Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 27441 - 27460 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
Ako je to fajn, ale ziadna pecka. Chyba mi tam viac anglickeho humoru. Som na piatej epizode a je to chvilami nuda.
705005
Ako je to fajn, ale ziadna pecka. Chyba mi tam viac anglickeho humoru. Som na piatej epizode a je to chvilami nuda.
704861
5 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Koukám a je to dost dobrý. A i ten Asa je v pohodě. Velmi mile mě překvapily peprnější scény. Jen je škoda, že se asi nedočkáme nahé Gillian Anderson.
705003
Koukám a je to dost dobrý. A i ten Asa je v pohodě. Velmi mile mě překvapily peprnější scény. Jen je škoda, že se asi nedočkáme nahé Gillian Anderson.
704861
2 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Já si na empshop objednal několik věcí - trička mikiny s motivy Iron Maiden, avengers, strážci galaxie a vždy to přišlo bez problémů.
705001
Já si na empshop objednal několik věcí - trička mikiny s motivy Iron Maiden, avengers, strážci galaxie a vždy to přišlo bez problémů.
704915
0 -1
reagovat
reaguje na: duro
:D
704977
*:D*
704862
0 0
reagovat
Nebo T-shock
704917
Nebo [url=https://mnd.t-shock.eu/cs/]T-shock[/url]
704887
1 0
reagovat
Emp-shop ma dost negativní hodnoceni, ale problem jsem s nim nikdy nemel...
Musicwear zkus
704915
Emp-shop ma dost negativní hodnoceni, ale problem jsem s nim nikdy nemel... Musicwear zkus
704887
0 0
reagují: RainMakeR
reagovat
Ještě je možnost koupit trika levná a nekvalitní, zato víc najednou, z ebay nebo aliexpressu
704911
Ještě je možnost koupit trika levná a nekvalitní, zato víc najednou, z ebay nebo aliexpressu
704887
0 -1
reagovat
Zkus emp-shop.cz případně Bontonland , metalshop nebo si stáhni obrázek z netu a nech si ho na tričko dat. 
704905
Zkus emp-shop.cz případně Bontonland , metalshop nebo si stáhni obrázek z netu a nech si ho na tričko dat. 
704887
0 -1
reagovat
Ten presun do New Yorku Rayovi dost pomohl. Koukalo se na to s radosti, a bylo to celkove temnejsi, jen to serialu prospelo.
704867
Ten presun do New Yorku Rayovi dost pomohl. Koukalo se na to s radosti, a bylo to celkove temnejsi, jen to serialu prospelo.
704863
4 -1
reagovat
reaguje na: okkac
Scénu s tetou a motorovou pílou už len tak niečo neprekoná. :D
704863
Scénu s tetou a motorovou pílou už len tak niečo neprekoná. :D
704860
3 -1
reagují: Vincent
reagovat

TRUE DETECTIVE III / 1, 2

Parádne to je, ale aj tak sa musím smiať, ako sa dosrali z kritiky druhej sezóny (ktorá bola zámerne iná ako prvá a ľudia to nezožrali, hoci z hľadiska krimi žánru bola dokonca lepšia) a teraz urobili všetko preto, aby to bolo čo najviac v duchu prvej - podobná štruktúra rozprávania, podobný prípad, podobné prostredie, v podstate totožná atmosféra.
704862
Parádne to je, ale aj tak sa musím smiať, ako sa dosrali z kritiky druhej sezóny (ktorá bola zámerne iná ako prvá a ľudia to nezožrali, hoci z hľadiska krimi žánru bola dokonca lepšia) a teraz urobili všetko preto, aby to bolo čo najviac v duchu prvej - podobná štruktúra rozprávania, podobný prípad, podobné prostredie, v podstate totožná atmosféra.
TRUE DETECTIVE III / 1, 2
4 -2
reagují: GuidoA.
reagovat
Koukejte radeji vsichni na Sex Education a neserte me. Dekuje pekne.
704861
Koukejte radeji vsichni na Sex Education a neserte me. Dekuje pekne.
3 -14
reagují: xnewstedx, hroubek
reagovat

Ray Donovan S06

Poslední díl, kdy se na začátku rozřezávají motorovkou mrtvoly, kdy je u toho skoro větší půlka Donovan rodiny, pro kterou to vypadá jako bežná rutina je černý humor nejvyšší úrovně.

Jinak přesun z LA do NY tomu pomohl a lepší, než předchozí dvě sezóny.
P.S. Susan Sarandon bych tam opravdu netipoval přes 70 let:o
704860
Poslední díl, kdy se na začátku rozřezávají motorovkou mrtvoly, kdy je u toho skoro větší půlka Donovan rodiny, pro kterou to vypadá jako bežná rutina je černý humor nejvyšší úrovně. Jinak přesun z LA do NY tomu pomohl a lepší, než předchozí dvě sezóny. P.S. Susan Sarandon bych tam opravdu netipoval přes 70 let*:o*
Ray Donovan S06
5 -1
reagují: duro
reagovat
reaguje na: Carlito
Jo a zatím velká paráda, a to jsem se toho po matných trailerech a přirovnávání k první sérii hodně bál, místo toho je to počínaje Mahershalou a Dorffem přes příběhové linky až po prostředí Ozarků hodně dobré. Pokud to vydrží, nebál bych se to označit za nejlepší řadu :+
704856
Jo a zatím velká paráda, a to jsem se toho po matných trailerech a přirovnávání k první sérii hodně bál, místo toho je to počínaje Mahershalou a Dorffem přes příběhové linky až po prostředí Ozarků hodně dobré. Pokud to vydrží, nebál bych se to označit za nejlepší řadu *:+*
704814
1 -1
reagovat
bože na mna tie trailery ta kstrašne nefungujú, lebo už si vôbec nepamätám čo sa vlastne v GoT stalo :D 

dohromady si pamätámtak  len že tam bol nejaký zombie drak, chlapíkovi zožrali psy gule a incest
704852
bože na mna tie trailery ta kstrašne nefungujú, lebo už si vôbec nepamätám čo sa vlastne v GoT stalo *:D*  dohromady si pamätámtak  len že tam bol nejaký zombie drak, chlapíkovi zožrali psy gule a incest
7 -2
reagovat
tvl nice, dííík za tip. :+
704849
tvl nice, dííík za tip. *:+*
704838
1 -1
reagovat
Ten teaser na GoT je hrozne smesnej nebo jsem jenom ja zahorklej? :D
704847
Ten teaser na GoT je hrozne smesnej nebo jsem jenom ja zahorklej? *:D*
3 -3
reagovat
reaguje na: xxendxx
Shield je i po letech neuvěřitelnej. 
704846
Shield je i po letech neuvěřitelnej. 
704829
1 -1
reagovat
reaguje na: KARLOS
Jj, dvojku jsem dodnes neviděl. :D
704839
Jj, dvojku jsem dodnes neviděl. *:D*
704832
0 -1
reagovat

a okrem toho

... začala druhá sezóna Trapped, u mňa naj severská detektívka... Začína byť husto.
704838
... začala druhá sezóna Trapped, u mňa naj severská detektívka... Začína byť husto.
a okrem toho
1 -1
reagují: Gonzi
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se