Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 30161 - 30180 Napsat příspěvek

memphis

asi až moc na Štefana oslavuje :D
656842
asi až moc na Štefana oslavuje *:D*
memphis
0 0
reagovat

Sarger

O kterým preview mluvíš?
656840
O kterým preview mluvíš?
Sarger
0 0
reagovat

Rick and Morty S03

Preview z 3 série je málo epický.. no ak toto sklame tak neviem.

Axis
+1
656839
Preview z 3 série je málo epický.. no ak toto sklame tak neviem. [b]Axis[/b] +1
Rick and Morty S03
0 0
reagovat

Trollhunters

Jako jo je to pecka, ale dětská pecka, takže v kom to dětský srdíčko už nebije může být zklamán. V půlce jsem tak na 7,5/10.
A trochu mě mrzí jak se Del Toro piplá s naprosto skvělým vesmírem ne nepodobným tomu z HellBoye a mezitím mu protéká mezi prsty možný čas na zfilmování dalšího ruďocha. I když třeba po něm v Hollywoodu prostě už není poptávka a můžeme být rádi za podobnej dětskej seroš.
656838
Jako jo je to pecka, ale dětská pecka, takže v kom to dětský srdíčko už nebije může být zklamán. V půlce jsem tak na 7,5/10. A trochu mě mrzí jak se Del Toro piplá s naprosto skvělým vesmírem ne nepodobným tomu z HellBoye a mezitím mu protéká mezi prsty možný čas na zfilmování dalšího ruďocha. I když třeba po něm v Hollywoodu prostě už není poptávka a můžeme být rádi za podobnej dětskej seroš.
Trollhunters
0 0
reagovat

Dirk Gently's Holistic Detective Agency

Ono to rozhodne neni pro kazdeho a jakkoliv muze platit, ze chvili trva, nez se clovek stoprocentne naladi na stejnou vlnu, nebo nez se serial opravdu "rozjede", v tomhle pripade byla prvni epizoda celkem presny vzorek toho, co clovek dostane a pokud nezaujala (nebo vas vylozene srala), tak tu fakt neni duvod s tim pokracovat.
656836
Ono to rozhodne neni pro kazdeho a jakkoliv muze platit, ze chvili trva, nez se clovek stoprocentne naladi na stejnou vlnu, nebo nez se serial opravdu "rozjede", v tomhle pripade byla prvni epizoda celkem presny vzorek toho, co clovek dostane a pokud nezaujala (nebo vas vylozene srala), tak tu fakt neni duvod s tim pokracovat.
0 0
reagovat

Doctor Who Christmas Day Special

Asi najlepší vianočný špeciál.. tento Moffatovi fakt vyšiel. :+ :+
656831
Asi najlepší vianočný špeciál.. tento Moffatovi fakt vyšiel. *:+* *:+*
Doctor Who Christmas Day Special
0 0
reagovat

do_Od

jj, kdyby to mělo samé dobré díly, všude se to chválilo a jen "zrovna ten první díl" by byl slabý, tak možná udělám vyjímku, jinak to při té záplavě kvalitních seriálů to prostě musí mít působivý otvírák (viz lost).
656830
jj, kdyby to mělo samé dobré díly, všude se to chválilo a jen "zrovna ten první díl" by byl slabý, tak možná udělám vyjímku, jinak to při té záplavě kvalitních seriálů to prostě musí mít působivý otvírák (viz lost).
do_Od
0 0
reagovat
V dnešní době jestli seriál nezaujme už vtom prvním, tak imho nemá mezi těmi chválenými co dělat. Nějak se to filtrovat musí.
656822
V dnešní době jestli seriál nezaujme už vtom prvním, tak imho nemá mezi těmi chválenými co dělat. Nějak se to filtrovat musí.
0 0
reagovat

duro

Jeden díl je fakt málo. Já tomu přišel na chuť taky až u druhého nebo třetího.
656821
Jeden díl je fakt málo. Já tomu přišel na chuť taky až u druhého nebo třetího.
duro
0 0
reagovat

Sam:

Presne, jeden diel a dosť.
656820
Presne, jeden diel a dosť.
Sam:
0 0
reagovat

Stopařova průvodce i Doctora Who mám hodně rád, ale tohle mě nebavilo. Dal jsem necelý dva díly a pak jsem se na to vybodnul. Vím, že jste psali, že se to víc rozjede po třech, ale už se mi do toho nechce investovat víc času.
656815
Stopařova průvodce i Doctora Who mám hodně rád, ale tohle mě nebavilo. Dal jsem necelý dva díly a pak jsem se na to vybodnul. Vím, že jste psali, že se to víc rozjede po třech, ale už se mi do toho nechce investovat víc času.
0 0
reagovat

