Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 27341 - 27360 Napsat příspěvek
reaguje na: Kostěj
...a pak člověk jde a pustí si začátek druhý epizody. link
682521
...a pak člověk jde a pustí si začátek druhý epizody. [url=https://www.youtube.com/watch?v=Qj3X7HfezzE]link[/url]
682516
3 0
reagují: Godlike
reagovat

Band of Brothers rewatch

Ciwe, jestli někdo někdy bude dělat žebříček závěrečnejch montáží / scén v seriálech, tak ten odlet z první epizody prostě musí bejt kurevsky vysoko. V momentě jak začne Winters zvedat kluky z ranveje, husina jako kráva no a ten závěrečnej záběr s loďma na kanále...  :o:+:+
682516
Ciwe, jestli někdo někdy bude dělat žebříček závěrečnejch montáží / scén v seriálech, tak ten [url=https://youtu.be/XSsKOCAji9Y?t=2m20s]odlet[/url] z první epizody prostě musí bejt kurevsky vysoko. V momentě jak začne Winters zvedat kluky z ranveje, husina jako kráva no a ten závěrečnej záběr s loďma na kanále...  *:o**:+**:+*
Band of Brothers rewatch
5 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: do_Od
Luxusní. :+
682514
Luxusní. *:+*
682500
1 0
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
Ta scena byla bez hudby, takze co nevidet je na youtube s richterem :D
682506
Ta scena byla bez hudby, takze co nevidet je na youtube s richterem *:D*
682503
1 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Mně by zajímalo kolika lidem naskočila první myšlenka na Leftovers při závěru filmu. :D
682503
Mně by zajímalo kolika lidem naskočila první myšlenka na Leftovers při závěru filmu. *:D*
682500
1 -1
reagují: vZeč
reagovat
The Avengers Infinity War Leftovers remix :D :+

Samozřejmě plné spoilerů, takže kdo neviděl IW, neklikat. ;)
682500
[url=https://www.youtube.com/watch?v=D3JITDz2PsY]The Avengers Infinity War Leftovers remix[/url] *:D* *:+* Samozřejmě plné spoilerů, takže kdo neviděl IW, neklikat. *;)*
2 -1
reagují: hroubek, BarryLyndon
reagovat
reaguje na: Phil cze
Jojo, Barry je fajn uz od prvniho dilu :+
682430
Jojo, Barry je fajn uz od prvniho dilu *:+*
682364
0 0
reagovat

Lost in Space

Ajo, docela fajn oddychovka s velkou dávkou klišé momentů (což mě docela překvapilo), v jedné chvíli je scénář inteligentní a postava matky odpoví synkovi, že není čas řešit minulé dramata, že mají teď aktuálních problému dost a v druhé chvíli jen jede na historii rodiny a komu bylo ukřivďěno.

Nejotravnější postava je 100% Dr. Smith, úmyslně jsem ty scény přeskakoval, protože už mi to bylo uplně šumák co zas za pí*ovinu vymyslí. Herečka nezáživná a otravná.

Velké plus byl samozřejmě kapitán flint a postava Penny s velice sympatickou Minou Sundwall.

Asi tak 7/10
682425
Ajo, docela fajn oddychovka s velkou dávkou klišé momentů (což mě docela překvapilo), v jedné chvíli je scénář inteligentní a postava matky odpoví synkovi, že není čas řešit minulé dramata, že mají teď aktuálních problému dost a v druhé chvíli jen jede na historii rodiny a komu bylo ukřivďěno. Nejotravnější postava je 100% Dr. Smith, úmyslně jsem ty scény přeskakoval, protože už mi to bylo uplně šumák co zas za pí*ovinu vymyslí. Herečka nezáživná a otravná. Velké plus byl samozřejmě kapitán flint a postava Penny s velice sympatickou Minou Sundwall. Asi tak 7/10
Lost in Space
0 0
reagovat
Pis Spoonerovi
682419
Pis Spoonerovi
682418
0 0
reagovat
Kdo má teď pod palcem TVzone jako hlavní principál? 
682418
Kdo má teď pod palcem TVzone jako hlavní principál? 
0 -2
reagují: TedGeorge
reagovat

Vikingane / Norsemen

Vikings meet Plebs. Nejpřesnější možná definice. Tenhle seriál jsem ignoroval jako nějakou levnou severskou kopii Vikingů, což byla velká chyba. :)
Nechci to zakřiknout, ale po pár dílech strašně fajn. Dá se říct absurdně montypythonovsky fajn. Budu si to šetřit. 
+ je to na Netflixu a kdo zná Lillyhammer, hraje tam podstatná část osazenstva. 
682397
Vikings meet Plebs. Nejpřesnější možná definice. Tenhle seriál jsem ignoroval jako nějakou levnou severskou kopii Vikingů, což byla velká chyba. *:)* Nechci to zakřiknout, ale po pár dílech strašně fajn. Dá se říct absurdně montypythonovsky fajn. Budu si to šetřit.  + je to na Netflixu a kdo zná Lillyhammer, hraje tam podstatná část osazenstva. 
Vikingane / Norsemen
1 -2
reagovat
reaguje na: xxendxx
HOLY SHIT!
682395
HOLY SHIT!
682311
0 0
reagovat
reaguje na: Phil cze
Souhlas. A určitě je nás tu víc.
682386
Souhlas. A určitě je nás tu víc.
682364
0 0
reagovat

Barry

Nevim, jestli někdo sleduje, ale po pomalejším rozjezdu se z toho stává naprosto prvotřídní černohumorná dramedie. Bill Hader solidně táhne :+
682364
Nevim, jestli někdo sleduje, ale po pomalejším rozjezdu se z toho stává naprosto prvotřídní černohumorná dramedie. Bill Hader solidně táhne *:+*
Barry
4 0
reagují: Vincent, Memphis
reagovat

Black Mirror - Black Museum

Just WOW :o
682335
Just WOW *:o*
Black Mirror - Black Museum
0 -2
reagovat

The Shield

hulu nedávno nahodilo komplet Shield v HD remasteru 16:9

SLINT!!!
682311
hulu nedávno nahodilo komplet Shield v HD remasteru 16:9 SLINT!!!
The Shield
5 0
reagují: verbst
reagovat

Pozůstalí - vsuvka

V Datartu, Pozůstalí první série - 99 kč, druhá - 99 kč.
682309
V Datartu, Pozůstalí první série - 99 kč, druhá - 99 kč.
Pozůstalí - vsuvka
0 0
reagovat
Jasně a mohla by se přidat i Kněžna Libuše, Jánošík a s rytíři z Blaníku. :D
682253
Jasně a mohla by se přidat i Kněžna Libuše, Jánošík a s rytíři z Blaníku. *:D*
682240
0 0
reagovat
Jánošík by byl trapný looser ze kterýho by si jen všichni dělali prdel ... :D
682251
Jánošík by byl trapný looser ze kterýho by si jen všichni dělali prdel ... *:D*
682240
1 -1
reagovat

Alienist

5/10
+ dobova atmosfera, kostymy, Dakota
- nuda, ziadne napatie, Luke Evans, zaporak
Komu sa to nebude pacit od prveho dielu nech to radsej hned zabali.
682242
5/10 + dobova atmosfera, kostymy, Dakota - nuda, ziadne napatie, Luke Evans, zaporak Komu sa to nebude pacit od prveho dielu nech to radsej hned zabali.
Alienist
1 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se