Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 29121 - 29140 Napsat příspěvek

Kozy v GoT 7x2

Podle me nejlepší kozy ve Westerosu. Ale Bronn bude asi dost nasranej :(:-
661812
Podle me nejlepší kozy ve Westerosu. Ale Bronn bude asi dost nasranej *:(**:-*
Kozy v GoT 7x2
0 0
reagovat

Game of Thrones 7x2

Bolo to super, som spokojný tak ako minule. Tentokrát bol aj ten záver svižnejší a údernejší.

Zamrzel Jorah, chudáčisko, bolo mi ho hrozne ľúto, dúfam že ho Samwell zachráni. To ako mu odlupoval tú vrchnú vrstvu bolo hrozné. Inak zaujímalo by ma čo vlastne má medzi nohami eunuch? Majú odrezané len vajcia alebo celý penis? A ak ano, postaví sa mu vôbec? Vie to niekto? A Sansa ma začína v poslednej dobe srať, tvári sa jak piča a pritom stále v niečom odporuje Jonovi, začínam jej mať plné zuby. Ak by chceli najbližšie niekoho vymazať z deja tak ona je, aspoň pre mňa, najlepšia voľba ;)
661810
Bolo to super, som spokojný tak ako minule. Tentokrát bol aj ten záver svižnejší a údernejší. [spoiler]Zamrzel Jorah, chudáčisko, bolo mi ho hrozne ľúto, dúfam že ho Samwell zachráni. To ako mu odlupoval tú vrchnú vrstvu bolo hrozné. Inak zaujímalo by ma čo vlastne má medzi nohami eunuch? Majú odrezané len vajcia alebo celý penis? A ak ano, postaví sa mu vôbec? Vie to niekto? A Sansa ma začína v poslednej dobe srať, tvári sa jak piča a pritom stále v niečom odporuje Jonovi, začínam jej mať plné zuby. Ak by chceli najbližšie niekoho vymazať z deja tak ona je, aspoň pre mňa, najlepšia voľba *;)*[/spoiler]
Game of Thrones 7x2
0 0
reagovat

GOT 7.02

Me ty prvni dva dily prijdou stejne debilne televizne zkratkovite. Zatim nic moc.
661807
Me ty prvni dva dily prijdou stejne debilne televizne zkratkovite. Zatim nic moc.
GOT 7.02
0 0
reagovat

GOT 7.02

Me teda ta zaverecna akce prisla nic moc. Asi jsem rozmazlenej Sapochnikem...

Ale to pred tim zase super. Pribeh se posouva dopredu, hltal sem kazdy slovo :+

Nahota taky potesila :D
661805
Me teda ta zaverecna akce prisla nic moc. Asi jsem rozmazlenej Sapochnikem... Ale to pred tim zase super. Pribeh se posouva dopredu, hltal sem kazdy slovo *:+* Nahota taky potesila *:D*
GOT 7.02
0 0
reagovat

GoT 7x2

Az na ten závěr, samy kecání. Ale stylový a hltal jsem každou scénu. Závěr? No hezkej masakr :o
661803
Az na ten závěr, samy kecání. Ale stylový a hltal jsem každou scénu. Závěr? No hezkej masakr *:o*
GoT 7x2
0 0
reagovat

Sons of anarchy

1. a 2. seria vyborna, potom to uz slo kvalitou trochu dole. Tie HD pouzite v serialy boli strasne hnusne az na tu poslednu
661800
1. a 2. seria vyborna, potom to uz slo kvalitou trochu dole. Tie HD pouzite v serialy boli strasne hnusne [spoiler]az na tu poslednu[/spoiler]
Sons of anarchy
0 0
reagovat

GOT 7x01

Tak jsem si to opozdene po dovolence pustil do zil a az na dve sceny ktere nechutne sustily papirem, ze si toho vsimla i mlada to byl prijemny rozjezd. Se stiznostmi na posledni scenu se stotoznuji, po rocni pauze je to spatne posazene, takhle mela koncit minula rada. Delka a vsechno je spravne, je to veledulezity moment celeho priehu, jen je to dramaturgicky spatne zasazene.
661791
Tak jsem si to opozdene po dovolence pustil do zil a az na dve sceny ktere nechutne sustily papirem, ze si toho vsimla i mlada to byl prijemny rozjezd. Se stiznostmi na posledni scenu se stotoznuji, po rocni pauze je to spatne posazene, takhle mela koncit minula rada. Delka a vsechno je spravne, je to veledulezity moment celeho priehu, jen je to dramaturgicky spatne zasazene.
GOT 7x01
0 0
reagovat

