Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 27321 - 27340 Napsat příspěvek

Rick and Morty

682812
[url=https://pbs.twimg.com/media/Dc2Uc0OVwAEJu-7.jpg]"Dalších 70 dílů, M-Morty!"*burp*[/url]
Rick and Morty
2 0
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Vardant
Není, je to problém pro lidi, co to jeli třeba rok v kuse. : ) Jestli si rozumíme...
682733
Není, je to problém pro lidi, co to jeli třeba rok v kuse. : ) Jestli si rozumíme...
682732
0 0
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
A to je problém jako proč? Dáš číslo karty, dostaneš trial, zrušís sub a koukáš.
Už existují i firmy, které ti vytvoří kartu jen za účelem jedné platby, kdybys byl paranoidní.
682732
A to je problém jako proč? Dáš číslo karty, dostaneš trial, zrušís sub a koukáš. Už existují i firmy, které ti vytvoří kartu jen za účelem jedné platby, kdybys byl paranoidní.
682713
0 0
reagují: BarryLyndon
reagovat
Irsko
682725
Irsko
682724
0 0
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Co je to za krajinu? 
682724
Co je to za krajinu? 
682723
0 0
reagují: xnewstedx
reagovat
Hbo go nie je dostupne v mojej krajine.
682723
Hbo go nie je dostupne v mojej krajine.
682703
1 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Nechapem ako mi toto mohlo ujst, hlavne ked som si uzil History Buffs video k Master&Commander. Plus ten super bonus komentarov Johna Orloffa pod videom.
682721
Nechapem ako mi toto mohlo ujst, hlavne ked som si uzil History Buffs video k Master&Commander. Plus ten super bonus komentarov Johna Orloffa pod videom.
682528
2 0
reagovat
Bohužel už k tomu chtějí kartu, dřív to prý šlo přes nějakého operátora přes 14 dní do aleluja. :D
682713
Bohužel už k tomu chtějí kartu, dřív to prý šlo přes nějakého operátora přes 14 dní do aleluja. *:D*
0 0
reagují: Vardant
reagovat
No hlavně dávají měsíc zdarma.
682711
No hlavně dávají měsíc zdarma.
0 0
reagovat
K HBOGO je potřeba TV ? To jsou mi novinky. 

A jsi někde v Tatarstánu ? link
682703
K HBOGO je potřeba TV ? To jsou mi novinky.  A jsi někde v Tatarstánu ? https://hbowatch.com/which-countries-is-hbo-available-in/
682702
0 -1
reagují: xnewstedx
reagovat
Som mimo SR, nemam TV
682702
Som mimo SR, nemam TV
0 -3
reagovat
HBOGO stojí pár korun...
682700
HBOGO stojí pár korun...
682699
1 -1
reagovat

Westworld

Zatial 5/10
Pozeram na to len zo zotrvacnosti ako na celu prvu seriu. 

btw kde stiahnem Silicon Valley od prvej serie. Na uloz to prd, webshare tiez. Motaju sa mi medzitym Pirati zo silicon valley a nejaky seros Happy valley.
682699
Zatial 5/10 Pozeram na to len zo zotrvacnosti ako na celu prvu seriu.  btw kde stiahnem Silicon Valley od prvej serie. Na uloz to prd, webshare tiez. Motaju sa mi medzitym Pirati zo silicon valley a nejaky seros Happy valley.
Westworld
3 -4
reagovat
U posledního dílu, S05E07, koukám, že jsem to zapomněl dát do titulku příspěvku.
682658
U posledního dílu, S05E07, koukám, že jsem to zapomněl dát do titulku příspěvku.
682648
1 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Kde jsi? :)
682648
Kde jsi? *:)*
682647
0 -1
reagují: Godlike
reagovat

Silicon Valley

Hele dobrý je to.
682647
Hele dobrý je to.
Silicon Valley
0 0
reagovat
A pak si člověk řekne, že tu odpověď na příspěvky níže
nezačne slovíčky "a pak" , a pak na to zapomene.
682533
A pak si člověk řekne, že tu odpověď na příspěvky níže nezačne slovíčky "a pak" , a pak na to zapomene.
2 -3
reagovat
A pak zajde na diskuzi na MovieZone a najde tam od uživatele Memphis YouTube analýzu, kterou ještě neviděl.:D #meta
682531
A pak zajde na diskuzi na MovieZone a najde tam od uživatele Memphis YouTube analýzu, kterou ještě neviděl.*:D* #meta
682528
1 0
reagovat
reaguje na: Godlike
A pak si sedne k internetu a hodiny hledá skutečný osudy těch lidí anebo na YouTube sjíždí podobný analýzy.
682528
A pak si sedne k internetu a hodiny hledá skutečný osudy těch lidí anebo na YouTube sjíždí [url=https://www.youtube.com/watch?v=uxv3s7xTYHU]podobný[/url] analýzy.
682525
3 0
reagují: trimm, Godlike
reagovat
A pak si to prostě pustí celý, protože je to ta nejlepší věc, co kdy vznikla v televizi.
682525
A pak si to prostě pustí celý, protože je to ta nejlepší věc, co kdy vznikla v televizi.
682521
2 0
reagují: Memphis
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se