Trollhunters

Ďalšia pecka z Netflixu! :+
656812
Ďalšia pecka z Netflixu! *:+*
Trollhunters
0 0
reagovat

The OA - finale

Nepochopil jsem to, nasralo me to... nebrat.. :-
656800
Nepochopil jsem to, nasralo me to... nebrat.. *:-*
The OA - finale
0 0
reagovat

The OA

studo: Ja jsem ted u seste epizody a porad me to bavi, ale jo - ten pilot byl o tridu lepsi nez (dosavadni) zbytek serialu. To nadprirozeno tam bohuzel neni davkovane uplne idealne, tak to pak bohuzel zacne byt i lehce pritazene za vlasy (ep.5).

Ale jak rikam - bavi me to.
656780
studo: Ja jsem ted u seste epizody a porad me to bavi, ale jo - ten pilot byl o tridu lepsi nez (dosavadni) zbytek serialu. To nadprirozeno tam bohuzel neni davkovane uplne idealne, tak to pak bohuzel zacne byt i lehce pritazene za vlasy (ep.5). Ale jak rikam - bavi me to.
The OA
0 0
reagovat

Grand Tour 6

Mayov segment o Forde GT40 bola velka pecka, aj z tohto dovodu mam jeho solove projekty asi najradsej, malokto vie tieto historicko-technicke veci podat zaujimavejsie.:+
Teda, okrem Hammondovych Engineering connections, tie boli tiez fajn.
656779
Mayov segment o Forde GT40 bola velka pecka, aj z tohto dovodu mam jeho solove projekty asi najradsej, malokto vie tieto historicko-technicke veci podat zaujimavejsie.*:+* Teda, okrem Hammondovych Engineering connections, tie boli tiez fajn.
Grand Tour 6
0 0
reagovat

Vikings 4x14

ach muj Bože, to je tak strašně uchcaný... jedna dobrá scéna na 40 minut vaty... neuvěřitelný, kam to dotáhnul jeden z nejlepších seriálů
656767
ach muj Bože, to je tak strašně uchcaný... jedna dobrá scéna na 40 minut vaty... neuvěřitelný, kam to dotáhnul jeden z nejlepších seriálů
Vikings 4x14
0 0
reagovat

Bojack Horseman

S02 a S03.....wow! :+
656761
S02 a S03.....wow! *:+*
Bojack Horseman
0 0
reagovat
ten poster je bohuzel to jediny, co je z Legion zajimavy... ty trailery jsou hroznej CW shit
656760
ten poster je bohuzel to jediny, co je z Legion zajimavy... ty trailery jsou hroznej CW shit
0 0
reagovat

The Americans

"I'm in charge of FBI counterintelligence... and my secretary married a KGB officer."

shit must hurt :D

Jinak teda dlouhodobě musím přiznat, že začínám být docela závislej na té znělce (dlouho jsem neviděl vypiplanější znělku) a taky ten promo materiál, v FX si s tím hodně hrajou.

Podobně jsem teď mimochodem nadšenej z nového posteru k Legion od stejné stanice. :+
656759
[spoiler]"I'm in charge of FBI counterintelligence... and my secretary married a KGB officer."[/spoiler] shit must hurt *:D* Jinak teda dlouhodobě musím přiznat, že začínám být docela závislej na té znělce (dlouho jsem neviděl vypiplanější znělku) a taky ten [link="https://www.google.cz/search?hl=cs&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=638&q=the+americans&oq=the+americans&gs_l=img.3..0i19k1l10.1014.2355.0.2530.13.12.0.0.0.0.248.1134.3j5j1.9.0....0...1.1.64.img..4.9.1132...0.jvBhEHJ4ZWA"]promo[/link] materiál, v FX si s tím hodně hrajou. Podobně jsem teď mimochodem nadšenej z nového [link="http://cdn3-www.superherohype.com/assets/uploads/gallery/legion/15590692_10154747020132488_2201604669235057392_o.jpg"]posteru[/link] k Legion od stejné stanice. *:+*
The Americans
0 0
reagovat
Dekuju, chtel jsem rozjet Most, ale dam Trapped
656757
Dekuju, chtel jsem rozjet Most, ale dam Trapped
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se