Clavius

Už jsem se radoval, že jsem svou ranní dávku trapasů utajil. :D  Já ještě předtím čet o plánovaném zakončení Sense8 asi dvouhodinovým speciálem a pak se mi to trochu pomíchalo. :D
661782
Už jsem se radoval, že jsem svou ranní dávku trapasů utajil. :D  Já ještě předtím čet o plánovaném zakončení Sense8 asi dvouhodinovým speciálem a pak se mi to trochu pomíchalo. :D
Clavius
0 0
reagovat
Měl jsi tam to Sense8 nechat :D
Jsem si říkal, jak ta šílenost může být šlehou a přišlo krásné překvapení :+
661781
Měl jsi tam to Sense8 nechat *:D* Jsem si říkal, jak ta šílenost může být šlehou a přišlo krásné překvapení *:+*
0 0
reagovat
Nový trailer na druhou sezónu Stranger Things. To bude šleha! :+
661780
Nový trailer na druhou sezónu [url=https://www.youtube.com/watch?v=LurUC2op7nQ]Stranger Things. To bude šleha! *:+* [/url]
0 0
reagovat
Tak jo, přiznám se. Občas si pustím seriál z Disney Channel "Austin a Ally". Guilty pleasure a děsná vymejvačka. :D
661745
Tak jo, přiznám se. Občas si pustím seriál z Disney Channel "Austin a Ally". Guilty pleasure a děsná vymejvačka. *:D*
0 0
reagovat
Tak celkem vznikne 10 dílů tohoto miniseriálu, každý o 10 minutách.

Jinak co vím, tak v podobě komiksu se chystá zakončení Stargate Universe.
661740
Tak celkem vznikne 10 dílů tohoto miniseriálu, každý o 10 minutách. Jinak co vím, tak v podobě komiksu se chystá zakončení Stargate Universe.
0 0
reagovat
Na nejakou novou a dobrou stargate bych se z fleku kouknul...  U tohohle se obavam,  ze to bude parta ochotniku v dobovejch hadrech a nekde bude jen tak mimochodem opreny papundeklovy kolo s napisama s rozpoctem Ulice.  Nebo to bude animak? 
661739
Na nejakou novou a dobrou stargate bych se z fleku kouknul...  U tohohle se obavam,  ze to bude parta ochotniku v dobovejch hadrech a nekde bude jen tak mimochodem opreny papundeklovy kolo s napisama s rozpoctem Ulice.  Nebo to bude animak? 
0 0
reagovat

RainMakeR

Natáčení začne v srpnu a bude to dostupné přes nějakou jejich novou službu Stargate Command
661738
Natáčení začne v srpnu a bude to dostupné přes nějakou jejich novou službu Stargate Command
RainMakeR
0 0
reagovat

Ex-Soldier

WOW !! Paráda !!!!! Tak to jsem nečekal. A ještě letos to bude ?:D8):+
661737
WOW !! Paráda !!!!! Tak to jsem nečekal. A ještě letos to bude ?*:D**8)**:+*
Ex-Soldier
0 0
reagovat

Hvězdná brána je zpět!

Stargate Origins

A xxendxx ať si laskavě nechá své shazovací komentáře pro sebe, dělá si z toho srandu, víme.
661735
[url=https://youtu.be/pnaEUhfMUKQ]Stargate Origins[/url] A xxendxx ať si laskavě nechá své shazovací komentáře pro sebe, dělá si z toho srandu, víme.
Hvězdná brána je zpět!
0 0
reagovat
twin peaks s03e09
10/10 - asi nejvtipnejsi scena co kdy lynch natocil.
661705
twin peaks s03e09 10/10 - asi [url=http://nerdist.com/wp-content/uploads/2017/07/IAmNotFoot2.jpg]nejvtipnejsi[/url] scena co kdy lynch natocil.
0 0
reagovat

Defenders

Teaser trailer

Je tam!:+
Hype is real.
A plus za Stana Lee
661704
[url=https://youtu.be/7aCPkWs4g3I]Teaser trailer[/url] Je tam!*:+* Hype is real. A plus za Stana Lee
Defenders
0 0
reagovat
661702
[url=https://twitter.com/gemko/status/886688958511423488]doctor who[/url]
0 0
reagovat

Cloak & Dagger

Novej trailer
Inhumans who?
661697
[url=https://www.youtube.com/watch?v=zW_4nKoIvbw]Novej trailer[/url] Inhumans who?
Cloak & Dagger
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se