;)* že bych na to taky mrknul ..
Spazz
0 0
reagovat

The OA

Wow:o Prvni epizoda strhujici :+
656721
Wow*:o* Prvni epizoda strhujici *:+*
The OA
0 0
reagovat

kubqo

Dávno :D Recenze
656718
Dávno *:D* [link="http://serial.tvzone.cz/gilmorova-devcata/recenze/"]Recenze[/link]
kubqo
0 0
reagovat
tie Gilmorské devčata už vyšli?
656717
tie Gilmorské devčata už vyšli?
0 0
reagovat

To bylo tak strasne dobre! Neskutecne bizarni, ale skvele napsany mix komedie, detektivky, nadprirozena a krvave akce :+:+:+
656716
To bylo tak strasne dobre! Neskutecne bizarni, ale skvele napsany mix komedie, detektivky, nadprirozena a krvave akce *:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se